Hity Heity miti

Anonim

O le e ona le fale mautotogi e latalata i Moscow i le Monolith-piliki fou fale o se tasi alii mo le 30 tausaga. Mo le tele o tausaga, sa ia lafoina fale ma le tumau le malosi o puipui o isi tagata. Ma o lenei la o lana miti na tupu. Fale mautotogi na faatauina. Ua valaaulia le tagata tusia. Maimau pe a na o le tasi le mea - fausia se totonu, e latalata i le mafai i le potu avanoa

Hity Heity miti 12141_1

O le e ona le fale mautotogi e latalata i Moscow i le Monolith-piliki fou fale o se tasi alii mo le 30 tausaga. Mo le tele o tausaga, sa ia lafoina fale ma le tumau le malosi o puipui o isi tagata. Ma o lenei la o lana miti na tupu. Fale mautotogi na faatauina. Ua valaaulia le tagata tusia. Maimau pe a na o le tasi le mea - fausia se totonu, e latalata i le mafai i le potu avanoa

Toe fausia. Ina ia faateleina le ala savali, na tatau ona ou ositaulagaina nisi o le inisinia ma aua le tele o faletaele. O le laina lona lua lona lua o le puipui pito i fafo o le fale, lapotopoto le tulimanu o le fola laupapa, lea na suia mai le auala i le umukuka, ua avea o le auala o gaioiga ua sili atu le lamolemole, natura. Ina ia faasao le aoga o le aoga i totonu o le potumoe sone ma aua le fausia se pa i le va ma le alarridor, o le kapeneta na faia se vaega o le chipport o ia mai le auala o puipui. E tusa ma le manaʻo o le tagata faʻatau, fuafua le potu potu, o le potumoe ma le potu malolo ua 'ai, vaʻai le faʻaaogaina ia tutusa ai ni koluse.

Hity Heity miti

Hity Heity miti

Hity Heity miti

Hity Heity miti

1. O fuaitau ma le nofoaga o mataupu uma e fetuunai saʻo lava, e taua tele mo na tagata maupunauga loto maulalo, pei o lenei "leiloa" mafai ai le fasioti tagata o le tino.

2. E le i ai i le talepeina vaega o le auvaita mai fafo puipui fesiligia le tuaoi o le potu malolo sone ma, na avea ma tuaoi o le paiocamine.

4. O koluma e faia i metallic 2, ua tauanauliaina ma le masani ai o elemene elemene ma fola i lalo o le apamemea. O lea, e tusa ma le fausaga o le tagata mamanu, o le Matagaluega ma Aai ma Tagata masani e faʻatapulaʻaina i latou tupuaga.

Hity Heity miti

Hity Heity miti

Hity Heity miti

Hity Heity miti

5. Wintrererier, foia i lanu filemu, faʻatosina mai, moli moli o se puipui o lanu o lanu moana, lea e faʻatinoina uma galuega faʻatino O lona tulimanu e lapotopoto mo le faigofie o gaioiga.

6, 7. O le laulau 'autū i luga o le kiona paʻepaʻe e talafeagai mo le mauaina o kamupani pisa tele. O le counterttop faʻaloaloa i luga o le umukuka atoa o le umukuka e faateleina ai le fale faigaluega.

8. Na tonu i le faletaele e fuafua i lanu uliuli. Matty feagai ma le Tili ma le aafiaga o le kesi o le kesi ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma lanu tioata poloka ma feteʻenaʻi ma paʻepaʻe.

Mamanuina. O le faʻataʻaleaina i le aotelega o le faʻafilemu o le pa o puipui o lanu tioata o se filifiliga lototele, o le fea e leʻi malie ai le tagata faʻatau. Ae ui i lea, sa fefefe le faga, o le puipui na ofi atoatoa i totonu, e le gata ina aumaia le taʻaloga o lanu ma malamalama i totonu, ae sa avea foʻi ma se mea aoga. O le fale mautotogi faʻatulagaina i mea faigofie ma faʻatau mea. O le ulu o le moega, biocamine ma koluma e faia e tusa ai ma ata mamanuina. Moli fatuina se lagona malie i potu taitasi. Crystal Chandelier o le a toe faʻaleleia le Cinnf Capital, Velvet Headboard ma Silk Betpw Middy, Faʻatupuina o Masani. I totonu o le potu malolo, o le fausiaina o fua o moli ma moli moli o loʻo toe faifaipea, o Sofatu i le faʻatulagaina ma faʻamalama, faʻafefeteina ai le mimilo. O le umukuka i totonu o loʻo faʻatumuina e le moli a le tusitala mai pepa-masha, o le olval o loʻo 'ai laulau ma palasitika laulau. Satinidor ma lakapi; Aua neʻi e faalavelavea mai le puipui o le papala, iinei na i ai le lima moli, o loʻo faatumu moli i le faoa faamalosi.

Gauai i auiliiliga

Aveina o le Asthetics o le Post-Alamanuia avanoa o ni manatu ma le aumaia o foliga o lau faʻataʻitaʻiga i ai, ona tuʻufaʻatasia lea o le gaioiga malulu ma tuʻuina atu uiga o le poloketi. "Aua le afaina!" - O le tulafono autu e le naʻo le fomaʻi, ae o se vaega ma foliga faʻapitoa. Aua le soona fai ma le pule, aua le faʻatagaina le totonu e faʻalavelave ai i luga o se tagata - O tulafono autu ia mo le faia o avanoa mo le ola.

Lipea. O le savali i totonu o le vaega o loʻo nofo ai e le tele o ituaiga o mea e fausia ai ma faʻasaʻoga. Stylized tuufaatasiga i totonu o le potumoe o loʻo faia o le mamago ma ufiufi i le paepae papaʻe. O le "piliki" masony ua toe gaosia i le tele o avanoa avanoa - i totonu o le potumoe ma potu malolo ma umukuka. O le pito o le potu o le potumoe ua maeʻa ma le sima, o loʻo i ai le faʻamalosi ma uʻamea. I luga o le fola - Pubsewet laupapa, i le umukuka ma le faletaele - pocecelain maa O le faletaele na tuʻu i luga o le faletaele ma ofutino masani, na faʻapitoa na alofagia e le tagata, o le ua faʻatatau ia te ia le aʻafiaga o lana galuega. Na fuafua VLDZHIA ina ia faʻatulaga se kapeneta, o lea na siʻila ma faʻataʻapeʻapeina, faapipii le electronicker sa ma tuiina o le fola mafanafana. O le fale mautotogi na faaauupegaina i se vanu o le ea malulu. Napanenese ma le umukuka na fausia ai foi le eletise eletise eletise.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Hity Heity miti
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Hity Heity miti
Fuafuaga ae e te leʻi toe faʻaleleia le mamanu, na fanau i luga o se ata toto "pe a asiasi i le ata o le vaiaso o loʻo faʻaalia ai o le lamepa e le masani ai. Ua lava lona lava, na i ai lava ma o le amataga i le fausiaina o se galuega. Na faatatau ia Katooa a limp ma fesili mo se taimi faapitoa mo lenei poloketi e fai ai se latou ogaumu tele. O le mamao o lenei elemene, faʻatasi ai ma koluma ma se ipu tioata, o se avanoa lea e avea ai ma pisinisi pepa o le mea. E fiafia tele le tagata faʻatau i le American Losed 1960-80s. Ae i totonu o se tamaʻi fale faʻatasi ma tulaga masani, e le mafai ona i ai o ia i le itu tutusa e aunoa ma faʻailoga tagata i totonu. Oso i totonu e tuufaatasia 'au ma mea masani. Ou te leʻi manaʻo e malulu tele le avanoa ma faʻamalosi, aua o le fale o se nofoaga malolo. O lea i totonu o loʻo iai ni lanu o loʻo iai.

Demigner vidIm mutevosyantz

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Hity Heity miti 12141_12

Matamata i luga

Faitau atili