Auala vaaia

Anonim

O le lalolagi atoa o le World Webs e taʻu mai ai ana tulafono e sili atu le popole i TV. O lenei o le lanumoana mata e mafai ona tautua e le gata i le manatu o telefoni ma tifaga. Tele o le vaega o onapo nei, pei o komepiuta, faʻatagaina oe e alu i luga o le initaneti, nofo i luga o fesoʻotaʻiga lautele, download ata, musika ... filifili e faia le saʻo faʻataʻitaʻiga

Auala vaaia 12199_1

O le lalolagi atoa o le World Webs e taʻu mai ai ana tulafono e sili atu le popole i TV. O lenei o le lanumoana mata e mafai ona tautua e le gata i le manatu o telefoni ma tifaga. Tele o le vaega o onapo nei, pei o komepiuta, faʻatagaina oe e alu i luga o le initaneti, nofo i luga o fesoʻotaʻiga lautele, download ata, musika ... filifili e faia le saʻo faʻataʻitaʻiga

A filifilia le TV, e taua le fuafuaina o le tele o le lau (diagonal umi), e masani ona lisiina i inisi (1 inisi - 2.54m). Sili atu tagata faʻatau e fiafia e faʻatau faʻataʻitaʻiga ma se lapoʻa tele. Mo tulaga faaonapo nei, 32 inisi o le, o se tulafono, a itiiti mo le matamata TV ata. Mo ata tifaga, e sili atu le gauai atu i le faʻataʻitaʻiga ma se diagonal o le itiiti ifo ma le 42 inisi. Ae o le mea autu o le le soona fai: Filifili se diagonal faalagolago i luga o le tele o le potu, aua mo le manaia o le ata, o le mamao mai tagata i le TV e tatau ona itiiti ifo 2 taimi le lautele o le mata o le mata e tatau ona itiiti ifo 2 taimi le lautele o le mata.

Auala vaaia
tasi
Auala vaaia
2.
Auala vaaia
3.

1. TV mai le 9000 faasologa (Philips) ma se malaga i tua atu o tua i tua. O le eseʻesega o loʻo tuʻuina atu e se faʻasino ma le keyboard.

2. O le suʻesuʻega a le suʻega o le faila faila o le TV 58l9363 (toshiba) mo le faʻafitauli o le leo ma le HD ata.

4. O le 85-inisi le screen o le S9 faʻataʻitaʻiga (Samsung) o loʻo faʻapipiʻiina i se tulaga le masani ai. O le masini e tuʻuina atu i se tulaga atoa o galuega uiga o le TV o onapo nei.

3. Faʻataʻitaʻiga KD-55X9005A (Sony) ma le pasi 3D ma Triluminis Screen e faʻaleleia atili ai le toe gaosia o le lanu.

Auala vaaia
fa
Auala vaaia
lima
Auala vaaia
6.

5, 6. Smart Virira Tx-LR65WT600 (Payason) ma HDMI 2.0 ma ShowMi 2.0 ma Showspont Support 4K)

Manino foliga

Gauai atu i le itu alatele o le mata. Pe a ma le 2000 O le vaega sili ona masani ai 4: 3. Sa i ai mo lenei tele o ata tifaga ma telecnes na fanaina. Peitaʻi, o lenei o le taʻitaʻi iloga ua avea ma faʻailoga maualuga tele televise ma le 16: 9 fua vala o loʻo iai. Ae aua le popole, e mafai ona e matamata i luga o se fou TV ma ata tuai. O le mea moni o se tulaga moni mo le traw screen, e masani ona suia. O lea, pe a matamata se ata tifaga i le 4: 3 faʻatulaga i luga o le laupepa 16: 9, e tolu filifiliga nei: Faapipiiina le ata, ma o le a mafai ona masani ai ma lalo pe, o le a le masani ai, o fea le mea e sili ona taatele ai o itu.

Matou te tuuina atu ni faʻamatalaga i le faʻamatalaga maualuga o HDTV (maualuga-faʻamatalaga televise), faʻafetai lea o le ata e sili atu le moni. HD sauni o le 16: 9 Suʻega o le vaega o le tulaga ma le maualalo fofo - 720 laina. Atoa HD o le 1080 laina, o le mea e lelei mo HDTV vaaiga. O le mea moni, e sili atu, e sili atu, o le a latou tatau ai ona totogi. Molise talu ai na aliali mai faʻataʻitaʻiga ma lagolago mo le foia o le 4k (poʻo Ultra HD - o le faʻavasegaina o le itu o le e tusa o le 4 afe pixes e sili atu i le 4 afe pixes e sili atu i le 4 afe pixes.) Peitai, o le anotusi e mafai ona fiafia i ai i sea tali maualuga o loʻo matuā leai lava se faʻataʻitaʻiga, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona liliu le HD ata i Ultra HD.

Pupuni

E tele ni mea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻia isi masini i le TV. A mea latou te sili atu, o le lautele o le lisi o masini e mafai ai e le masini ona fegalegaleai. O le HDMI Connedctor o se konaseti o fesoʻotaʻiga mo le lafoina o le maualuga faʻauiga ma le tele-auala leo leo leo leo leo leo, pei o le blu-ray tagata taalo. E manaʻomia le taulaga USB e faitau ai musika ma le puʻeina vitio mai flash drive. Ethernet interface maua avanoa Initaneti. E aoga le A tulimataʻi e le Aree Connect mo fesoʻotaʻiga tuai, pei o le vcr. Mini-jack o se stereo mo le fesoʻotaʻiga o headphone. Toslink - Digital Intertactice mo le lafoina o leo o le leo. Mafaufau poʻo a masini e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ai, ma ia mautinoa e te manaʻomia ni mea talafeagai i le TV faʻataʻitaʻiga e te fiafia ai.

Lcd

Talu ai nei, na matou matua ita ai i CCFL LCD TV. Cheordes stoorecent lamepa). O lenei o le atoa le pule o le fata i faleoloa ua avea ma o lona "honeyd ged (moli-eming diodes), o le dradic moli-ua uma ona fai mai doode) O nei TV i luga o TV e fausia e se tasi tekonolosi, ma na o le auala o le tuaa e iloga. Mo le muamua, faʻaleaga lamepa (ccfl) faʻaaogaina, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le LCD. E mafai ona fai mai o le kispolad o le faʻaleleia o le CCFL LCD TV. E latou te maua le maualuga maualuga le eseesega, fai sina mafiafia o faʻaalia ma maualalo le malosi malosi (toetoe o le 40% itiiti).

Auala vaaia
7.
Auala vaaia
valu
Auala vaaia
iva

7. Faʻataʻitaʻiga 24leM-1001 (BBK) ma le 24-inisi le ma le HD ua maeʻa fofo.

8. TV mai le WL968 faasologa (toshiba) ma le ulufale 3D lagolago. O le Toshiba Free Application faʻatagaina e mafai ona e pulea le masini mamao mai le tele o le Android poʻo taeao database.

Auala vaaia
10
Auala vaaia
sefulu ma le tasi

9, 10. Oto malgant Model faʻataʻitaʻiga 55aa980v (LG) ma le Curved Screen Support Vitio Playback i le Get Clove Tovor.

11. TX-lr32eming6 (Payasonic) atoa HD ma Scanning RIDPING (100 HZ).

O le vavalalata "e uiga" o faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia ai o loʻo faʻaaogaina ma le malamalama e faʻavae ai i luga o le eletise. O le mea lea, na maeʻa uma ona faʻalauteleina le uliuli, pei ona ausia, e pei lava o loʻo pei o plasema panels. O le mata o le mata e malamalama e tusa lava pe o le la susulu o le la o loo aliali mai. O faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e laʻititi ai le laʻititi o le moli o le molipoma, o lona uiga latou te maualalo le faʻatuatuaina o le puleaina. I se faʻaopopoga, e lelei le latou vaʻaiga o le tulimanu, ma e mafai ona e fiafia i ata maualuga-, e oʻo lava i le itu o le masini. O le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o taʻiala na mafai ai ona faʻaititia le mafiafia o le TV fale i le 1 mm, faʻapea foi ma le tele o masini. Fiafia, i lenei tekonolosi, o loʻo faʻaalia mai pepa faʻagaofia na mauaina. O le STEMA, o lenei, e tusa ma oloa gaosi, saofaga i le faʻatinoina i le gaioiga i luga o le mata, ae i le isi tagata poto e teteʻe atu i nisi o tagata tomai faʻapitoa. Sa leʻi faʻatagaina ai se valo o D., e oʻo lava i nai. Ona o le okeni o le auala, e i ai se lamatiaga o le a amata le mata i le taimi o le taimi - o le a "masani ai o le ata faʻaalia (mo le loggo o le a mulimuli mai le tele o le televise i le isi. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga e taugata tele (e selau selau afe orbles) ma o latou laina e laiti.

LCD po o le "plasma"?

O le tulaga o le taʻitaʻiga i le TV maketi ua nofoia nei e le LCD faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese, na taʻua foi o LCD (suavai tioata faʻaaliga faʻaalia). Plasma panels e matua tele lava. O le taimi nei, ua folasia i lalo o le pito i lalo o le lg 'au, samsung, Pananaric, ma le gaosiga o faʻataʻitaʻiga lata mai mai le isi tausaga. Ituaiga ituaiga, pe sili atu, o le tekonolosi o le fausiaina o se ata e aʻafia ai le iʻuga mulimuli - ata lelei. Ae peitai, o itulagi o le masini e faalagolago i le ituaiga, ma lona tau. Manatua o le tulaga lautele, o taʻitaʻi faaonapo nei e maua ai se ata lelei ma mo le matamata i aso uma o le faʻatau ma ata tifaga e talafeagai lelei. O le eseesega o le a faʻaalia ai le kinomans, aemaise o ata faʻatino o le ata. I loʻu alofa ai, ituaiga uma o TVS o loʻo iai a latou telelau lelei ma faʻaletonu, ma se mea pe a filifilia o le a foaʻi. E taua le faia saʻolotoga saʻo mo oe.

"Plasma"

Plasma faʻataʻitaʻiga i luga o le masini e ese mai le sili mai le LCD. O le toavalu o le a latou Plasma Panels o kesi, ma le maualuga o le toto o iaon ma electrons. Naʻo le Plasma Panels na mafai ona oʻo atu i le lelei tele, moni lanu uliuli, ma o lea la, ma le moni tali. TV e maualuga televise, anapogi tali ma le lautele manatu o le tulimanu. Ae le o le a aunoa ma ni sese.

Auala vaaia
12
Auala vaaia
13
Auala vaaia
sefulu mal le fa
Auala vaaia
sefulu ma le lima

12, 13. 60-inisi faʻataʻitaʻiga 60ph670v (lg) ma le atoa HD, galue 3D ma Smart TV.

14. O le PS51f8500at Screen (Samsung) o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se uʻamea lelei. TV Lagolagoina le malosi 3D video ma le Schurt TV. Faʻafetai i le aʻafiaga o galuega, o le ata Shakes (Rock Judder Constarch ma le ata o loʻo tumau pea tumau ma manino e oʻo lava i taimi o le dynamac vaaiga.

15. Faʻataʻitaʻiga Viera Tx-PR50X60 (Payasonic) ma le 50 inisi screen scoanal. Mo se faʻaali sili atu o le Dynamic vaaiga, o le faʻavae o le tau o le 600 HZ ua faʻaaogaina. O le fale o le aufaasālalau e faʻatagaina ai oe e taʻalo ata, tifaga ma musika e ala i le USB taulaga.

O le Plasma ua i ai le maualuga o le malosi o le taumafaina, sili ona manaia o le tele ma matauina ituaiga o pixels - o le saito o le ata i lona manatu vavalalata. I le aluga o taimi, e i ai le avanoa e feagai ai ma le laupepa mumū, pei o faʻataʻitaʻiga.

E mafai ona fai mai o le taʻitaʻiina o TVS o manifinifi ma malosi malosi nai lo plasma faʻataʻitaʻiga. E sili atu lo latou lelei mo le matamata i aso uma o telefoni ma le vitio i le gasologa o le aso. O loʻo faʻatusatusaina le pito i luga o le moli, lanu lanu e sili atu le saʻo ma o le vaʻaiga o le lautele. "Plasma", atonu, o le tali sili mo aiga fale faafiafia!

TRAS TV

Faʻafetai i le fale-i le gaosiga, "SMART" SMART-SMART-TRAD e mafai ona suia moni le komepiuta. Ua latou maua le tomai e ulufale i le Initaneti, e i ai ni a latou suʻesuʻega, faʻataʻitaʻiga, mauaina o ata faila, ata ma fefaʻasoaʻi i avanoa o le atunuʻu, i le mea o iai E le gata i ni oloa fou, ae o polokalame o lo o tusia. Smart faʻataʻitaʻiga faigofie fesoʻotaʻi i se komepiuta ma isi masini e fesoʻotaʻi i luga o le skype pe i luga o fesoʻotaʻiga lautele, matamata ata ma tagata putope, i luga o le tele o le televise. E tele atonu o le a fiafia i le mafai ona manatu i le taimi e tasi e vaʻai ai i le ata tifaga ma saili mo faʻamatalaga i luga ole Initaneti.

Magic wand

Pulega I "SMAR" TV o se ituaiga o faʻafiafiaga. O lea, o le LG Smart Ty tv faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻi i le faʻamaligiina o le faʻamaliega. Filifili le sili ona talafeagai auala e pulea ai - screen geurr, fanauina uili, taga po o leo. Faʻataʻitaʻiga, ua lava lea e faʻatautaia ai se faʻatonutonuina mamao i le ea, ua tuʻu ai le faʻataʻitaʻiga, poʻo le sailia o le manaʻo o loʻo manaʻomia.

Matou te maitauina o latou e le manaʻo e faʻatau le televise ma le televise, ae manaʻo e faʻafesoʻotaʻi la latou TV i le Initaneti, mafai ona faia lea e ala i le router poʻo uaea. E mafai le liliu i lau TV ma atoa le TV. Ina ia faia lenei mea, ua lava e faʻatau ai le televise - o se masini tele ma se masani ai le USB flash drive. E faʻafesoʻotaʻi o loʻo iai lava le Hdmi-instal TV. O faʻamafanafanaga o loʻo faʻatautaia le tele o faʻagaioiga (Android, chrome IDr.) Ma le lagolagoina masini i luga o Android, ma le Mac Wit Netwer e mafai ona ulufale otometi.

Auala vaaia
sefulu ma le ono
Auala vaaia
17.
Auala vaaia
sefulu ma le valu
Auala vaaia
sefulu ma le iva

16. AqOS Le857 TV (Shandp) ma Souttrion Tekonolosi, faʻaopopo i le tolu lanu (RGB) samasama.

17, 18. Tuuina atu 60pfl8708s (Filipaina) ma se tulaga manifinifi (13.5mm) ma tua Asgillight Xl.

19. Toto Toto 3D + Tekonolosi i Faʻataʻitaʻiga 40L7363k (Toshiba) Aveesea itu o aʻafiaga 3d.

Auala vaaia
lua sefulu
Auala vaaia
21.
Auala vaaia
22.
Auala vaaia
23.

20. TV 55la860v (LG) ma le fausia-i le Wi-fi module ma le mea pueata maua se DVB-T2 Digital Faailoga Faailoga Faailoga. Le lelei o le masini (3mm), o le togafiti faataulaitu e mafai ona aofia ai le puleaina.

21, 22. O le T2000 (Herer) faʻataʻitaʻiga lagolagoina le DLNA, o lona uiga e mafai ona e faʻasoaina faʻamatalaga i le va o le DLN BILD. O fesoʻotaʻiga talafeagai o le a maua ai ma fausia-i WI-Fi-module.

23, 24. TV mai le Manulauti faasologa (Philips) e manaia i se mea le masani ai mamanu - o le pito i luma e natia atoa i tua o le tioata, lea e tu i le fogafale. O le sologa lelei o le pogisa lanu o le malamalama o le malamalama e fausia ai le taufaasese o le screen o lo o alofa i le ea. 25. Samsung's Faʻamamaina o le Demung Prop Democe Technology i le F6800 faasologa o TVS e mafai ai ona e faʻaalia se ata manino o le dynamic. O le Smart Hub Service o le a maua ai le lautele o mea.

Auala vaaia
Aua.
Auala vaaia
25.
Auala vaaia
26.

26. Faʻataʻitaʻiga F7000 (Samsung) ma le leo le pulea o faiga ma lima iloa. O le manatu atamamai e foliga mai e otometi lava ona sili atu le lelei o le ata, o le a amanaia le ituaiga anotusi.

3D faʻataʻitaʻiga

O le faatofuina oe lava i le gaioiga o lau mea e sili ona e fiafia iai, ma i le fale, o le a fesoasoani 3d lagolago lagolago. O le a fausia se moni moni foliga.

Muamua, faʻamatala le faʻavae o le mauaina o se 3D ata. O le pito i lalo o le mea lea e tatau ona iloa e mata uma foliga mo ia. Ina ia 'ausia lenei sini o loo i ai le lua tekonolosi: faʻatasi ai ma tioata tioata - toaga, ma le polarization tioata - faʻaputuputu. Mo le tulaga muamua, o le faiga o le tulafono, e mafai ona tatalaina le lisi ma tapunia le lisi mo mata taʻitasi, ma le faʻaaliga TV o le ata o le synchronous ma switchnut onnises. Spare Deseppy faʻaaoga polarization tioata, e pei ona i ai i faʻataʻitaʻiga mo cinesas. O le TV o le TV o loʻo iai foʻi se vaega o loʻo faʻamamaina mo ata taʻitasi ata.

O loʻo iai foʻi le lona tolu ituaiga o le TV - Autocopyoscoconcopics, o se ata sima e mafai ona maitauina i mea uma e aunoa ma tioata.

Ae o le tekonolosi o loʻo i ai lava le faʻaleagaina atoa, ma o faʻataʻitaʻiga faapena e le o faʻasaʻolotoina tele. A faʻatau se 3D TV, matou te fautuaina oe e te faʻataʻitaʻi i totonu o le faleoloa ma filifili ni tekinolosi e talafeagai mo ou mata. Ae e sili lava le le aofia ai: mai se tasi poʻo se lua ata tifaga o le a le avea, ae afai o se aso atoa vaʻai 3D, e mafai ona e lagona le le mautonu.

E ui i le saoasaoa o le atinaʻeina o le 3D-tekonolosi, o mea o loʻo totoe, o le a le afaina ai, e le lava le tele o ata tifaga ma TV. O loo i ai le avanoa, o loo i ai le avanoa e matamata ai ile 3D faʻataʻitaʻiga ma ata masani (2D) - i le tele o latou e i ai se filifiliga e liliu ai se ata mai le 2D i le 3D.

Foliga 3d tekinolosi

I le tele o tioata, vaʻai e vaʻai i le ata i le faʻaiuga atoa - 1080 laina, ae o le tioata ua leiloa o le malamalama o le moli, ma le ata e mou ese ai. E le gata i lea, le Gate Glanks e faigata ona pasi ma sili atu taugata (luga o le averesi e tusa ma le 3 afe rubles). Oti tioata taʻitasi e vaʻai i le afa-filifiliga ata ata (1920x540 pix.), Talu ai o loʻo faʻapipiʻi laina i le tasi. O le leai o se faatagaga o le a pa'ū i le "itu" o le faʻatusa, lea, o le a le mea na sili atu nai lo le taimi e faʻaaoga ai le aulotu. I se faʻaopopoga, o tioata gaʻo e malamalama ma taugofie, latou te le o lagona le faʻamanuiaga o le fesuiaʻiina o le sui, ma o le mea lea sili atu ma le faʻamafanafanaina o ata tifaga. Ae o lenei tekonolosi o le a faatinoina na o le LCD faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili