Valivali potu mo le fale leaga

Anonim

E le tatau ona taugata le lelei ma le lelei Lenei ua matuā faamaonia ai tusitala o le poloketi - o le fale puipui e lua o le a talanoaina. O le faʻavae o le manuia o lenei poloketi. Faʻaaoga le tamaoaiga o le tamaoaiga o le tekinolosi i le tuʻufaʻatasiga ma se ata pupula ma manaia.

Valivali potu mo le fale leaga 12227_1

Valivali potu mo le fale leaga
O se tamai vao i tua o le fale o se nofoaga sili e malolo ai i le lelei o le tau. E mafai ona e alu tonu mai i le nofoaga o ola i le faitotoa glashed.
Valivali potu mo le fale leaga
Faʻateʻa le faʻaaogaina o le pa o le palee e mafai ai ona e mauaina le maualuga o le maualuga o le fale. O le auvae lautele o le au fusuʻaga faʻalavelave mai le symmetry o le nofoaga o le faʻamalama matala, fesoasoani e aloese mai le manomoni
Valivali potu mo le fale leaga
Faasaga i le pito i tua o le lanu efuefu lanu efuefu lelei foliga mai o meafale pito i luma ma link flasholttery
Valivali potu mo le fale leaga
O aso nei, o le siʻusimanatu, o le potu malolo e maua lelei i le elemene o ituaiga, lea e maua ai le potu faʻapitoa. O se sao taua i totonu e taʻalo ai i le magafagafa mumu lanu, fausiaina o se lagona o le affantal poʻo se tamai seti o mea teuteu teuteu
Valivali potu mo le fale leaga
O se moli auala e faʻaalia ai le umukuka i totonu e mafai ai ona e mafai ai le filifilia o le malamalama ma le paolo i le afiafi. O mea faigaluega uma o le aiga e natia i tua o le White Lacquented Huscounds o le umukuka i luma
Valivali potu mo le fale leaga
E lua moli moli i luga o faʻamalologa umi o loʻo faʻaaogaina o se tagata sili ona lelei Tatala le taʻaloga o le malamalama mai le tioata mai tioata tioata, toe faʻafouina le lamolemole lamolemole o puipui
Valivali potu mo le fale leaga
O ato anunder landry o loʻo i totonu o le faletaele o le fogafale lona lua - o se mea taugofie ma specticur avanoa e pei o se atunuʻu fale
Valivali potu mo le fale leaga
O loʻo mafai ona faʻamalieina oe e le ofisa o le fola O sini lava e tasi e faia uma le laulau lapotopoto
Valivali potu mo le fale leaga
Manuia le mauaina o auiliiliga - vai vai i luga o le laulau: O le ata e taalo ai le matafaioi o se mafaufau loloto, vaaia vaseina o tuaoi o le potu
Valivali potu mo le fale leaga
Fautuaga o Sauna na maeʻa e se laupapa CEDAR ma se faʻaaliga manino o le fafie file sipela faʻaseʻe mumu

E le tatau ona taugata le lelei ma le lelei O lenei mea e mautinoa ai faʻamaonia le tusi a le au tusitala o le lua kuata o le fale apitaga, o loʻo talanoaina. O le faʻavae o le manuia o lenei poloketi o le faʻaaogaina o le tamaoaiga o le tamaoaiga o tekinolosi o tekinolosi i le tuʻufaʻatasiga ma se ata pupula ma manaia.

O lenei faʻaumatiaga faʻaonapo nei atinaʻe o le 'au a le tusiata ma fausaga mai Finelani. Na fausia i le amanaia i manaʻoga o se aiga talavou o loʻo taʻitaʻiina se olaga malosi, faʻaoleole taimi o femalagaaiga ma femalagaaʻi, e tutusa tau o le taulaga, e tusa ai ma le tele o le atunuʻu .

Lua foliga o le tasi fale

I le poloketi na fautuaina e le au tusitala, o le fale ua i ai le laconcon geometric offtombis e fetaui ma le ituaiga o le taulaga faapopoleina. O le natura o le fale o le taulaga o loʻo faʻamamafaina e le faʻaumaina o le nuʻu o loʻo feagai ma le auala, faia o le lanu uliuli o loʻo feagai ma opeopao faʻapipiʻi o lanu o 'au. I le taimi lava e tasi, o pa o le fusi i luga o le itu o le mapusaga o le shhtchtku-faalagolago ma valiina le paepae o le ata. O lenei lagona ua faʻaleleia atili i le laupapa faʻauma i le pa o se tamai pito i totonu o le fale i totonu o le fale mai le lotoa. O lea, le fale, i le tasi itu, le tagata ofisa, ma le isi paie paie ma le fale.

