Ato tupe ma auro

Anonim

I le tui o le faitogalaau sa i ai ni nai laʻau, e tusa ai ma le pa'ū i le pau o le faʻamolemole foliga mai o se ata manaia. I totonu o latou o le hyduvely hydraveya, o videen vine, o le teuteuga o cereals ma herbs, lea tonu lava i lenei taimi o le tausaga o nofo

Ato tupe ma auro 12159_1

I le tui o le faitogalaau sa i ai ni nai laʻau, e tusa ai ma le pa'ū i le pau o le faʻamolemole foliga mai o se ata manaia. I totonu o latou o le hyduvely hydraveya, o videen vine, o le teuteuga o cereals ma herbs, lea tonu lava i lenei taimi o le tausaga o nofo

E le tupu tele laau?

O le faʻatoʻaga o le elefane sonyvyva, o loʻo tu i luga o Karelian isthmus, e toetoe lava o se vaifofo ma le manaia o le fale ma le faʻaleleia o le teritori o le fale ma le faʻaleleia o le teritori. Ae o faigata e le opo ai tagata na faoa, ma mulimuli ane i nai tausaga o le fale na paʻi i ai i luga o le nofoaga ma ua aliali mai laufanua muamua.

Ato tupe ma auro
tasi
Ato tupe ma auro
2.
Ato tupe ma auro
3.
Ato tupe ma auro
fa

1. Korea Chysanthumum, Barbaris Tunberg Areto, Chrysatherum o Belgian Viletta, Sheted Grantflower, Thuja Tosa i Siusa. O le a vaaia le fale e ala i vine vine.

2. Katafe o Uel, Tui Western Sounterna ma Moarea.

3. Vaslulnikovnik Filleware ma Clemas Jubilee 70.

4. Astilba totogi.

O lenei aso, o le faʻatoʻaga fausia moli moli moli, aulelei e le gata i le tautotogo ma le taumafanafana, ae foʻi i le tautoulu vaitaimi. O sea faamanuiaga na ausiaina e ala i le faʻaogaina o mea e sui ai le faʻaʻoleina o vaega e suia ai vaega eseese, a ASTRA!

Fai mai le pule o le togalaau

Ato tupe ma auro

Sa ou manaʻo lava e fai lona pupula ma le lauʻi le togalaau, lea o le aso nei o le a taʻua o le "faatau". A uma mea uma, pei ona teuteuina i le susulu o "Vaitō" mai Dolphibium, Daonies, Daisies, Boies po o le ATILB! O lenei ua tele ni ou ituaiga o fualaʻau i luga o le togafiti, masalo e oʻo lava. Masalo, o la matou chloride St. Petersburg Tau na faia iinei e le o le auala mulimuli - o lea ou te manaʻo e faʻamalieina lanu i matu o le taumafanafana. Mo le tele o tausaga, o pupu o latou fale toe suia tuugamau tauofoga. O le sili ona malosi i le Pa'ū, ma i le taumalulu o ona fatuupu Sapatitoto ua vaʻai totoʻi i le talaʻaga o puipui pogisa. O le laʻau lava e tasi, pei o le ala, e tuʻuina atu i le fale o le natura o le natura. O le 'aʻai, pe a le mafiafia o tui ua maʻi ma tumau, latou te feoai, latou te feoai solo i tua i totonu o le potuina.

Elefa sowvyuva

Ata: Elena Solowyvyuva / avega a le aufaasālalau

O le masani ai e masani ona talafeagai

O le vaega o le Molchanov Mission o loʻo i ai i le Vesevolozhsk Itumalo o le Leningrad Region, 40km mai St. Petersburg. O lona atinaʻe na amata i le 1995, ma toeititi 3 tausaga o tuʻua mo le galuega sili ona faigata - na pa'ū ai Korchevka, le fusuaga e faasaga ia Zarossas, ma Kuresa,

Ato tupe ma auro
tasi
Ato tupe ma auro
2.
Ato tupe ma auro
3.

1. Instozing mai le teuteuga shorubs ma dwarf Confirts Solo le larch Iapani lanumoana Dwarf i luga o le mafatiaga. E siʻomia o ia e le afi e fausia ai nigla nigra ma barbaris tunberg gross torch.

2. Ituaiga o Barberry Tunberg Matia, Faʻamemelo, e faʻaalia ai e tamai auro se moli pupula. Latou te taulaʻi i le auro auro o le Iapani goodmound.

3. teuteu o le Autumn Garden - Hydrayalena Miscellaus Missiflora, faʻatasi ai ma se arch Europen Strait Crop

Ato tupe ma auro
fa
Ato tupe ma auro
lima

4. Barbaris Tunberg Golden Carpet.

5. Maple Fan Aropurpureum.

Olga na mafai ona aloese mai se mea masani o le mea masani o novice gamene - malepelepe o le tele o fugalaau fugalaau. Peitaʻi, na faʻataʻatia faʻailogaina lelei, e iai le mea na iai i le faapararatimoli i luga o l ō atu. Manaia tele le pala o ridodewendrons, susunuina ma ata uma o le autumn palette. Vepleple Greenttersted na faʻatulaga maple dlanidoid, barbaris tunberg aropurparepa.

Fai mai le pule o le togalaau

Ato tupe ma auro

Barberries ma Buggy Hydrangeas Masalo o sili sili ona le aoga ma fanauina o laau valea. O uluai kopi na aliali mai i le togalaau mo se taimi umi, 16 tausaga talu ai. I Istra_ e mautinoa lava i o latou tulaga lelei - o nei aganuu e le manaʻomia malu, alualu i luma le taumalulu i le itu i matu-itulagi. Mai ituaiga eseese o le dwarf ma maualuga brabberries, e mafai ona e faia ni talitonuga manaia. Ina ia mafai e le Hydrangea ona fuga ma matagofie fugalaʻau, e le gata i le Acdic Actil, o se puʻupuʻu o le tautoga o loʻo manaʻomia ma tele fafaga i le vaitau. E le manaʻomia e Bowberries na tausiga, latou te tuputupu aʻe i soʻo se eleele. Pau le tulaga o le totoina i le la. Mai le seasea mafai ona "time" maple-maple. I le faʻaopopoina o le matagofie o le tatalaina o le tala lelei, i le tautoulu, e na ona ou maofa i soʻoga lanu viole. Ina ia mafai ona sili atu le maualuga o tatou tulaga, sa ou totoina mai le itu i le itu i le itu o le fale i se nofoaga filemu ma le vaivai-faa-aʻa o le vai o Samafu,

Olga molchavava

Ata: Olga Molchava ma Curda Media

Togalaau i luga o le swomp

Ala mai le togalaʻau i se nofoaga i se tulaga o Tatyana Zhovoy o loʻo i ai, e le o tagata uma o le a mauaina. O le teritori o le muamua swamp ma se vaega o le 27 eka i luga o le tuaoi o le adcow ma tradic o le eleele atoa, o le liliu atoa lea i totonu o le vai .

Ato tupe ma auro
tasi
Ato tupe ma auro
2.
Ato tupe ma auro
3.

1. AmropurpaureA Shereck, reed manino tatalo, Pear chaizhovskaya, Tripsacku Drasheve, Gunyith

2. Spartine Tele AlieTominis, Barbaris Ottawa Superba.

3. Talimalo o le Lingiasian Lilac, Cane Cane na tatalo Karl Farelo.

Ato tupe ma auro
fa
Ato tupe ma auro
lima

4. Hydrangaya phantom.

5. Kelenline Authenn Faagatele.

O le pule o le upega tafaʻilagi a se tasi o le muamua i lo matou atunuu na mafua ai le faʻaogaina o taxi faʻatasi ma suiʻa, toto ma mulimuli i le tuputupu ae. Ua faʻapea o ni laʻau e mafai ona faʻagasolo le faanatinatiina ma le la'ū, ma i le pa'ū na vali i apamemea auro-auro lanu, avea ma taofiga o le togalaau. I totonu o fualaʻau mananaia e sili ona amio lelei ma sili atu o le ituaiga o le talita lea e mafai ona taʻua o le faʻateʻaina o le turf, eseese ituaiga o le moths, miltional, osk. Na aliali mai e le au ie puipui e le au ie puipui ma le 'au, Dieroccoucs, Ciniov Siberdov, Lilynikov), na latou fausia ata tifaga

Fai mai le pule o le togalaau

Ina ia mafai ona vaʻai pe faʻapefea ona suia le upega tafailagi i vaitau eseese, e tatau ona e nofo i le tausaga i fafo atu o le taulaga. I aso nei, ina ua toeitiiti atoa le 15 tausaga, e mafai ona ou finau i mea sili o loʻu togalaʻau pei o le tautoulu. I le matou taupulea, o afea o Oketopa, o laʻau e tele lava mata o laʻau ma togalaʻau, e toetoe lava a leai, teuteu o taʻaloga ma mea uma e maua ai i lena taimi le malosi. O le toʻatele o latou e mauaina se lanu autu o le tautoulu, faʻatusatusaina ma faʻailoga, foliga lanu lanu faʻasaga i talaʻaga o vaomatua ma laau ua leiloa. Aemaise le lelei o le 'au i luga o aso puaoa - o le la lea o le la e faʻaosofia ai le lagona, ma le ata lelei o le mafaufau ma le gentling e fatuina se siosiomaga faʻapitoa i le togalaʻau. O le Hydrangea na pasia i luga o laʻu '' upega tafaʻilagi - latou te matua tele i le tautoulu. Ae ou te leʻi tuufaatasia i latou i luga o le tele o fefinaua: O nei laʻau manaia e le mafai ona faʻapaʻiaina le aea suavai.

Tatyana Zolovskaya

Ata: Olga Ekimova / avega o le aufaasālalau

O faatonu o loʻo faʻafetai i le upega tafailagi "Faʻapitoa faʻatoʻaga mamanu" mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili