Faiaoga mo toleniga

Anonim

Faatasi ai ma oʻu foliga mai o lenei fale e tatau ona faʻamalosia i le manaʻoga o le ulu o se tamai aiga, o le Amiofiaga tusiata, "sili atu ona faʻateʻa mo le natura, ma e sili atu - e faʻaalu i le natura o le faʻaipoipoga o le mea e sili ona e fiafia iai.

Faiaoga mo toleniga 12139_1

I ona foliga vaaia, o lenei meaalofa e faamalosia i le manaʻoga o le ulu o se tamaʻi aiga, o le Amiofiaga tusiata, "e masani ona tuu i le natura o le lua gaioiga"

A o le i amataina ma le tala e uiga i le fale, o le a matou faia le au faitau se faʻamatalaga puʻupuʻu, pe aisea e faʻaaoga ai le auʻaunaga puʻupuʻu a le Asteriour Artist: Search mo le poloketi fale. O felauaiga masani o le le masani ai-tulaga ma, o le iʻuga, o le faʻafitauli o le "armation" e le talafeagai i le fuafuaina fuafuaga fuafuaga e talia e tagata e ona ma le aofaʻi o le tafaoga. I se isi faaupuga, "o meafaigaluega" na manaʻomia e mauaina ai se lotu tumau. O le sili ona lelei na foliga mai i le falepuvai, mo le fau lea na vave ona mauaina ai vave le mea i le ata o le lauiloa.

Faiaoga mo toleniga
tasi
Faiaoga mo toleniga
2.
Faiaoga mo toleniga
3.
Faiaoga mo toleniga
fa

4. O puipui o le fale o loʻo aofia ai ni paʻu o loʻo iai le vaega o le 243x275mm. E tusa ai ma le gaosi oloa o le aiga faigata, o lona mafiafia e lava e fai e aunoa ma le isi itu o le gasegase o fale talimalo. O le fufuna o puipui e maua ai le faʻamalosi tino o le pale e se faʻamaufaʻailoga o le palu.

Faiaoga mo toleniga
lima
Faiaoga mo toleniga
6.
Faiaoga mo toleniga
7.
Faiaoga mo toleniga
valu

5. Faʻataʻamiloga laupapa ma le 'afa potu ua faʻamalamalamaina e ituaiga eseese o masini: o le muamua - o papatusi faʻatuao, o le lona lua o le moli.

6, 7. Pe a faʻatulagaina le tau o le fale e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina o le lulu. O fale ma le muamua ma le lua-itu e lua itu na ofi e ala i vaipuna mafanafana o vai. Ua lava lea, aua o le fale e le o fuafuaina mo le tumau i le taimi nei. I le taimi lava e tasi, a fai o le 'au a le' au o le a faia se tafaoga fatufatuga i le tele o vaitau, ia tatou fai atu i le tele o vaiaso ia Ianuari - le magalua o le vevela - le magalafu.

Faiaoga mo toleniga
iva
Faiaoga mo toleniga
10
Faiaoga mo toleniga
sefulu ma le tasi

8, 9. I luga o le tasi-itula o le fogafale o loʻo i ai se feʻau feaveaʻi. O le mea na o le potu malolo. O isi siosiomaga e faʻatagaina e faʻalatalata i le ao i le ao, i le tulaga taua o le tatalaina, ia ese mai lea - i le "Deetaca" puipui. Ma le isi, pe a manaʻomia, o le saisai tatau mafai ona faʻataʻuina i meaafale, o loo tumau pea i le Mezzninerine, o se sipuni mo le tautuaina o meaʻai ma meaʻai inu ma meaaiinu.

10. O le potu taele ua mamanuina mo le faia o gaioiga faʻatasi ma tagata matutua e toʻalua. Sone o loʻo faʻaalia i luga o le pa o Patric Cnesels o loʻo nonofo latalata ane, e faʻaauupegaina ma lona lava seti mo vai.

11. Faʻamalieina le manaʻomia o le faʻavaveina o le fale e tusa ma le aso, ua lava e soli ai le magalafu mo le 2.5 itula.

O tagata e ona tagata e ona tagata ola o le tupuaga o fanua na le sailia e faʻafetaiaʻia ai se tagata taʻitoʻatasi ma le taimi umi. O lē e ona ma lona toʻalua e sili atu "vave" fofo na amata ona suʻe lelei le aoga tusiga, sikuea ma le faʻagaioiga o se galuega vave e subbodim. Peitaʻi, e leʻi manaʻo le au faʻatau e avea ma tagata e ana le fale-faʻapipiʻi, e ui i le mea moni o lenei tekonolosi e manaʻomia le saoasaoa ma le saoasaoa o galuega. O le sili sili ona lelei faʻamatalaga o mea uma e lua, ma mai le faia o le manatu o se ata laupapa. Afai latou te afaina ai le vaega o tupe, ona fetaui lelei lea o le polofesa tele o le paʻu i le fuafuaina o tupe faʻaalu.

Faamatalaga mai fafo

O le galuega faʻataʻitaʻi na aofia ai i le faʻatasia o le kulu o le kulu ma lona ata i se lanu enaena enaena, tali tutusa ma le paolo o le suka. Distswork Mea o le a puipuia fafie mai le siosiomaga faatosinaga. Ma le isi, o le a ia tuuina atu sina ai ai ae ma le fausiaina o se tulaga lelei ma e matua tupuina. I luga o fafo atu alminigiru faamalama faʻavaʻa ma faitotoʻa faitotoʻa, paʻepaʻe paʻepaʻe vali na faʻaaoga i le taimi o gaosiga. Ina ia faʻaeteete nei mamanu e teteʻe atu ai ma le faʻailoaina o puipui o paliuli, ua valivali solo faʻamalama. I le lanu e tasi na taofi ma pe a filifilia Cornistic Sofoe.

O le poloketi talafeagai na leai ni faavave o le a - o nisi e le faamalieina i le tusiata ma le tele o tali, isi - e ala i le faʻatulagaina ma, o le iʻuga o le faʻatinoina. O se tali i fesili uma o se faʻalavelave "ma le o le fale o loʻo iai le studd timber i se tasi o faleoloa lauiloa o le faʻanatura. Ua tosina mai le mafaufau o ulugalii. Na faia e le Domocupukt o se seti o laupapa laupapa uma Amata le fausiaina o le fale o le fale ina ua maeʻa ona faʻaoʻo atu i le fau fale. Ioe, i le taimi na fautuaina ai ma le malosi le faʻavae (tagata gaosi tagata e filifilia se puipuiga sima, talu ona faʻatautaia e le tasi ma le isi i le faʻamaoni o elemene ma manaʻomia le faʻataunuʻuina atoa atoatoa. A o aumaia i fafo, o le faʻalauiloaina o vaʻa e naʻo sina tamaʻi oloa o galuega masani a le poloketi. Mo le suʻesuʻega o le lisi o galuega ua saunia-faia, o matou toa na muamua avea ma tagata faʻatekinisi faʻamaonia o iloiloga, ma ina ua maeʻa se taimi puʻupuʻu o latou miti . E tele talu ai e leai se mea e maua mai ai o le "Air Castle" pe a naʻo le 8 masina, o le fale mama, ma se tasi itu, i le isi itu , ia amanaia le au tekinolosi faaonakinotusi tekinolosi.

Tanu i totonu

Talu mai le fale o loʻo fuafuaina mo le soifua i taimi o tagata, e ese mai, e i totonu o nuu i tua, e fiafia le matai i le sitiseni. Pa i totonu o potu uma, e ese mai i le potu moe o le potu moe, taʻele ma sana, vali paʻepaʻe. Mo galuega, sa faʻaoga se faʻavae i mea itiiti, poʻo lona uiga na faʻamamafaina ai le puipuiga o fafie faʻanatura. I luga o le fola i soo se mea (seʻi vagana le susu o se nofoaga) tuu se fale laupapa, o se vaega o le vaega o loʻo i ai foi se moli siliva. O le siosiomaga na faia i luga o mea na valiina i paʻepaʻe (kapeneta meafale) pe ufiufi i le lolomiina poʻo le monophonic tissues ma le paolo. O lenei filifiliga e faʻamaoni tele - O metotia lautele o le fale o laʻau laiti, ma moli moli i le isi faʻateleina o nofoaga. O le itumalo o le teuteuga o le teuteuga na faʻamamafaina e ala i le faʻaopopoina o mea ua fuafuaina mo le faʻagaioiga i luga o le auala. O lea, o le 'autū o le au galulue faʻatasi ma le ono Wicker nofoa, ma moli tetele o le faʻatoʻaga e tuʻuina atu i le potu malolo.

I luga o le fogafale muamua o se fale faigata i se vateatea, ae aua le tuʻuʻesea, ae naʻo le vavaeeseina e le uʻu o potu, e iai le sui o le sui tagata. Lenei o se tamai (15.4m2), ae o le potu sili ona ulu, tauagafau i se tatalo ma i le taimi lava e tasi na mafaufau i le sili ona lelei (7.9m potu e fa o potu e fa (12.7m2). I le tulaga lava lea e i ai le potu fiafia o le potu moe (10,6m2), o le faletaele (1.8m2), o se vaega o loʻo tuʻuina atu i manaoga faʻatau (6.3m2). Lona lua, pe i ai, o le tasi-ma-afa fola (o le tulaga lena ma le le atoatoa ma le maualuga maualuga o puipui) e faalilolilo. E leai ni potu eseese - o le avanoa o le 28.7m2 na ave le potu o le potu, e vaevaeina lava i le moe ma malolo nofoaga. E pei ona iai le fotutitu o fotutisi, o loʻo iai se nofoaga o loʻo lava i le itu (9m2) i Maoson.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Faiaoga mo toleniga
Taavale Fuafuaga 1. Hall: 6,3m2

2. umukuka: 7.9m2

3. Faleoloa Taumafa: 12.7M2

4. potu malolo: 15,4m2

5. O le potu moe: 10,6m2

6. Taele: 6,3m2

7. Sauna: 2.4m2

8. faletaele: 1,8m2

9. Matui Matutitu: 1.5m2

Faamalamalamaga o le tasi ma le afa fola

Faiaoga mo toleniga
Fuafuaina o le fogafale lona lua 1. Studio: 28.7m2

2. Art Rechoshop: 9m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 102,6m2

(e le aofia ai le taumafanafana nofoaga)

Mamanu

Fatu ituaiga: laupapa e faʻavae i luga o le faʻauiga o le ata

Faavae: Faʻamalosia sitaili sitaili, o le slarazol wadicoulprootuting - faʻamafanafana membrane, faʻamalosi - polystyrene foma (mafiafia 150m)

Pam: Clud Timber Cross vaega 243x275mm

Faamamaina: kulud ceems fuaiupu 243x275mm

Taualuga: Sipine, mautu o le fola mai le ata o le Blackboard, Steam Barrier ata, Faʻaeteete - O le 'Mirale Bamc (Mincomats KeBat Carbal

Pupuni: Lua-Faapitoa Woomumminious Window Feta

Dors: Fesora, Jeld-Wen suma

Staircase: Lappiporras.

Toe Lagolagoina o le olaga

Suavai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Panasonic vevela pamu (ituaiga "ea - vai"), vai mafanafana o le fola

Faaopoopo mea faigaluega: Uunasfat afi, Harvia eletise eletise

O le teuteuga o totonu

Pam: Tukkurla vali, Eco Washpaper, Cerearac Tile, Arvolta

Fola: i luga o le koloklor parqut laupapa, chearamic faaputuga

Taulaina: Arvolista panels

Faitau atili