Loto o le fale

Anonim

O le umukuka e le gata o se nofoaga faigaluega mo le kuka, ae o lea avanoa mo fesoʻotaʻiga a le aiga. O le mea lea, e sili lona taua o le aia i le fiafia o ana tagata mafaufau i le mamanu o nofoaga. O le tasi i le fiafia o le pupula o le pop art, o le isi - romantion o Farani, ma le lona tolu - nuu matagofie

Loto o le fale 12201_1

O le umukuka e le gata o se nofoaga faigaluega mo le kuka, ae o lea avanoa mo fesoʻotaʻiga a le aiga. O le mea lea, e sili lona taua o le aia i le fiafia o ana tagata mafaufau i le mamanu o nofoaga. O le tasi i le fiafia o le pupula o le pop art, o le isi - romantion o Farani, ma le lona tolu - nuu matagofie

Susula Livefuga

O tagata e ona o le fale o le atunuʻu na liliu atu i le TV Polokalama "Falanda" ma se talosaga e faʻatulaga ai le umukuka. O le Hostess na taliaina o ia miti e uiga i le avanoa o le a i ai le tele o malamalama ma malamalama. Aseta o ia, ma lona alofa uma mo se atunuʻu i le atunuʻu, o se tagata taulaga i totonu. O le mea lea, o tagata e tuusaunoaga Anna Cheverlaiva ma Olesya Fedorenko na filifili e avea o se faavae o le masani aai o low o lows ma taofia ai ia te ia o le igoa o le polesi "Ata).

Loto o le fale
tasi
Loto o le fale
2.
Fatu o le fale
3.
Fatu o le fale
fa
Fatu o le fale
lima

1. O le moli o le umukuka atoa e fetaui ma le agaga o le pop Art: tolu faʻamalolo lamepa ma moli lanu mumu.

2. O le isi auala (mo le laulau 'ai) na teu i totonu o le maa maa. E faia i le laugatasi chipboard i lalo o le lanu o le fola. O le tuʻufaʻatasiga o mea eseʻese i le mamanu o le potu e masani ona aoga.

3. Ia fausia se piliki o le faʻafitauli, uiga uiga o totonu puipui i totonu o le LOFO sitaili, faʻaaoga paʻepaʻe papa maʻa Kamrock mo le dolomite o le ata ma chipping. Tatala inisinia fesoʻotaʻiga e masani ona feiloaʻi i nofoaga e le o nofo ai, iinei na faʻaaoga e aumai ai le fale gaosi i le avanoa. Sa valiina le puaa i le efuefu, ma na amata ona tutusa ma le ea. O le pusaaisa e teuteuina i se pupula samasama samasama O lenei fiafiaga faigofie e faigofie ona toe fai oe lava. O le mea taua o le fetaui lelei o le ata i le soʻotaga lelei ma lamolemole i se spalala, aveese uma le ea ea. Azathouthan teisi mafanafana i luga o le ata ma le fulufulu mo le sili atu le pipii o le mea i le pito i luga o le pusaaisa.

Mo le palakalafa, o le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe paʻepaʻe, efuefu ma tipolo lanu na filifilia. O le "Apron" umukuka sa ufitia i le mamafa o le fufuluina o valivali ina ia mafai ai ona aveese le gaʻo ma pisia pe a uma ona kuka. Faia mai le faʻavae o le acrylic stone chattertplep ma le magoto foliga monolithith taimi ona o le le mafai ona vaʻaia le le mautonu.

Loto o le fale
6.
Loto o le fale
7.
Fatu o le fale
valu
Fatu o le fale
iva

6 - 9. Ata o Po o Poloai Arttics e le Designer Olesy Festorenkoo i le FOLAFOLAGA O SE MULIMULI O LE CLELAGE. Ina ia amata i le, na ia pread cuvas ma mafua ai le tele o lanu lanu ma acrylic vali (6). (O faʻamatalaga masani o loʻo toe faia - o se tasi o pop aport style metotia.) O lea ua lamolemole le lio, o le Deggian ata o le papa fetu (7).

Paris, ou te alofa ia te oe!

Uiga talavou, auai i polokalame a le televise! "A o le a faʻavave atu i le latou fale fou e leʻi maua loa se taimi e faʻamaeʻaina ai le umukuka i le umukuka. Decorarator Jan Roberts na ave le tulaga. Ina ia fausia se siosiomaga paie ma le fiafia tele, na ia fautuaina e faʻaaoga ni metotia faʻalenatura-masani i le mamanu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui ua vali i se pogisa laupa paolo paolo o faʻamaonia fanua, ma le feʻe o le umukuka o le potu malolo auro.

Fatu o le fale
10
Fatu o le fale
sefulu ma le tasi
Loto o le fale
12
Loto o le fale
13
Loto o le fale
sefulu mal le fa
Fatu o le fale
sefulu ma le lima

10. Paʻepaʻe pito o laupapa na faʻamautuina papatusi, sa faʻamautuina i luga o se tasi o pa o Cuiisū, na oso aʻe le Lē i le lapō.

11. Zhuya Fabric o Farani mea fou, ae i luga o tamaitusi faʻaaogaina i le poloketi, tusi se ata faʻatasi ai ma vaaiga o le Rusia. O le faʻaalia o fasi fasi ie e fa ma eseese ata, na lagolagoina e le Dolocuarsed mai ia i latou le pito i tua o nofoa. O pupuni o Roma i luga o faamalama e suluia mai ia Zhuya.