Faaitiitia le tau ...

A o foliga iloga foliga o le fale, e tatau lava ona maitauina o aʻoaʻoga a le tamaoaiga o loʻo faʻaogaina, faʻatagaina e faʻaititia le tau o le faʻatinoga ma i le taimi lava e tasi ia mautinoa lona maualugaga faʻatinoga. Aiga i le fale o se monolith-faamalosia-malosi atoatoa faavae o se lipine ituaiga. Mo le taua o le uuina o puipui, o poloka maoaʻe o loʻo faʻaogaina, ma ua faia e vaʻa faʻatafunaga ua faia i vāmela. Minera Wool (200mmm) sa faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o puipui o puipui. O le geometry o le fausiaina o loʻo vaseina i le tasi-fasi taualuga ma laupapa laupapa, ufiufi i glavidgezed glands ma tuʻufua foi le papala (300mm).

Talu ai o loʻo i totonu o le 'aiga o loʻo i totonu o le' aʻai, 'E fesoʻotaʻi ma ogatotonu o fesoʻotaʻiga ma vai eletise, suʻisuʻi ma le faʻamafanafana). Mo vevela potu, o le faʻamafanafana o le vai o le vai o loʻo faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma se faiga o vai mafanafana o fola (i totonu o faletaele). E le gata i lea, o le vevela-manava faʻamalosi tino ma le vevela toe faaleleia (o le ea mafanafana, ua toe faʻafoʻi mai i totonu o le auala fou o loʻo fesoasoani i totonu o le fale.

Uma e tusa ma le fuafuaga

Fuafuaina mo se tamai fale teu fale o se fale mautotogi o loʻo sosolo atu le afa o le tagata o le falesa o le masani masani. O le fogafale muamua o se sone lautele ma se potu sili ona vaivai ma le umukuka. E le gata i lea, o loo i ai se nofoaga faafafa i le maso, o le a latalata i le faletaele ma le taele. I luga o le fogafale lona lua o loʻo i ai se sone tumaʻoti ma le master potumoe, lea o se potu vevela vevela, ma i tafatafa o le potu moe i le faletaele. I le faʻatusatusaina (faʻatatau i le potumoe) vaega o le fola e lua o le fale faigaluega (a o le ulugalii faʻaipoipo e taʻitaʻia se galuega taua mo le tele o galuega tusitala).

E tusa ai ma le tamaoaiga o tamaoaiga (potu teuina.) Ona matou lea, latalata i le fale, o se fale laau laiti na fausia, e tusa ai ma le faletaavale aoga i totonu i le fale.

O le mafanafana na maua i lanu mumu

O totonu o le fale ua teuteuina i le Democratic Quarty Style ma elemene o le fusia i le tele o le saolotoga tele i tulaga o teuteuga. Faʻaogaina le tapulaʻa laititi o tupe, e aofia ai se tasi o le taʻimua lanu, ae na mafai e tagata mamanu ona fausia se avanoa manaia ma latou lava amio i nofoaga taʻitasi.

Mo potu taʻitasi, o lona lanu o loʻo filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo potu solo maʻa mumu. O le lanu lea o se kapeta tele ma le antiental moffifs i le teuteuga, o loʻo faʻamamafa e se moli moli i luga o le moli uila. O se mea taua o le lanu e lipotia ai le malosi o le malosi o le malosi, fausia se lagona faagaeetia. E taua le tele o puipui o le potu e valiina i totonu o se malamalama efuefu efuefu paolo malolo.

O loʻo i ai i le ata o loʻo iai i le ata o le kapeta o le kapeta o le potu malolo i le Moroccan system i luga o le tamaʻi ogalaau. O le lelei foliga o loʻo tuu i luga o le lili tapuni laupapa laupapa, o se auala muamua e mafai ai ona e tuʻuina atu se tamaʻi potu matala, e ui lava o le mea moni o le faʻamalama o loʻo avea ma taufaasese.

Nofo i tafatafa o le potu malolo umukuka na foia i le lanu paʻepaʻe lanu paʻepaʻe. O ana meaafale ma le Laconic Tracsite e toetoe lava faʻateʻa i le pito i tua o le kiona o le kiona-paʻepaʻe puipui ma e le tosina maia le le talafeagai. O le tulaga na faʻataunuʻuina ai le laupapa laupapa laupapa (o le elemene o le olaga leaga). Ua fuafuaina e le gata mo lau ava lau, ae o le tau faauo lea.

Fale o tamalii

Mo le potu laupapa i luga o le fogafale lona lua, o le lanu matagofie o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele, o le puipui na valiina, ia o le laupapa o le laupapa laupapa o latalata. O le lanu o le vaega o totoe o puipui mo le tele o leo mama o loo mama ma ua i ai se pavender apender paolo. O sea manatu o loʻo taumafai e faʻatagaina le malosi o le lanu lanu e faʻasaoina ai le lagona o le tele o le potu. O le sini lava lea e tasi (vaʻaiga faʻaopoopo i le voluma) e aofia ai foʻi le lanu paʻepaʻe o le taualuga, atoa ai ma le susu o le susu.

Talu mai le potumoe e laititi, toetoe a pau le moega i le tele o le moega. O le mea lea, o le tusitusiga o le faʻamau o lenei elemene mamafa o loʻo vaʻaia faʻapitoa. O le moega i luga o le moega o loʻo faia i le moli lanu efuefu o le ie efuefu ma se vaega o vao, lea e faʻailoa ai le totonu o le amio lelei. Faatumu le teuteuga o le moega masini teuteu o lilac-lanu viole. I tafatafa o le moega o loʻo mama laupapa laupapa o se sikuea sikuea foliga. E matua aoga lava ma i le taimi lava e tasi e le o le faia le potu.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Valivali potu mo le fale leaga
Fuafuaga o le foloa 1. Hallway 3,5m2

2. Vaeluaga potu 19m2.

3. umukuka 9,8M2

4. Sauna 2,6m2

5. faletaele 4.4m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Valivali potu mo le fale leaga
Fuafua o le fogafale lua 1. faletaele 3,7m2

2. Workrobe 3m2

3. Vaelua 10,6m2

4. Hall 4m2.

5. Kapeneta 8,4M2

6. kapeneta 8,4m2

Lanu mo galuega ma musumusuga

O ona avanoa o loʻo mauaina mo ofisa galue o le toʻalua o le siʻosiʻomaga. E filifilia le lanu efuefu lanu enaena enaena e filifilia mo le "tane" kapeneta. O lona siosiomaga e aofia ai se potu puʻupuʻu ma se fausia-i le Bureau, o se tamaʻi laulau lapotopoto, o loʻo mafai ai ona e faʻatulagaina le laptop, ma se nofoa sili ona lelei. O le meaafale meafale ma se lanu lanu lanu e iai se galuega mafaufau.

O le toʻalua o le kapeta o le Kapeneta e sili atu le onosaʻi. O iinei, o le lagona na fausia ai le tulauti o turquoise i le valiina o se pa o loo i ai se desktop. O lenei lanu e tutusa ma lanu efuefu-enaena, lea e mafai ona vaaia i le vaega o totoe o puipui. O meaafale o le nofoaga faigaluega o loʻo galue (o le taʻotoina o le archchair ma tusi laulau) o loʻo faia i se vaega o loʻo faia i le paʻepaʻe. Ma le valiina laupapa laupapa laupapa o se laulau tusitusia, o le siata pito i luga o se tioata foliga foliga eseese, o loʻo aumaia ai le le fiafia ma le alofa tunoa, e fetaui ma le fafine fafine. Faʻamaea le meaafale ma le potu potu laupapa laupapa o le au palau e mafai ona faʻaogaina e teu ai pepa ma o se fale faigaluega e faʻaleleia.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 81,5m2

Mamanu

Fatu ituaiga: tamai poloka

Faʻavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Faʻaeʻeina le ituaiga, sibrizol vai susu - faʻamafanafana membrane

Pam: o loʻo faʻapipiʻi poloka poloka, o le faʻaʻaisa - Minvata (200mm), o le teuteuga i fafo - Plaster, o loʻo feagai ma piliki

Overlap: Faamalosia sima sima

Taualuga: Siva, stroke-tipiina mamanu, laupapa laupapa, stam barter ata, faasee - misata (300mpoop)

Pupuni: Woommaim ma le tolu-potu faamalama Eskopuiu

Toe Lagolagoina o le olaga

Suavai: tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: vai mafanafana o le suavai susulu, ofu mafanafana vai

Rawerage: Tutotonu

Ventiplation: sapalai-o le sili atu ma le vevela toe faaleleia

Faaopoopo Faaopoopo

Sauna: Electrocamenaka, faauma - mumu cedar

O le teuteuga o totonu

Pam: Fulumata vali

Fola: i luga o le laupapa

Tausiga: Plasterboard

Doors: Jeld-Wen

Meafale: Boknas, Cane-Line

Faitau atili