E le na o se pusa

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu i se avanoa faʻatapulaʻa o umukuka i ipu uma ma vailaʻau ma meafaigaluega, mea faigaluega, meaʻai, ina ia e vaʻaia ma avanoa? Faʻasaina se faʻafitauli o loʻo taʻua o pusa na tuʻu i luma i luga o latou loloto ma faʻaoʻo atu ma "Smart" Liverters o loʻo fetuʻutuʻunaʻi i totonu o fuafuaga i totonu.

E le na o se pusa 12200_1

Faʻafefea ona tuʻu i se avanoa faʻatapulaʻa o umukuka i ipu uma ma vailaʻau ma meafaigaluega, mea faigaluega, meaʻai, ina ia e vaʻaia ma avanoa? Faʻasaina se faʻafitauli o loʻo taʻua o pusa na tuʻu i luma i luga o latou loloto ma faʻaoʻo atu ma "Smart" Liverters o loʻo fetuʻutuʻunaʻi i totonu o fuafuaga i totonu.

E le na o se pusa
IKEA i le aso o le tele o auala e fai ai le centimeters uma o le pito i lalo ma luga o le pito i luga o meafale faavae. O se tasi o le masani tele ma i le taimi lava e tasi e avanoa (i le tulaga o le faʻatinoga) fofo mo le faʻatulagaina o kamuta kamuta (pusa ma le plugs o lea e mafai ona suia uma i totonu o feaveaʻiga feʻaveaʻi, crossbars, alavai, fata, fata, faʻapipiʻi pallets. Nei tele ituaiga o ituaiga: mo se faʻataʻitaʻiga, Orga-Line), orgaflag, orgaflex, orgaflex ma popo) Ua faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻia avanoa ma tuʻu uma mea uma ina ia faigofie ona maua, ma ina ua maeʻa ona taoto i le nofoaga lava e tasi. Ua gaosia e le plug-in systems mo ni lapoʻa uma, e mafai ona latou faia i le palasitika, steel, o le ammininum, alavai, o le alavai (faʻaputu, maple). I le vaega o ata, latou te ofoina uma umuku gaosi oloa.

E le na o se pusa
tasi

HETTTIP

E le na o se pusa
2.

Giulia Boivars.

E le na o se pusa
3.

Berloni.

1. Faʻasalalau fuʻa fusi e mafai ai ona e suia le faʻapipiʻi o le pusa faʻalagolago i le tele o afifi.

2. E mafai e le sili ona manino ona maua ni mea e maua ai le mea e tumau ma mulimuli ane i mea uma mai itu uma. I le tasi e leai se aoga, e tele ni atigipusa o lo o nana i se taimi.

Lautele fua faatatau

O tagata gaosi faia se faʻamamafa i luga o ni pusa sima ma maualuga o puipui e tuʻu i luma e le loloto o le loloto o loʻo faʻaaogaina le tele o le avanoa. Na teuina uma mea uma - mai i mea laiti i Preved Seammeds (O Taiala o le augatupulaga fou e faigofie ona mafai ona suia le avega ma le tele o le 30 i le 80 kia). Ina ia puipuia le fesāiga ma autafa mai le malaia ma aveese le leo o se leo, e sili atu le faʻatonuina o faʻataʻitaʻiga ma tagata faigaluega (taifisted mechanasms) ma le kopiina o loʻo fesoʻotaʻi ma taʻiala. Pneudoders lemu ma le le toe maua le pusa (mulimuli 3 cm ala) seʻia oʻo i le tapunia atoa. O le faʻaaogaina o loʻo iai ni peni, faʻaaogaina i le eletise eletise, ma sina faʻamalosi i luga o latou pito i luma, otometi lafo le pusa. Tatala faʻavae i luga o le paʻi-mafai eletise eletise o loʻo ofoina atu e Hetttuch (isys), Blum (Serudo-Driveon).

E le na o se pusa
fa

Nolte Kuchen

E le na o se pusa
lima

"Maria"

E le na o se pusa
6.

Blum

E le na o se pusa
7.

Ikea

4-6. E teu ni mea faigaluega laiti, pei o se fefiloi (4), mafai ona e filifilia le pusa ogatotonu ma le faʻatulagaina o le 'upega tafaʻilagi ma le fausiaina o le foloa, ma le faʻaaogaina o le foloa, ma le faʻaaogaina o le foloa, ma le faʻaaogaina o le foloa, ma le faʻaaogaina o le tino. O tali o loʻo iai i lalo o le matagamau, faʻasao le nati (5), ae foi ane solo, solo, moligaʻo ma isi mea (6).

