Matua o Chips

Anonim

E toʻaitiiti tagata o taulaga e mafai ona mitamita lava i ni tomai faigofie i le ki po o le kapeteni. O lea, o le manaʻoga e tipi sina pe leai, ia latou fai mai, o le Komiti Tau feusuaiga o le a tuʻuina i se taimi maliu o le tele o dereans. Peitai, o fuafuaga eletise eletise o le a fesoasoani e feagai ai ma faigata.

Matua o Chips 12134_1

E toʻaitiiti tagata o taulaga e mafai ona mitamita lava i ni tomai faigofie i le ki po o le kapeteni. O lea, o le manaʻoga e tipi sina pe leai, ia latou fai mai, o le Komiti Tau feusuaiga o le a tuʻuina i se taimi maliu. Peitai, o fuafuaga eletise eletise o le a fesoasoani e feagai ai ma faigata.

Matua o Chips
Ata: O le Skilclasticsmacal Homeer Mea faigaluega e masani ona avea ma le tulaga o le laufanua o oloa laupapa, ae o le faauma (fugan, mo le kuata, mo le kuata e filifili ai se faitotoʻa (e tele O Vieties o Rubanka pei Zenzubel po o le pepelo). E fetaui foʻi fuafuaga eletise mo le galueaina o se lautele lautele, faʻataga le laupapa laupapa laupapa, faʻapitoa i luga o le taʻavale afi, filifili le kuata. E oʻo lava i le tagata faʻaaoga e le o faʻaalia o le a faʻaalia ai lenei mea faigaluega, e oo lava i le tagata e le mafai ona faʻaalia se lagona le aoga pe a faʻapipiʻiina le ogalaau, e mafai ona faʻapipiʻiina le pa. O se faʻailoga faʻapitoa (o loʻo aofia ai i le afifi poʻo le faʻatau atu i fafo) e faʻaaoga ai o se boititure planer.

Matua o Chips
tasi

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Matua o Chips
2.

Ata: Hyachi.

Matua o Chips
3.

Ata: Fasioti.

1, 2. A fuafua e pa ° vaivai, mafaufau loloto i le faigofie o ona laupapa. Taulimaina (luma ma tua) e tatau ona foloina ina ia le vaivai lima. O loʻo manaʻomia foʻi le tau malulu o le palasitika.

3, 4. Faʻataʻitaʻiga o rumankov Skil: 1558 la (3), Mana 600W, 2mm Squeted Iu, 17 afe RPM; 1550 La (4), 450w mana, 1,5mm Squagu loloto, faaeeina lautele 82mm, 16 afe RPM.

Matua o Chips
fa

Ata: Fasioti.

Matua o Chips
lima

Ata: Fasioti.

Matua o Chips
6.

Ata: Bosch.

5. A o le tamoʻe le mea faigaluega e teuina e lima e lua, fusi mau i luga o le ata. O auiliiliga e tatau ona faʻamauina i se auala pe a le aoga i latou e le i aʻafia i le faʻataʻamilomilo o naifi.

6. Aʻo leʻi amataina le toe faʻaleleia o vaega faʻaaogaina, ia mautinoa ia mautinoa e leai ni faʻaoʻo i ai, fao ma le pei o elemene i fafie. Afai e te alu i totonu o le fao o le fao, o le a faaleagaina le vaalele.

O le faʻagaioiga o le faʻagaioiga i le electrobank o se liliuga cylindrical dim o fea o le tipiina blades o loʻo tumau (lua, itiiti ifo nai lo le tasi pe tolu). O le afi eletise e liu ai le kesi e faaaoga ai le fusi o le fusi. Faʻavasega taimi ma taugofie, ma pele ma pele e le faʻatonutonuina, e masani lava 10-20fā afe. O lenei taimi e maua ai le sili atu le lelei galuega pe a gaosi laupapa e aunoa ma le lamatia o le "sasaa".

E iloa e le au eletise le pule o le eletise i le tasi mea faigaluega, e mafai ona e aunoa ma ni faʻafitauli ma le mafiafia ma le mafiafia o le 2-3 mm

O le ituaiga o le tipiina o laugatasi ua filifilia e fuafua i le ituaiga o galuega. E i ai le Blades mo le masani ai ma faʻapipiʻi laupapa, chipboard ma plastics. O le mea mulimuli e mafai ona faʻagaioia ma ni faʻalavelave: Tatou fai mai, o Bosch na fautuaina le lautele o le lautele o le mea o le ata i le 20-50mm.

Luma ma tua mai le Drum ma Blades iina o se uamea tasi o le vaalele. O lona pito i tua e faʻasaʻoina, ma o le pito i luma o loʻo mafai ona faʻasolosolo i le maualuga o le itu i tua i le pito i tua ma se mea e mafai ona faʻaleleia ai le mafiafia o le vaalele.

E ese le eseese o le eletise, muamua lava, i le lautele o le tulaga lelei o le laufanua e tutusa ma le lautele o le agi a naifi i le uni i le pasi i le tasi pasi i le uaina e tasi. O nei tapulaʻa e iloa ai le faʻatinoga o le mea faigaluega. Faʻateleina le faʻagaioiga lautele, pei o se tulafono, o le 82 mm. E masani lava ona taʻatele i fuafuaga o aiga ma se lautele tipi, mo se faʻataʻitaʻiga, 110mm, ma o loʻo fai ma ni ata vaʻaia o le 600. O le maualuga o le mafiafia o le tipi o le averesi o le 2-3mm.

Galuega Aoga

Matua o Chips
Ata: Dwalt. Kuata faʻataʻitaʻiga. Ua tuʻuina atu i le tele o faʻailoga, ae e masani ona sili atu le loloto i le 1-2 cm. Tele taimi e masani ona i ai faʻataʻitaʻiga ma le caltover drum (50 eb-prevol hl, ma le fea kuata o soʻo se loloto faia.

Amata amata. O le faʻatonutonuina o le eletise e mafai ai ona e aloese mai le sili atu o le herk herk meafaigaluega pe a liliu i luga, e faʻateleina ai lona saogalemu. O iina mai faataitaiga uma a le au faasātuafi. I le fale, mo se faataʻitaʻiga, i le R-102, R-110 uma o laʻau (uma - orterkool "), SR-1100-110 (ING -) (INR -D10 (INDS -) (Ing-e folasia.

Faaeletonika saoasaoa tausiga faiga. Tuuina atu le toniga ma lamolemole o le nofoaafi, tusa lava pe o le a le avega. O le filifiliga o se uiga masani mo meafaigaluega faʻapitoa.

Zri i le uaea

O le fesoʻotaʻiga o le galulue ma le eletise eletise e masani ona faʻaalia ai le faʻaauau pea ma le faʻaaogaina o le mea faigaluega mo se taimi umi. O miti lelei, seʻi tatou fai mai, mai le sikulukalaiva, o le faʻaauau taimi o loʻo fuaina i sekone, e le mafai e le paga ona galue i le tele o minute. O le mea maualuga maualuga mamanu tulaga. Luma laina - i le uamea na o le tasi. E le tatau ona pau lava le lamolemole ma lamolemole, ae o loʻo fai foi e faʻafefe, ae e mafai ona tamoʻe, feoaʻi ma le asini. O le aso, o le lafo o le Aminirinum onloy o loʻo faʻateleina (e faʻauʻuina e le taugata ni faʻataʻitaʻiga, ae o oloa tutusa foi ma le taimi lava e tasi e le faigata ai. E ui lava o le tele tele mo le vaalele e le taua, pei o le, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻavae e tasi (pe a fai e le mafai ona taofia le mamafa.

E tatau ona faʻaoʻo le vaalele ma le leai o ni mea e leai se sygonomic, sili atu ma talafeagai avanoa i le pule faʻamau ina ia mafai ona ki le "mea faigaluega.

Matua o Chips
7.

Ata: "Obi"

Matua o Chips
valu

Ata: Legion-Media

Matua o Chips
iva

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

7, 8. Fuafuaga eletise CMI 750 ma le 710W, 16 afe RPM, 2mm Squarem loloto, 82mm faamuina le lautele.

9. A galulue iai, o le eletise eletise e maua ai se tele o le pefu ma chips, o lea e manaʻomia le faʻapipiʻi o le faʻamamaina o lapisi.

Matua o Chips
10

Ata: Dwalt.

Matua o Chips
sefulu ma le tasi

Ata: Talitonuga

Matua o Chips
12

Ata: Talitonuga

10. Fuafua le lelei o taiala o le taofi. E tatau ona gaosia vaega o uʻamea (pei o lenei tulaga) mai se mafiafia o le laupepa e le faʻapipiʻi e tusa lava ma se tele avega.

11, 12. O le Planner Ehl 65 Eq (FEStool) ma se sipai naifi ma se pale o le laumua, lea e mafai ai ona faia ai se loloto o le kuata.

O le uaea o se tasi o le tele o le motusia o vaega o le eletise eletise. Mai le tautgonius gaioiga i tua-luma e mafai ona tupu i le taeao (masani i le ulufale atu i le galuega meafaigaluega). Mo le puipuia o le paoa, o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o tusitusiga faʻapitoa ma le puipuiga mai le lautele. Tipiina le palasitika palasitika i nisi taimi e puipuia ai le malosi o le ola. Vaʻai poʻo a ni uaea mataʻupu i faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa o le eletise, ma vaʻai mo mea faigaluega a le aiga ma Cables e tali tutusa mafiafia. A o le umi, o le polofesa metotia e tuʻuina mai ai se uaea ma le umi o le 8-10 m, o le fa-lima-mita o le a le maua ai ni gaioiga. Ae faatasi ai ma le lua-mita "maea", o le a sili atu ona faʻalavelave, o le faʻalauteleina o le a manaʻomia.

Matua o Chips
13

Ata: Bosch.

Matua o Chips
sefulu mal le fa

Ata: Bosch.

Matua o Chips
sefulu ma le lima

Ata: Bosch.

13-15. Bosch runkov faʻataʻitaʻiga: Pho 3100 (13), Malosiaga 750 W, Plation, Press Amethth 3.2mm, 16,500 RPM; A TA NA PUEINA (14), Malosiaga 680W, 2 MM SIPited Expth sumthth, pale mm, 19,500 rpm.

E masani ona faʻaleagaina le uaea pe a taia se taʻamilosaga naifi. E ui i lea, seia faamaonia le pasiaina, ma tulafono eletise o le a tumau o le mama "onā. E leʻi uma ni faʻataʻitaʻiga i le natura, e aliali mai, e ala i le lelei o loʻo taua i luga o galuega faʻapitoa o galuega. Peitaʻi, i le tausaga talu ai nei - lua, e mumusu fuafuaga, e pei o le bkp 140 z ma BKP 140 rfe (mea uma - MaKe). E faigofie ona faʻagaioia, ae o le tau o latou e matua sili atu - mai le 10-20 afe o tamā.

New tekinolosi

E le auai le eletise i le auala e masani ai fausaga, ae e ui i lea e foliga mai o le taimi i lea taimi. O lea, e aoga le matauina o le filifiliga o le saoasaoa suiga ma otometi fetuunaiga. O loʻo i ai, Faʻataʻitaʻiga i Bosch (Woodrarazor system). Faʻafetai i se fale faʻapitoa, o naifi ua mumusu i totonu o le paoa o loʻo i ai i se loloto ma e le tatau ona sosoʻo ma le faʻaʻesega o le faʻo o isi faʻataʻitaʻiga. O le isi mea manaia o le atinaʻeina o se sifi-naifi na faʻaaoga i le EHL 65 Eq meafaigaluega (FEStool). O le naifi, o loʻo i luga o le sikulu laina e faʻatatau i le axis o le livi o le talipalau, o loʻo maua ai le lamolemole i le lautele o le gaioiga, e faʻafaigofie ai le galuega ma faʻaititia le leo. Ae o le mea autu - ma lana fesoasoani o le maualuga maualuga o le planing, e aunoa ma ni auala olopalaina o fafie ma leai se manaʻoga mo fesuiaiga o suiga.

Tausia o taliga o se Zinitsta

E pei o le tele o mea faigaluega mo le au faipisinisi, eletise eletise e ese le pisapisao ma le taimi o le faʻagaioiga o le tele o le tele o chips, o le efuefu ma papala paʻepaʻe. O le mafuaʻaga lea o le galuega o nei mea faigaluega e faʻatatau "palapala" ma ono lamatia ai i le soifua maloloina. I le taimi o le Plan e fautuaina e fai ia ofu saogalemu (ufimata) ma headphone.

Ae le i faia se mea na tuu ai le palu, faʻatali seʻia oʻo i le au taʻalo o loʻo taofia ma naifi ua taofi.

Mo le aoina o le pefu ma chips, o le pefu e faʻaaogaina e faʻaaogaina, o loʻo aofia ai i le oloa oloa. Ia, afai o le platank ei ai se fesuiaiga o le togiina o le oso i luga (agavale pe taumatau i luga o le gaioiga). O lenei filifiliga faʻatagaina oe e faigofie ona lafoina se paʻu paʻu ina ia aua neʻi polokaina le gaioiga. I le faasologa o faʻataʻitaʻiga, ae le o se pefu o le pefu, e mafai ona fesoʻotaʻi le pa puipui i le vaalele. O lenei fuafuaga o le tele o le culdoldome, ae o le efuefu e le filogia le potu.

Uiga o le eletise runkov

Tagata gaosi Faasee. Ryobi. "Interskol" Bosch. Pupula. Makita.
Faʻataʻitaʻiga 1558 LA. EPN6082CKG. P-102/1100 Pho 3100. P 3110 KP 0800.
Mana, w 600. 600. 1100. 750. 950. 620.
Lautele vavaeina, mm 82. 82. 102. 82. 110. 82.
Tipi loloto, mm 2. 1.5 2.5 3,1 3. 2.5
Faapipiiina loloto, mm Le faailoaina valu 17. iva Le faailoaina iva
Rotation taimi, rpm 17 000 16 000 11 000 16 500. 16 000 17 000
Chip filifiliga faatonuga E leai ioe ioe ioe ioe E leai
Anapogi suiga o lau E leai E leai E leai ioe E leai ioe
Mass, kg. 2.5 3,1 3.5 2.6 4.5 2.6
tau, olo. 1999. 2200. 3100. 3700. 5600. 6100.

O faatonu faafetai i le kamupani "ob", o se sui o kamupani fana, polav, uila mo se fesoasoani i le tapenaina o mea. O tau o loʻo lisiina i le Lomiga e aoga i le faaiuga o Tesema 2014. O le tau o oloa e tatau ona faʻamaninoina i le nofoaga o lona faʻatau atu.

Faitau atili