O aʻu o loʻo iai

Anonim

I le taimi muamua, e foliga mai e le faigata tele ona fuafua lau lava togalaau. Ae o le a? Ma tatou te manaʻomia i taimi uma fesoasoani fesoasoani? I fesili e uiga i le aano ma ni tuitui o le ata, na matou liliu i le laufanua Artipedichs Navavava

O aʻu o loʻo iai 12193_1

I le taimi muamua, e foliga mai e le faigata tele ona fuafua lau lava togalaau. Ae o le a? Ma tatou te manaʻomia i taimi uma fesoasoani fesoasoani? I fesili e uiga i le aano ma ni tuitui o le ata, na matou liliu i le laufanua Artipedichs Navavava

O le a le poloketi a le togalaau ma mafai ai ona fai e aunoa ma ia?

Masalo ioe, afai e mafai ona e faia e aunoa ma se poloketi i le taimi o le fausiaina o le fale, aunoa ma se ata pe a faoa se suisui a le laʻei o le tino. Mo aʻu, o le galuega o le gagana a le tagata mamanu, lea ou te tautala ai ma tagata faʻatau, tufuga. E ono aʻafia ai si tamaʻi mailei, ae ou te atinaʻeina i taimi uma, e tusa lava mo le mea itiiti. Akak aunoa ma le Poloketi ia talanoaina le faʻaleleia o le upega tafailagi ma le tagata faʻatau, Faʻafefea e faʻatulaga le Fuafuaina mo le Faʻatinoga, Faʻafefea ona e faia? E mafai ai e te vaʻai ma lagona le avanoa atoa, le talafeagai o elemene faavae o laufanua laufanua ma fausaga fausaga, faʻatupu se mardant mea. E tusa lava mo ia "Faleovai a" Na ou faia se poloketi ma mulimuli atu ia te ia i le taimi o le faʻatinoina. Ioe, fetuunaiga i nofoaga e mafai ma e tutusa foʻi, ae o le pito i luga o le togalaʻau e masani ona le suia. O le poloketi o le faiga o le faʻatulagaina e mautinoa lava e le naʻo ia tulaga faʻalilolilo, ae o le tamaoaiga tele i tulaga o le tekonolosi o le fausiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le tuʻuina o mea lelei, e mafai ona e manatu mamafa i le lalolagi ua i ai ma le faʻaaogaina o le upega tafailagi ma sefe i le faʻatauaina.

O aʻu o loʻo iai

O aʻu o loʻo iai

O aʻu o loʻo iai

O aʻu o loʻo iai

Mata e mafai ona faia se poloketi a lana togalaʻau e aunoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa?

Le tagata, a na ia manaʻo, e mafai tele foi foi. Yasalen Cantun of Besters na le sili atu le leaga, ma atonu e sili atu ma le agaga fatuga na faia e polofesa. Ae o le a le umi na alu ai nei tagata ofisa o le Amiote ina ia ola ai se togalaau lelei? E fia faatonuga na toe faitau pe o le a le tele o taimi na tatau ai ona ou toe fatu, vali, toso le togalaau e avea ai ma mea nei? E masani ona tumau i tua atu o vaaiga. E masani lava ona e iʻu se mafuaʻaga o le aʻoaʻoga ma le umi o suʻesuʻega ma galuega faʻataʻitaʻi i luga o lona tulaga, e agaʻi atu le alofa i le militeli o polofesa. O lea e faʻalagolago tele i le tulaga o le tino faʻale-tino # 900; o le pule o le upega tafailagi o loʻo iai le faʻamatalaga tupe.

"E tele auala e te 'ai togalaau: O le mea sili o latou o le molia o lea i le faitogalaau," Na fautuaina e Karel Chapek i lana tusi lauiloa ". Apili i se fomaʻi faʻapitoa o le a fesoasoani aloese 'ese mai mea sese, leai se iʻuga ma le taimi atoa ma le taimi nei. Polokalame faigaluega a le poloketi e masani ona masani ona totogi. I le mataupu o loʻo i ai nei, ina ia mafai ai ona sefeina, e mafai ona e mafuta ma se poloketi ata ina ia mafai ona tuʻu saʻo ai le togalaʻau - O lona faʻavae o le "taofiina", ma "e faia ai le togalaau. Totonu i nofoaga ma se fesoasoani mafiafia, o le maualuga, maualuga tulaga o le eleele o le afa o loʻo iai ma faʻapena ona, ou te le fautuaina le amataga o laufanua e aunoa ma le galuega. O iʻuga o na "faʻasaoina" e mafai ona iai se lolovai o le faʻavae, andivid, taʻotoga o le turisi o le sami, ma fufulu le eleele ma le oti o laʻau.

O le a se mea e tatau ona iloa e le tagata Filitia e iloa lelei ma mafai ona ou iloa?

Le galuega a le laufanua iloga, poʻo le tusiata tusia, Tuʻutasia ai le tele o fesoʻotaʻiga faʻapitoa. E tatau ona avea o se tagata tusiata, o le inisinia, Agronominist, eleele ma le faipule i se tasi tagata. E manaʻomia lana komepiuta, ma le maualuga, ma le mea lilo, ma le suo. Tusa lava poʻo poloketi, pei o le moli uila ma fafo atu o le vai ma fafo, o loʻo atiaʻe ai tomai faʻapitoa a le laufanua, o le tuʻufaʻatasia o latou faʻatinoga. Laulau laufanua ou te galue mo le sili atu nai lo le 12 tausaga ma le le toe mauaina ni aʻoaʻoga faaopoopo, asiasi atu iai, Vasega, ma le poto masani e faimalaga ai i faʻatoʻaga. E le naʻo se ata o loʻo avea ai ma mataʻupu e le naʻo se galuega, o le olaga o le olaga.

Valivali i laufanua laufanua mamanu o se taua taua, pei ona avatu muamua faamatalaga e uiga i le mataupu. Mumu lanu o tamai ata tusiata o loʻo mafua ai ni fesoʻotaʻiga ma andental mataupu, lanumoana faʻasino i le vai elemene

O a ni faʻamatalaga faʻasino (faʻamaumauga) e uiga i le nofoaga e tatau ona i ai aʻo leʻi fuafuaina?

Muamua, tatou te manaʻomia se fuafuaga o lo oi ai i fale uma, o laʻau ma fesootaiga ma galuega o fale. Afai e laititi, malie tele, ona e mafai lea ona e fausia oe lava. Manaʻomia foʻi se nofoaga tuʻuga o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi ma le manino mautu o tuaoi. A aunoa ma lea, e le mafai ai ona faatino le ata o si ma le inisinia puipuiga mai lologa. E fautuaina le faia o se fuafuaga o Fesootaiga Fesootaiga, e aofia ai auala alavai, suʻeina o 'au e inisinia fesoʻotaʻiga, manaʻoga mo le fuafuaga a le afioʻaga. O le vitio e manaʻomia ai le taunuʻuga o suʻesuʻega ma faafiafiaga faʻalili, aemaise lava ile foʻia o faʻafitauli ile fausiaina o vaega o se alavai-ofa i vaega. Fuafuaina o le alavai alavai-afa o se tasi mataupu o loʻo manaʻomia se auiliiliga o le nofoaga ma teritofe, ma iinei e le manaʻomia le faia e aunoa ma poto. E masani lava i aʻu faatalanoaga ma aʻu 'au faʻatoaga ua faateia: latou fai mai, ua fausia le' 'upega tafaʻilagi' au, ma e leai sona aoga. I le taimi o le suʻega, e aliali mai i le fausiaina o le alavai i alavai-ofā na faia e aunoa ma se poloketi, ma e leʻi masani ai, ona oʻo ane ai i lona le lelei.

O aʻu o loʻo iai
tasi
O aʻu o loʻo iai
2.
O aʻu o loʻo iai
3.

1. O le araisa araisa e atagia ai se tasi o agafesootai i laufanua laufanua o nei mea - o se manino ata o elemene taʻitasi o le faʻavae.

2, 3. Ina ia foafoaina Oga o loo manaʻomia ai le faʻaeteete faʻaeteete i le teritori.

O aʻu o loʻo iai
fa
O aʻu o loʻo iai
lima
O aʻu o loʻo iai
6.

4, 7. O le lanu o tamai ata o fausaga ma le gauia o le togalaʻau o loʻo faʻamamafa ai le filifilia sipela, tuu ni faʻailoga ma faʻatumu ai le faʻavae.

5, 6. A oʻo i le faia o ia fausaga lavelave i luga o le upega tafailagi, pei o se nofoaga faʻapitoa mauga, o se alavai poʻo le afu, aua le faia e aunoa ma le tosina atu i tagata tomai faapitoa.

O aʻu o loʻo iai
7.
O aʻu o loʻo iai
valu
O aʻu o loʻo iai
iva

8, 9. Le filifiliga o le sitaili fofo tupu i le muamua tulaga o mamanu. E tele taimi e tuʻuina atu ai i se tasi o le auala autu o le lua - laufanua ma ona laina lamolemole (8) pe masani ai ma le manumalo i le tuʻusaʻo itu (9).

E i ai ni eseesega i le ata o lapopoa ma laiti laiti? Ma o le fea 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻaalia i le lapoʻa, ma le mea laititi?

O le tele o le kopi e le o se faitioga mo le manatu o se tamai togalaau. Laʻititi masani ona taua i le avea o se faʻatoʻaga tumaʻoti, o lona antiphed o se togalaʻau a le lautele. O le tamai sikuea umine Sikaimi ua laititi lava le laueleele, tatala mo tagata lautele, e le mafai ona taʻua o se tamai leo, aʻo le au tetorimary o le a avea pea i se tamai togalaau. Ioe, o le telē o le togalaʻau tumaʻoti e taua mo le faʻamoemoe o le faʻaleleia. Ae o algorithms o lona foafoaina mo se lapoʻa poʻo se tamaʻi puʻeina e le lautele. O le mea pito sili ona taua o le sailia o le ituaiga o le togalaau, o le manatu, e aunoa ma le mea e faigata tele ona faia pea le avanoa. O le manatu e le faigata ma malosi le mamanuina o se fasi tele ma malosi mo le le faʻatamaʻia. Peitaʻi, e tusa ai ma mea na tutupu oe lava e mafai ona ou fai atu o le sili atu le faigata o le galue ma le tele o nofoaga (lalo ifo o le sefulu ma le faigata, ma e sili atu faʻafitauli ma sili ona faigata faasaʻoina i latou. O le latalata i fale tuaoi, o le palasi o le faʻamaʻi mai ia i latou, o le le mautonu o le vaega o atinaʻe ma laufanua o le tele o faʻafitauli o loʻo faia ai le nofoaga lelei. Aeslis e faʻaopopo i nei faʻafitauli, o le faʻanana faʻapopoleina poʻo mea sese na faia i totonu o le fausiaina o fale ua faʻaopopofono, pe a manaʻomia le fesoasoani faʻapolofesa.

O aʻu o loʻo iai
10
O aʻu o loʻo iai
sefulu ma le tasi
O aʻu o loʻo iai
12
O aʻu o loʻo iai
13

10-13. E le gata i le sala tupe e mafai ona iai se tau talafeagai, ae o le a latou tauaveina foʻi se tele o le mamafa o le ata. Matau Filifilia, faʻamaonia laina ma foliga o mea e sili ona teuteuina i se togafiti.

O aʻu o loʻo iai
sefulu mal le fa
O aʻu o loʻo iai
sefulu ma le lima
O aʻu o loʻo iai
sefulu ma le ono

14-16. O le filifiliga o fualaʻau 'aina faʻatumu o le upega tafailagi tatau ona fetaui ma se taʻaloga fou. Afai o le tele o le tele o tafega o le tafe (14, 15) e mafai ona mafai ona taliaina mo le Igilisi togalaau (14, 15), Monochomity (16) o le a sili atu le talafeagai i le Iapani.

E i ai se tulaga masani o le fausiaina algorithm poʻo se togalaʻau taʻitasi e manaʻomia se galuega a le tagata lava ia?

Soʻo se faʻatoʻaga tumaʻoti ua fuafuaina e le tutusa algorithm, naʻo nai eseese fesuisuiai e fesoʻotaʻi ma uiga masani o le upega tafailagi e mafai. Nei o vaega autu o mamanu.

tasi. Faamasani ma le tagata faʻatau (muamua le amataga o le galuega i luga o le poloketi). O faʻaiuga o le talanoaga o loʻo taumafai e faʻailoa ia uiga o le natura o le faʻatoʻaga, malamalama i le ala o o latou olaga, ma le mauaina o manaʻoga o tagata o le aiga. E tatau ona iloa e tagata uma: O le aofaʻi o tagata e nonofo, le matutua o tagata uma, o loʻo manaʻomia ai le tagata faʻapea, e masani lava ona fuafua e talia malo i luga o malo ii. O le faʻafitauli o le nofoaga o le togalaʻau e taua tele: o le a faia e le au faʻatau lenei mea ia latou lava ma o le a le tele o le taimi e mafai ai ona latou tuʻuina atu le faʻatoʻaga poʻo le auala e fesoasoani ai i tagata atamamai?

2. Alu ese i le togafiti ma lona iloiloina ma le faaeteete i ata pueata. Iloiloina o tulaga masani: Matutua, eleele, o iai nei o vao, i totonu o le vaega. Iloiloga o oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi latou, o taʻavale tuʻufua i teritori. Filifiliga o faʻafitauli nofoaga e manaʻomia ona toe toʻilalo, pe, i se isi lava vaʻai, e manaʻomia e aofia ai i le togalaʻau laufanua. O le faʻatonuga a le matagi e tatau ona iai ni faʻamatalaga, faʻamatalaga o le pisapisao i luga o le 'upega tafaʻilagi (atonu o le E tatau ona e fuafuaina le puipuia o laʻau).

3. Iloiloina o fuafuaga (Topographic ma Fesootaiga Faʻafesoʻotaʻiga, e aofia ai ma Tuʻuina Atu o le Ala 'Aufaitai)

fa. Suesuega o poloketi o fale, styllands ma valivali masani, o loʻo faia le faʻaaogaina, iloiloga o le tatalaina o le Windows, ma Terraces ma BalCoes ma Balcon o le

lima. Togalaau manatu. Uma le mea na tupu i se faʻamaʻi gagana faʻapitoa e faatatau i le suʻesuʻega sili ona fuafuaina o le Teritori. Peitaʻi o nofoaga malupuipuia ma tusiata faʻapitoa, i le muamua pepe, o se manatu faʻapitoa, o le "agaga o le nofoaga". O ona vaega autu o le laufanua, o le talaʻaga o ana faʻatoʻaga, o le tusiata o nofoaga avanoa ma le galuega a le nofoaga. Malamalama, lagona ma manatunatu i le poloketi "agaga o nofoaga" - le galuega a le polofesa.

O le laufanua o se faʻavae taua pe a fatuina se galuega. E taua le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o se mapusaga o iai, microcmite, laʻau laupapa, eleele. Le faʻaaogaina o le natura i le togalaʻau e mafai ai ona e vaʻai totoʻa i tuaoi o le 'upega tafaʻilagi. O lenei togafiti lenei togafiti e taʻu o le nonoina o laufanua. O le tusiata o le sili ona taua vaega o le poloketi e aʻafia ai le filifiliga o le sword stylistics. E lua ona faʻatatauina aganuu ma foliga o le nofoaga, lagona o le tagata, o lona vaʻai i le matagofie matagofie. O le mea sili o le taimi o le fale ma le togalaau ua mamanuina atoa. O le tutusa o elemene a le sparapel o le upega tafailagi, o le fetusiaiga o le tusiata o fale o loʻo iai nei, o le tagata galue malosi o le nofoaga lata mai o le poloketi. O le talaʻaga o le nofoaga, tusi ata, O le manatuaina o gafa muamua o se mutaʻaga lea o manatu le gataaga o aitia ma faʻamalosia lelei mo fatufatuga. Le faasinomaga o le Faatoaga Faʻatosinaga latou lava faʻatagaina se fuainumera vaʻaia i luga o le ata o le faʻaleleia. Ae peiseai o tusiatusi, pei lava o le tusiata, e masani ona foliga pei o latou tagata e ana. E taua tele le malamalama i le amoina o tagata uma o le aiga ma e fai foi fagafao e fatu ai se siosiomaga mafanafana ma saogalemu i tagata uma o nonofo ai, e i ai tagata uma i le taele. Mai lava o loʻo faʻalagolago mai tele i le faʻatumuina o le faʻatoʻaga, "Fatuina galuega". Tasi le mea o se faʻatoʻaga mo aiga tele male fanau laiti, e masani ona iai se isi o faʻatuatuaga mo se ulugaliʻi o loʻo 'alo ese ma le toʻafilemu ma le toʻafilemu ma le filemu.

O le iʻuga o le talanoaga ma le tagata faʻatau ma le malamalamaaga o le "agaga o nofoaga" e tatau ona fananau mai i se vaaiga o le togalaʻau o se manatu lea e tuʻufaʻatasia uma ona vaega. Ole filifiliga ole fua faatatau o ni fofo, o mea mo le tuʻufaʻatasia, tuʻu puipui puipui, ata puʻeina o laʻau e fuafua e le togalaʻau o loʻo atagia i le ata ata o le laufanua.

6. Uluai mamanu. O le mea moni lava, o se faʻavae lea i le ituaiga o fuafuaga muamua, na faʻamauina ai le autu o le tusiata. O le fofo fuafuaina o loʻo faʻatinoina pe a talanoaina ma le tagata faʻatau o se galuega faʻatulagaina, o le fale lelei lea, o le teuteuga o le turisi, faʻalauiloa ma le faʻapotopotoga. I le tulaga lea, o le faʻatulagaina o le lautele o le teritori e fausia, o le tauiopea ua tapunia ma avanoa avanoa i luga o le upega tafailagi ua fuafuaina. E leai se lava faʻamautuina le faʻamatusaga o le fuafuaga i le fuafuaga, ae o ituaiga o faʻatoʻaga ma o latou mautotogi (foliga) e tatau ona faʻailoaina. O le tagata faʻatau, a manaʻomia, faʻatapulaʻaina naʻo le atinaʻeina o se poloketi ata, e ao o ia lava o le a filifilia laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laau e faʻatumu ai laʻau e faʻatumu ai laau e faʻatumu ai laau tetele.

7. I luga o le faavae o le ata ata, ua atiae le fuafuaga a le Matai. Ina ua maeʻa lana faamaoniga, e amata ona fausia e le tagata faʻatau se ata galue.

"Oʻu Tulafono Faavae:" Aua le Maʻimau! " (aemaise lava ma le faʻaaloalo i vaomatua ma ma le manaia o fanua), o le fausiaina o se avanoa e tasi, e talafeagai ai le faia o le tausiga o le togavao "

O a vaega autu o le galuega galue?

O le ata galue e ono aofia ai le sefulu pe sili atu vaega. Faatasi ai ma i latou:

- se poloketi o mea faasalaga;

- Faʻasalaga alavai-afa 'upega tafaʻilagi;

- poloketi a le paleni o le teritori - o le aofaʻi o fesoʻotaʻiga o le vaega o vaega uma o le poloketi o le faʻaleleia o le alualu i luma: fale, faʻapipiʻi, faʻasesega, faʻasesega, a fanua, faʻaseʻese, palu

- Motugaatiaga o ala o alatele ma fau o lavalava o luga, faatumauina pa, faasitepu, peremoraina;

- ogatotonu faiga ata ma le tele o vaega autu o le 'upega tafaʻilagi;

- Poloketi inisiua o le 'upega tafaʻilagi;

- poloketi alalaga;

- O se poloketi o pepa tusiata laiti (galuega, argola, cotchuts, nofoa);

- DOVFVE Astivar;

- O le Dendroplan;

- fugalaʻau teuteu fuafuaga.

E taua tele vaega ma aofia ai se lisi tele o galuega fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o galuega autu a le faʻatulagaina o le poloketi o le sili atu o le fetuunaiga o le taimi nei o loʻo i ai nei ma faʻafiafiaga o loʻo tupu ai le tafega ma le kiona. o tagata savavali ma taavale i le teritori fuafuaina. O le poloketi a tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga tatau ona faʻamautinoaina le soifua maloloina lelei o le laufanua o le upega tafailagi, e faʻaalia ai le tele o mea totino, ia saʻo i le paleni o eleele malo - o le faʻatusa mo le faʻaaogaina). I tua uma, e leai se mea lilo o le auina atu i fafo ma le faʻaaogaina o le eleele o loʻo taugata. O le tele o mea e mafai ona faʻaaogaina ma manaʻomia le faʻaaogaina mo geoplasty, maualuga le malili atu i le tulimanu, ma o le faʻasologa o mauga ma le tupua. Ae peitai, ou te manaʻo e lapataia e ana le mafaufau o le upu mai le mafaufau "vaega" o ni faʻamaʻi malolosi i le teritori. O lea, e fausiaina i luga o le eleele elemene o le tupe tele, lona, ​​o faʻafitauli ma meaʻai mo laʻau o loʻo avea ma tulaga ma oti. E matua moni lava lenei mea i nofoaga o le vaomatua, pe a fai o le teuga tupe maua e mafai ona liliu i le leiloa o togalaau o le vaomatua. O le poloketi a fuafuaga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma isi inisinia poloketi, pei o alavai ma timu (timu) galuega.

O aʻu o loʻo iai
17.
O aʻu o loʻo iai
sefulu ma le valu
O aʻu o loʻo iai
sefulu ma le iva

17. Lautele fuafuaga o le nofoaga tumaoti i le Moscow eria. I luga o se vaega laititi (10 eka) ma le maualuga maualuga paʻu (sili atu nai lo le 4m), sa mafai ona tuʻuina mea uma e manaʻomia e le tagata faʻatau ma le fale taʻele ma le parbece , o le fualaʻau faʻatoʻaga, o se fualaʻau fualaʻau, o se maʻa ma se avanoa matala (fanua).

18, 19. O le atiaʻeina o le Matai fuafuaga o le Teritori e muamua i le Foafoa o se poloketi Ata. O fale uma o loʻo atagia mai, o le suiga galue o malo teritori, talosaga mo le faʻatulagaina o le matou faʻafeiloaʻiga ma agai i luga o le upega tafailagi ma luga o le laufanua ma luga o laufanua.

O aʻu o loʻo iai
lua sefulu
O aʻu o loʻo iai
21.

20. Vaaia o se Faletupe tumaʻoti Stepriment Programment: O lona sitaili o loʻo faʻalauiloaina e le tusiata o le fale, ma le tuʻufaʻatasia o le pamu ma le faʻavae o le fale o le fale.

21. O le toesea ma le vaega taua. O se faʻataʻitaʻiga o se motalar mataupu faʻavae i totonu o le mamanu o se numera numera o ituaiga laʻau filifilia. Maple Faʻarcharition "LacIniatum Verery" ma le faamalu o le Irish Canadian o loʻo faʻamamafaina le autu o le fale o le fale.

Faʻafefea le filifiliga o laʻau? E sili ona "pepa" poʻo le faʻagasologa faʻagaioiga?

O le togalaʻau fai togalaʻau o le vaega autu lea o le poloketi galuega. O le faititili e aofia ai se tuluiga i se vaega o faʻamatalaga ma tulaueleele ata, e atagia ai le ituaiga ituaiga o laʻau ma le fuafuaina fuafuaga. Filifiliga Filifilia e iʻu lava i le manatu o le faʻatoʻaga ma le vaega o le ocloilogiga o le poloketi. Malilie i le fuafuaina o le tali, o le faʻaaogaina o ituaiga eseese e tele suiga i foliga o le faʻatoʻaga. O lea la, o tapulaʻa sili ona taua i le va o papa o le taumalulu mataʻutia, mautu o tulaga lelei ma usitaʻia le siosiomaga i foliga o le upega tafailagi, lauulu ma le le fiafiaga. Aua le tuliia ni ituaiga eseese, liliu le togalaau i le aoina. O le mea autu o mea uma e fetaui ma le aofaʻi o manatunatuga o le togalaʻau, faʻapea foʻi ma ni tamaʻi fausaga fausaga, Gazebos, nofoa, ipu, faaputuga. O le mea e masani ai Gardy Gardner Adatur Sese e tele naua o laʻau, e mafua ai le tolopoina o ata vali. I ni faaupuga ou te fia matauina o le Faasaoina o le Faasaoina i le taimi muamua, o le tuʻuaʻiga i le loto gatasi i ona elemene uma, o faʻamaumauga iloga o galuega faʻapolofesa.

Faitau atili