Tatala le Fusi

Anonim

Lenei fale mautotogi i lalo o le h. Petersburg, fuafuaina e nofo ai i se aiga o le tolu, tutusa o se taimi o le taimi o le ala o le sami, ma le masani o le varacc style - lelei le teuteuina o le teuteuga e liua ai se aso o aso nei ma se fuafuaga faigata

Tatala le Fusi 12197_1

Lenei fale mautotogi i lalo o le h. Petersburg, fuafuaina e nofo ai i se aiga o le tolu, tutusa o se taimi o le taimi o le ala o le sami, ma le masani o le varacc style - tele lelei le teuteuina o le teuteuga e liua ai se aso o aso nei ma se fuafuaga faigata

O le ulugalii faʻaipoipo ma se tama teine ​​na liliu i tagata faʻapitoa ma se talosaga e faʻaau ai le latou nofoaga i le fale-fou fale. E le faigata ona faigata le galuega. Muamua, o tupoaiga o le fale maupasi, ma o le foliga o potu uma ma o le auala o loʻo iai i le taimi e tasi sa matua le fesili ai le faʻatapulaʻaina o le va o le va o alatoga autu. Lona lua, o le le masani ai ma le muamua o mai, sa faigata i le manaʻo o tagata e uiga i le ata: sa tatau ona tuʻufaʻatasia vaega o le sitaili ma le Arapi.

Tatala le Fusi
tasi
Tatala le Fusi
2.
Tatala le Fusi
3.

1. E foliga mai o lenei tamai potu malolo, vaaiga o le togalaʻau e amata mai i itu uma.

2. O le ofu o le fale o loʻo i ai i le tulimanu i autafa o le potu o le potu malolo, ma le faʻatulagaina o le fola e aofia ai le laina o lona nofoaga autu. Manatunatuga i le faʻailo faitotoʻa "faalua" se potu e faʻamalieina ai le sese o le tulaga.

3. O le autu o le Maota anamua o lona olaga faʻalelalolagi o lona tino o le faʻavae lea ma le tino malolo, ae muamua i le maʻa povi. O le faʻataotoga o le fausia-i totonu o le potu malolo le toe mafaufau i ai ma maua sili atu le loloto, o lea e foliga manaia foliga mai o le potu malolo ola.

Tatala le Fusi
fa
Tatala le Fusi
lima
Tatala le Fusi
6.

4. O le ata o le faʻamalama o le faʻamalama i le 'ai o le' ai lea o le "szvuk" o mea moni na tuʻituʻi i le lobby ma potu malolo, faʻapea foi ma mea i luma o le tino i le pito i tua.

5. umukuka modules ma se laulau ma le elefane stosdes o loʻo ogatasi ma polychrome tiprou ", ua maeʻa ma le puipui i luga o le polofesa.

6. O le faʻavae o le matcholor umukuka palette o le lanu auro samasama, pei o le faʻamafanafana o mea uma, o lea i le sone o le fale o le fale e masani ona mafanafana ma paie. O se vaega o puipui i totonu o le umukuka ua maeʻa ma le teuteu faʻapipiʻi ma le aafiaga o le matua, o le tino o le "pito i tua o le fola e tutusa lava.

Ole pepa ole totogi ole totogi ole a fesoasoani e faʻatupu ai le lelei o lenei atunuʻu, i lenei tulaga na le taliaina, ae na faʻaogaina e le au tusitala ni avanoa taʻitasi e fetuʻuna ai avanoa taʻitasi e fetuʻuna ai avanoa taʻitasi e faʻamama ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻunaʻi ai avanoa uma e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻunaʻi ai avanoa uma e fetuʻuna ai avanoa uma e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻunaʻi ai avanoa uma e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻuna ai le avanoa e fetuʻunaʻi ai avanoa uma e fetuʻuna ai avanoa uma e fetuʻuna ai le avanoa Ina ua maeʻa ona aveese ni vaega, vavae ese i le potu malolo o loʻo iai nei ma le alatele, sa i ai se tele ma malamalama tele o faʻafiafiaga. Faʻateleina le Faamali o Tina o le Aiga i le Pa o le Pa o le Mamalu Na latou puʻeina le malamalama mai le faʻamalama faafeagai. Mo le mafuaʻaga lava e tasi faʻalauteleina ma tuʻu e aunoa ma se faitotoʻa i le va o le umukuka ma le potu. O le faletaele ma le faletaele o loʻo tuʻufaʻatasia, ma o tuaoi o loʻo i fafo atu o lenei poloka na suia: Ua siʻitia le potu ona o le potu, o le tulimanu o le saofaʻiga o loʻo tipiina, ma faʻapipiʻi iina.

Lisi o mamanu

E tolu potu o lenei maunu ua teuteuina i frescoes. I luga o le sofa i totonu o le potu malolo o le potu o loʻo avea ma se mamanu o le manifinifi ituaiga, o se faʻataʻitaʻiga foliga o lau ma lanu, pei o se moli o le moli. O lenei tautu e ufiufi i le faʻavaʻa o paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo oʻo i le lanu autu o pa, e pei o le faʻavae o laʻau ma lau i le manifinifi manifinifi o masoa, manifinifi o le kapeta O le puipui u umukuka i luga o le laulau 'ai o le ata o le laʻau i le a le a le a le a le a le a le a le a le a le a le ARC ma faʻatatau i le faʻatulagaina o lenei mausa, aiga ma tuufaatasiga aiga. O le tele "fresco" o loʻo i ai i le vasega pepe.

O le taimi o le polokalame o le polokalame o le polokalame e mafai ona fuafuaina, e seasea na opoina le fale mautotogi. O le umi o le taimi-i-pito i luga o le faitotoa faitotoʻa faitotoʻa i luma o le tamai tambour i luma o le ulufale atu i le potu umi o matua ma le vasega pepe e vaevaeina e le vasega o matua ma le vasega pepe. Na latou fesoasoani e aveese mea fou o le auala, fausia se mataatusa tutusa tutusa o Afilad. O le Greentant Gamma o le lanumoana faigata paolo, paʻepaʻe ma le le fiafia o le nifo, e le lelei ma auro ma enaena leo, tumu i totonu o le moli ma manino. O lenei o le fale uma o le pito i luma sone e malamalama lelei i le malamalama masani ma le malamalama, ma e foliga mai e faʻauigaina mea i a latou lava ala, o le laufanua o le sami fou i luga o le sami.

Madaharia sitaili mamanu

O le sili ona le masani ai o loʻo i totonu o lenei totonu o lenei i totonu o le manifinifi o le aufaʻi o loʻo teuteuina le vaega pito i luga o le avanoa o le potu malolo. E faia i latou i le ituaiga o pou pito i luga e lua ma lapotopoto na tapunia tipi i le pito i lalo. Manifinifi lio mai le 12-vai fetu o loʻo faia o le plywood ma vali paʻepaʻe. O le faʻatusa na faia ma faʻatinoina e le Designer Vilery Lamtstova faʻapitoa mo lenei totonu. O lenei elemene e pei o fale masani o le vaneina o le Arab ifusa Mahahahania, lea e masani masani i le tapolo vailaau palu, papatisoga, pamupanoa, o fale, puipui o fale. Madaharia, pei o le lace, Skip o le moli e ala i le lafoai matagofie o ata o ata, ma tautua o le maota autu o le stole. Iinei, o loʻo faʻaseʻe atu i totonu ma, pei o isi elemene o le palaka (migao ma le ata o laufanua ma vaega taʻitasi, e faʻamama ai le autu o le togalaʻau "Suiga" i le isi i fafo.

O le faitotoʻa ulufale i totonu o lenei fale mautotogi e iai le uiga sese, ma ia amanaia le vaʻaiga ua tatalaina i luga o le fola, o le ata e sili atu ona faigata. O puipui na valiina i le lanu o le tuai o le TO o Tyquoise, e peiseai o loʻo salalau avanoa ma faʻamalulu ai ona vaega. O faitotoʻalaʻau paʻepaʻe, maualuga o le lima ma le tele o le paolo mai le loloto o lanu ma foaʻi le potu e malulu ai. Ae o le ua tosina mai i le tulaga muamua e ala i elemene eseese o le tulaga. Sinia laulau faamafanafanaina ma se mea na faʻapipiʻiina o le vaneina ma faʻata i se lautele o le pamu o le tagata i le redro faiga o le Euroritan. Uiga o le Sasaʻe o le Wandent Chandeliers ma Crystal Syspered papatusi ma Silk pulumu. O se mea e le masani ai i le polychry o loʻo tautua ai se laʻau matagofie, tuʻufaʻatasia vaega eseese o vaega eseese.

Suiga o tu ma aga

Faatusatusa i isi nofoaga, o le tamaʻi laʻititi lea, toeititi lava sikuea o le potu e puipuia ma le sili ona mataga ma le mafiafia o le maosiosia. Na faamanatu mai ai e uiga i le Metitirani, ae le mafai foi e se tasi na sailia i tu i luga o tu ma lima i sasaʻe o tuaoi ma tua, ona o le auala tele na fausia ai se lagona, ata. Susulu, toetoe a paʻepaʻe meaafale o le umukuka, o loʻo iai i le ituaiga o le mataitusi "p", o le a faʻaseseina ai le faʻamalamalamaina o le paʻu o le "pupuʻu o loʻo faʻavaeina e tagata tamai mamanu. O le togavao e faamanatu mai ai uma le lapotopoto apamemea o le magoto o le ua magoto i lalo o le faamalama. O tagata mamanu e leʻi faamalieina i le mea moni o le faʻamalama ma le Payoficia le Vorimocia se isi i le fale faigaluega o loʻo i ai ia te ia lava o le ponesi. Faʻafetai i le au pulupulu ma le fiafia o tagata palasitika, o le umukuka e faʻamanatu ai le matagofie o le boo. O le taufetuli ese mai le paʻu o le pale i luga o le fola, i le ogatotonu, e pei o le Central Asia Karat ma ua vave ona faʻamatuʻu atu i le Tred Terracotta. Luga o le '' aʻai laulau o se fresco, stylized i lalo o anamua ma se taimi puʻupuʻu e taʻele ai.

O le liliuina o le auala e taʻitaʻi ai i le semi-itula tatalaina i totonu o le umukuka-fa 'saunia i meaafale ma meaau toese. Mamanuina fesoasoani i totonu ia i tui e tusa lava pe naʻo le fola, ae o le faʻamalama ua matala, ma le "alo"; I luga o le puipui i tafatafa o le '' 'aina vaega, matagofie fresco.

Tatala le Fusi
7.
Tatala le Fusi
valu
Tatala le Fusi
iva
Tatala le Fusi
10

7, 8. O meaafale ua puʻeina, teuteu ai Rococo Epoch, paranesi, o loʻo sipiliina ma kalone, veltersting ma le mamafa o matua o matua o matua o le hedgesm. O mamanu auro i luga o pepa puipui ma tagata, 'Oloaina o uʻamea taua o loʻo faʻamamaina i luga o meaafale pei ona fanau i totonu o le mafanafana o ave mafanafana.

9. I luga o le tuaoi o le potu tele ma o le potu malolo ua teuteuina i se kapeti o le faitotoa ma le shallow githhe i se sauniga, teuteuina i le sikafuina teuteu teuteu Latou te ogatasi ma detoriaor decor.

10. Le saʻo le laʻei o le laulau ma swivel faʻata o loʻo iai i le aau o tamaiti papala.

Tatala le Fusi
sefulu ma le tasi
Tatala le Fusi
12
Tatala le Fusi
13

11, 12. O le lalaga potu mo le faamautu ai o puipui ma le foloa ua filifilia ma se tamai module (10x10cm). Paʻu tapuvae, o le puipui i luga o le vai ma le magoto o loʻo laina i le mosaiki o nai ituaiga. O le umi o le pito i lalo o le magoto o loʻo faia i le plasterboard i luga o le uamea faavaa ma teuteuina foʻi ma musles ma Mose. O nai atigipusa mo mea e fausia i lalo o le laulau pito i lalo.

13. Inachby i luga o le fusi fusi faʻafeagai le moega o loʻo faʻaalia ai se ata poto e tusa ai ma le ata o Valeria Lamtstova, ina ia vave ona ala i le faʻaauauina o ia, na ala i luga o le faʻaauau o miti.

O le ea malulu, lea e filifili ai i le auala i le potu malolo, seti le alofa ma le ectapetic uiga o le vaega autu o le mauaina o matata. E ese mai i auala eseese meaafale ma mea ua tusia: O le fale puipui, manifinifi mata o slidio slips o mea na teuteuina i taua. Tusi fata ma faʻamalosi malosi le malosi o le faʻatupuina o le mamafa o le biocamine; O le papaʻe o le papaʻe o le papala na faafeagai i le sofa na fausia e se sitaili sipela i le auro Pepa malie i luga o pupuni, fale puipui, kaneneturet fumū; O le lapotopoto ma o ni tagata e aofia ai i lalo o le mea tuai. O le tiga e faʻamanatu ai le pito i lalo o le kofe laulau ma le faʻailoga lanu, ma o le autu autu o loʻo atiaʻe e le maualuga o le taualuga i lalo o le totonugalemu, goodo-bogen tones. O le potu o le teine ​​ua faʻaoloina foi le faʻaaogaina o elemene, ma foliga manaia ma flistrol: kapeteni o le pastel lanu o loʻo ogatasi i luga o le super gentsure. O le moega ua tosoina i totonu o se fana na faia e le kapeneta (foloa ma faapipiiina), i le pito i lalo o le umumu i luga atu o taotoga i itu uma e lua, malamalama mama. O le autu o le Metitirani o loʻo taʻalo ma le Terramacotta Fales ma Mostic uiga o ia.

Mafaufauga

I le "fale ma le talaʻaga", e le masani ai le laina o laina o le laina o le mafuaʻaga o se mafuaʻaga e taia ai ma ni faʻamatalaga manaia. O lea, o le foloa i le fale talitane ma le ala i le ala, ma ia oo atu i le po tonu o le popoto, e ese lava le eseese. O le faavae o le diagonal diagonal o le smoky-lanu efuefu. O le Vao o le Von o loʻo auai i sikuea ma se lanu manifinifi ma faigata lanu lanu, ma e eseʻese i luga o faaputuga taʻitasi. O le auivi o le puipui o loʻo i ai ni moli tetele o taliga o Mose falai faʻatasi ma se tamai litaea mai pronth. E le vaivai le fili, ae o le faʻamamaluina o le foliga o potu o potu, ae o faʻailoga o le mea faʻaletonu, e le tulaʻi mai. O moli laiti enaena-auro ua iloga ona faamamafaina i luga o se moli o le malamalama, ma o latou faaluaina ata e pei ona latou faamatala ai le itu o le fesootaiga, ma le mataʻituina o le matagofie umukuka. "O ata o le" The Topic of Motac Stm Frized Frized i le BIOCAMINE ZONE i le potu malolo.

O lenei poloketi e seasea faʻataʻitaʻiga o totonu, o loʻo i ai le tele o vaega o mea teuteu e tuʻufaʻatasia ai le solosolo, ma o tuʻufaʻatasiga e fausia i luga o le faigata taʻaloga. O le iʻuga o le fale mautotogi e fausia ai le lagona o se aiga tuai o le fiafia ma se matagofie siosiomaga o tu masani.

.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Tatala le Fusi
O le Fuafuaga a o lei fetaui le ma matou, o le galuega lea o le faʻatasia o sitaili e lua, ae i le faʻagasologa o le galuega, a o e faʻatino atili ma sili atu le faʻamaoni. E tofu lava potu ma se lanu e lanu faigofie, mai le lautele, lautele. Ua fausia ni vaeluaga fou mai Mrwall, o puipui na fesoʻotaʻi ma le sipelaina, tumutumu o ia. O le faapaologa ua tuʻufaʻatasia ma teuteu i le laupepa. Sa faia uma ie puipui lelei, ona o le faamalama o le folasaga ma le faamalama o le faamalama o fafie. O le fola i nofoaga e nonofo ai, o loʻo laina i totonu o le fale laupapa o le povi. Ole faamalama ole faamalama, e i ai le avanoa, o lona latoce ua tu i le va o faamalama ma le galuega galue. E le tatau ona suia pupuni o faamalama, ma na fetaui lelei ma a latou laupapa laupapa i totonu o le manatu o le poloketi.

Tatala le Fusi
Fuafua pe a uma ona toe faʻafoi i tua o faitotoʻa o le kapeneta i le faletaele o loʻo nana ai le vai vevela o faʻaputuga ma le togafitiga vai togafitiga. O le "mafanafana mafanafana" eletise eletise o loʻo faʻamauina i totonu o le faapaologa i lalo o le ato, o le umukuka ma luga o le pili i lalo o le tapolo.

Ulu o potu "mamanuina potu" Macia Sidorova

Demigner Valery Valeva

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tatala le Fusi 12197_17

Gradould head: Maria SIDOOOO

Designer: Valeria Lamtstova

Matamata i luga

Faitau atili