Avanoa

Anonim

O le fuafuaina o le ata o le laititi o Moscow e tuʻufaʻatasia foliga o le siʻosiʻomaga, ecosil, lofili, loft ma pop art ma le paolo. E le mafai ona maua ni fomaʻi tekonolosi, ae ua tuʻuina atu mo taimi uma

Avanoa 12130_1

O le fuafuaina o le ata o le laititi o Moscow e tuʻufaʻatasia foliga o le siʻosiʻomaga, ecosil, lofili, loft ma pop art ma le paolo. E le mafai ona maua ni fomaʻi tekonolosi, ae ua tuʻuina atu mo taimi uma

O se ulugalii talavou na mauaina se laʻititi fale gaosi (naʻo 43.6 m) i se fale fou. O le tusi tusiata o Basey Bahareva, faʻapitoa i le fausiaina o galuega mo potu o se tamai sikuea, o le faʻaaogaina lea ma le potu moe mo le umukuka ma le potu malolo. Tagata faʻatau atoatoa na tuʻuina atu le tusiata o le suʻega o le sailiga mo le sili ona lelei fuafuaina fofo ma le filifiliga o arethetics.

Avanoa avanoa
tasi
Avanoa avanoa
2.
Avanoa avanoa
3.

2. O le kapeneta-rack o le 45 cm le loloto tuʻufaʻatasia o sone o le potu 'aiga ma le potu malolo. O faitotoa na faia ai le tioata toe faʻaolotoloa na tuʻuina atu i totonu o mala o le ea. O le laupapa laupapa laupapa i le tasi pito e nofo ai i luga o le puipui o le niko mo le masini kofe. O faʻailoga e sili atu ona faʻamalosia ai - o loʻo i ai i le nofoa i luga o le auvae laupapa ma ma uʻamea faʻapipiʻi.

3. Na teuteuina le potu atoa ma mea na faʻamaeʻaina ma tuʻuaga ma mea matagofie mea e fiafia i ai i totonu o le mafiafia uʻamea.

Avanoa avanoa
fa
Avanoa avanoa
lima
Avanoa avanoa
6.

4. I tafatafa o le moega i le faamalama, se tamai nofoaga mo meafaigaluega na fausia. Na taʻua i se vene o le laau, pei o le laulau e pito i luga o moega laupapa laupapa.

5, 6. O le tele o puipui o le faletaele sa valavala o le faletaele, ua faia lea e mafai ai ona faia se lelei atoatoa lamolemole ma le poto. I tua o lenei talaaga, o auiliiliga auiliili e faʻataunuʻuina, o le lanumoana mostac e fesoʻotaʻi ma le sami, ma o le maa fusi ma le pule lavamea i le puleepigi ma le pule lava.

Toe fausia. O le tele o fale mautofia e faʻaalia toetoe o le taumatau o lepamasoni, totonu o le aimoa ai ni pa, lea e mafai ona fuafuaina le sili ona talafeagai fausaga. I totonu o loʻo naʻo le lua o le faʻamalama: o le tasi o le tasi e ave tele, o le lona lua e tuʻufaʻatasia ma le ulufale atu i le Loggia. O se Seled Sese - o se umukuka-Niche masini e latalata i le ulufale atu i le fale mautotogi - faʻatagaina e faʻatulaga se nofoaga atoa-fula i autafa o le lapoʻa o nofoa ma le TV. E tusa ai ma le faʻavae o le potu, o le ulufale mai o le potu, o le umukuka, o se potu malolo ma se nofoaga faʻatasi ma se laulau masani). Faafeagai o le umukuka - o le tolu-gaʻo le faitotoʻa faitotoʻa: O le kapeneta vaega o loʻo nana i le lua sikuea, mo le lona tolu - ulufale i le potu puipui. Mai le faitotoʻa faitotoʻa e oʻo atu ai i le potumoe. O le potu malolo e mafai ai ona e faʻagalo e uiga i le tamai vaega o le fale: sa mafai ona faʻapipiʻiina se taʻele lapoʻa tele.

Lipea. Na suia le fale mautotogi i le fale ma le faletaele, ae na siitia mai le paso poloka, ma le potu o le fale tifaga. Mo le alavai ma le umukuka na faʻaaoga le fua o le tino mai le micro-cloy gliter, lea e foliga mai o le tekonolosi, tuu le fola ina ia maasiasi ai O le umukuka a le umukuka na faia mai i mea lava e tasi. Faatupuina Nofoaga Faletusi Ua ofi Paulo i le inisinia inisinia. O le fale mautotogi na faaauupegaina i le faiga o le auala o le ea o le ea ma le sapalai-o le le-sili ona lelei o le ea o le sili ona mama o le susuga o le vevela ma le shoog. O le poloka i totonu na nana i lalo o le laei o le taualuga.

Mamanuina. Tau o le le mautonu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o avanoa o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o faʻafitauli o suʻega, ergonomics ma athetics. Faatasi ai ma se tamai mea pueata ma lima maualalo, e tatau ona faʻatoʻilaloina i le taimi o le toe faʻaleleia, e leai ni "fagu" i totonu o totonu. O le faʻamoemoe o le alatele i le faʻamalama na vaʻaia faateleina le fua o le potu o le potu, o le lanu gamut e tutusa mafuaʻaga. O le tele o meafale i totonu o le fale mautotogi na faia e okaina, faʻafetai i lea na mafai ai ona filifilia le sili ona lelei fua ma mamanu. Ona o le amo o le amo o le faʻauma o le tini ma le tulaga, o le lagona o le toʻafilemu e le tupu. O lea, o le faʻafeusuaiga o le fola e pei o se uʻamea pele, vaega o meafale - mai le palu laupapa, o se ata lelei o le potu malolo - ma le laufanua o le piliki.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Avanoa avanoa
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Avanoa avanoa
O le fuafuaga ae le i toe faaleleia le Logginia i le potumoe sa le tuʻufaʻatasia - i luga o le sikuea 2.2M2 Aua le faia se nofoaga faafiafiaga atoatoa. Latalata i le tasi faʻaiuga tuʻuina atu i fafo o le poloka o auala o le ea. O se failauga faʻafeagai e faia ai se fausia-i totonu o le fale. O le taualuga i le potu malolo ma le potumoe sologa lelei faaitiitia: i potu laiti e le manaʻo e fai ni mea faʻaopoopo o le malosi o tulimanu. I vaega uma, e tele faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo pupula pe faʻaseʻe, taatele pe o le lotoifale. O le sofa i totonu o le potu malolo ei ai se lagona malu o le tino. O le tulaga o le pito i tua ma nofoa i vaega uma e lua e mafai ona fetuunai taitoatasi. Talu ai o le lauʻeleʻele o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, o le maualuga o le pa tu o le 90cm, ma faitotoʻa o le umukuka pito i luga kamukuka - ma tagata faigaluega ma server, e tatau ona e faʻapipiʻi.

Tusiata chaty baharev

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Avanoa 12130_10

Matamata i luga

Faitau atili