Kuka i luga

Anonim

E ui i le tele o mea faigaluega eseese mo le kuka, e le mafai ona e mauaina se sui o le kuka. Peitaʻi, o lona filifiliga e masani ona tuʻu i ai tulaga e mate, mai faʻataʻitaʻiga, o meafaitino, o le aofaʻiga o pusa, i le i ai o isi galuega. Matou te malamalama faatasi i le fesili

Kuka i luga 12208_1

E ui i le tele o mea faigaluega eseese mo le kuka, e le mafai ona e mauaina se sui o le kuka. Peitaʻi, o lona filifiliga e masani ona tuʻu i ai tulaga e mate, mai faʻataʻitaʻiga, o meafaitino, o le aofaʻiga o pusa, i le i ai o isi galuega. Matou te malamalama faatasi i le fesili

Kuka i luga
AEG pe a filifilia se kuka luga, le matua lava, e taua le fuafuaina o lona tutoʻatasi poʻo le faʻalagolago i le ogaumu. O mea tu tutoʻatasi o mea e tumau ma faʻatonutonu ese, o lea la e mafai ai e tuʻuina i latou i le mea e sili atu le talafeagai: o se faʻataʻitaʻiga, i le fale o meaafale i le fatafata. I le tulaga lona lua, o mea uma e lua o loʻo i ai se vaega faʻatauaina, naʻo le pau le filifiliga e faʻapipiʻi ai le vaega lea e i luga o le ogaumu.

Kuka i luga
tasi
Kuka i luga
2.
Kuka i luga
3.

1. "Kasa i luga o le tioata" egt 7353 YOK (Electrolux) (17 afe Rullas).

2. O le afi o le kesi kesi e aoga lelei i luga o le tioata luga (Whirlpool).

3. Faapipii faʻapitoa o le Ixelium Panels (Whirlpool) e teteʻe i le tele o mea leaga ma puipuia uamea mai le uaʻi (35 afe Rubles).

Kuka i luga
fa
Kuka i luga
lima

4, 5. O le Hob o le BHC 63501 ma BHC 63500 (uma - Hansa) e manaia (15,800rub.).

Filifili "suauu"

O se laʻasaga taua i le mauaina o le Hob - Filifiliga o lona ituaiga: kasa poʻo le eletise. Peitaʻi, o le faʻailoaina lea o se isi lava mea: Ole mea moni, o tagatanuu uma o le malosi o le sapalaiina o latou fale. Afai e gaoa, ona faʻapipiʻi lea o se masini eletise e le mafaamatalaina le tamaoaiga - o le moli moli o le a tele. A leai, o le a e tatau ona faʻatau se eletise eletise, aua i totonu o fale o fale e faʻasaina e teu ai ma faʻaaoga le kesi kesi. Sili atu le saʻolotoga i le filifiliina o tagata o fale. Afai e manaʻo, e mafai ona latou faʻaaogaina uma ituaiga o masini.

Taaalo i domino

Kuka i luga
Gaggenaau o le vaega "domino" o se faatafafa o se vaega o le tasi pe lua fafie pe o le faaluaina, ma o le tele o modules e mafai faia i se tasi mamanu. Filifili le manaʻo ma faʻapipiʻi i soʻo se faʻasologa, na o le aoina o se faʻataʻitaʻiga o le kuka kuka luga e fetaui ma ou manaʻoga.

Fafo matagofie

O le faleoloa tuʻuina atu i se tele o le tele o kuka kuka, o lea e le mafai ona e filifilia se galuega talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a lava le tāua o le Tamulo, e tele ana mea i luga o le laulau i luga aʻe. BELoline Fale ma Tagata Alofa e kuka, atonu o se faʻataʻitaʻiga o le manaia tele ma le ono susu o le a pei.

O le "foliga mai" o masini o se atoa e le iloga i le fiafia ma o ni masani masani. Latou, o se tulafono, fai se sikuea po o le masani foliga. O masini eletise e sili ona uliuli, kesi - paʻepaʻe ma siliva. Ae i le manaʻo e fesuiai le totonu o le maketi e mafai ona e mauaina filifiliga manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga i foliga o se solofanua vr 90 4g ari al tr (Teka) mo le faʻapipiʻiina i se tulimanu. O Hansa e ofoina atu se faasologa atoa o uluaʻi oloa: ma se faiga o loʻo valiina pe i lalo o le afa, ma le laupapa meafaigaluega e pei o le tino o le laʻau. Peitaʻi, aua o se mamanu le masani ai e tatau ona totogi faʻaopoopo.

Kuka i luga
6.
Kuka i luga
7.
Kuka i luga
valu
Kuka i luga
iva

6. O le kuka luga o le PZ 750 R GH K (Worpoint-Aristson) e faia i Stainless Steel. Lima Lima Burner, o se tasi lea ma le lua mama o le afi (10 afe rubles).

7. Glaster-Ceramic Patnel T69s86n0 (Neff) 90cm lautele ma kesi lapisi ma dead-uʻamea).

8. Poutter Switches o le HG 7105 CTRN MODE (KITING) e faia o apamemea (18990 rubles).

9. Styling Smit Glassions Emt6342nox (Electrolux) (11 afe Norbles).

Kuka i luga
10
Kuka i luga
sefulu ma le tasi
Kuka i luga
12
Kuka i luga
13

10. O le laualuga o le PPS 816 M 91 e (BOSCH) e faia o le Seledbred Wveglass Glass. O le masini ua sili atu ona fesoasoani i le Wok Corrd ma le tolu afi mumu (16 500 rubles).

11. Le HG 6105 CTRR (Kortting) faʻataʻitaʻiga ua foia i le Repro Style ma faʻaoʻo i Wok Burr ma otometi masini eletise (16 990 rubles).

12. Faʻaaogaina le PVA750-1 (SMAGG) REPATG Switchs (51,770 Rullas).

13. O le P755AB vaega (SMGG) o loʻo faia i le paʻepaʻe o le ipu oka (43 370 rubles).

Ola afi

Kesi kuka ua leva ona fiafia i ai e masani ona fiafia i ai i le sili atu. Tagata gaosi, tali atu i ai, ofo atu ituaiga eseese o masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, kesi maa mo le toʻatele o tagata sa "ola" i luga o se laupepa maualuga, o lea ua le toe tuuina atu i luga o le tioata (paie.

E tofu lava ma lona uiga. O lea, e taugofie le uaea, e taugofie tele ma le mamafa o gaʻo ma acids, tausi mo ia ua faigofie. Ae afai e te tau faʻafuaseʻi ona oso i totonu o le apamemea, e ono foliga mai. O le sauā o le stinless speab (e lua polesi ma matte) o se foliga mataina, o le itupa, tumau ma rack e tetea. E manaʻomia le tele, e manaʻomia tele, e faigofie ona e momomoina lea, ma e tatau lava ona faigaluega tele e faʻasaoina le ituaiga o pupui. O le tioata clamics e matagofie, malosi malosi ma faigofie ona tausi. Ae e le o le faʻatonutonu le suamalie vai vevela, o le mea lea, sprading, faigofie ona tumau i totonu o micropores, o loʻo faʻasusu ai le suga o le suka. O le iʻuga o le a foliga mai e le mautonu paʻepaʻe pisia ma o lea e faʻaaogaina ai le leaga o le afaina o le foliga o le oloa. O lea la, pe a fai o le faʻafitauli na tupu ma ua faʻamoemoeina le Jam, i se taimi vave e mafai ai, ona tapuni le laualuga.

Fetuunaiga o le fofo

Kuka i luga
O le maʻitaga pe a e nofo ai i totonu o le fale i fafo atu o le taulaga, lea e masani ona tupu ma le eletise, o le filifiliga sili o le tuʻufaʻatasia o kuka kuka. E tuʻufaʻatasia le kesi ma le tele o le eletise eletise. O lenei i soo se tulaga e te le tuua e aunoa ma ni meaai vevela ma, e fuafua i le sauniaina o ipu, filifili le sili ona talafeagai malosi. E mafai ona e faʻatauina ma atoa elemene ma ituaiga eseese o le 'aʻai, e pei o le faʻaosoosoga ma le مiti-moli.

O mea o loʻo feagai ma foliga o le ueleki luga, ma le kesi paʻu - o lona "o lona loto mumū". Taulai atu i le taʻaloga manaʻomia o le malosi, ia filifili i la latou numera (mai le tasi i le fitu) ma mafaufau lelei i le mana. Ma, i le afi o le tulaga tele o le aofaʻiga o le 1.5-2 kw, i se lapoʻa - 3 kw, i se tamaʻi laʻititi - 1 kw. Vaelua ese, matou te matauina le mea e teu ai i le tele o le afi mumu (malosi o le tusa o le 4 kw). E faʻaaogaina e saunia ai le itu i sasaʻe, o lona uiga o le faʻaʻaisa i se apa faʻapitoa i le vevela maualuga. E talitonu o le mea lava lea e tasi o oloa e le o maua ai le vitamini ma tofo. Abrend Volpoint-Aristson e mafua ai ona le masani ai fana. O lo latou mafolafola luga e le gata i le talafeagai mo le fufuluina, ae manaia foi. O ni togafiti e aofia ai le mafolafola poloka ma le tele o pu mo le faʻamalosia tumu o le mumu, e saofafa atu i le toniga atoa o ipu ma le malosi o le malosi ma le malosi o le malosi.

Mo le faigofie o le faʻaaogaina o le kesi kuka luga, e sili atu le mauaina o se faʻataʻitaʻiga ma se eletise eletise. Faʻafetai i lenei vaega, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le afi mumu (light afitusi poʻo le eletise eletise mai Piezoshigia) e liliu i luga o le burner. A e manaʻomia, e tatau ona e suia le ki ma fetaomi se faʻamau faʻapitoa. Otometi lava auala e sili atu le faʻafaigofieina o le faʻasologa - o le kesi afi i le taimi lava o le crane tuʻituʻi.

IV faʻaiuga e uiga i le saogalemu. E sili le vaʻai i le faʻataʻitaʻiga ma le kesi. O le faiga sa vave poloka le kesi i se tulaga e faʻateia ai le afi, faʻataʻitaʻiga, o le faʻamaloloina o le susu susu o le a nanaina.

Kuka i luga
sefulu mal le fa
Kuka i luga
sefulu ma le lima
Kuka i luga
sefulu ma le ono

14. Green-Clime-Chipramic kuka luga kic 740 b i luga (hotpoint-artiston) (26 afe Rullas).

15. O le P864P (SMAGG) masini ma le pamu ma apamemea. O le a le vave lua-mataga sone o le vevela ma le iva mana eletise (30-410.).

16. O le kuka luga "Khookloma" (Hansa) ma le atavali o le a teuteuina i le umukuka (15800 cress.).

Kuka i luga
17.
Kuka i luga
sefulu ma le valu

17. Faʻataʻitaʻiga o Pi 604 Ix (Indestit) ma le "uʻamea" Pancake "ma masini faʻatonutonu (4 afe Runble).

18. Mavaega le HK 64 S CO (Indestit) ma Hi-moli matau (7 afe Rubles)

O le Spcendliary Spark

O le masini kuka kuka e pulea le polo i luga o le maketi, o la latou laina o loʻo tuʻuina atu lautele lautele nai lo kesi. E tele a latou fuainumera o faʻailoga, ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le mama o ituaiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, puaa-uʻamea (a leai "pancakes") - Ua uma ona latou iloa le tele o le taimi. O le tumutumu o elemene o loʻo nana mo tisiki teʻa, o le alofa maʻa faʻalagolago i le malo o lona afā. E tusa ai ma tulaga o iai nei o "Pancakes" vevela mo se taimi umi - tusa o le 20 s. E le gata i lea, ina ua uma ona tapunia, o loʻo iai pea lo latou taimi ua le saogalemu, lea e le saogalemu, aemaise lava mo tamaiti laiti. Lafo uʻamea tisiki manaʻomia le tausiga faʻaeteete, a leai e mafai ona aliali mai le au elemene. Ioe, ma lautele, o le laʻau o le masini e le faʻamalieina atoatoa, ma o lea, e le faigofie lava le faʻamamaina. Ona o nei mea uma, o le tele o moli ma ia mea tanumia na mafua ai fale. O fale mautotogi ua vavaeeseina e sili atu o onapo nei ma malolosi o aso nei: Talofa-malamalama, halosen, faaosoosoina. O i latou uma o loo natia i lalo o le tioata-ceramici luga. O le nofoaga o le faʻamafanafana elemene i luga o loʻo iloga i liʻo, o o tupu, o ovils (mo le faia i totonu o se saito), o nisi taimi o se puʻupuʻu koluse. Lua, tolu ma sili atu lio o le tasi i le isi uiga o nei lautele o nei sone - o le system e iloa ai le lapoa o le ipu ma aofia ai le mataga o le sili ona manaomia.

Aoga foliga o electrical panels

Timer . I luga o loʻo e faʻamanino ai le taimi pe a maeʻa le masini le mea e te alu ese ai le talafeagai masini poʻo le pipili.

Sauniuniga otometi. Sefe le eletise. A faʻatumuina le tagata loli, e aoga lava ile maualuga o le mana e sau ai le paʻu i se pelu, ona lagolago lea o lenei gaioiga i le malosi maualalo.

Booster. Faʻatagaina oe e faʻateleina le park malosi tasi ma le afa taimi mo sina taimi puʻupuʻu. O le a aoga pe a fai e te manaʻomia vave faʻaputuputaʻi le vai.

TAOFIGA + Alu. O le aofia ai o lenei vaega o lona uiga o le faaliliuga o le laualuga i le maualalo-vevela auala. Atonu e aoga pe a manaʻomia le uʻuminu le umukuka, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se talanoaga telefoni. Ia mautinoa: I le taimi o lou toesea, o le kuka kuka e le pepelo.

Puipuiga i luga o le tapuni . O se masini faʻapitoa o le a tape le burner pe a uma se taimi pe a fai o soʻo se faʻatonuga e le mauaina ni poloaʻiga. O le saogalemu o le tagata i le faletalimalo o le a le mafai ona le lagolagoina i le tulaga o le le fiafia i ai.

Talofa-moli moli fiafia fiafia lelei. O i latou o se lipine lipine elemene. I le aluga o le malulu o lona matamuli o loʻo galue i totonu o le faʻamama lapoʻa o se vevela vevela, o lea latou te saoasaoa i luga - mo le 5-6 s. O lenei o le ho-moli faʻataʻitaʻiga atonu o le sili ona taatele i luga o le maketi.

Hololon Brungers o se maualuga-vevela Ulutko-foliga sipira mai le maualuga-o le uaea uaea, i tafatafa o le haloseen moli ua faataatia. Latou te faʻatinoina le sili atu o le vevela i totonu o le taimi puʻupuʻu mafai, o lea e le mafai ona tutusa ma le tele o le vai poʻo le fry frang falai. Peitaʻi, e i ai ni mea leaga e matua seasea tele, e tele lava i le tuʻufaʻatasia o mau o elemene o elemene. O lo latou le fiafia o loʻo faʻamatalaina e le le fiafia - o le filo o le mafaufau i le lamepa vave mumu (luga o le averesi e galue 5 tausaga).

Kuka i luga
sefulu ma le iva
Kuka i luga
lua sefulu
Kuka i luga
21.
Kuka i luga
22.

19, 20. Faʻasalalauga Panene Ehi6832foog (Electrolux) ma se le fiafia o loʻo savali ai, o loʻo faʻaalia le tulaga o kuka kuka. Le fiafia tolu sone o le faʻamafanafana faateleina tele mo lapoʻa-lapoʻa ipu (25 afe o rubles).

21. O le faʻauiga faʻataʻitaʻiga km 6395 straxtouch (miele) faʻatagaina le tuʻu i luga o ponaivi ma falai panu o soʻo se tele o soʻo se fanua (300 afe rubles).

22. O le EH97555sz11e vaega (Slainmen) e aofia ai le fa o le vevela o sone e mafai ona tuʻufaʻatasia i le lua, ma le tolu-fausaga sone).

Kuka i luga
23.
Kuka i luga
Aua.
Kuka i luga
25.
Kuka i luga
26.

23. Faʻataʻitaʻiga PIB672e14e (BOSCH) I LE FAʻAFITAULI MA LE DOCRANDURD MAVALAMA SUʻESUʻEGA (23 afe rubles).

24. Uma km 6317 (miele) burners ma le fuga o otometi (60 afe rubles).

25. SI4631CB (SMAGG) ma otometi tapunia.

26. Faʻataʻitaʻiga HK884400FG (AEG) ma le faʻaalia faʻaali. O ona burgers e otometi lava ona fetuunai mo le tele o ipu (29 afe rubles).

Fanua o miti

Faʻatomuina Ova e faʻapea e faʻatatau i le Eletise, Faʻafeataga ia latou tala a latou faʻavae ese, a o latou eseese mai le le masani ai o gaioiga. O le mea moni o loʻo i ai nai lo le masani o mea masani o elemene i totonu ia i latou, o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina atu i le taimi nei o loʻo i ai le vaega o le electromagnetic. O lea, i le taimi na fausia ai se vorterx o loʻo i ai nei, faʻamafanafana le pito i lalo o le ipu tu i luga o le ogaumu. Manaia faamatalaga: mo se ituaiga o pusa, e le o ni pota ma falai pa e talafeagai, ae na o le firromanetity Mea. O le mea lea, e kuka ai meaai, mo se faataʻitaʻiga, i totonu o le maota o le alagāpata poʻo le fusipaʻu o le alecaketa, o le a le mafai - o le masini na le amata galuega. O lea, afai e te filifili e faʻatau se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le a tatau ona e faʻaaluina tupe i le faʻatauga o ipu talafeagai.

E sili atu le manaia o tagata e ita i le au faatau i latou e le vevela i le tioata-cermic. E na o le mautinoa lava le saogalemu mo tagata, ae faʻaititia foʻi le vevela o le vevela (pe a ma le 2 taimi faʻatusatusa i isi ituaiga o oloa). Peitaʻi, oi latou e talitonu o le faʻamalama o loʻo tumau pea malulu. O le mea moni, e malu mai le vevela o ipu, na o le le lava le le lava: pe a fai o le vevela i luga o le H-malamalama - 550 c i le ogatotonu, o le tulaga o le gaoi ua sili atu Faatasi ai ma le Readrated Scess Discotors, o le a "lipotia" pe a faʻaititia le vevela e saogalemu mo le maualuga o le tagata.

O nisi e uiga i galuega. Manatua o le maualalo-masani electromagrantic fanua o loʻo saogalemu mo tagata soifua maloloina o tagata, mo faʻataʻitaʻiga masini fomai, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le tuʻuina atu i le 30 cm.

Faitau atili