Lanu lanu

Anonim

E fetaui lelei lau ata, o le faʻaititia o le faʻaititia ma le sili ona malamalama o le uʻamea i totonu o lenei novosbintsh fale ma se olaga sili ona lelei mo se afafine sili ona lelei mo se afafine sili ona lelei mo se afafine o se ulugalii. E ui lava o le uluaʻi tulaga o le fale e faʻaalia ai se eseʻese ata

Lanu lanu 12220_1

E fetaui lelei lau ata, o le faʻaititia o le faʻaititia ma le sili ona malamalama o le uʻamea i totonu o lenei novosbintsh fale ma se olaga sili ona lelei mo se afafine sili ona lelei mo se afafine sili ona lelei mo se afafine o se ulugalii. E ui lava o le uluaʻi tulaga o le fale e faʻaalia ai se eseʻese ata

O talavou talavou ma se tama teine ​​e lua-tausaga na faʻatau mai ai se fale mautotogi i le fogafale lima i se fale fou. O le fale ma se monolithic sima (piliki faʻatumu o loʻo i ai i se nofoaga faʻapitoa: E mamao mai le nofoaga o le nofoaga, aemaise lava o se siosiomaga matagofie, aemaise lava se togalaʻau matagofie. Ituaiga o faʻamalama ua latou lelei ai lea o le faʻasesega mo i latou, e tusa ma le au vaʻa, na manaʻomia le taofiofia lelei. O le latou manaʻo tele e fausia ai se tulaga faigofie o totonu ma ia faʻavasega latou i le sitaili o le sitaili e le malie i le taimi nei. Sa avea o ia ma faafitauli taua e manaomia ina ia foia.

Lanu lanu
tasi
Lanu lanu
2.
Lanu lanu
3.
Lanu lanu
fa

1. O le moli i totonu o le potumoe e eseese eseese: Air Chandelier i lalo o le taualuga, tolu ppester i luga o le laulau ma toe pupula.

2-3. Faʻamaeʻa le sone pito i luma, faʻapea foi ma le numera o le malo o le fale taʻele, fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe, pipi, uliuli ma le mafiafia-piniki. A aunoa ma le avanoa e faʻaititia ai le umi o le orlogenited orridor, o le tusiata na faia i tuʻufaʻatasiga o laina lanu ma se fofo o le mea e tupu ai le taualuga.

4. O le faletaele e faʻaaoga se tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe, o le fuamoa ma le efuefu. O le lua-lanu lanu matagofie o le tafailagi o le faʻatulagaina fesoasoani e faʻaleleia atili potu uma, o se lanu fulivali o loʻo tumu i le fufulu fufulu. Nichh i mea pito i luga pito i luga o loʻo fuafuaina mo ni mea laiti, ae mafai ona taʻalo ma tutoatasi, o le malosi o le malosi.

Muamua, o le fale mautotogi e toʻatolu potu ma se seti o le tapuni tapunia potu (le mautonu o tambur, o le tele o le tino) ma le uniti uila. O le fesiitaiga o le mea mulimuli e tatau ona matauina e le o faʻafitauli uma e mafai ona faʻasolo e foia e oʻo lava i le tagata poto masani. Na faʻataʻamilomilo le taʻamilosaga pa i taʻavale taʻavale, ma ia taulimaina lea mea ma tatau ona matua poto lelei. Ae na mafai e 'ai' tuʻufaʻatasia tamaʻi ata, fai o se potu sili ona vapunia ma senitine sone, ma faʻateʻaina ni vaega faaopoopo ma faitotoʻa.

Glass "ie puipui"

Lanu lanu

Aveesea o vaega faaopoopo, sa le manaʻo le tusiata i luga o le fou mama faigata, tusa lava pe manaʻomia mo ni manatu lelei ma le mafaufau. Ae o le tioata "Kuris" ma Tuaganatu na fesoasoani e feagai ma le galuega. O le Brick Bridstul na setiina e se tele o le lauʻeleʻele vaega-faia tioata ma le maualuga o le 1.7 m ma 77cm lautele, i le faʻavae o le faʻasologa o le 250kg. I totonu o le vaega o loʻo aofia ai vaega eseese, latou te faʻatagaina oe e tufa atu le vai. I le pito i luga ina tuua le avanoa tekonolosi i le 5 cm i le va o laupepa ma le faʻaʻele e ala i totonu o le koneteina o loʻo sasaa atu. O le autu o loʻo aʻafia ai pepelo i le mea moni pe a liliu le tagata faʻamalosi, o le ea e fafaga ma o le paʻu e tatau ona oso mai i le pito i lalo.

Lanu lanu

Alert ma pito i lalo o loʻo fausia-i tua o le pito i tua e sui ai le lanu lanu. O lenei "Air" mamanu o loʻo faia luga ma isi elemene ni elemene: Glossy Kidectode ma le faʻaofiina o le faʻataʻamilomilo o le tumutumu, o le faʻata i luga o puipui.

O le tusiata o le Kenai Naneseeva ua iloa: "Sa ou taumafai ai mai le sikauti, sa ou alu ai mai le manaʻo o tagata faʻatau, ae na mafai lava ona avea aʻu ma ni mea e le masani ai. malosi, fiafia e fiafia e fesoʻotaʻi. Ahwan - o le fafine lauiloa lauiloa e masani ona manaia ma lalelei, fiafia "o le a le gaoia." fiafia, fiafia ma le matagofie o le matagofie na aliali mai i nisi vaega o fale: i le Wallpaper ma le Black Blacks - e lua pa puipui o le potu malolo, o le mea o le umukuka ma le puipui i totonu o le umukuka pito o le auala na faʻatau ai le suavai lanu o le fuchsia; o le potumoe sa teuteuina ma le agamalu lilac tenes i luga o nisi pa.

Nico ma decors

Lanu lanu

E oʻo i le tolo, e mafai ona maua ai se nofoaga e maua ai le tele o faʻaosega foliga o le tele o foliga faʻaaloalo, aemaise lava pe a oʻo i potu moe. E finau tagata atamamai o le matagofie o le Nichh o le a mafua mai i mea ese o le tatou psyche, fausia i le ogatotonu taimi: O le loloto o le puipui o le puipuia ma le saogalemu malu. O se tagata tusiata poto masani e tatau ona faʻamaonia ai lenei, tausiga mo le faʻamafanafanaga o le mafaufau, pei o lenei tulaga. Nichh i tua o le laupapa na saunia i le pito i luga o le pito. O le puipui pito i tua na vavaeeseina e le pito e tasi e tutusa ("palut ok"), o le tele o le fola i totonu o le fale i le fale mautotogi i totonu o le fale i le fale mautotogi Maliu i se mamanu manifinifi oʻe, faʻapotopoto i luga, e tutusa ma le tale-faʻapipiʻi pepa mai sasa, ae sili atu i le faʻapipiʻiina ma talitonuina i le faʻapipiʻiina. O le laulau e latalata i le puipui ma Jack ma le Paʻu Pa o le Workrobe ua mamanuina ina ia mafai ona faia le faʻafitauli o lenei sone o loʻo latalata i le puipui. I le va o latou tomumusika, o le faigofie uma i luga o le laulau na ufitia i le faʻata o le lau. Nofoaga o soʻo se vaega o le lagolagoina o le lagolago ma le chartetterops ua teuteuina ma se tulimanu palasitika.

O le potu o loʻo vaevaeina masani i ni vaega taua se tolu: O le umukuka ma le pusa pusa, tu ma sofa. O latou tuaoi o loʻo atofaina eseese lanu ma ni fasi ma le malosi o puipui (eseese lanu i lanu, o le pepa puipui o le pepa, o loʻo faʻaaogaina). O le faʻafitauli o se vaipanoa le manuia (o le faletaele autu o loʻo feagai ma le potu o le umukuka) na filifili e fausia ai se mea teuteu i le va o latou.

Teuteuga o locifos

Black ma White Wallpaper i se auala faifai pea ma le malosi o le laʻau na faʻailoaina manino manino ai tuaoi o le alatele ma le potu malolo. O la latou ata ua avea ma teuteuga o seitmotif i isi sone. O lea, i le umukuka sa tuuina atu ia i latou le "Apron", sefe o le puipui i luga atu o le galuega faigaluega ma tapunia ma mafiafia tioata. I luga o le puipui o le ala savali, o le fatuga tutusa, ae na faia i luga o le stenlic proylic proylic pouliuli lanu moana i luma o le faitotoa i le potu o matua. Amataina faigofie le tasi i tafatafa o le faamalama ma le laʻei lakapi, ufiufi i le sikalati teuteu, ae na o le faʻaaogaina o le papala paʻepaʻe . Sethmoat o le faʻauma o se tasi o faitotoʻa faitotoʻa o le pusaaipoto, e faʻaolaina e se ata ma se foliga tutusa. O le mea lea, o lenei mataupu pito i tua na maua uma ai nofoaga o le faʻatulafonoina ma le faʻamalosia o le loto gatasi.

Le toʻilalo mai le aano o le polokalama faakomepiuta, ia faʻatino e le au taʻitaʻi, o tusitala o le poloketi na aumaia ai le moliaga o lagona lelei ma ni nai, ae fuafua ma le totoʻa nusipepa. O le pupula o leo na faʻamamafa ai le tagata taʻitoʻatasi o loʻo taʻitasi ma le poloketi atoa.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Lanu lanu
Fuafua e toe faʻaleleia le puipui o pamu na matou o ese mai le sima, fou fausia mai Mrwall, pei o se vaega o le taupulega (mo le mea mulimuli i totonu o le umukuka e faʻaaoga ai auala o le umukuka). Na filifili le faʻamalama faʻalua i le faʻaluaina: na suʻe ai ni mama lelei, o le mea lea na feagai ai faʻamalama ma se faʻapitoa vaega, ina ia pei o se fou. Na malosi le Logiga, na ia paʻuu ai i lalo ifo o fola, ma puipui ua valiina. I luga o le Loggia ua faatonuina nei "faʻatulagaina" le faʻamalosiʻau laupapa ma faʻamago mo ie. Meatai i le va o le alatele ma le faletaele e faʻaaututoaina i se faleoloa ma fata, o le vai tane ma se mama gaʻo. Mai le ea mai le ea e ona tagata.

Lanu lanu
O le fuafuaga pe a maeʻa toe faʻaleleia o le teine ​​e na o le 2 tausaga le matua ma e naʻo le faia o mea, matou te leʻi faia ni lagona i totonu o le vasega o lamepa.

Pusa Hoat Sina Sinagon, Knonia Heseeva

Faitau atili