7. O le faiga mo le faʻatinoina o le clalelery, faia o fafie o loʻo faia, e fetaui ma le systelis o le umukuka umukuka.

E le na o se pusa
valu

"Umukuka DVor"

E le na o se pusa
iva

"Umukuka DVor"

E le na o se pusa
10

"Umukuka DVor"

E le na o se pusa
sefulu ma le tasi

"Maria"

8-10. PASSINDOR FANIGA (8, 10) le mafai ona faʻaauuina e le gata i le pito i luga, ae taʻitasi O le tele o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga, mama ma le tumaʻoti, toe faʻatulagaina le gaioiga o le lima, suia le fuafuaga a le lamea. E mafai ona tosoina i latou i mea o loʻo i totonu ma tuʻu i luga o le laulau i le gasologa o le tautua, pe a talafeagai ai, e aofia ai i le vaielu. Faʻaofi o Steel (9) ua aveʻesea foi, ae o lo latou faʻatulagaina o latou laulau e le mafai ona ola maloloina.

11. Faaofi mo le teuina o pamu ma mea fai ma mea e mafai ai ona "toe fai le foliga o le pusa.

Faamafanafanaga maualuga

O mea uma e tatau ai mo le gaosiga o oloa e manaʻomia e tufatufa atu i lalo o le laʻasaga i luga o le laʻasaga i luga ma le sone latalata. O le tapenaina o lenei poʻo le ipu ia, matou te faʻaaogaina le mea lava lea e masani lava, o isi e masani ona masani ai. Muamua e sili atu le faigofie e latalata atili ma mafaufau i lenei teuina i totonu o le teuina faiga. E masani lava, o pusa o loʻo taʻua o le pito i luga, vaitusi ma lalo ifo (i le latou nofoaga i le pito i lalo o le umukuka).

O nofoaga e teu ai e mafai ona faʻaautuina i faʻaofi ma i le faagasologa o le faia o le umukuka, o lo o faʻatonu ai i totonu o lena aulo, lea na faʻatau ai. Ae o loʻo sili atu ona aoga le faia o lenei mea i le faʻatulagaina tulaga.

Pito i luga . Ua latou masani ona tuuina atu i le manaia. O le faʻatulagaina mo le teuina o le teuina e tutusa ma le puipui, o lea e tupu ai le matagaluega o potu (ia faʻamutaina umi, faʻaalia i luga o le itu) e le faigata. Stainless Steel Rays ma Alminium fata mo cuslellery ma ni mea lelei, tuʻuina atu e ala i le fala faʻasaga i le slip, e tumau ma le tumaʻoti. Ua faʻatagaina i latou i le faʻavasegaina o le suia o le fuafuaga a le auala e faʻafefe ai. O uʻamea uamea e iai se faʻatulagaga faʻatulagaina, tagata taʻitoʻatasi mo le tele o pusa taʻitasi. O loʻo iai foʻi ni ie o loʻo iai ni faamoega mo fagu ma mea manogi e mafai ona oʻo i tafatafa o masini tipi (fagu o loʻo aofia ai i le afifi). E seasea lava i lalo o le mataga i luga, faʻatasi ai ma le maglellery, teu mea taua.

Tamai togafiti o le tele faasologa

tasi. Pusa i le pito i lalo ifo nai lo le taufetuli faitotoa. Aveese le manaʻoga e faʻamau ai pe faʻapipiʻi ma squt ma aveese vaega o le anotusi e oʻo i mea ma oloa o loʻo i le loloto.

2. Maualuga pito i luga ma autafa puipui . O tagata moni lelei ma le aoga e tatau ona loloto, ma le pito maualuga i autafa ma autafa puipui. Lenei o le a faʻateleina le tapulaʻa o le tolu o le aoga o le aoga o le avanoa.

3. Le lautele, o le sili atu . O le tasi le vaega lautele e sese nai lo le lua vaapiapi. O le isi avanoa o loʻo faia na o le naʻo le leai o ni vaega. Le aofaʻi e tasi le aofaʻi e taugofie nai lo le lua vaapiapi.

fa. Tagata faifaatoaga ma ofo . Umukuka e tatau ona oso lemu ma lemu. Mo lenei, ua latou faʻaogaina i ni pneolad faʻapitoa ma le faʻaliliuina o meafaiva.

lima. Fata ma tetete . Faigofie ona toe tu i le sili atu o le sili ona vavaeina - o le aufaatasi o tagata - Faʻalapotopotoga e manaʻomia le faʻatonuga i totonu o atigipusa ma soʻo se mea, ia o loʻo sapalaiina poʻo le prots, meafaigaluega poʻo le ipu lelei. Matua mafanafana o faʻalapotopotoga o le faʻalapotopotoga ma stanless steel fata poʻo plastics mo le teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, puglery.p. O fata e mafai ona suia i nofoaga, e aveese uma sela e aunoa ma se taumafaiga eseese, e faʻaliliu (mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻu i luga o le laulau i le taimi o tautua ai).

6. Mautu Rearwalls . Latou te faʻatagaina oe e vaʻai i mea mai itu uma, ma o le pusa lava e foliga mai e faʻaititia tele.

7. Lua i le tasi auala . O le umukuka pito i luma e sili atu le mautu, pe a e nana ni pusa e lua i le tasi auala. E faʻapipiʻi le auala i le pito i lalo, sili atu le lautele. O le pito i luga e masani ona mafolafola ma mamanuina mo le teuina o pamu ma meafaigaluega lelei. O loʻo fesoasoani pusa i totonu e faʻaaoga ai le atoa avanoa.

valu. Suiga e aunoa ma se 'au . Pusa ma le pito i tua e aunoa ma peni ua faʻaaogaina i le tuleia i le tatalaina o le auala o loʻo tatalaina ma sina alavai i luga o le laulau.

Ogatotonu . I se taimi e masani ona taofia ipu ma mea suamalie, bulls o oloa e manaʻomia tele, tiʻetiʻe ata, ata tifaga (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona vaeluaina ai le pusa o le pusa i le tele ma laiti sela e faʻalagolago i mea o le a matou teuina. I le taimi lava e tasi, o le siʻitia o le aumea-vavaeʻeseina le malosi o apaʻau, nonoa, atigipusa ma lapoʻa mea, tuʻu ia latou le tumau pe a faʻasolo le kalota.

O aitema e te faʻaaogaina e masani ona sili atu le faʻaeteete i lalo o le galuega. O le loloto o le pusa ma le mamafa o ana mea, o le latalata i le fola sa tatau ona iai

Maualalo ifo. O le pito sili ona maualalo (o se tulafono, o le maualuga) faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina e teu ai mea mamafa ma potu 'ai, sa faʻaaoga e ave i le pito i luga o le umukuka, luga o fufulu. Fausia sela e nonofo ai ipu, pusa, fagu ma isi pusatele o foliga foliga ma lapoʻa i le tulaga pito i lalo e mafai ona faʻaaogaina i le pito i lalo. Mo lenei faʻamoemoe, o le faʻatulagaina o faʻalapotopotoga ma se pale tino (uamea poʻo laupapa) o loʻo tautua foi. O ni laulau mo le faʻalelei atili o faʻaputuputuina o papatusi ma lo latou teteʻa o loʻo tuʻufaʻatasia pine, e faigofie ona faʻagaioi, pe a tatau ai. O se faʻafuaseʻi lomiga o le pu o le paipa-faʻamau i lona aso e le tuʻuina atu le anotusi e faʻaseʻe ai, ma o le vaega o faʻamau e mafai ona aveʻesea ma le faiga o le puipui (mo le faʻataʻitaʻiga, e teu ai Papatusi po o pato) poʻo le septum faʻamatalaga o le Alumini, o le mea lea, o loʻo faʻatoga mai le tele o palasitika o loʻo popole i le ituaiga o mata. O fausaga na fausia i lenei auala e saunia ai faaputuga o papatusi poʻo ni faʻailoga e faʻatamaʻia ai.

Aoga sone

A o vaaia le umukuka, ua masani lava ona tuufaatasia i soo se sone (latou te lima), ma le faʻatumuina o pusa e faʻamaumau ai i lo latou tulaga faʻapitoa.

Teuina o meaai faapolopolo . O lo o faʻapipiʻi mai i latou o le taʻavale, pasta, vaʻaia meaai, ma isi (i totonu o atigipusa), faʻoloto oloa ma aisa (i le pusa 'aisa (i le newzent).

O le teuina o oloa i aso uma ma mea na faʻaaogaina . E aofia ai oloa e tatau ona i ai pe a kuka, faʻapea foʻi ma ipu ma mea faigaluega.

Fufuluina . I lalo o loʻo tuʻuina mai o lapisi aoina, faʻamamaina o oloa, faʻamama vai vai, o le paʻu paʻu e nonofo lata ane.

Muamua gaosi oloa . O lenei galuega sone ua saunia e oloa i le gaosiga gaosi. O mea uma e te manaʻomia ua tuu i pusa i lalo o le laulau.

Kuka . O se fasi pepa kuka, mama, spamer, stwards, faapea foi ma se vaega o mea totino.d.

Tele o le Alualu i luma

Le maualuga o le drawer sidewall e faalagolago lea i le mamanu o le umukuka ma le ituaiga o le gaosi oloa ma e masani lava ona tutusa ma le 63, 83, 85, 90, 117, 122, 149mm. E maualuga le laulau, le taimi e sili atu ma sili atu faʻapitoa (o lenei faʻaopopoina le avanoa aoga mo le lua pe a ma le tolu), o le mea moni lava, o loʻo iai le faʻavae o le faʻatulagaina o mea uma. Achetoba mai itu pe a aveina le taavale, ufiufi po o peni po o peni, e manaʻomia e filifili ni faʻataʻitaʻiga i luga o le auala maualuga (manino pe logonoa).

E mafai ona ola aʻe i luga o vaʻa, ma mulimuli ane, i le taimi o le faʻagaioiga o le umukuka, ae fai i le mea lava lea na faʻatonuina i le mea na faʻatonu ai le umukuka. O metotia o le tele o auala e ese. Vai i luga o le auala savali i autafa o le alavai, plag faʻapipiʻi e loka ai le vaega o loʻo ofuina, ma i le isi - o le tioata faʻapipiʻi e faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa. Ae e sili le faʻatonuina o se mea e faʻatulaga ai le teuina o nofoaga pe a mamanuina se umukuka.

E le na o se pusa
12

Nolte Kuchen

E le na o se pusa
13

Nolte Kuchen

E le na o se pusa
sefulu mal le fa

HETTTIP

12.13. O le avanoa aoga e faʻalauteleina ma ona o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le sone o manatu o le le talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o pusa o loʻo nofoia le eleele avanoa, o le faʻasao o faʻatoʻaga, tele oloa, suamalie ma isi mea inu, e aofia ai le faʻaaogaina o le faʻatauga o le aʻoga, e aofia ai lava le faʻaaogaina o le aufaʻi - pe a maeʻa E te iloa, o tamaiti e fiafia e taʻalo ile umukuka, ae o loʻo sauni le tina o le aoauli o le aoauli.

E le na o se pusa
sefulu ma le lima

HETTTIP

E le na o se pusa
sefulu ma le ono

Giulia Boivars.

E le na o se pusa
17.

HETTTIP

14.15. E talafeagai pusa pusa e teu ai afifi maualuga ma fagu.

16. O le uluaʻi metotia o loʻo tuʻuina atu papatusi i le pito i lalo o le umukuka - plug-in conters-umia ma lima.

17. O le mea lata mai o le pusa i luga o le pusa i luga o le atoaga o le lautele ma maualuga manino faaupuga tuu i totonu o autafa.

E fia le tau?

O nisi o faʻataʻitaʻiga o le tau o lino mo le tipiina:

- mai le palasitika - 500 rubles;

- mai fafie - mai le 3 afe rotabs;

- mai fafie ma slots mo le tasi laina o papatusi - mai le 4200Rrub., mo le tolu laina - 6500 rubles;

- Orga-Line-Line Stainless Steel i le 450mm lautele pusa - 3600 pa., I le 800mm lautele pusa - 4730. (E aofia ai le lua tolu tolu fata e fesoʻotaʻi e le nofoaga tuuʻese).

O le paneta mai le faʻasologa ma le paluga o le a tau ai le 3500-7200rub., Ma le vaega i le nofoaga tuʻufua - i le 1390-3090.

O le pito i lalo o le faʻaaogaina o le vaega o kapeti ma pusa, lea ua taʻua o le "atamai faʻatumu" o le a faʻatagaina mea uma e tuʻuina atu i le umukuka taimi e saili ai le umukuka i le sailiga o le kamuta tasi. O le tau o faʻalapotopotoga e faʻalagolago i latou mea ma avanoa o le koneteina

O le au Faʻatonutonu Faʻafetai o le sui sui o le Nolte Kochen, Hetpech i Rusia ma le Kamupani Gilian, Guma "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili