Tala Manaia

Anonim

Ulufale atu i totonu o lenei maupuʻepuʻe, o loʻo tu i le toeaina i le taulaga, ou te fia faʻamaligiina: "Lamai moni!" Ae i totonu o ona totonu e leai se mea mataga ma le tele o faʻamatalaga o aso nei. Ae o le poloketi a le poloketi na mafai ona fausia se faʻailoga faʻapitoa ma le taʻele o le "lautele laasaga" o vasega faʻavasega, e ui lava o le tele o potu e laʻititi

Tala Manaia 12154_1

Ulufale atu i totonu o lenei maupuʻepuʻe, o loʻo tu i le toeaina i le taulaga, ou te fia faʻamaligiina: "Lamai moni!" Ae i totonu o ona totonu e leai se mea mataga ma le tele o faʻamatalaga o aso nei. Ae o le poloketi a le poloketi na mafai ona fausia se faʻailoga faʻapitoa ma le taʻele o le "lautele laasaga" o vasega faʻavasega, e ui lava o le tele o potu e laʻititi

O le isi suiga o le ogatotonu o le tausaga o loʻo palota i le SVOYA Studio Captocial Messages Meding mo fale lona tolu o se fale piliki. A aunoa ma le taimi i le fale, na faia ai se toe faʻafouga, ma o loʻo iai nei lalagaina ma o lea la ua lata mai le fuafuaga o fuafuaga i le fale. Tagata faʻatau e manaʻomia se toʻafilemu, faʻaleagamea o loʻo i ai ma elemene ma vaituloto o mea, teuteuina i lanu mafanafana, - sipuni tele pei o beige gamma. E faʻapea foʻi, o tagata e auai e manaʻo e faʻaititia le maualuga o le taualuga, ae i le taimi e tasi le tuʻu i lalo o latou tulaga.

Tala Manaia
tasi
Tala Manaia
2.
Tala Manaia
3.

3. O le maualuga o le tele o le tele na faapaleina i le maualuga o le faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa ma mea teuteu o le faitotoʻa i luga o le "magalafu", faia le tuʻufaʻatasia o le faʻamaoni ma le amio faʻamaoni.

Tala Manaia
fa
Tala Manaia
lima

4. Mai potu uma, na o le faletaele e foliga mai ua atoa nei. O se potu tele o le potu o le potu i se totogi tele e faaauupegaina i le tosoina o le faitotoʻa, o le fale puipui o le fale puipui.

5. Puipuiga Aduins ma pupuni i totonu o le potumoe, pei o isi potu, e faia i mea faʻalenatura - Cotton ma Flax. O le moega ma le ulu malulu, o se paʻepaʻe paʻepaʻe, o le lotoifale o loʻo fai ai le taimi nei o loʻo fai ai le potu malolo o le potu malolo ma faʻamalieina e le talafeagai.

Lipea. O pa puipui uma o le fale teu sami i le taimi na toe fausia ai le auala umi. Ina ua uma ona aveese le foloa muamua o le foloa - ceramic lapisi ma kapeta, atoa suia le sioa, taofi lona maualuga. Sa tofotofoina foʻie fola o fola mai i le umuni e masani ai, i le umukuka, faletaele ma ulufale ai Hall - o se potu o le eletise eletise, lalo o le faiga o le vevela eletise eletise. O le tulaga maualuga na faaitiitia na o le faletaele - o lenei ua maualuga lona 3m. O le pa o le potumoe, lata ane i le fale tuaoi, sa faʻapopoleina e le faʻapitoa. Na suia poloka faamalama e ala i le faʻatulagaina o uʻamea fou-palasitika ma sporsters (decotives lalaga). Nai lo o se kesi adn i se vaega faapitoa, o se laina lua-sosolo sa faʻamauina i totonu o se vaega faapitoa, o se vai vai na faʻapipiʻiina i le umukuka. Na nana le talita a le eletise i tua atu o faitotoʻa o le potu i le ala savali. O potu uma o potu (potu malolo, fale moe, kapeneta) e maua i le ea, o polokaina o fafo o le fale o le fale.

Upu masani: faitauga fou

Tala Manaia

O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le potu e avea ma potu malolo ua avea ma amataga mo le "teuteu talaʻaga". O le lattice o le iva uati i le tele o kaistons ma le tele o mea e iloa ai le vaega o vaega uma: o le taualuga "ma le lua vaega o lautele. O le pito i luga o puipui i totonu o potu o totoe o potu, vagana le faletaele, e teuteuina i le tutusa o cunnis, paʻepaʻe faʻaupufai o faʻata (i le kalole lanu enaena). Woorer auiliiliga o Sycobbile High Firnths, faʻalauteleina o le seti o se seti o le parqut i luma o le sone ma potu tumaʻoti. Faatasi ai ma le tulaga maualuga o faitotoʻa (2.1m) ma faʻaaogaina, faʻapea foi ma le laititi o meaafale, elominu o pepa (2.7 m maualuga) taʻalo se mea teuteu lelei.

Fuafuaina. O le fausaga o le fale mautotogi ua i ai le tele o foliga ma luga o le axal symmetry. O le potu malolo o le tino ua uma i luga o le pasi o loʻo pasi i luga o puipui na aveese mai le faʻamalama toetoe afa o le fale. Mai lenei potu, e mafai ona e alu i totonu o isi potu uma (faatusatusa i le potu malolo, o le latou tele e sili ona lelei): o faamalama i le Windows i totonu o le umukuka ma le ogatotonu ( mai le faitotoʻa mulimuli e oʻo atu i le faletaele). Faʻatulaga le umukuka e le maua lona lava castlight dayacces e faʻaoʻo atu ai i le na o le l-sampled o le fale faigaluega o loʻo fuafuaina o le laulau a le potu. Na o se moega faʻalua ma le puʻupuʻu lakapi laupapa ma se fale-i totonu o le vaipuna o le a faʻatumuina. O le siʻosiʻomaga o le Kapeneta e aofia ai se kesi ma le faʻamamaina o fata (o loʻo i totonu o le gaosi oloa) ma le sofa. Lua moe moe o loʻo tuʻuina atu i le potu malolo o loʻo faʻapipiʻi laʻei le lana.

Aunoa ma auiliiliga auiliiliga

Tala Manaia

O puipui o le potu malolo faʻaliliuina le SIFA e teuteuina i elemene na tusia i ituaiga masani, ae o le atoa, o se faʻavae e le aunoa. Ma, i lona ogatotonu e iai le "magafiti" mo moligaʻo. O ona fasi pepa laupepa ua ufitia i le vali pouliuli, "o le ogaumu" ua uma ona maua e se lautele o le pole. O le "togafiti muʻee" ua fausia i totonu o le vaega o meaafale, faatinoina mai le MDL sa valivali i paʻepaʻe, - i itu uma e lua o le taulaiga, teuina faʻapitoa, taʻitasi ma tolu uila. O nei elemene o loʻo vavaeʻese e ala i teuteuga picrasters ma ova i luga o le fata masani, ma o le lautele faʻavae ua faʻatatauina e le faʻavae lautele, ua suia i le pa puipui. O loʻo faʻapipiʻiina pusa teuteu i luga o le fata i le puipui o mea lava e tasi, ma le manifinifi o tagata o loʻo galue. O le pito i lalo o le puipui, masani ai i le alatele, taifau ma umukuka, ua ufitia i le tutusa tutusa. Sa teuteuina le vaega o modules i totonu o le kuka o le kuka i le shorrol.

Mamanuina. Tatala layout o le Parade Space na faʻatagaina "e taʻalo ai se siʻitia o le" fua. I totonu o le poloketi, na mafai ai e le au tusitala e tuʻufaʻatasia, e foliga mai e faʻafeagai lelei uiga - toetoe lava a le atoa le manaʻo, tuʻufaʻatasia o vailaʻau ma se potu leaga. Agai i luma le laina, o elemene o le faʻasologa o loʻo tusia i luga: o se faʻasologa o le pito i luga, o faʻatafula, o le sili atu o lotoa i lalo o fulufulu manu. Ae o nei vaega taʻitasi e le masani ai foliga na fesoasoani i ai i le faʻamalolosi, faʻaputu le "faʻaputuga o" maota "vaaiga, manaʻomia avanoa, i potu laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga loloto o se lapoʻa tele o palapala, faʻapea foi ma le faʻatauaina o alatele, maualuga ofaves ma se vaega o puipui o le olive; O le Valivali o le Valivali - mafanafana moli begee. I lenei tuaʻese, o se paʻepaʻe ua maeʻa foliga mai ua filifilia. O puipui e faʻapipiʻiina e le panels o le paʻu. O faitotoʻa o le pusa o le pusaaila, o se faʻata tele i le puipui o le potu malolo na faʻafeagai faamalama o loʻo teuteuina i le puipuiga tele. Skapo ma muamua tusia ni elemene, o le taimi uma o pepa uma ma vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma aʻoga nei, e ui lava i le tele o vaega, o le lautele o le vio e ma mea faigaluega.

Tagata taʻitoʻatasi

I totonu o lenei potu e le masani ai, o nisi elemene e foliga vave foliga mai e le vave lava ona faʻaeteeteina, ae e te fiafia e faʻaauau pea le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potumoe o le pa i tua atu o le laupapa o loʻo teuteuina i le faʻataʻitaʻiga o le Buziri Panels - O lenei Decaretret Decerety o le potu ma se tulaga oona. O faʻata i le potu malolo ma le ala e tutusa ai ma se mea tutusa, ae le o se mea teuteu e okaina o faʻavaʻa o le hoc chandeliers ma o loʻo valiina mai le au o lotoa. Bar hack ma le maualuga o le 110 cm ua faia i se ash faasologa ma se pulumu. O le manogi o le ofisa o le faamaluluga i luga o le sofa e teuteuina i se faʻata i le faʻataga o le lua-lakapi e lua-lapotopoto scaves i consin plasters. O tamaʻi laulau kofe i le potu malolo ma e foliga mai o le ofisa lea - o latou koleniga ma uiga igoa o le Srez o loʻo faia i le vaipuna o le laʻau ma le faʻavae o meaola.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Tala Manaia
Vasega i luma o le faʻaleleia o le tufatufaina o lenei poloketi e mafai ona taʻua o talaʻaga o aso nei. O pupuni o loʻo taulai atu i le taumatematega, ua lava le ao i le olaga, o lea na matou filifili ai e faʻaaoga se lanu uliuli e faʻamaeʻaina le lakapi ma le vaega o puipui i luma o puipui. O uarota uma, umukuka modules ma tamaʻi atigi laiti, pa puipui ma slools ma slools i tua o le potu malolo ua faia e tusa ma le pule o le pule o loʻo faia O le ata o laulau 'auʻauna uma na fausia e le faleuila (i le faamalama i le potu malolo ma tafatafa o le sofa i le ofisa), Ma o vae taʻitasi o loʻo faʻaogaina i uili - e fetaui lelei.

Tala Manaia
Fuafua pe a uma ona toe faʻaleleia le talosaga o tagata faʻatau i le umukuka e leʻi faʻapipiʻiina le ogaumu. E ui lava o loʻo iai se vaʻaiga mataʻitu o le taulaga, e manaʻomia e le au faʻatau matou te faʻatumuina ai pupuni ma faʻatauvaʻamiginoni Roma. Tatyana Lazazova

Architests Denis SokOlov, Valery SokOlova, Armm Marynennnenno,

Julia Marynenno,

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tala Manaia 12154_11

Architect: Denis SokOlov

Tusiata: Valery SokOlova

Architect: Artm Marynennynko

Architect: Julia Marynenynko

Tusiata: Tatyana Lazazova

Matamata i luga

Faitau atili