Tago i tala faasolopito

Anonim

Moscow fale mautotogi o le "taimi o le" i le taimi nei i le lofituina i taimi nei, ma faʻaalia ai se uiga le masani ai faiga fefiloi i luga o se tamai nofoaga ma muamua mamanuina.

Tago i tala faasolopito 12148_1

Moscow fale mautotogi o le "taimi o le" i le taimi nei i le lofituina i taimi nei, ma faʻaalia ai se uiga le masani ai faiga fefiloi i luga o se tamai nofoaga ma muamua mamanuina.

O se ulugalii faʻaipoipo e aunoa ma ni tamaiti manaʻo i le fale faigaluega i se fale faʻasolopito fou o le toe fausiaina i le ogatotonu o Moscow. Piliki fausiaina o le 30s. O le seneturi mulimuli, lea na iai muamua i ai le Ofisa o Suesuega, ua fetaui ma fale mautotogi uma. Tagata faʻatau mauaina o le "Odnushku" i luga o le fola muamua o le fola, lea e faia ai se potu faʻapitoa i se potu, o le potu moe ma le faletaele tele. O le aufaʻaleaga na taulai atu i le stylistic o le LOFT.

Tago i tala faasolopito
tasi
Tago i tala faasolopito
2.
Tago i tala faasolopito
3.
Tago i tala faasolopito
fa

1. O le talieleele ma le countertop i le umukuka na faatinoina mai i le ofu tino o le pamu, o le tele o le fafie laupapa (faʻataʻitaʻi, nofoa, o le sone).

2. O le papaʻe paʻepaʻe o le a vaʻai i le lotoa tulaga ese, faʻafetai i lalo o le apamemea i lalo o le apamemea, e tuʻufua o le faʻamaloloina o le faʻamalolo ma le mamanu uaea.

3. O mea e maua e tagata uma e mafai ona filifili ai se nofoaga e malolo ai i le taele: o le sofa sofa ma le sili ona lelei, o se paʻu o le paʻu i totonu o le 'eseʻese vaega i le nofoaga' eseʻese i le nofoaga 'eseʻese i le nofoaga' ai

4. Oververter le malulu o le ea, e faʻatino ai se microcmolite i totonu o le fale gaosi atoa, faʻataʻoto mai le faʻamalama, i le tulimanu o le potu, ma o le uaea na nana.

Tago i tala faasolopito
lima
Tago i tala faasolopito
6.
Tago i tala faasolopito
7.
Tago i tala faasolopito
valu

5. O le mafanafana o lenei loft e maua ai le i ai o mea masani ma vaega masani: pipii cornices, faʻapea foi ma le laulau kofe ma se laulau o le laulau i luga.

6. Ia lagolagoina le Retro Autu, o se ata masani o le paʻepaʻe na faʻapipiʻi i le alatele, ma le faʻata o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le ofu o le ofu na ufiufi i le patini.

7, 8. O nisi upu e le mafai ona fai o le stroke na faia le mamanu o le faletaele i le matagofie: o le faʻata i le "Broque" faʻavaʻa, o se maaleni maamora. O lona le faʻapitoa mamanu faʻatagaina e nana ai le masini fufulu i tua o le faitotoʻa, ma tuʻu le solosolo i se sili sili ona mafanafana.

Tago i tala faasolopito
iva
Tago i tala faasolopito
10

9. I le potumoe, o fale lafumanu e faia ai le master Grells i luga o le Voimiter na tuuina atu ai maa, pei o le "matutuu o le" latou ata.

10. O faitotoa na faia o le tioata manino mai le umukuka (ma mai le matte - i le auala na fesoasoani ai e aloese mai lagona o faalavelave.

Toe fausia. O se tamai faʻamalama o loʻo feagai ma se tamai auala paolo, orthononal o le potu e aunoa ma le faʻaaogaina o le potu i totonu o le sooupu o le fale mautotogi. O le avanoa avanoa o le potu o le potu sa mamanuina i tafatafa o le faamalama: i le itu taumatau o ia - o le umukuka o luma, i le itu tauagavale - o le nofoaga o le squre o le potu, o le itu O le 'autū laulau e tuaoi ma lona tua. Salivana manatu i le alatele ma le faitotoa ulufale; Tractorictory faitotoʻa - O le faʻamalama vaʻaia faʻateleina le loloto o le avanoa. O isi nofoaga eseese o loʻo i le ulufale atu i le fale mautotogi: i le itu tauagavale o le taʻele o le potu, i tua o le faletaele saʻo, i tua o ia o se tamaʻi potu, o fea e mafai ona e ulufale mai ai mai le lua itu. O faitotoʻa uma, ae le o le faitauina o le ulufale, - Faʻaliga: I se tamai nofoaga, o le dweberng o ni elemene sili ona faia e faʻalavelaveina i gaioiga. Vasega i le va o le Taeao Lelei ma le potu o le faletaele, o le faletaele ma le potumoe o loʻo i lalo o le faʻalauteleina o utupoto, lea o loʻo o loʻo tuʻufaʻatasia i fofo o fofo.

I tala faasolopito talafaasolopito

A toe fai le fale i le fale, ua suia e le tagata faigaluega le piliki tuai i aso nei. Ina ia faamamafa atu le "talaʻaga lanu", na filifilia e tagata ua sui le pa lea i le potu e fusi ai Beachs na aoina i le faʻafanua o tagata gaosi) ma le futu o tagata gaosi. O le laufanua o le "Anaque" puipui faʻapipiʻi ma le leai se lanu o le pateti. Vaʻai i uʻamea uʻamea mama o loʻo faʻamamafa le "Tuai" Masonry: O lo latou malamalama e na o ia ma lalo ifo, ma le le masani ai. O le tele o piliki e teuteuina i le tomai faʻataʻitaʻiina o faʻailoga tuai ma le amataga o le pule. Retro-Aythhetics Internemed ua tapunia pa puipui, tapuni i 'apamemea' apamemea, kiki ma lakapi - Porcelain, luga o laupapa laupapa.

Lipea. Vavaeʻese vaega o sima sipai o le faʻaalu i luga o pine, e le maaleale Luga o le potu ua latou tuua le tatalaina ma vali i se lanu efuefu lanu efuefu. Luga o le fola na faia e se sima ma le sima. O vaega fou na fausia mai i pou paso, o le tulimanu lapotopoto o le potumoe o le potu malolo. O le faamalama sill na faia i le uliuli maamora (mai le tutusa mea ma laulau pito i luga i le faletaele). O le pito i luga i le faletaele na paʻu'ū ma Merwall, i le potumoe na faia ai se faʻafanua o le susulu. O le malulu o le ea, ole agavaʻa o loʻo tutusa ma le vaega o le fale mautotogi, faʻapipiʻi i le puipui i le loloto o le potu o le potu, ma o ona tupe na nanaina i lalo o le malosi o le piliki. O le vaega mai fafo na tuʻuina i luga o se palota faʻapitoa na saunia e le tagata atiaʻe. Ulufale ma le faletaele faataatia le eletise eletise.

Isala

O le tamai potumoe na amata ona avea ma cozy ma malu. O se ie extramoockey Nicho sa ufitia i le lanu uliuli, o le lanu e tasi e faʻaliliuina susulu, tolu paketi - o le lanu uliuli na tupu loloto, malamalama - air. I le talosaga a le pule i le vaega o loʻo vavaeina le potumoe mai le potu potu, na fausia ai le ata lelei. O le moega i autafa o tioata manino e toetoe lava leai, ma o utupoto, e le mafai ona nana, e le mafai ona nanaina o se teuteuga.

Mamanuina. O tusitala o le poloketi na ofoina atu i tagata faʻatau e tuʻufaʻatasia ai le Lē o le Lē o le Luga ma elemene o ata faʻasolopito i le teuteuina o le teuteuina ma meaaʻe, e mafai ai ona faia se fale mautotogi ma matagofie. O le teuteuga o le uiga o le uiga o le LOTO: Tatala piliki, faʻapipiʻi nofoaga ma valiina, sima i luga o le paʻu o le paʻu o le paʻu le taofia. O le Water Wall sa ufitia i se "saua" Mr Quent, foloa-teuteu sima. O le lagona o le vevela na faia o se "masona" o piliki mumu ma se faʻasologa o fafie: umukuka faʻataʻitaʻi mai le tipitipi o loʻo i totonu Tele faʻata (Wall-fausia-i faitotoʻa) faʻalauteleina le avanoa ma tuʻuina atu i le loloto. O le lapotopoto o le tulimanu o le potumoe na tuʻuina atu o ni pou ma le faʻavae o le faʻavae ma le laumua (mai le fetuʻutuʻunaʻi polyrone), tolopo i lalo o le apamemea. O lenei mea o loʻo 'aina faʻatasi ma isi elemene o le masani masani.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Tago i tala faasolopito
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Tago i tala faasolopito
Fuafuaina muamua le faʻaleleia e ui lava o fausaga talavou e manatu o se vaega o le LOFSAGA Seleserance, matou maua i se laʻititi avanoa, e foliga mamafa ai utupoto. O le mea lea, i lalo o le sili ona tele (40cm maualuga) tuu le kapeneta faʻapotopotoga, ma na faʻapipiʻi le utupoto, pisia i le lanu o laʻau faʻapipiʻi ma ufiufi lona pito i luga o le potu. E ala i se faamalama tele i totonu o loʻo i totonu o ao, e ui lava e le o se falepuipui: o lio o loʻo tupu i lalo o le faʻamalama. O le mea lea, na matou faʻatauaina faʻapitoa ile moli eletise: i sone o loʻo i ai filifiliga eseese, masani ma i totonu. Faʻatulagaina le potumoe i talaane o le nich o se "faʻamago mequarium" ma le vave amata ai.

Poloketi Pule Irina Goncharov, Detainders Antioly Kostelko, elemene Lobhaskaya

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tago i tala faasolopito 12148_14

O le Poloketi Pule: IriN Goncharov

Designer: Elena Lobiskaya

Designer: atanoly kostenko

Matamata i luga

Faitau atili