12. umukuka loka faitotoa sa ufitia i se ata faʻapipiʻi o le lanu piniki lanu enaena, ma le auro auro ma se siʻosiʻomia o le itu i luma o le pronick dous e mafai ona vaaia. O le "aao" i le umukuka na aoina mai le maamora matagofie. O le laulau pito i luga e faia i le paepae prorylic maa ma tamai splasush o le pulu uliuli.

13. Ua vaʻaia le ata o le umukuka mo le tolu vaega o le moli faʻaalia: togi le sulufaʻi i le taualuga, o se moli tele, o se moli tele i luga o se laulau 'uumi, mautu i le fata.

O le au manumalo o fale o Parissian e masani ona faʻaaoga le uliuli ma paʻepaʻe lalagaina i luga o le fola. O se faʻatusatusaga tutusa o le pogisa ma le susulu o pipi o loʻo faia e le fola ma i la tatou umukuka. O sea tali na fesoasoani i le faʻalauteleina o lona avanoa.

sefulu ma le ono
Loto o le fale
17.
Fatu o le fale
sefulu ma le valu
Loto o le fale
sefulu ma le iva

16 - 19. O se laulau pepa e masani ona aʻoaʻoina i mea e faʻatonutonu ai le afu le moli matagi. Muamua, sa faʻapipiʻiina e le tagata mamanuina le palu auro i luga o le pito i totonu o le malie (16). O le isi mea e tipi ese mai le pepa o ni liʻo ni liʻo e eseese o lapoʻa ma tipiina o latou pito i luga o fupe (17). Ona tuʻu ai lea o avanoa i luga o le moli ma toe faʻaaogaina le stapler (18). O le mea e aliali mai ai le tele o le tele o filogia e le mafai ona iloa ai le nonoa (19).

O loʻo faia le faʻamatalaga

O toa o le tasi o le faʻataʻitaʻiga o le TV Program "o le fiafia" o le fiafia o tagata o tala o le tala o tagata o tala a le tagata Naʻo le mea o loʻo i ai le teuteuina o le tapenaga ma taumafa o meaʻai e le fetaui ma le lagona o le aiga. Ina ua fesiligia e Anna Zakbarova's Designer e uiga i le ituaiga umukuka latou te vaʻai i a latou miti, na tali mai le au talimalo e tatau ona avea o se sili geo-faauo mea. O le mea lea, i lana fuafuaga, na latou filifili ai e faʻaaoga le fua tele. O puipui na teuteu i pou pou laupapa ma e ufitia i va eseese, ma le faitotoʻa o se veneea samoa o le age a Amerika. Umukuka meafale ma le laulau pito i luga o le laupapa malamalama e le o maualuga atu i le puipui i tua, o le mea e maua ai se lagona o le avanoa.

Loto o le fale
lua sefulu
Loto o le fale
21.
Loto o le fale
22.
Fatu o le fale
23.

20. Aemaise lava mo le umukuka "Apton" faia Skuʻi - O se vaega o tioata foliga ma le mafiafia o le 6mm, lea na talosaga i le ata. O le taliaina o le ulufale e latalata i le laupapa laupapa. O le moli moli i le umukuka na tapunia ma se teuteuga mata mai le lanu lanu e sili atu ona manaia.

21. O mea faigaluega o le lipine i Rusia na feagai ma ogalaau, ma iinei latou teuteuina i le tatalaina i le va o le umukuka ma le toe 'ai potu. O le mumu-lanumeamata lolomi "sela" tuu i luga o se pepa o upega tafailagi mo le numera numera lolomiina ma vavaeeseina e le "lote" lalo o le umukuka puipui. Ma le lototoa le ata ma le foliga tutusa e faʻafouina le pusaaisa. I le itu o totoe o puipui, o puipui puipui e le masani ai ua poloka. O le tuiina o le laina vavaeeseina e faʻaaoga ai le matagofie o le tuaoi mai le tutusa mea ma le ata o le kofe faletalimalo, ipu ma isi umukuka meafaigaluega. HPL laminate ma se mea faʻapitoa na faʻapipiʻi i luga o le fola, lea e matua faʻaititia ai le leo. E taua tele lenei mea mo tagata e ana - i totonu o le aiga fanau laiti e toatolu.

Loto o le fale
Aua.
Fatu o le fale
25.
Loto o le fale
26.
Loto o le fale
27.

24-27. O tagata ofisa o Oleg Zayarky na filifili e teuteu le laulau umukuka ma le uluai laulau laupapa. I le taimi muamua, na ia aveesea le tuai o Lacquar Coating ma se paʻu o loʻo gau. Sasaaina le malosi o avanoa mai Plywood e faʻaputuputu se laupepa fou o le sela fou mo le laulau (24). Na valiina le fausaga atoa o vali lanu meamata (25), ma le tuʻuina atu o le laulau manaia, ufiufi le tapuni i autafa o le auro Pottus (26). I le tufasi, na moe ai le uafu e moe nati ma mago pi i sela (27) ma ufiufi uma tioata mafiafia.

O faatonu o le 27 o le televise "Falnda"

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili