Leine togalaau

Anonim

O le ulugalii faʻaipoipo ma ni ataliʻi e toʻalua-aʻoga miti o fale ma lagona lelei i soo se tau. " O le tusitala o le poloketi na faia mea uma e mafai: atiaʻeina se mea manaia, i asthetics faʻafesoʻotaʻi le moli faʻaonapo po nei, ma le lanu pese o le togavao o le togavao

Leine togalaau 12165_1

O le ulugalii faʻaipoipo ma ni ataliʻi e toʻalua-aʻoga miti o fale ma lagona lelei i soo se tau. " O le tusitala o le poloketi na faia mea uma e mafai: atiaʻeina se mea manaia, i asthetics faʻafesoʻotaʻi le moli faʻaonapo po nei, ma le lanu pese o le togavao o le togavao

O tagata e ona o le fale mautotogi i le metropolitan fou fale liliu i le tusiata ma se talosaga e fausia ai se potu i totonu ma le potu malolo, o matua 9 ma le 11 tausaga e matua lava se tasi potu mo le lua. I se faʻaopopoga, sa manaʻomia le faaopopoina o le faletaele, le faletaele e teu ai ma se nofoaga teu. O le toʻalua e matua fiafia lava i le sitaili o le American Ridi Totonu i Autu o Aʻoga ma Fou lanu Scheme, o loʻo atagia mai i le poloketi.

Leine togalaau
tasi
Leine togalaau
2.
Leine togalaau
3.
Leine togalaau
fa

2. O fasi vaega uma o loʻo i luga o le potu i le potu malolo ua uma ona faʻauma auiliiliga. O le mea lea, o se lagona faʻamalieina o loʻo faia e le o se fale i totonu o le fale gaosi i totonu o le fale mautotogi nai lo le aʻai. Vali i lanu uliuli lanu kapeneta ma vaega o le laulau ua aafia i le polychry palette.

3. O le '' eseʻese o le umukuka na tu i tafatafa o le faʻamalama, faʻafeagai le auala amata. O le sofa o le Sfure, o lona Uplen Uplellstery ma Taatai ​​i nofoa o loʻo ofi ma meaafale i le potu malolo. O le faʻamalama e teuteuina ia lava ie pupuni e pei o le nofoaga e talia ai. Kute e ala i le faʻata o loʻo faʻapipiʻi le pa.

4. O le nofoaga faigaluega o le umukuka o loʻo sola ese mai le faʻamalama, ae na foʻia i le susu paepae Gamma, e faapena lava i taimi uma. O le afu o le pleron diagonal faataapeina o lo o vaseina e ala i le lanu groud.

Toe fausia . O le fale mautotogi e faʻamanatuina e le fale mautotogi i le sikuea: latalata i le sikuea vaega o le autu o le faʻasologa ma le "'au" e latalata i ai o se potu. Mai ni vaega o nei na maua e toetoe a uma ona teena. Na fuafuaina e le faitotoʻa le faitotoʻa - faitotoʻa - o le suiga na malilie i ni tulaga talafeagai. I tafatafa o se tamai auala o le taimi nei o se potu manaia. Na filifili e fai se fuaitau, ma tuu se le mautonu o se uiga nutimomoia, lea ua tapunia e se tamai nofoa ma le faitotoa i le faletaele, i tafatafa o le potumoe ma le fanau a le tama. O le isi tala fou e taitai atu mai le alatele i le potu malolo. Mai le mea mulimuli, o oe o le a mafai nei ona alu i totonu o le umukuka o le umukuka (muamua sa i ai se faitotoʻa mai le faʻaaogaina o le sone).

Leine togalaau
lima
Leine togalaau
6.
Leine togalaau
7.
Leine togalaau
valu

6. O le kapeti o le kapeta o loʻo faʻapipiʻiina o se vigro zona i luga o le fola - e mafai ona ou lafoina taʻavale i luga, ma fufulu e faigofie ona faʻatumauina.

7. Ina ia mafai ona malaga i le vasega pepe, sa talafeagai mo taʻaloga, o mea faigofie ma fetuʻutuʻunaʻi na filifilia - o le nofoa-tu o loʻo tuleia i lalo o se laulau maualalo.

8. O puipui o le potumoe ua faʻamaufaʻailogaina ma le mafanafana oneone paolo ma se manifinifi manifinifi, e faʻamanatu ai i lala o le tagata gazebo. Na maeʻa le moega i luga o le leo o le patu o le lanumoana-lanumoana velvet ma le maualuga o le moega i tua.

Leine togalaau
iva
Leine togalaau
10
Leine togalaau
sefulu ma le tasi

9. O le fagota i le faletaele e tuʻufaʻatasia i totonu o le faapaologa, i lalo ifo - o le pusatobe ma se masini fufulu ma malutaga mo mea faigaluega. Le tolu-vaega faʻata i le puipui atoa "faʻateleina" le tele o le potu.

10. Ua teuteuina le kapeneta i le potu ofu sipela ma vaega faʻapipiʻi, matagofie vaega - o se lanu vaapiapi "lipine" i tafatafa o le pastal, apamemea lima.

11. E pei lava o totonu o fale puipui o le fale puipui, o lamepi totonu o lamepa e fausia-i: O le maualuga o taualoa e laititi, o lea e le liliu ai i luga o pa.

Mamanuina. Mo Inititiga uma, o se tagata tanter lanu ua filifilia, faʻamamafaina le faʻamoemoe o potu taʻitasi ma maua le uluaʻi lomiga o le faʻauma. I le taimi lava lea, o le vaega aoga o loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i totonu o se polokalame faʻatonutonu. Ma, le faifeau, faʻatasi ai ma nofoaga o loʻo feagai ai, fausia se matagofie matagofie faʻailoga. O le sui o papala uma o lanu ma le faʻaumaina o le kapeneta e ogatusa ma le potu taʻitasi o le potu. I le tele o faʻata i le ala savali, potu malolo ma le faletaele na fatuina ai se talitonuga faʻaaloalo, naʻilia i totonu o totonu. O le mataupu faavae o le axial symmetry masani ona faia i totonu o se faʻasologa o sone: e tusa ai ma ia, o le potu o le alatele o le potu faʻapipiʻi ua teuteuina i le potu malolo O se fausaga manino fausaga o loʻo moe sone, o vasega a tamaiti; Faʻavanaʻi meafale ma le faʻata ma se faʻata o loʻo i ai le potu malolo faʻafetai i le faʻauiga o le faʻailoaina o le symmetrical ua faʻamamafaina.

Fefaatauaiga Game

Faʻata mai faʻata i le lima pito i luma o le loloto ma le ea. O lea, i le umukuka, o le faʻata o loʻo lalagaina ma le puipui i tua o le sofa, i le alatele - o le puipui itu. O le teuteuga o le potu malolo o le faʻata o le faʻata lea, faʻafilemuina ai se tuʻufaʻatasiga o le vaega ma gala foliga o le potu. E aofia ai ni sikuea faʻata ma le lautele sese, o loʻo i totonu o le diagonal order, ma faʻatumu le puipui pito i tua o le paʻu i le fola o le fola i le fola. O le sofa e matagofie ma le paga o laulau lapotopoto e laina i le pu mostuc o lo o faʻapipiʻiina i luma o laupepa; Taʻitasi o se laulau lamepa i luga o le maualuga curly base ma se moli moli. O le tufuga na avea o se flirty, e fesoʻotaʻi ma rococo sitaili.

Lipea. Stallen, mai le mea e mafai ona e alu i le Loggia, aveese le poloka pito i lalo ma fausia se faamalama Farani. Na faʻatulagaina le Logigia, ma tuʻu le "Sele mafanafana" faiga, faaofi faamalama ma atigitotogi lua-potu, o le foloa ma paluga sa vavaeeseina e le tulauluga na vavaeeseina e le tulaupapa. O le fale mautotogi na saisaitia. O vaega fou na fausia mai i poloka poloka, o puipui na puipui e le sisitema. O se tamai maile o loʻo soifua i le mea, o lea ua filifilia le laupapa o le tino o le tino e faʻauma le fola, e iai foʻi le leo o le fola. Na suia Windows i News ma le lua-siʻulauina faamalama, palasitika lanu faʻamalama na faia i potu uma, seʻi vagana o le umukuka (catcral maa iina). Na suia tagata matala i le sili atu o le sili atu, tuu i latou i lalo o le Windows i le tausisia o le mataupu faavae o le axametry.

Mo kapeteni e toalua

Ma le lautele lautele (3.3m), e iai le malosi o tamaiti (uumi o pa uumi e toetoe lava o le 8m). Ia faʻafetaiaʻi atu faʻafanua, sa vaeluaina i ni isi vaega tagaʻi faʻaaogaina le fuafuaina o le fuafuaina o le fuafuaina o le fuafuaina ma le faʻauma metotia. Totonu faʻaaogaina le Coath Coast lanu lanu - paʻepaʻe, lanumoana, samasama ma le lanumeamata. O le eria o vasega ma nofoaga moe e tu latalata i le isi itu. Lona fa o tamaiti - o le moega sofa ma urows. O meaafale e faigofie ona suia i le moega - ua lava lea e aveese ai le tele o aluga. O le moe mo Sofas o loʻo valiina e le lautele paʻepaʻe-lanumoana zigzags foliga tutusa galu o le sami, o pupuni na faia i lanu tutusa. O le latalata i le ulufale atu i le nofoaga o loʻo faʻatulaga e faʻatulaga. O le vaega mulimuli o le potu o se fausia-i totonu o le fata. Faigofie faitotoa, i Nich, - Sofa: E mafai ona e litaea ma malolo iinei.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale mautotogi i totonu o se fale monolithoc. O ona na 'ie puipui e malosi, fiafia, ma e faʻamamafa ai ai meatotino a latou amio. Talu mai le tolu o faamalama e fa o le marthy, mafanafana ma lawlat tones e puleaina i le paleti. O se mea e fai ai le tasi o le sofas gagau - mai lea taimi i lea taimi e sau e faʻatau ai se tinamatua. E ala i le tatalaina i le umukuka, o le nofoa o loʻo vaʻaia mai ai le potu malolo, ae le o le kuka - E leai ni auiliiliga i le mauaina o malo. Ou te fiafia e faʻataʻitaʻi le savaliga mai fafo - i totonu o le potu fanau - i fale mautotogi e sili atu le fausia o se avanoa matala ae le o le isi tuʻutuʻuga. O le tuaoi i le va o le tumaʻoti ma luma sone ua sili atu ona iloga: o le ofu o le leoleo "o se ala" O se nofoaga e sili ona manaia e vaaia e le tuaoi matala.

Designer Anna Demoshkin

Aoga Afilada

O le potu ofu e ala i tafatafa o le auala savali, o lea o le tusiata vaetamaina o se filifiliga le masani ai: e faʻauigaina lenei potu o se potu o loʻo iai le tasi. Na avea ma matagofie Afalad, o le teuteuga o loʻo faʻamamafaina ai le lanu o lanu ma le symmetric desictors o le alavai i tafatafa o le alatele. O ofutino e fai ma sui o le Swing vaega i luga o le pito i luga ma drawers i lalo o loʻo aofia i itu uma e lua o le fuaitau mai le fuaitau. O nei nofoaga na te teuina ai nofoaga mo le fafo atu o fafo ma seevae, eseese mea o tagata uma. Toeitiiti lava o uma potu ofu, e aofia ai meaafale (faia e se galuega taʻitoʻatasi, e pei o fausia-i totonu o le fale mautotogi), - paʻepaʻe. Snah Diverst Row Windows: O pa puipui o le alatele ma tambur vali i le mumu-Terracotta Tone, Exper lanu - paepae.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Leine togalaau 12165_13

Designer: Anna Demoshkin

Matamata i luga

Faitau atili