Tulaga atamamai

Anonim

O le aso nei ma le malamalama o le Moscow "faalua" i le muamua vaai ua faia e aunoa ma le tele taumafaiga. Peitaʻi, o loʻo vaʻai ma le totoʻa, mo le foliga faigofie, e mafai ona e mauaina se suʻega o le valiina mo fuafuaga sili ma le togafitia o mea sili ona lelei, filifiliga faʻaeteete o mea. O le iʻuga o lenei galuega o le paleni i le va o le faʻailoga sili ona ogaoga o ituaiga o pepa ma le le masani ai o faʻafitauli

Tulaga atamamai 12155_1

O le aso nei ma le malamalama o le Moscow "faalua" i le muamua vaai ua faia e aunoa ma le tele taumafaiga. Peitaʻi, o loʻo vaʻai ma le totoʻa, mo le foliga faigofie, e mafai ona e mauaina se suʻega o le valiina mo fuafuaga sili ma le togafitia o mea sili ona lelei, filifiliga faʻaeteete o mea. O le iʻuga o lenei galuega o le paleni i le va o le faʻailoga sili ona ogaoga o ituaiga o pepa ma le le masani ai o faʻafitauli

Liliu i le tusiata fesili e faʻaaoga ai se fale fou i se monolithic sima fale, e le sili atu ona manino le fale i le lumanaʻi. Na latou faʻailoa na o fuafuaga lautele o le mafaufau: Fausia se sui sui, tuʻufaʻatasia potu malolo, umukuka ma le 'afa potu (ma le pa mo le potu vevela. Scandinavian System filifilia o se tusi faʻasino, e tusa ai ma tagata faʻatau, o se paʻu pupula, tiʻetiʻe paleti ma teuteu eleelea. Tuʻufaʻatasia, o le amataga faʻaalia na liua i se sili atu le tuʻuaʻiina, faaonapo aso nei ma muamua fofo o loʻo panava i le va o leʻamilosaga, ecosteele ma nei.

Tulaga atamamai
tasi
Tulaga atamamai
2.
Tulaga atamamai
3.
Tulaga atamamai
fa

1- 2. O le tuʻufaʻatasiga o le potu o loʻo faia e taʻu ai le faigofie ma le saogalemu o le gaoioi. O se mea e le masani ai o le Brack Brack ma se sili ona maualuga-fata i le ogatotonu e faia i Coriana.

3. O le 'autū o le vaega e avea ma se manumalo manumalo i le potu o le potu - i tafatafa o le faʻamalama. O meaafale lanu e le mautonu: Snow-White pito i luga o nofoa, susu tioata laulau pito i luga o le uamea. O le autu o le lio, o le toe taʻuina atu i le foliga o se laulau ma uʻamea laʻau o le lamepa, fatufaʻai lagona o le fealofani.

4. O le vaega o loʻo i ai i vaega o le umukuka (kapeneta, laulau pito i luga o le laulau Bar) i tulimanu e lapotopoto, o loʻo laga ai le fola o le foloa.

Tulaga atamamai
lima
Tulaga atamamai
6.
Tulaga atamamai
7.
Tulaga atamamai
valu

5. O le le manatua o le umukuka na faia ma le fesoasoani o meaafale o mea muamua, tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe pupula ma le susulu o le mafiafia o le uila o le la, aseriki i luga o le fola.

6. Na teuteuina le potumoe i se diagonal compial - "adch" mai le tele o vaega o le palakalafa o le laupepa na toe maua. O lana auala vaneina i foliga o pelati o fugalaʻau o le fugalaʻau mamanu i luga o puipui puipui.

7. O le faletaele e teuteuina i kulimi ma enaena enaena, ma le aafiaga o le fua o le fua (mosaic, faaputuga tetele). O loʻo i luga o le fogafale, faia i luga o le ata o le tusiata o loʻo maua i luga o le initaneti, e iloga i le sili ona malamalama o ata, ae ona o le faʻatapulaʻaina o le lanu. Uluai faʻamatalaga - o se fale teu oloa i le ituaiga o se tele o le ipu ma se 'au.

8. O le vaega ma se potu malolo o galu na teuteuina ai puipui o le auala savali ma le faitotoʻa i le faletaele ma le potumoe e tasi - i luga o pa o le potu. Faaliliuga, swivel ma le foloa lamepa faʻapipiʻi faʻapitoa faʻaalia.

Toe fausia. O le fale maupasi i totonu o le fuafuaga e lua nofoa, tele ma laititi, e aofia ai le tasi. O puipui i totonu na toesea, o le tuusaunoaga o koluma e lua-frangile koluma luga o le tuaoi o le sone o le Intut sone). O le faʻafeagai o le ulufale atu i le fale mautotogi o loʻo i ai i le faitotoʻa i le potumoe, lea e maua ai se faʻamalama matagofie e afaina ai. O le Loggidia faʻapipiʻi: aveese le Windows poloka, faʻapipiʻiina slidited sportrat - taimi nei i le potu malolo, o se potu tuʻufaʻatasia, o se umukuka ma le potu masani, e ulu atu atili i ai O le umukuka o loo i le loloto o le potu, lea e avea ai ma se vaega o le faleteura a le potu tuai o le faletaele ma le aluga na ia filifili e teena le teena; E i ai le vavae ese o le vai. O le faletaele ua avea ma tele ma lautele: o lona vaega ua faateleina ona o le muamua poloketi o le auala. Na malilie uma fofo o fofo i le fau fale, faatino ai nisi pusa toso.

Manino ma talafeagai

O le tusiata na mafai ona faʻateleina le tele o le aofaʻi ma fua o le fou na faia o loʻo ofoina atu vaega. O i latou uma e faia se tulaga lua galuega - zonge avanoa ma avea o ni nishes mo le fufuluina o meafale. O le mea lea, o le laina o le l-foliga i le va o le alatele ma le potumoe i le Intut sone e faʻatapulaʻa ai le sitaili e lua ma se tuaoi tafatolu. I le itu o le potumoe, o le vasega galulue o se pa loloto o le loloto (1.1 m) leoleo, pei o se tamai ofu fai lavalava, e mafai ai ona e alu ai. O le tapunia o le Kapeneta e fausia i se Niche, o le tapunia kamuta ua fausia, i le isi itu o le faitotoa - o le racks, e faaauupegaina ai o le toega le tu mo le keyboard ma fata).

Lipea . Na tumu le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faʻamalama, ua suia vaega fou i totonu o le laʻau auro, e ala i le laʻau auro. O vaega fou na fausia mai i paso poloka, o le ulagia puipui na puipuia i le sima, fasilaau o lotoa. O le fola na faʻataʻitaʻiina e se laupapa tele o le menubu ma polesi ma le poletii le taʻele (i le pamu o le fale, kamuta), o loʻo faʻapipiʻi ai le "fola mafanafana". A o le motusia o le vai vevela, na faapipiiina se faaputuga faʻaputuga i se niko mo se faleuila ma natia i tua o le tuʻufaʻatasia faitotoʻa (o loʻo iai foi le avanoa e fai ai ni taufaʻafefe fesoʻotaʻiga).

Fausaga . A uma ona mumusu e fau se pa ma lapisi lapisi, sa mafai ona faʻaaoga e le tele ona faʻaaoga ma ulufale uma sone i totonu. O le fale mautotogi o loʻo i luga o le fogafale 21, ma le tele o malamalama tino ua tulaʻi i totonu. Lelei i totonu e alualu i luma le avanoa avanoa o potu taʻitasi, o le tele o paʻepaʻe i teuteuga i teuteuga ma meaafale, lea e faʻatasi ma le leo meli-enaena. E masani lava, i se tulaga sili ona lelei lanu, o le avanoa o le avanoa e foliga monotonous, ae i lenei tulaga e foliga fou ma sili ona lelei fofo. O le tuʻufaʻatasiga o lapotopoto ma faʻatagata faʻailoga e maua ai faʻamaʻi ma se mea talafeagai.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Tulaga atamamai
Fuafua muamua talu ai ona toe faʻafouina le manatu muamua i le tele o suiga, ae na mafai na faʻataunuʻuina le fesoʻotaʻiga o vaega uma o le fatutusi. E le faigofie le tagata faʻatau e ioe i ni au faaiuga poto, seiloga latou te vaʻaia i latou na puʻeina lea ua latou malamalama lelei. Ma o lea, o le leai o se curvililiar e osofaʻia mamanu i luga o le fatufatu o le faʻafefeteina o masalosaloga, ae o le iʻuga o le mea e fiafia ai. Naʻo le lafoaia o vaega faʻataʻatitia, sa mafai ona ulufale i soo se sone ma mea talafeagai i totonu o totonu - ma o le ata o ia na o le faʻavae o. Peitai, ae le o na fautuaga uma na faatinoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te leʻi faia foʻi le pa ma faʻaleʻele i luga o le alatele.

Fausia-i totonu o le fale i le sone sone, sa ou manaʻo e tapunia ma le faʻaliliuina o faitotoʻa o faitotoʻa, e aofia ai le potu tafatolu, ae o le taimi mulimuli na filifilia e le tagata faʻatau a o iai, o ato na tatou faia faafetai.

Tulaga atamamai
Fuafua pe a maeʻa le toe faaleleia o le pito ma le faletaele i le fola o le fola i le talosaga a tagata e ona o tagata e ona o loʻo fausia-i tua, i potu uma e i ai le fetuʻutuʻunaʻi.

Tusiata vera tarlovskaya

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tulaga atamamai 12155_12

Tusiata: Vera Tarlovskaya

Matamata i luga

Faitau atili