I le agaga o le taimi

Anonim

O le lautele foliga o le umu tatala avanoa mo lau teuga leaga. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga i aso nei e le gata ina faʻaleleia atoatoa le tali ia latou, ae faʻapea foi ", pei ona lelei le saunia o lenei pe o le ipu. O nisi oi latou na tutoatasi na faamaoti mai tulaga talafeagai. E mafai ona e filifilia le masini talafeagai.

I le agaga o le taimi 12195_1

O le lautele foliga o le umu tatala avanoa mo lau teuga leaga. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga i aso nei e le gata ina faʻaleleia atoatoa le tali ia latou, ae faʻapea foi ", pei ona lelei le saunia o lenei pe o le ipu. O nisi oi latou na tutoatasi na faamaoti mai tulaga talafeagai. E mafai ona e filifilia le masini talafeagai.

Ma o leo o le ava na masani ai ona iai se "foliga vaaia", mo se faataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se ata malamalama o se lanu mumu, na faia i le Retro keyro. Ma e i ai foi lagona foliga e tele na afaina ai le foliga, e foliga mai ai, o se tamaʻi mea, pei o mea e mafai ona iloa e mea totino. O le Lolomi tulaga o le "Windows" e masani ona suia i le sili atu le matagofie (oval) pe paʻi atu, faʻamanatu i le otootoina o le ogaumu o Lusia. I le avea ai o se tulafono, o lona voleniga i totonu e faʻalagolago i luga o luga o le ogaumu o le ogaumu. Ma, i se masini masani, o itu uma e tusa ma le 60 cm, ma le voluma i le averesi o le 60-70l.

O faʻataʻitaʻiga e oʻo atu i le 45 cm o le maualuga o le faʻailoga ---45l, ma lautele (90cm) - 80L. Seam Suauu uma lapopoa ua faʻaititia ma o le voluma e 40l.

I le agaga o le taimi
tasi

Vevela-ariston.

I le agaga o le taimi
2.

Mimiti.

I le agaga o le taimi
3.

Vevela-ariston.

I le agaga o le taimi
fa

Bosch.

2. H 6800 BM (Mileer) Intch Kapeneta ma se lagona pulea 22 taotoga auala (aofia ai microwave) ma sili atu nai lo 100 tatau polokalame.

3. Aua e le masani ai le ogaumu a tua, leai ni galuega leoa o mea faigaluega, o le a fesoasoani e kuka le tele o ipu.

4. Manaʻomia le taimi i matagi matagi, tagata gaosi oloa taumafai e fatu se mea sili ona lelei o loʻo tufatufaina. E mafai ona ausia lea i le aluga o le tele o le tele o le vevela o elemene faʻapipiʻi i totonu o le potu galue, ma le fiafia e maua ai se puipuiga tumau o le ea vevela. O le iʻuga o iʻuga o le ipu ua faʻamafanafana e le saʻo ma ua saunia televave atu.

I le agaga o le taimi
lima

Indit.

I le agaga o le taimi
6.

Whirlpool

I le agaga o le taimi
7.

Manogi

I le agaga o le taimi
valu

Koteling.

5. O le tele o le eletise eletise eletise FM 54 RK.A AV (Indestit) Beige lanu na faia i le Retro Style. Vaomatua Swivel Switchches, e iai le "GRIL" ma "Convection" galuega tauave.

6-8. Faʻataʻitaʻiga Akp 288 Na (Whirlpool) ma le valu galuega modes (6). O le vaapiapi oven s890pmro9 (SMAGG) ma se voluma o le 80l ei ai le "defrost" galuega ma le lima kuka mole (7). Okb4822CRSC (Korting) ma le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le valu faʻagaioiga o auala ma catalytic faʻamamaina faiga (8).

Totogi eletise

Electment Beact Creets o ni masini malosi (taumafaina e tusa o le 3.5 kw). E lelei latou i le mea latou te vave faʻamafanafana ma faʻatagaina e saʻo lelei faʻalelei le vevela vevela. O Lives e vaevaeina i Stactic ma le televave (le tele o le lautele). Muamua o tagata faigaluega fesoasoani ma ua faʻaauupegaina, o se tulafono, naʻo le tulafono, maualalo ma pito i lalo o le paʻu. E moni lava avanoa i nei aso faaopoopo i totonu o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, aua o lo oi latou o tagata gaosi mea e maua ai le latou tuputupu ae.

Talosaga Mautinoa

I le agaga o le taimi
Umukuka.
I le agaga o le taimi
Umukuka 1. Taiala o loimata. Faʻafetai ia i latou, o le lattice ma le au teteʻe, e oʻo lava i le sili ona ogaoga ipu, o loʻo tuʻu i luma (oscillating) faigofie, sili atu, o le lamatiaga o le gaʻo e le aofia ai o loʻo le aofia ai le tino. Falemai, i le tele o paketi faʻataʻitaʻiga, o taiala e faʻapipiʻi naʻo le tulaga lava e tasi pe leai foi. Ae peitai, i nisi o masini, e mafai ona tuuina atu ia sili atu i tulaga uma o se isi filifiliga (tau mai le 2 afe rubles).

2. Feanu . Tele ipu, pei o moa moa poʻo le tamaʻi mamoe, o le a sili atu le sopoia ma maua ai se faʻaputuga auro i luga o itu uma.

3. Vevela o le vevela. Ma le saʻo i tikeri, e te iloa ai le vevela, ma o lona uiga, o le avanoa o le oloa. O le filifiliga lelei o se diptick e le gata o le a faʻaalia le vevela o le ipu, ae tusa lava pe e te taunuʻu i mea taua, lafo le umu tapuni.

fa. Electrophiggig (i totonu o le kesi taulima). Aveese le faiga o le tuʻufaʻatasia o le masini. Ma le otometi fetuunaiga, ua lava lea e faʻataʻape ai le kesi kesi kesi.

lima. Fasioti lima puipuiga . E masani lava, o le pito i luma o le umu puipuia ma se sili atu le fetaui lelei, o fea o tamatamailima e toetoe lava a le vaaia ma e le o "tuai le afaina".

Ole tele o le tele o le tele o le i ai o le i ai o se tagata fiafia (Convection mode). E maua ai le toniga o le ea o le ea i le potu nai lo saofaga i se vaega atoatoa o ipu. Faʻafetai i lenei mea, e tele oloa e sili atu ona taugofie (o le apaʻau e sili atu nai lo se scart), o le lisi o ipu e mafai ona sauniaina o se faʻalauteleina atili. E faʻaopopo atu i le oso i le tele o masini, faʻaopopo elemene o loʻo faʻapipiʻiina (Ring, River, lona lua,), o latou tuʻufaʻatasiga eseese o le kuka e sili ona lelei o le kuka o le kuka e sili ona matagofie.

Saunia i lalo o le gaogao

I le agaga o le taimi
AEG lelei sauniuniga metotia metotia e faʻaaogaina i le New Promambi Sousvide (AEG) faʻataʻitaʻiga - lalo o le avanoa. Meaʻai e faʻamasugofie ma manogi, tumau le tofo, meaʻai ma vitamini. O le faiga kuka foliga pei o lenei. Muamua, o mea e tuʻuina i totonu o se pu faʻapitoa Paʻupe, ma o lea, o loʻo iai i le pusa apamemea, lea e masani ona faʻapipiʻi-faʻamaufaʻailoga masini-faʻamaufaʻailoga. Lenei, ua aveese le ea mai le afifi ma faamaufaailogaina. E na o le tuu e tuu se afifi ma oloa i le ogaumu ma kuka i le maualalo vevela (e oo i le 80 s). Meaʻai i lenei tulaga e le susunuina ma e le mamago.

Tele Ove o loʻo tuʻufaʻatasia i polokalame otometi (mo se faʻataʻitaʻiga, utile faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le 100), o mea taʻitasi o loʻo faʻatulaga i le sili ona tapenaga. O le a faʻamalieina oe mai le manaʻoga e sauni ai le vevela ma le taimi - ua lava e filifilia le polokalame manaʻomia, ma o le a amata loa ona galue le Kapeneta. E i ai faʻataʻitaʻiga, i le faʻamanatu atu lea o mea o loʻo faataatia ai le tele o ipu eseese.

I le agaga o le taimi
iva

Mimiti.

I le agaga o le taimi
10

Bauknecht.

I le agaga o le taimi
sefulu ma le tasi

Zanussi.

I le agaga o le taimi
12

Electrolux

9-11. H 6200 BM / MELE IRTUCH CLEGETE valu GALUEGA FAATINO, aofia ai ma le ū. O le pito i luma o le masini e faia o le faʻamamaina o le faʻamamaina o sleainless steel, puipuia mai le faʻaleagaina (9). O se masini ma se lua boiler (baknecht) o le a fesoasoani kuka maloloina meaai maloloina (10). Faʻataʻitaʻiga Zop379902XK (Zanussi) ma le siʻitia i le 74l o le faʻamamaina ma le puao le faʻamamaina (11).

12. Uduuuchka mai le Platinum faasologa (eletise) e iva tulaga o sauniuniga, o le tele o le potu o le 74l.

I le agaga o le taimi
13

Mimiti.

I le agaga o le taimi
sefulu mal le fa

Samsung

13-14. O le H 6800 BM (Mile) faʻataʻitaʻiga ua maeʻa ona tuʻuina e le microwave (13). O le Smart Ova (Samsung) iunite tuʻufaʻatasia galuega o le fa masini: ogalaau, ma le palu ma yogurtsitsta. O lea, ua taʻu mai ai e le gaosi oloa o ia i le mataʻutia. O le mea fou e mafai ona iloa le vevela o mea (ia fai mai, o latou fou pe frozen) ma seti le vevela vevela mo lo latou atoatoa baying. Faʻaogaina sym fyry tekinolosi e faʻamautinoaina crustpripy crust e aunoa ma le suauʻu faʻaaogaina (14).

I le agaga o le taimi
sefulu ma le lima

Electrolux

I le agaga o le taimi
sefulu ma le ono

Electrolux

I le agaga o le taimi
17.

Tagata.

I le agaga o le taimi
sefulu ma le valu

Hansa.

15-17. Faʻataʻitaʻiga oob8851aoox (eletise) ma "ulugaliʻi" galuega (15, 16). O le B46C74N0 (neff) o loʻo faʻaoʻo atu i le Shioosteam Steam o le Steam Formation ma fetuunai lona tele (17). Mo le galueaina o le tino, o loʻo tulaʻi le vai i totonu o se tagata faʻapitoa faʻapitoa, filifili se tasi o le tolu tulaga o le steam sapalai ma maua ai le sili ona suamalie ma Malie.

18. O ogaumu o le Waitanium Smart (Hansa) Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi fua mai le initaneti, faigofie ona fuli i le menu itulau i luga o le menu e fitu-loloto. E mafai ona tautua o se faʻavaʻa mo ata, lea, pei o faʻamoemoega, na o le naʻo le download i le masini e ala i le USB Concractor.

Ma le vevela ma le afi

Ae paga lea, o le filifiliga o aitalafu o kesi i luga o le maketi e laititi. E mafua mai ona le lava manaoga mo oloa. Ae peitai, filifili se faʻataʻitaʻiga tutusa ma ou faʻamoemoega, moni moni.

I le agaga o le taimi
sefulu ma le iva

Manogi

I le agaga o le taimi
lua sefulu

Koteling.

I le agaga o le taimi
21.

Manogi

I le agaga o le taimi
22.

Bosch.

19-22. SF800GVP ogaumu (manogi) i le Redro Style ma Gold-Scimed Scettings. O le masini ua sili atu ona fesoasoani i le eletise eletise ma o loʻo faʻasalalauina (19). Matagofie faʻataʻitaʻiga o le Black Ogg 742 CRSN (Korting) ma le Grill, faʻalauiloa ma kesi (20). O le pito i luma SF341GVx (SMAGG) e faia o Stainless Steel ma puipuia e se tamatamai lima. E valu moka polokalame (21). Faʻataʻitaʻiga HGL10e150 (bosch) ma le eletise eletise, otometi eletise eletise, faigofie faamamaina enamel ma tolu-laupapa moa (22).

A maeʻa ona e mafaufau i le tele, tele ma le mamanu o le iunite, vaʻai totoʻi ona agavaʻa. Fale talimalo, kesi kesi e le o se malosi e pei o le eletise, ae o le saunia o ipu autu o le a gaioi. O le mea e telē, o lenei mea taua ma le aoga o loʻo i ai, e mafai ona maua le eletise poʻo le kesi. Muamua e mautinoa "tusiata" - saʻo le saoasaoa fetuunaiga ma le vevela vevela ma le vevela o le tau talafeagai e faʻatagaina ai i le falai oloa. Ae ia manatua o loʻo e mautinoa faʻaopopo tupe faʻaalu - o le a faʻateleina le taumafaina o le taumafaina. O le kasa o le kesi - o le saʻo o le vevela - e faigata ona ausia, ma e oʻo lava i le cuppy crust crust o le a le aoga. Ae o le a e le faalagolago i le tau o le eletise. I se faʻaopopoga, o lenei filifiliga e fiafia i le kuka i luga o le afi mumusua.

O lona uiga o le saogalemu "fesootaiga"

I le agaga o le taimi
Veripoint-Aristson 1. Mulalayer Glazing. Ina ia mafai ona sili atu le tele o le fale apamemea, e faʻapipiʻi i le faitotoʻa mai le lua i matatioata. I se mataupu faavae, e tusa lava pe lua-vakiae glazing o le a puipuia oe mai le susunuina, ma le faitotoa fa-vaegaau e le tatau ona mafanafana (oo atu pe a o iai tamaiti ma fagafao

2. Galuega "Puipuia faasaga i tamaiti". Ina ia aloese mai le faʻafuaseʻi suiga i le auala o faʻagaioiga pe liliu i luga o ogaumu, o le vaega faʻatonutonu ua poloka, ma e mafai ona faʻamalosiina e ala i le fetaomi atu o ki i se tuʻufaʻatasiga o le tuufaatasiga.

3. Tagi kasa (mo le kesi o kesi). Afai, ona o nisi mafuaʻaga, o le afi e alu i fafo i le ogaumu, o le a poloka ai e le tino le sapalai o kesi.

Fan e mafai ona faapipiiina le fan, o le a faʻalauteleina le tomai o le masini. Ina ia mafai ona o le ea le afi o le ea, e tuu le afi i totonu o se ana faapitoa.

Matou te nonofo faatasi

O Matagofie kapoti o loʻo agai i le malosi mai a latou tulaga masani i lalo o le kuka laupepa i nofoaga fou O lea la ua faafuaseʻi ona latou o loʻo feagai ma le Kapeneta (koluma, niches) i le fatafata. E talafeagai, ona, ina ia utaina ai-utaina oloa pe na o le mulimuli i le faiga kuka, ua le toe i ai. Ae e le aoga le faʻapipiʻi o le masini (luga o le mata). E taua le amanaia o manatu e lua: o le tuputupu aʻe o se tagata o le a tele lava taimi e masani ona kuka, ma le auala e tatala ai le faitotoʻa. O le mea moni o lena mai le tele na fausia-in (i le tulaga o le mata) o le kapeneta e maua ai le taua ma ipu o faigata, ma mai le mea e sili ona e manaomia ai.

Mo le faigofie faamamaina

I le agaga o le taimi
Bosch 1. EMULE LE MAUA LE MAUA. O puipui o le potu e ufiufi i se enabcames faapitoa. Faʻafetai i lona foliga faʻapitoa ma le lamolemole luga, gaʻo e faigofie ona aveese ma se solosolo.

2. Catalytic enamel. E faateʻaina vaega gaʻo gaʻo ona o le faʻagaoioiga faʻagaoioiga. O tagata na faasao o tagata leaga e liliu i lefulefu i le taimi o le kuka.

3. Hydrolysis faamama . E gaosia i le vai, lea e liliuina i totonu o le apalai. O loʻo tumau ona aofia ai ma se polokalama faʻapitoa a le afioʻaga, ma le sheam taele faʻaseʻe tele, ia e taufaifai i le paneta.

fa. Pyrolysis. O le sili sili lea ona mama. O le ogaumu e sili atu i le 500 s, ma uma le filogia susunuina. Na o le fufuluina o le afu, o loʻo aveʻesea ma se solosolo. O le le lava o le pyrolyis e mafai ona matua manatu tele i le eletise ma le mafai ona feagai ai o le manogi o le manogi o Gary.

I le filifilia o le faʻapipiʻi i le fatafata tulaga, vaʻai i faʻataʻitaʻiga ma le itu o le faitotoʻa, o le a faʻatagaina oe e faʻalatalata atu i le masini latalata. Sa tagai ifo i lalo le faitotoʻa o le a faʻalavelave i le "fesootaiga" ma le ogaumu. O lenei o loʻo i ai le tele o ogaumu ma faitotoʻa faitotoʻa mo le saʻolotoga sili atu le saʻolotoga i le filifilia o latou nofoaga, e matua talafeagai.

I le agaga o le taimi
23.

Zanussi.

I le agaga o le taimi
Aua.

Tagata.

I le agaga o le taimi
25.

Bosch.

23. Langē i lalo le faitotoʻa, pei o le faʻataʻitaʻiga mai le quadro faasologa (Zanussi), o le sili ona taatele filifiliga e faʻamau ai le faitotoʻa i le matagi i le matagi i le matagi i le matagi i matagi i matagi vai.

24. O le faitotoʻa i le ogaumu uni faʻailoga lafi (neff) tatala i lalo, ona atoa ai lea "o le o le i lalo o le tino o le masini, leai se avanoa.

25. O nisi faʻataʻitaʻiga o bosch faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia e se "trolleyy" - o loʻo faʻapipiʻi ai le au teteʻe i le faitotoʻa, e tuʻu i ai. O lenei filifiliga e faʻailoaina i le siʻitia o le saogalemu, aua o le ono mafai ona faʻaitiitia o le tiaʻi. Ae o se tali o se fofo e fetaui lelei mo le nofoaga masani o le ogaumu i le pito i lalo o le mea i lalo o le kuka luga. I le fatafata tulaga e le mafai ona faʻapipiʻi.

Faʻaesea, e mafai ona e faʻailogaina le Bosch Model ma le "Trolley" faitotoʻa ma mea faigaluega i le toe faʻataʻamilomilo ma le toe faʻataʻamilomilo le faitotoʻa (Niff). O filifiliga uma e faigofie ma saogalemu.

Faitau atili