Lapataiga o le Lapataiga

Anonim

Na faasolo mai faiga faisoofa, o eleele na sosoo ai i taulaga tetele, ua faateleina le onosaite mai ai i aai tetele. O ai tagata malaga ma pe faʻapefea ona feiloaʻi ma i latou? Faʻafefea ona puipuia ma le leiloa lau atunuʻu?

Lapataiga o le Lapataiga 12171_1

Lapataiga o le Lapataiga

Na faasolo mai faiga faisoofa, o eleele na sosoo ai i taulaga tetele, ua faateleina le onosaite mai ai i aai tetele. O ai tagata malaga ma pe faʻapefea ona feiloaʻi ma i latou? Faʻafefea ona puipuia ma le leiloa lau atunuʻu?

E mafai e le pamu o le laueleele ona tau miliona pe leai se tau, ae i ai le potu fiafia mo Raiders.

Mataupu o le Olaga

O le le atoatoa o le tulafono o loʻo iai nei, faʻataʻamilomilo ma le le iloa o tulafono e tagata o loʻo taʻitaʻia ai le moni o faiga faʻa-faʻamasinoga e faasaga i le faʻa-faamasinoga. Faʻafefea ona vaʻai i mea e mafaufau iai ū, ae o le a? Mafaufau i nisi olaga tulaga.

O le tulaga masani masani: o geododias i le faʻatiga o le faiga e iloa ai o le tuaoi moni o le nofoaga e eseese mai le Kardshipship ua filifilia i le fuafuaga. Trouble Riders masima? Leai, o le mapusaga masani o le laufanua e masani ona suia i le taimi, ma e malilie tuaoi i le faʻaliliu atu o pa (galo pe a faʻatau atu le ata), poʻo le suʻesuʻega na faia.

I le isi tulaga: o eleele na manaʻomia e le setete e faʻalautele pagota, o le fausia o alamanuia poʻo isi mea (faʻataʻitaʻiga, ma faalauiloa. Matou te teu i totonu o se atunuʻu fale ma se patuti o agaga, ma e mafai e le pulega ona ofoina mai ni matou inosia - O le a le faʻamasinoga tatou te talanoa ai? Ae e le pikiina lava e le Malo le nofoaga, ae e le tatau ona faia le tau fuafuaina i tau o le tagata faifaatoaga.

Se isi faʻataʻitaʻiga: faataamilo i Argesian lelei, faʻapalepale ma teuteuina i togalaau, na faafuasei lava ona faʻaalia o le pa, ma mo le faʻaaogaina o le tautua ua uma ona tuʻuina atu Aofai. Ma le tupe e aoina "i totonu o le teutusi", ma e le fesiitai i le teugatupe, e pei ona tatau ai. E te le manaʻo e totogi - Tumau leai se suavai tuʻufaʻatasia.

O le isi tala: I le faiga faʻapaʻaga umi, e latalata i pili a le atunuʻu, na faateʻia foi le totogi, otaota, otaota na ave i lalo o le tuaoi fou. Faapitoa suafa, mo se faataitaiga, "o atunuu Parataiso". Mo ni nai tausaga o sui o le tagata faʻafaʻa-faiga paʻaga le-faʻapaʻaga (le 12 itu) ma le poto masani, na latou ola, ma le lalolagi na taʻe i tau maualalo. Ona mou uma ai lea o fale ma luga o le fogaeleele, ma i le ata lona lua sa avea ma tulaga masani o lo latou aiga "parataiso - 2".

O mataupu mulimuli e lua o Faʻataʻitaʻiga masani o le faʻalavelaveina o le "faʻatoʻaga faʻatoʻaga" i le olaga o le faiga faʻapaʻaga.

Le ofisa autu o le faitogalaau: O loʻo feagai ma fale ma o loʻo iai nei fale i luga o loʻo manaʻomia le saunia o faʻamaumauga e faʻamaonia ai le puleaga o loʻo tatau ona faʻamauina e le ona. O i latou uma o loʻo manaʻo e faamasani i latou lava ma pepa e tatau ona faʻaalia e kopi, pe a tatau ai, e mafai ona ave i le laupapa o le STN

Polokalame masani

O lea, o le le mautonu o le amio le lelei (o lona uiga, i le loto o le e ona po o le apamemea) o le faʻaaogaina o fanua o le togalaʻauaiga o le togalaʻau e pei o ni malosiaga malosi e faʻatatau i fanua.

O tagata solitulafono e tufatufa "uliuli" (faʻatinoina o le malosi o le puʻeina), "efuefu" tulafono faaletulafono i le tuʻufaʻatasia ma le "paʻepaʻe" (paʻepaʻe "(paʻepaʻe" (paʻepaʻe "(White A osofaʻia le Snt, "Snow" Scipeti - Malosiaga - Malosiaga - Malosiaga - Malosiaga - Malosiaga - Malosiaga o tuutuuga, o faiga taufai faaletulafono e le mo manaomia i ia mataupu.

O le loia na feutanaʻi ma le tagata osofaʻi o loʻo puʻeina ni fuafuaga autu se lua o loʻo faʻaaogaina e faasaga i le Snt. Muamua e fesoʻotaʻi ma laufanua lautele ma tuʻufua. E ui i le Tulafono elei-e ui lava i le atunuʻu Andry Amory ", e faigata tele ona faʻatulagaina faʻamasani mo le faʻaaogaina o fanua ma fale. O le tau o sauniga o le sauniga ma faigata, e le maalofia ai ma le faʻagaioiga o le resitalaina o tusitusiga i taimi uma o loʻo faʻaaogaina ai le tele o le taimi na fuaina ai le tele o le lalolagi. I le vaitaimi ua leva, sa suia le tuaoi, o le tuaoi faʻatoʻaga faʻatoʻaga-setete-pisinisi pisinisi na faʻatinoina se vaega o le sosaiete poʻo le le pasi.

E le gata i lea, o loʻo iai faʻafitauli i pepa aloaia mo le fanua, lea ile amataga o faifaatoaga e uiga i le tuʻuina atu i faʻatoʻaga uma aʻo leʻi tuʻuina atu i se pepa tumau. Peitai, a sui le lolole ilaā (komiti o eleele, gaoa potu, resitalaina potu), o loʻo faia i le itu taumatau o tagata faigaluega ma tagata na leiloa.

O le mea lea, pe a fai o le tuaoi o le Snt e le mafai ona faʻamaonia ma e le mafai ona faʻamaonia, e mafai ai ma nisi inisiua e maua ai le umiaina o le fanua i fanua, toe foi mai e mafai ona toe foi i le faamasinoga). Ole pulega ole lotoifale e agavaa e tufatufa atu se laueleele na mataituina ia i latou o loʻo ofoina atu le fuafuaga ona o le faʻatinoina o le fuafuaga mo lona atinaʻe ma le faʻaleleia atili nai lo Raider

O le polokalame lona lua e galue malosi lava ia i ai e iai le nofoalii le fiafia po o le laupapa. O i latou na asia e tagata aulelei e faʻaalia le fai ma sui o le pulega o le lotoifale, poʻo le vaega muamua na tutupu i totonu o le tagata faʻapaʻaga (e ui ina e masani ona taʻitaʻia le tagata). O le Fuafuaga o Fesaunoaga: Fai se faiga faʻapaʻaga fou, ma o le a tatou fesoasoani lesitala i resitala resitala, ona faʻatulaga lea o auupega faʻafefeteina ma le faʻapipiʻi o auala. O le iʻuga o le faʻaaogaina o le fanua e masani ona avea ma se tasi o le pule sili (faʻataʻitaʻiga, o se sui o le vaega sili ona fuafuaina) e leai ni saofaga ua faʻaititia.

Lautele Faaaoga fanua i totonu o le aiga e tatau ona teuteuina faʻaletulafono, ma i le faʻapitoa faʻamaumauga e manaʻomia le faʻamauina o nei vaega. O mea uma lava i le fanua o malo e tatau ona resitalaina i pulega talafeagai.

Sauniuniga mo le pueina

Na o le tele o taimi e i ai se avanoa e suʻe ai pe o le faoa ese o togalaʻau e le o ni suʻesuʻega ma manaʻomia sauniuniga umi.

Fuafua le tulaga geographical nofoaga o lau mafaufau ma ona tuaoi. Paʻaga, o fanua o loʻo feagai ai ma latalata i se taulaga tele poʻo se mea manaia turisi, o se ata faʻa-ata, na muamua mafatia i le togalaʻau. I ia ituaiga mataupu, e le afaina o lea, mo se faataʻitaʻiga, o se auala faʻaopoopo o loʻo fausia i se semi-kilomita mai le taumafanafana, e sili ona malosi o le pisa, ma E leai ni fale faigaluega i le tuuga.

Ua ou faalogo i le nuu o tagata e ona. O talavou o faiga faapaʻaga e masani lava ona latou faia pepa manaʻomia uma, aua le faʻafefe i latou ina ia maua le tusi folau a le CADast. Ae o tagata matutua gatete e masani ona le manaʻo (ma e le mafai) tuʻuina mai) tuʻuina atu o se tusi faamaonia o le umiaina, faʻamoemoe ina ua lava lena mo i latou. O Raiders o le a le faigata ona maua ni pepa aloaia mo ia nofoaga.

Siaki le fesili: E te iloa le faʻaaogaina o lau faiga faʻapaʻaga? E le o le taʻitaʻifono, ae le o sui o le Komiti Faatino i le tagata, ae o le tusitusiga o lena pepa aloaia, i luga o le faʻavae o loʻo faʻatasia ai oe i 'olo. Tele taimi e iloa ai e tagata o le taumafanafana, e masani ona faia le eletise, e ui lava i le alatele, e ui lava o ona tulaga e tatau ona i luma atu o tagata lautele.

O le isi le mautonu - o le a le soifua lelei. Soʻo se osofaʻiga o le a manaʻomia faʻamatalaga i le lima-lima, ma o le mea lea e mautinoa lava e fesili atu ai se mea, ou te iloa, ma fesili i le faʻailoaina o le faʻatautaia lelei o le pulega Afai e taliaina uma faʻauiga, o loʻo auai ai sui o le faiga faʻapaʻaga taua i mataupu taua, o loʻo iai le avanoa e mataituina ai le faʻatinoina o filifiliga-faia-le itiiti ifo - O le lamatiaga e laititi. Ae afai e le manino le tafega i mea tau tupe, o le lamatiaga o le faʻaaogaina tele.

E masani lava e uiga i le tapenaina "Upē" molimau atu i le tulai atu o se kulupu o se vaega masani mai i latou e le o o ni totogi, ma isi totogi e masani ona galo. Ma uiga mea ese, O nei tagata e masani ona latou iloa le ua umi, e foliga mai ua uma ona mafai ona taofia le faiga faʻapaʻaga i le teteʻe i vaega. O la latou sini o le faʻatonutonuina o isi Fonoʻiga, o le iʻuga o le mea o le a suia ai le taʻitaʻifono, komiti ma faʻatonutonu. Afai o lenei mea na tupu, ona sopoia ai e le malo faaletulafono i se tagata gaioiga i le fiafia o tagata

.

Atuatuvale faailoga

1. - I le ano, o le tele o pa puipui o eleele, o le umiaina o mea sa le omia. - Laʻasaga Lautele E le teuteuina fanua i totonu o le soʻotaga o le au faifaatoaga. - E tusa ai ma le tagata faʻaaogaina, o le Taitaifono o le Paʻaga e naʻo se faaiuga e maua ai se faaiuga.

2. O le faigatalalelei tauagafau na aliali mai "tuaoi vaivai" e tamaoaiga o nuu, fale faʻatau, fale apitaga, ma le lelei olaga nofoaga autu.

3. Sui Sui o se Fonotaga Lautele mo le Puipuiga o 'Tisifau o loʻo faia Fonotaga (e masani ona faʻalilolilo) ma tagata taʻitoʻatasi o le tagata faifaatoaga,). Tauvai i fale gaosi oloa ma Cafes aisikulimi i le Itumalo. Naʻo le tasi le mea - i le taimi e tuʻuina atu ai ia latou pepa i totonu o le atunuʻu nofoaga.

4. "O Samaria Agalelei" mai se faʻalapotopotoga faʻapisinisi, "o le taimi lea e avea ai ma sui o le pulega o le lotoifale", Fesoasoani e tuuina atu pepa aloaia, ma tali, taugofie. "

5. "Naʻo le pau le mea na fausia-faia-pe o le le iloa" kamupani ua sauni e ave i luga o le tausiga o se eletise eletise pe vave mafai ona fesiitai o nei kapeti Maua le eletise poʻo le kesi i se tau maualalo. 6. Nofoaga tuulafoaia (latou te masani ai i soʻo se faiga faʻapaaga) e amata fiafia i fafo, ae le o sui o le Hont, o ia e manaʻomia le faʻalauteleina o le fanua o loʻo manaʻomia osofaiga "o le nofoaga.

Vailaau mai le fefe

E manaʻomia le tau ma le puʻeina, tusa lava pe leʻi faia e le tele o faʻailoga. Ioe, e le mafai ona e taofi le faʻatulagaina o se lapopoa o faʻafiafiaga nofoaga e mafai ona avea ma tagata galue i le faʻalauaʻitele o le va fealofani.

Muamua, taumafai e auai i le olaga o le faiga faʻapaʻaga. E faʻalagolago tele i le taʻitaʻifono poʻo le laupapa, ae e mafai foʻi e le Gardenner ona faia le faia o se fuafuaga muamua - Faʻamalosifono fanau, e ala i le suia o peimeni ma eletise. O le meli e tatau ona toe kopiina i le Lolomi: O faʻamatalaga e aoga tele i tafatafa o le fale o le Storam ma le Teu i luga o le lautele o tagata nuʻu.

Lua, faitau lona tali ma sue po o le a ni faaiuga e uiga i le tulaga o le meatotino masani. Faigata e fai ai mea i le faʻatonutonu, faʻatapulaʻa le avanoa i le filifiliga tasi taimi i le faʻatasi ai o nofoaga o tagata lautele e le Taʻitaʻifono poʻo le Komiti Faʻafoe. O tulafono laiti na mafai ona o le auai i le lautele o le faapopoleina o togalaau.

Lona tolu, faia pepa i lau 'upega tafaʻilagi, fesoasoani ia tutusa tagata o le toʻalua.

Vaofanua, Auai i le Galuega o le Au Suʻetusi Tino, siaki le 'A o le lelei o le Sauniuniga o Aʻoaʻoga Sili Sauniga - A le mafai ona latou faaopoopoina ni fuaitau talafeagai.

Afai o le ata lea na tupu pea, aua le popole. E i ai le avanoa e puipuia ai a latou aia tatau i le faʻafesoʻotaʻiga o le Faamasinoga. E lelei mea faigaluega ole tagi lea, ae o se tulafono autu o le a fesoasoani.

E fua ma loia, ae le o le itulagi manuʻa, ae i le taulaga, ina ia faʻaititia ai le afaina o le apili i le itu e manaʻo i ai. Sauni mo se tofotofoga umi - "Togafitiga" o le faalauiloa "faʻamaʻi" e mafai ona umi ma matua le fiafia. Afai e te manatu o se avanoa o se vailaʻau (pepelo) pepa aloaia, lipoti atu i le tulafono faamalosia, ae ia e amanaʻia: e leai se tasi na faaleaogaina le tiute mo le manino sese pepelo. Masalo, e tatau ona e alu faataamilo i le tele o faigata ma asia le tele o fonotaga a le faamasinoga.

Mulimuli ane, logoina tagata lautele - Tusi atu i le oagata i luga o le Initaneti, i nusipepa i totonu o le lotoifale, i le sosaiete o fatu. O le Resiction Resonity o se sili le malosi o le malosi o le tosina i le tulaga o le tietie ai le tausiga.

Tusa lava pe lagolago e tagata folau pulega i le lotoifale, ia e manatua: E tusa ai ma le faatufugaga. 249 o le faiga faʻalauaʻitele o le tagata lautele o le Federan Cmuration, pe a talanoa i le Chestration ma se faʻamatalaga e uiga i le luʻitau o faʻaiʻuga, gaioiga poʻo amioga a ia e faʻamaonia ai le faʻamaonia o faʻaiuga.

  • Faʻafefea ona faʻaliliuina se togalaʻau o le togalaʻau

Faitau atili