Faigofie Faanaunauga

Anonim

I le foliga mai o se tamaʻi fale Moscow, e iai ni vaega o se masani masani, victorian ma le potu puipui. Faʻafetai ia latou soʻotaga, o se siosiomaga le mautonu mo faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu ma fesoʻotaʻiga ua faia.

Faigofie Faanaunauga 12173_1

I le foliga mai o se tamaʻi fale Moscow, e iai ni vaega o se masani masani, victorian ma le potu puipui. Faʻafetai ia latou soʻotaga, o se siosiomaga le mautonu mo faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu ma fesoʻotaʻiga ua faia.

O le e ona le fale mautotogi i le fale-fou o le fale o se poto masani o le ogatotonu-matua, taua ma aga masani faʻaleaganuʻu ma faiga masani. Na ia faʻaalia ni nai manaʻoga oi le tusiata: e faʻafefiloi le umukuka ma le nonofola i potu eseese, ma faamamafa le ofu lelei, atoa foi ma le fale teu oloa. O totonu o le vaifofo e faʻaosofia ai le tusitala o le poloketi o le igoa o le Hostess - Tatiana. Faʻatasi ma le Itulagi "Oking i le taimi na atagia ai lona olaga e le gata i vaega eseese o le fale mautotogi e musuia e le fanua na amataina le amataga o le XIX.

Faigofie Faanaunauga
tasi
Faigofie Faanaunauga
2.
Faigofie Faanaunauga
3.

3. Paʻepaʻe pito i lalo o le atigi faʻapipiʻi, manogi poprattlain ipu ma se vase i le ituaiga o le ipu faʻatasi i totonu. Lilly ma le feminine auiliiliga: O le pito o le lua-lanu faamalama wounters e teuteuina i ofu.

Faigofie Faanaunauga
fa
Faigofie Faanaunauga
lima
Faigofie Faanaunauga
6.

4. E leai se tofo, o le foloa ua teuteuina i ituaiga eseese o fafie, o le 'auʻaunaga e tau le mafai ona vaʻaia: O le gaioiga teuteu e faʻaalia i totonu o le ata o meaafale.

5. O le puipui o le potu o le umukuka i luga aʻe o le sofa na teuteuina i le vintage enravings i faʻavaʻa lautele. O le mea e ofo ai, e fia ni faʻailoga o loʻo faʻaalia i le achromatic teuteuga o lenei sone.

6. Paʻepaʻe lanu i le maeʻa o umukuka kamuta ma elemene o le aiga o le aiga na maua ai le fiafia.

Faigofie Faanaunauga
7.
Faigofie Faanaunauga
valu
Faigofie Faanaunauga
iva

7. Laʻasaga saʻo-moli-lamp, o se faʻata tele i le pito i luga o le pa o loʻo tuʻuina atu le sone o le ea. O le taga pole ma le laulau e nofo ai le tele o avanoa. O se tasi o ata kalapu i le faʻata e te fiafia ai e ulufale i le eletise eletise.

8. O loʻo faʻafeagai ma le ulufale atu i le potu malolo na faia se tuʻufaʻatasiga i lalo o le nofoaga nofomau ai: o se laulau e sili ona lelei ma le manaia. O le paga o laufanua o loʻo tusia ai le faʻaaogaina o le tele o le fulufulu mata i luga o le umi o le feeʻeseaʻi ma manifinifi ma manifinifi.

9. O le Wortian potu o se taʻaloga autu, faʻamanino e graphic potu i totonu o le alatele-hallway, maua se faʻaauau: E tele fulafula o loʻo faʻaaoga i totonu o le palu. O le ie puipui, na faʻatauina e le teine ​​o le vao ma o loʻo fetaui i le faʻatusa, ua faia i luga o le uliuli sipelatits tumu i papala laiti. O le fola laupapa ua taoto i Checkedred foliga mai e le masani ai foliga: o lona galu-pei o otootoga na faigofie ona alu ese mai fegalegaleaiga ma le "faamaopoopo Grid".

Toe fausia. O le fausaga faʻapitoa o le nofoaga autu e fetaui lelei ma le manaʻo o le talimalo. O le tusiata na filifilia e tausisi i fuafuaga faʻaleaganuʻu ma le lua o potu e lua (umukuka-fieple potu ma se potumoe, lea na faʻapipiʻi ai le sofa. E teu lavalava, ua iloga se potu ofu ma se faitotoa mai le ala savali. O le umukuka Logsia na musuia, ae na le pipii.

Mafaufagota fefiloi

Faʻafetai i le manuia o le suʻega, o le potu puipui o le umukuka e iloa e pei o se potu manaia. O le ata lanu e matua taofia ai, o le taʻaloga o loʻo fausia lava i luga o le avanoa: O le fola e laina i le masani masani o le mafanafana o paolo, puipui puipui i luga o le lanu uliuli. E pei o le umukuka o luma, o le itu o ona vaega pito i lalo e sili atu ona siʻosiʻomia: o le stades o ona vaega maualalo o le orgplant, ma faʻapipiʻi, pei o le maualuga o le pulou . O le umukuka "Apron" o loʻo lafoina i se "piliki tuʻuga" mai le ata glosy o le kulimi kulimi, o loʻo tusia ai igoa o mea manogi. I lea tulaga, o le axal symmetry o le nofoaga faigaluega e taulai atu i luga o puipui o le puipui luga luga o le kuka luga: o le sikuea sikuea laupapa i totonu o se vaa vaapiapi i le tutusa faaputuga. O faʻamatalaga manino o le lua o loʻo tuʻuina atu i le kapeti e avea ma ipu matagofie. E tele faʻamatalaga e masani ai ona fesoʻotaʻi ma se Veranda o le atunuʻu fale - O le RaTanag vaega i nofoa i fafo, toetoe lava i le puipui i fafo atu ma le tutotonu o le faitotoʻa. Oval Amber Taptop, faia i fafie taua, o se leo susulu o le la i totonu o le ata.

Vaega o mamanu. Na galue ma le faaeteete egges elemene elemene ma meaafale ma le masani ai e avatua le mafaufau lelei i totonu. Vaʻavaʻai maea ma fafo, o le maualuga o le mea e faʻaaoga ai. O puipui o potu uma e sefe ma pepa puipui pepa ma se mamanu masani. O se fesuisuiai lelei i le fefiloi o le 'ai: Fafie - vali (meaafale) poʻo se potu avanoa (foloa i le potu malolo), rastan (nofoa sima (" Apron "), apamemea (faitotoʻa faitotoʻa), velvet, silk ma woolen chiules.

Matagofie singhouette

O potu taʻitasi, sa taumafai le tusiata ina ia maua ai se foliga manaia. O lea, o le alatele-Hallway e le o faʻamanatuina e se tagata o loʻo pasi le sone - iinei o le paie e pei o le potu malolo. E ui i le tele o mea faitino o le tulaga, o le avanoa e foliga mai e le masani ona tuu i ai vaega. Pa puipui e faʻamau ma mea faʻapipiʻi, e pei o le siiina o le taualuga. O le ulufale mai i le fale mautotogi e feiloaʻi i le faʻasologa o le ata - fausia-i totonu o le potu i le totonugalemu ma pane-mataʻitusi o loʻo i itu uma o le faitotoʻa i le potu malolo. I lalo o le taualuga - Air Catndelier lantern. I itu uma e lua o le faʻata - o loʻo i ai i le lanu e matagofie ma le lanu e aofia ai ata e tolu - kopi o faʻataʻitaʻiga i le fou o loʻo tuleia. O ata o loʻo faia i le metotia o Black Pritotitts i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, tosina mai le faʻalogo ia i latou lava ma fesili i le ata o le fale mautotogi.

O le uluaʻi malosi o le paepae ma le uliuli, lea na faʻavaeina le faavae o le pale i le teuteuina o nofoaga ma le tele o mea o le tulaga. O lea, i le lanu uliuli o vali faitotoa i totonu. Na faia e le pipili le okaina paepae kapeneta i le alatele ma le potu malolo e vavaeeseina e le manifinifi uliuli "edging", o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻavae o le suega o le suʻega ma le maeʻa.

Faletaele i le fofhythm tango

Tuuina atu le sili le tauagafau o le faletaele, na filifilia paʻepaʻe lanu paʻepaʻe (taele ma hardbanin, o le faaputuga, lea na laina i le ogatotonu) Na tuu le poto o le uliuli "strokes" aua le taulaʻi le tele o le potu. I luga o le tolu puipui - o se faʻapapa o laʻau o le uliuli motaka ma paʻepaʻe o sui o loʻo fausia ai se tamai togafiti mata, o le taele taele e teuteuina i le tutusa falai. O le pito i lalo i lalo o le Baghbasnin ma le faʻata faʻatulagaina o le faʻafanua ma le lanu uliuli, o le faleuila e tasi lava lanu. Tuʻuina atu le faitotoʻa o Luka (lea e masani ona palu i lalo o le puipui o le pa) e latalata i le valiina, o loʻo faia i sipelaina le tautua o le kapoti. O lenei tele mea na tutupu, na faʻatagaina ona leai se avanoa o le faletaele mai vaega le talafeagai, e aofia ai ni vaega, tatala ma tapunia. Ua fausia le vaega mulimuli i le masini fufulu, o le tulimanu o le nofoa uumi e lapotopoto ma faʻauʻuina i le faitotoʻa - E i ai se tamaʻi vaega o le tamaoaiga i tua atu.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O loʻo valaʻauina lenei fale maupuʻe ", o lea, na ia vili ane Tatiana" - e le gata ona o le igoa o le Hostess, ae tele ona o le Groucial Wictoria. Faʻafetai i le faʻatuatuaina o tagata faʻatau, matou te faʻatautaia le faʻatinoina o le sili ma le masani ai mo le faʻaaogaina o le polokalama lanu o loʻo taʻua atoa na faʻamaonia lava ia lava. ACHROMATIC PAlette e o faʻatasi ma le tele o vaega o le lanu, sili ona matagofie ma leai se mea, e tutusa ma le natura o le fale mautotogi. Toe lipea le ulufale e tatau ona sasaa ai se mea fou e ave ai le eseesega i le maualuga o le fola. I lalo o le maʻa ma popcelain tane o le foloa, eletise eletise o loʻo tuʻuina atu. O le vaega mulimuli o le Loggidia ua faapipiiina se fale tele o le fale mo le teuina o oloa.

Tusiata Natana Bazheava

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faigofie Faanaunauga 12173_11

Matamata i luga

Faitau atili