Suiga o vaiaso vaiaso

Anonim

O le motusia o le palu-tetele "Tireka" i le fale o le vaega, lea na i ai le leoleauluga talavou ma matua matutua, ma le i ai na o se fou fou. O le alii maaleale ma le maaleale, na taia ai i auiliiliga uma ma le lanu o le lanu, na mafai ai ona suia atoa se fale ma le mafanafana

Suiga o vaiaso vaiaso 12120_1

O le motusia o le palu-tetele "Tireka" i le fale o le vaega, lea na i ai le leoleauluga talavou ma matua matutua, ma le i ai na o se fou fou. O le alii maaleale ma le maaleale, na taia ai i auiliiliga uma ma le lanu o le lanu, na mafai ai ona suia atoa se fale ma le mafanafana

O le faʻatulagaina o lenei mausa, e leʻi faʻatuina le mautinoa o le manuia. Na fausia le fale i le 80s. E leʻi leva ona toe faʻaleleia le faleʻitaʻi, i le fale mautotogi. E matua maualalo lava le fale, e sili ona vaivai lava le lapopoa, ma ua taumafai le tagata faatau e faaitiitia ai tau, leai se totogi. E faʻafeiloaʻi ona matua i manatu faʻaletagata: o le potu malolo ma le umukuka e tatau ona latou saunia ma aufaatasi; Sa tatau foi ona nofo le faletaele. E le gata i lea, na manaʻomia le sailia o se nofoaga mo fale faletusi.

Suiga o vaiaso vaiaso
tasi
Suiga o vaiaso vaiaso
2.
Suiga o vaiaso vaiaso
3.
Suiga o vaiaso vaiaso
fa

1. O faʻamatalaga taʻitasi o le tulaga o lea tulaga i lenei tamaʻi potu malolo e matua lava le lava, ae e leai se mea e tuʻituʻi ese mai le lautele o Gamma.

2, 4. Mo le umukuka, ma le poto ma faʻaaogaina o moli moli, mo le nofoaga faigaluega - luga faʻavavega, faʻafetai i le faʻamalologa atili.

3. Muffin umukuka lapopoa ma le mamanuina o vaega taʻitasi e tatau ona mafaufau lelei: nofoa i luga o le suauʻu ea alavai, o se mea laiti mo le sili atu. O se talieleele mai le tasi-photon tiles na vave ona teuteuina i se falai mai o se falai ma se mapusaga ma se manifinifi mamanu.

Suiga o vaiaso vaiaso
lima
Suiga o vaiaso vaiaso
6.
Suiga o vaiaso vaiaso
7.
Suiga o vaiaso vaiaso
valu

5, 7. MO LE MALOSI MALOSI MALOSI: O le ulufale atu i le potu ofu sa tapunia ma le pa pupuni, ma se faʻata tele faʻapipiʻi i autafa o le puipui. Udveve i le potumoe matua o se faletusi (o le loloto o le kapeneta ua na o le 25 cm). O a latou vaega pito i luga o loʻo tapunia e faitotoʻa ma le faʻaofi mai i tioata manino, ma le tuʻufua, na latou nana ai tusi ma le fufui o aʻa.

6. Vugl ulufale mai o 'aʻai faʻapipiʻi le dresser-tu mo handboag ma teuina o mea laiti, ua tuʻuina atu le puipui e le mataupu o togitogiga o le tele o togitogiga.

Suiga o vaiaso vaiaso
iva
Suiga o vaiaso vaiaso
10
Suiga o vaiaso vaiaso
sefulu ma le tasi

9. O matua faʻapipiʻi se moega ma se laupapa maualuluga i tua. O meafale a le kapeneta o loʻo valivali i tamaʻi tamaʻi tama, ua na o sina uliuli lea o le popoto - o le iʻuga, o se tamaʻi potu foliga popole.

11. Faʻafetai i le Susulu Tusitusiga ma le teuteuina, o le faletaele o loʻo vaʻaia. Paimbing, mea lelei, pulumu, powntole i lalo o le fufulu fufulu ma oval faʻata o loʻo stress i lalo o anamua.

Toe fausia. O loʻo i ai, o le fale e lua o le lua faʻataʻitaʻiga o eseese lautele e vavaeeseina e le puipui puipui ma le tatalaina. O le vao o le lua potumoe e lua - tagata faʻatau (toetoe lava sikuea) ma matua (l-foliga, sili atu, sili atu muamua). Pesini na o le tolu faamalama, ae o le tasi oi latou e sili atu nai lo le faalua ona umi pe a totoe o le la tino; E tusa ai ma le fuafuaga o le Atinaʻe, e vaevaeina i le va o ia lava o se tamai umukuka ma le potu nofo ai nei. O se leo tele na faia: I le aluga o le alatele ma le ala savali, o le tele o le faletaele na faalauteleina, ma i le loloto o le potu malolo. I le taimi mulimuli, e mafai ona e alu mai le tasi pito o le l-slopen wadiway cartidior, ma i le isi e i ai le faitotoʻa i le umukuka, i luga o le faletaele ma le faleuila.

Faaauau o se tala

E oo lava i le faʻamatalaga o le faʻauiga o le autu o le autu e tuʻuina atu i totonu o le totonu o le masani ai "tala faʻasolopito" foliga mai. Ina ia mafai ona avea se ata faapena e sili atu le talitonuina, o se tali manaia na faʻaaogaina i le mamanu o le potu malolo: O nofoa uma i autafa o le laulau lapotopoto, ae e foliga mai i le foloa ma nofoa ma nofoa, ma o latou vetea e ese teisi mai le paolo. E ese ai foi o le le lelei o le lalagaina o le lalagaina ma lima o manu: tasi-photon i le muamua ma lautele strip - i le sekone. I le umukuka, o le pulou pulou ma le faitotoʻa o le apamemea o le kapeneta e latalata tele i le leo i le itu o meafale (veneer o le paʻepaʻe (kulimi). Le ie puipui ma se lanu enaena-lanumoana, ufiufi o le ulufale i le potu faifaaili, na faʻataʻitaʻia ai pupuni o le pupuni o le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka. O lona ata ma lanu o loʻo ogatasi ma susulu o le pepa puipui e teuteu ai le ata, kapeteni vaʻaia ma foliga o le ata o pupuni i le ala matatini. O le potu i le potu o le fale o loʻo faia mo le mamanuina ma papa apamemea i luga o le tumutumu o matua, e ui lava o elemene e ese mai i le ata ma pepa. Ina ia tutusa faakoti ma i latou, ae vali i se leo pupula, - luga o puipui o le potu malolo.

Lipea. O le fale mautotogi na suia i le laga, na faʻataʻitaʻiina le fola e se inisinia laupapa ma se vavalalata ma se poletilain i le potu vevela (umukuka), i lalo o le eletise eletise. O le tele o le taualuga e ova i luga o Papatusi na lilo i tua o Crywall, na fausia mai i le nofoaga lava e tasi ma Bamm poloka (fou faletaele). O puipui na faʻapipiʻiina e le sisitema ma savali ma puipui puipui, e maua ai le faʻamafanafanaga i totonu o totonu o le alatoto ma le umukuka - ma le tele o le teteʻe, i nofoaga o le tino o loʻo maua ai, i le vine extray - ma pepa. O Gostina na faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le lisi (e mafai ona aveʻesea i totonu o le fausia-i le faasalaga, ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le oona atoa), ma le lautele o le potu ma le lautele I le taimi lava lea e tasi le maliega filifiliga. O potu potumoe uma ma potu malolo na tuʻuina atu i le ea malulu, fafo o poloka tuʻuina i luga o le scounts.

Auiliiliga o le faaumaina

I potu laiti, o mea autu taua e le tatau ona gagaufo, ae i le taimi lea e tasi e manaʻomia tele lo latou sao i le ata atoa. O le mea lea, o le manifinifi mata o loʻo filifilia mo potu taʻitasi: manifinifi mata o loʻo salalau i totonu o le potu paʻu i luga o le moli moli, i le umukuka - ma i le umukuka - ma i le umukuka. pepa puipui ma le sili ona manaia. O le uluai faletaele e fai. O iinei, o le tipiina o le motu o loʻo teuteuina e le o le pito i luga, ma le pito i lalo o le potu: I le sone o le vaipuna, o le lautele o le maualuga o puipui o loʻo tu i luga o le foloa, ma e alu i le foloa O le puipui i fafo tapunia le faletaele. Tutusa teuteuina ma faleuila. O le fola i totonu o le fola i le ala savali ma le umukuka o lo o ufiufi i lalo o le aluga mai le tasi le aoina, i luga o le malamalama e pei o se inisinia fale i potu falefolau; O soʻoga o soʻotaga o mea eseese e le o faʻamanino ai e tele mea na foliga mai o le avanoa. O le a o le faaputuga o le au palu na faaooina atu le laititi o vaega mai le uliuli maamora.

Mamanuina. Faigofie Clauc Paleni E le mafai ona tupu i le Lotoa Side, Micy Musec, aofia ai ma ni ata muamua, i le taimi e tasi ma le aulelei foliga foliga Talu mai le tamaʻi fale, e tosina atili ai le tele o mataupu ia te ia lava nai lo le lautele, ona filifilia lea o mea uma ma elemene o le Decor devigers. E leʻi faʻamamafa le tapuvae i mea teuteu teuteu teuteu. Na faʻaoga e Winterers le kapotiscards Gudges, Tape, Watch forkes, sofa ma le tolu, ae tele mea teuteu. O moli susulu, vaʻaia le faʻalauteleina o le tele o nofoaga, e leʻi liliu atu i le manosgous fafine malosi, o le taʻaloga lanu na fausia i luga o le leai. O lea, o le lanu autu o puipui ma o mea uma e lanu efuefu, ae i le pepa puipui ma se tamai mamanu, o ata e ese mai le lalagaina (inputm potu) i le vaega tutusa - Ivory, kulimi, lanu efuefu-lanumeamata, BEGE, kulimi, faapupuu Pistichio; Malamalama mamanu ma le manononos luga o le pito i luga o tamaitusi. Laʻititi Chandelite i le masani masani o loʻo o iai le Laconic luga o Luminires Laolires i luga o le taualuga ma Tamps Wamps i lalo o le Whimps Bummps.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Suiga o vaiaso vaiaso
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Suiga o vaiaso vaiaso
Fuafua i luma o le tapenaina o le fale mautotogi i luga o le fola lona lua, o faamalama e ova i le itu i matu, i le faiā, na foliga ofoofogia. Malamalama Gamma, o ituaiga eseese o gaioiga malamalama, malamalama malamalama i faamalama na fesoasoani e feagai ma lenei faafitauli. Suʻesuʻe mo le taimi umi mo mea e le gata i luga o le mamanu, ae o loʻo i luga o itu o meaafale. E le o tagata uma na mafai ona filifili, o le moega a le moega i uʻamea faʻavaʻa, o le laulau mafanafana ma le mekasini mo aʻu ata. Mo le potu o matua, o se potu matagofie matagofie o le amataga o le amataga o le XXV na filifilia., Faia o le uʻamea uʻamea. E lua teuteuga faila faila-uʻamea ma faʻata e suia i luga aʻe o le rouboard o loʻo i luga o le faʻafeagai o faamalama ma lelei atagia le moli moli mai i ai. Na fausia le masini fufulu i lalo o le umukuka O laupapa eletise o loʻo i ai i le potu ofu i luga o le puipui tuaoi o le potu malolo. Na tapunia ma faitotoʻa vali i le lanu o puipui. O le vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga na tuu i totonu o le kapoti i luga o le faleuila.

DeGigner Tatyna Ivanova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Suiga o vaiaso vaiaso 12120_15

Designer: Tatyana Ivantouva

Matamata i luga

Faitau atili