Faapitoa poloaiga

Anonim

I totonu o le nuu o Bogdanich, o le Ivnonovo itulagi o se togalaau, lea i tagata ua leva ona leva ona leva ona o tagata novices e le Rusia. Nikolay decieev - o le tusitala ma le pule o lenei taaitaitau tupu, seti ia se galuega sili ma fetaui ma ia

Faapitoa poloaiga 12170_1

Faapitoa poloaiga
Verbana ma Peninia
Faapitoa poloaiga
Penina cascade
Faapitoa poloaiga
Balzamin Novogvinsky hybrids
Faapitoa poloaiga
Lily Sasaʻe
Faapitoa poloaiga
Laveator susulu
Faapitoa poloaiga
Talimalo
Faapitoa poloaiga
Flox suotosina
Faapitoa poloaiga
Tagata aisiono
Faapitoa poloaiga
Lantana Caamara ma Peninia

I totonu o le nuu o Bogdanich, o le Ivnonovo itulagi o se togalaau, lea i tagata ua leva ona leva ona leva ona o tagata novices e le Rusia. Nikolay decieev - o le tusitala ma le pule o lenei taaitaitau tupu, seti ia se galuega sili ma fetaui ma ia

Ina ua maeʻa le fausiaina o le fale i le 1996. Onikolay, sa faigata lava i se galuega faigata ona foia - laufanua 60 eka o fanua. E leai saʻu laufanua mamanuina ma laufanua, ma sa manaʻomia le vaʻai i lona lava malosi male malosi.

Na filifilia le Farani faiga masani o le faavae. I le taimi lava e tasi, e leʻi faʻapopoleina e le tusitala le faʻatagaina - E iai le Igilisi ma itu faʻaIilimane i le togalaʻau. Faʻatinoina o le fuafuaga amata ma le uiga o sone sone ma o loʻo sailia ni auala savali e fesoʻotaʻi ai fasi fasi pepa. O le ala autu o le devontitutututu le taʻe, ma mo le skewlings o fugalaʻau moega, faʻaaogaina granite warm i luga o geopoutte, o loʻo tuʻi i luga o le oneone oneone.

Faapitoa poloaiga
tasi
Faapitoa poloaiga
2.
Faapitoa poloaiga
3.

1. O le autu o HarRadout: o le tuaoi o le itulagi - Barbaris Tunberg, lapotopoto curb - Tarqaure masani. Fugalaʻau moega - Sandy, Zinno Masani Alofa, Lavre vaʻalele. Tnuya Western Vangnery (Wagneri), Skumpina Lolo.

2. Kapeteni carpec fugalaʻau fugalaʻau mo le tele o le togalaʻau - stakhis paʻu ma o Benonia.

3. Thuja Western WardIGIITAT (WORDIGITAT) e teuteuina i foliga o se koluma. Uma o le sipai uma e faia i sisifo hovei tui (siisii).

Faapitoa poloaiga
fa
Faapitoa poloaiga
lima
Faapitoa poloaiga
6.

4. Thuja West Elanger (Ellwangeratia AareA).

5. Thuja Western Roadold ​​(Rheingold) e teuteuina i le faiga o le pyramid.

6. O le togalaʻau la e faʻaoʻo mai Canenes o loʻo faʻapipiʻiina i le tino o le le masani o le ario ma le sami. Cannes - O le laau o le lauʻeleʻele o lotoa ma faʻaputu. Mo le taumalulu o le eli, mago ma tago i le pito i lalo o fata. I le ogaumu o Mati, e mafai ona vaeluaina ma fatu o le mili i totonu o pole e ola ai.

Muamua na totoina ni laʻau tetele o loʻo i ai ni ata teusolopito ma aiga e faʻatulaga ai le fausaga fausaga. Ma, na amata galuega i lona faʻatumu o le faʻasologa filifilia ma le faʻaeteeteina o aganuu, o le mea e sili ona leaga ai le tau ma le taofi o le kuka i luga o se vaitaimi umi.

O le vaega tele o le Vaega o le Vaega - O Le Vaega Suʻega o le Faatoaga, e vaevaeina i totonu o le itu saʻo, o le fesoasoani a le ola ai, ata vaʻaia ma apegā. O mea mo le fausiaina o le maualalo o le hedge na filifilia e le amataga masani masani ma barbarias tunberg. O le tulaueleele i le tolu tausaga o le le lua tausaga, i le 2 tausaga e mafai ona aloaʻia mai le fale o ola. A faʻaaoga le Brackaris, o lenei faiga e sili atu ma le 5 tausaga.

Fai mai le pule o le togalaau

Faapitoa poloaiga

E masani ona ou fesiligia le fesili lava ia: "Ua uma ona ou faamau i togalaʻau, o loʻo totoina laʻau ma le maataka, ma ou te le fiafia i mea uma?" I loʻu manatu, e tatau ona e amata i le filifilia o sitaili. Faamasinoga masani. Ioe, e mautu le tupuaga. Peitaʻi, e i ai se uiga faʻapitoa - E manaʻo se tagata e faʻaalia le mea e mafai ai. E masani ona lelei le togalaau masani i soo se taimi o le tausaga, tusa lava pe le teuteuina i moega fugalaau. Ae e manaʻomia se taua tele. Sili ona talafeagai laufanua masani po o le atunuu. I le tulaga alofa, po o le a le faiga e te filifilia ai, e tatau ona manatua o le togalaʻau o le faʻaauauina o lou fale. E le vaevaeina i sone (potu), o le ae lafoina laau mai le tasi nofoaga i le isi. Tusa lava poʻo le a le tele o togalaʻau poʻo se tamaʻi togalaʻau ma laʻititi, vaevae i luga o auala pe olaola. E sili le faʻaaogaina o nei metotia o nei metotia. Ona manino lea o le a manino ai ia te oe, i le mea e i ai se paralara se mea e mafai ona e talanoa ai ma uo, ma i le mea e taua ai le togalaau, ma e mafai ona pikiina laau e tusa ma le galuega a le sone o le sone o se sone o uma.

Nikoholay demeeliv

Mo le fugalaʻau moega, Nikolai filifili susulu, shactacular faʻailoga - lavatar, Salvaia Sparkling, Zinnia e aulelei, ma liligi, Iapani Anemones - liligi, Iapani Anemones - Lilyn, Iapani Anemone. O laʻau o loʻo totoina i le tele o faʻalavelave, o loʻo maua ai le faʻatoʻaga o se taupega.

Faapitoa poloaiga
7.
Faapitoa poloaiga
valu
Faapitoa poloaiga
iva

7. O le ogatotonu o le nofoaga o le fale. I luma o lea, o le laufanua ua salalau atu, i le faʻasologa o le geometric faasologa "tuu" tipiina fuainumera mai le Tui o Western Wardiata (Wreadigita).

8. Na faia e le vaega o le vaega o lapisi mai velvetsev ma teuteuina i le va o le AMBEL APHOLONONONONONONONONONONONONONONONONONONONIANIA. I le ogatotonu o sikuea taʻitasi o loʻo i ai le koneteina ma le paota.

9. O le fuga o le omiga o loʻo faʻaauau pea seʻia oʻo le tautoulu pe a fai o le toe foʻi i luga o le opra belgian ma hydyan hydrangea. Cannes o loʻo tuʻuina lanu lanu viole ma burghoundy comdelina i saute burgundy.

A faia se togalaau masani a le au togalaau masani, aua le faia e aunoa ma ituaiga ituaiga ma ituaiga o Tui Worstern. E tausi i latou, na tatau ona pulea e Nikolai le mataitu i luga o le ata - lauulu lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a tagata masani o le togalaʻau, o ituaiga ituaiga e tuʻuina atu ai ni mea.

Manatu o se faapitoa

Nicholas Demeelie Swards e logoina mo se tasi mea moni o lona i ai. Pe a ou faʻaali ata o tamaiti aʻoga, latou te tali atu ai i lenei auala: "Pe o ai moni lava aʻu? Ma o ai le tagata mamanuina? E le mafai ona faʻasaʻo le togalaʻau i le ogatotonu o le 1990. O le alu i fafo o le taumafanafana moega! Ioe, o le faʻatoʻaga e faʻaosofia ai. Royal Exprape, o le sili atu o le faʻafanua o le vaega E tatau ona e gauai atu i ni mea taua tele e iloga ai. Mai le seti i lalo ifo o faʻataʻitaʻiga manuia. Muamua, o le tusitala o le poloketi na mafai ona ausia ai le paleni o nisi taimi togalaau. Lua, o le tuʻufaʻatasia uma o loʻo i ai se talaʻaga o laʻau maualuga (lea e masani ona le amanaiaina e le togalaʻau e maua ai le vanimonimo. B-TITR Sich, o le togalaau ei ai le "fua o le tagata" - o se tele o laʻau e tele lava le faʻatusa o se tagata. Mulimuli ane, e atoatoa lelei le tausia tausia. E tupu le togalaau ma tupu. O le malosi ma le toafilemu matua e o mai e sui le vali. O le galuega a le e ona i le taimi nei - aua le auai i mea maualuluga maualuluga e mautinoa ai le mautinoa, ma faasao le vave o ituaiga.

Oskana Herborodova,

Tusiata, laufanua laufanua mamanu, o le ulu o le fale faigaluega "Konafesi Na"

O le faʻatoʻaga na faʻamalosia ai le tele o tusitusiga tusiata - Faʻaliga, sala, e tele ni tau ma pa, tautua e cyfatis, faʻapea foi ma laupapa meaafale. I le "Iapani" o Nikaila na avea ma faatusa faa faatusa - le sa ia pasi atu ia i latou ua toe faafouina ma tuusaunoa mai faafitauli uma. Ia faia le 'eleʻele, ma o lē e ona le upega tafailagi e fiafia lava e faʻataunuuina lea faʻavavau. O le fautuaga mai Nikolai Demeev e pei o faʻamoemoe e pei o lona togalaau: "O le Atua, uo, ma o le a e manuia!"

O faatonu o loʻo faʻafetai i le upega tafailagi "Faʻapitoa faʻatoʻaga mamanu" mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili