Pa lemu

Anonim

O se ulugalii faaipoipo ma le tamaitiiti na miti o le tuuina atu o se fale fou o aso nei ma sitaili, ma o popolega uma i le faʻatulagaina ma le tusiata na ave i luga o le talimalo. I le matagofie, ae taofi mau i totonu, Homine Thevinitions na saunia na o le filifiliga o mea ma lanu lanu

Pa lemu 12140_1

O se ulugalii faaipoipo ma le tamaitiiti na miti o le tuuina atu o se fale fou o aso nei ma sitaili, ma o popolega uma i le faʻatulagaina ma le tusiata na ave i luga o le talimalo. I le matagofie, ae taofi mau i totonu, Homine Thevinitions na saunia na o le filifiliga o mea ma lanu lanu

Talanoaga i ni fofo mo nimoemoega, o le filifiliga o le faʻatumuina ma le mea o le tulaga o le Aao o le aiga ua fananau mai i le toalua. O le tusiata na tatau ona fuafuaina le alatele, o se potu i totonu o se umukuka, o le potu 'ai ma o se potu moe, o le vasega valuga potu ma potu faatau. E tusa ai ma le Fuafuaga a Tagata Faigofie, o le mamanu e tatau ona avea ma matagofie ma o aso nei, ma le lanu lanu o le aofia ai ma le lanu o le malamalama lanumoana, gaoi, box

Pa lemu
tasi
Pa lemu
2.
Pa lemu
3.

1. I le va o le potu ma le alatele lautele tatalaina matala matala, ina ia foliga mai o potu uma. I lea tulaga, o le nofoaga faʻagaioia ua faʻapipiʻiina atili le taofiofia, ma o mea sili ona lelei o le auvae o loʻo i totonu o le potu.

2. Taaleia ma se mea vaivai ma le mafanafana manaia le sofa i luga o le kapeti sili kapeti i totonu o le potu malolo sa ou matua faaeteete. O se tamai vaega o le 'aʻai na faʻaalia i faʻata.

3. O le lapopoa faʻata na tapunia lelei le '' ai o le '' aina ma tuʻuina i ai le loloto. O le atoaga o le faʻavaeina o lenei sone na fausia i luga o le faʻavae o le axal symmetry - e maua ai se faʻapitoa mamalu.

Pa lemu
fa
Pa lemu
lima
Pa lemu
6.

4. O le tuaoi i le va o le potu malolo ma o le potu 'ese o loʻo faʻaalia e le pito i tua o le sofa. Crystal Chandelier o loʻo ogatasi ma se vaega tele o le laulau i le laulau.

5, 6. Uo i tua o le laupapa i totonu o le potumoe ua maeʻa ma se laina, o le pito i luga pito i tua e faʻaalia ai ma le lelei ona faʻaalia ona faʻamafanafanaga. O le Onyx Panene o loʻo faʻaaogaina i le pito i tua ma faʻatumu le totonu ma le mafanafana o le meli moli, faʻapitoa matauina i le pogisa.

Pa lemu
7.
Pa lemu
valu
Pa lemu
iva

7. O le laʻeʻe solo faʻapipiʻi e fetaui lelei i totonu o le faletaele.

8. O le sone o galuega i le vasega pepe o loʻo faaauupegaina i le faʻamalama. 'Afa' afa na gaosia ai le tuauga. O se vaega o le puipui i tua atu o le uafu na ufitia i le pepa puipui ma se tamai mamanu, faʻapea foi ma le sluf faʻamalosi, - o nei vaega pei o masini teuteu. O le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma lanumoana faʻatagaina oe e fatuina se toʻafilemu ma le mama o le vale.

9. O pa o le auala na valivali ai i le malulu lanu piniki cen ma avea o se talaaga mo le matagofie o faitotoʻa ma faʻata. O le tele o lamepa e faʻaosofia ai le malamalama malamalama.

Toe fausia. O le fale mautotogi i totonu o se fale monolithoc. E le tatau ona faia o se faʻasologa ma ni tamaʻi faʻataʻamilomilo i luga o itu e lua; O se tasi o miliona faamalama e fa o laʻititi, ma isi lua, kapeta, muamua e maua muamua i le Longsia. I le amataga o galuega a le au tusitala o le poloketi, na uma ona faʻapipiʻi le ogalaau i potu tuaoi. Lua isi faamalama i le taimi nei i le potu. O le fua o le na fuafuaina e ala i vaega e lua o le pipiʻi i totonu o le unesa. Na sosoo ai ma le faʻamalama a faamalama, potu tumaoti na fuafuaina, e pei lava ona tutusa i foliga ma sikuea; O le umi o le latou umi na fai mai ai le siiina o le vavaeeseina o le pylon i le va o tamaiti mai le sone sone. O se tagata sipai o loʻo i ai i le itu taumatau o le alatele, o se tamaʻi auala e tau atu i le faitotoʻa i le faletaele, o se tagata faigaluega ma moemiti ma potumoe o matua.

Matou te tuu le maualuga

Filifilia ma le faaeteete elemene faʻatulagaina o loʻo faʻatulaga i totonu, ia oʻo atu i se fealofani. Ae o lona uiga, o lona amio e tele lava faʻamoemoe tele i luga o vailaʻau teuteu e faʻaaogaina. O lea, i le vaega o le nofoaga o le TV o le TV o loʻo teuteuina i papa uliuli i se lautele lautele ma se uiga o le siʻosiʻomaga i le nofoa ma le mamalu. O le nofoaga 'ese e faʻamamafaina ai le chandelier o le faʻamalosi o otootoga ma kasa o le faʻanoanoa. O loʻo i ai le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, e i ai le mea o loʻo i ai le lanu moana lanu moana, mai le tolu itu faʻavae (pei o le Portal). O le moe i tua o lona pito i tua e sefe ma paʻepaʻe paʻepaʻe ma se moli lanumoana - o lenei auiliiliga o le teuteuga ua tuʻufaʻatasia le sofa o le potu.

Lipea. I luga o le "Social Difter" o loʻo tuʻuina atu se faiga o le auala o le ea, o loʻo i lalo ifo o le tulaga pito i luga, o le iunite i totonu o le laʻei i totonu o le potu faʻafiafia. Potumoe ma tamaiti ua faʻaau i luga o le ea. O poloka mai fafo faʻapipiʻi i luga o le fausaga i totonu o se nofoaga faʻapitoa ua filifilia - faigofie i le va o potu. Faʻatumuina le toso, na fausia vaega mai Bam Packs, o puipui na puipui e le laupepa. O puipui, o le faʻavao ma le fola na fusia i lea Csgis, tuʻutuʻuga le eletise eletise (aua o mea e maualalo na aliaʻe mai).

Mirror fesuiaiga

Faʻata o mea taua uma o le tagata mamanuina, afai e tatau ona e maua le tele o tuaoi, ma luga o le faʻata o le faʻata lea, e ui lava e le manaʻomia, ae mafai ona afaina ai le masani masani o le auala. O le mea lea, o le ulufale mai i totonu o le fale mautotogi e fetaui ma le faʻata tele i autafa o le pa - ua teuteuina lona ie i se mamanuina o le fata ma le fausiaina, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga, Tausiga O le paga o faʻata mai le fola i le ogatotonu, o loʻo iai i itu uma e lua itu o le 'ai o le' eseʻese vaega, o le brimenive i le ogatotonu o le 'eleʻele ma Ua tuʻuina atu le potu i le laulau, ma o le faʻaaogaina o le taʻaloga, ma le fola, o loʻo mimilo teisi ai le taʻaloga o manatunatuga. O pa puipui o loʻo faʻatulaga e le DRRES, uma itu o loʻo tuuʻeseina e faʻata, ma i luga atu o le masani masani e aunoa ma le faʻavaʻa e liliu ai o lenei tino.

Mamanuina. O fofo e fausia ai ma se mea fuafua lelei ina ia mafai ai e tagata uma ona maua se auala tele, o moli masani ua ausia e oʻo i le sone o loʻo aveʻese mai le moli eletise. I potu potu uma i tafatafa o faamalama o meaafale maualalo (ma e matua malamalama pe paʻepaʻe), ma totonu o le faʻamalama autu, o le moli moli e ala mai i se faitotoʻa o tapunia auala. O faʻaseʻe vaega na faia o le faʻamamaina o tioata ma le pito i luga faʻamalolo tapunia le faʻaaogaina i le potu e fai ai le laʻei ma le mimiti, e foliga mai o le ofe.

O le amataga o le lanu i le gasologa o galuega i luga o le poloketi na suia i le sili atu. E pulea e le tagata e faʻatautaia e le paʻepaʻe ma le agamalu o lauti roses ma paolo o piniki ma beige-olloen. O latou faasolosolo ona lulu uliuli, o le mea na sili ona masani ai i meaafale meafale, o faitotoʻa faitotoʻa ma vevela ma mea e masani ai, proneta. I totonu, o le Great Blare ma le manaia vaega o loʻo faʻaaogaina: faʻata ma le fucets, o le poletila o loʻo taʻotoga, chandeling ma le conl orpeped, o le puipui kapeta o le afu. Sili ona suia. O ie uma e vaivai, veloty i le tago atu. O ia auiliiliga e faia ai le matagofie o tamaʻitaʻi, a o le fuafuaga e le o alu i tua atu o faiga faaonapo nei.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Pa lemu
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Pa lemu
Fuafua e faʻaleleia le talimalo e alofagia oloa mai tioata, ni vaega o le faʻaumaina, ma o le mamanu lea e fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o mata eseese ma ni vaega manaia. I le taimi lava lea e tasi, na taua i totonu o le au matafaioi e tuʻu ai le lanu sima lanu e aloese ai mai le "faʻaitiitia i luga o le alatele o le lacromatic. I totonu o le potumoe, o le TV sone ua maeʻa vaega mai le onyx: O loʻo i ai i luga ma lalo o le LCD Panel, o loʻo tapunia le tuʻufaʻatasia i se siliva. O foliga ma o omavela uma i le fale mautotogi, o le srangme o le 3D potu i totonu o le potu malolo e faia i le sipili ma vali. Nofoaga na tupu o loʻo i ai se fufuluina ma faʻamama masini, fata, ie kapeni ma mea faigaluega; Ou te leʻi faʻapipiʻiina le magoto iinei. O le tofo e maua ai se isi moega - gagau lufa.

Architects Martia Sponbut, Vauly Chernov

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Pa lemu 12140_13

Architect: Masha nerubut

Architect: Vasaly Chernov

Matamata i luga

Faitau atili