Taofi le sologa lelei!

Anonim

O le faʻatulagaga i totonu o le fale faʻamoemoe tele i le mea ma pe faʻafefea ona teuina. Tagata auai i le semina i le "Expostrootata i luga o le Nakhimovsky", maopoopo i le faaiuga "Salon-Pres-Preday" ma le XSEDIA, tuu i ai fautuaga o le teuina o le teuina

Taofi le sologa lelei! 12233_1

O le faʻatulagaga i totonu o le fale faʻamoemoe tele i le mea ma pe faʻafefea ona teuina. Tagata auai i le semina i le "Expostrootata i luga o le Nakhimovsky", maopoopo i le faaiuga "Salon-Pres-Preday" ma le XSEDIA, tuu i ai fautuaga o le teuina o le teuina

Taofi le sologa lelei!
Hettch o ai le faʻavaʻa ma le modulat teuina faiga e taʻua foi o leoleo?

Andrey Shilolov. O le tulaga o loʻo iai le tulaga o loʻo i lalo o le i lalo ma le pito i lalo, itu ma luga o puipui, faʻavae, faʻavae. Ina ia faia ina ia okaina, o se fua e masani lava ona mafua ai, lea, talanoa i uiga o mea geometric parametrics o le potu, e iloa ai itu o le tagata faatau. Ua maeʻa meafale a le Kapeneta i le faʻatulagaina o foliga ma faʻapipiʻi i luga o le upega tafailagi. O le modular faiga o loʻo i ai tutusa elemene pei o le mataupu, o loʻo faia saʻo i le fale gaosi ma tuʻuina atu i le tagata faʻatau i le maeʻa. O le tagata faʻatau tutoʻatasi pe o le fesoasoani a tagata faʻapitoa aoina o le manaʻomia fetuunaiga. A o mafai ona e vaʻai, o le le mafai ona le mafai ona faʻamalamalamaina modular cupms fetuʻutuʻunaʻi i le tuʻufaʻatasiga. O le a mafai ona suia i lana faitalia, ma sui mo tagata i nofoaga pe lamigi ai mai le nofoaga ile nofoaga.

O meafale a le Kapeneta e manaʻomia le avanoa: Afai e te faia faʻatasi pusa e lua i le modular system, o le a maua ai ni puipui e fa, i le mea e lua o puipui o le tolu puipui o ni puipui se tolu. Na teʻe ai i le mafiafia i le tele o le mafiafia puipui o le puipui, ma, ioe, o le kaneta mea taua e mafai ai ona e faʻaaogaina taʻitasi vasega o le avanoa.

O a matou tagata poto

Taofi le sologa lelei!
Alexei

Vesovatov,

pule

e faatau

Kamupani

"Hettih Rusti"

Taofi le sologa lelei!
Anetew

Vaa

Ulu

Matagaluega

Faʻatauʻomia

TD "Tetnet"

Taofi le sologa lelei!
Igar Sokolov, o le ulu o poloketi "o loʻo i totonu o le fale", "Woodworking", "Sound-Togafiti" TD "
Taofi le sologa lelei!
Igor

Nazarov,

fau fale

Tulimanu

modular

Meaafale

TD "Tetnet"

Mata e mafai ona fai e aunoa ma le puipui o le puipui, le fola ma le taualuga i le kapeneta, ma pe faʻapefea ona lelei le faʻavaʻa le faʻavaʻa?

Alexey Endovatov. Faaputuga o le vaʻai o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga e mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le "HetTih" Lio Lima, E i ai le numera o vaega o loʻo faʻatagaina oe e aoina faʻatasi le mamanu poʻo le taimi e tasi pe a le o le fale talimalo. Peitaʻi, o le faʻamaumauga o le Kapeneta ma le puipui pito i tua, o le talitane pito i luga e sili atu lona malosi, lea e faaleleia ai uiga o le kapeneta, faʻateleina le faʻamafanafanaga o ona gaioiga. O le lava fuafuaga e tasi e mafai ona faʻafilemu ai, toe tutu mai, faʻapagota ai i se nofoaga fou, Tesema

O le a le mea e te manaʻomia e faʻalogo ai i le faleoloa pe a filifilia mea fai laupapa?

Igar Sokolov. Muamua o mea uma, e tatau ona e vaʻaia le tele o faʻataʻitaʻiga i le meaafale faʻapitoa, ma mafaufau pe faʻapefea ona vaʻai i totonu o lou potu. Ona tatau lea ona e tatalaina le faitotoʻa ma siaki pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le pito i tafatafa o le pito i luga. Afai o le a aunoa ma le gaoa, o loʻo faʻapipiʻi saʻo, mai lalo o le leai o se faitotoʻa, e leai ni paʻu ma mea lelei i lalo o le tino), ma le fua lava ia.

E pei o le pito, e tupu ai le le mafiafia o le 0.2-0.4 mm (Melamine) i le 0.45-2 mm (PVC). O le mea sa i ai se vaega maualuga o le tau o le a avea ma 1.5-2.0m. O le mafiafia o le fanua laupapa, o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meafale e mafai ona mai le 16 i le 25mm. O se oloa ma se mafiafia o le chippobboard mai le 18mm e sili atu le talitonuina ma aoga. Le isi, e tatau ona e gauai atu i mea faigaluega. E le tatau ona avea o se kitara, pisapisao pe fufusi. E i ai masini i meaafale, e leai se leo, ma se vaisu e maua ai le toso mai o fale ma fesuielo a le Kapeneta.

O le a le maualuga maualuga e mafai ona avea ma mataupu o le faiga?

Alexey Endovatov. O mea o loʻo i ai nei mo le faʻaseʻe o faitotoʻa "HetTih" Faataga oe e faʻaaoga le lanu o le lautele i le 2m, e oʻo atu i le 2,60m ma mamafa mai le mamafa mai le 15 kiloka. Ua mafai e le Kapeneta ona lua- e tolu- atoa foi e fa-lea o le itu. O lea e mafai ai ona tatou fai atu o le maualuga o le fausaga e gata i le tulaga o le fale i le fale.

Mo Fale, o le Foi i Tufuga, O tali a le faitotoa o le Kapeneta o loʻo faʻaaogaina papatusi o isi mafiafia. O le a le mafiafia e sili ona lelei?

IGle Nazarov. Mo le tulaga e masani ona faʻaaoga papatusi i se mafiafia o 16 i 28mm. O le faʻatumuina o mafai foi ona eseese i le ata: O le puipui pito i tua o le laupepa poʻo le fagota o le mafiafia 3.2mm, poʻo se chipboard o le 8mm (ua uma ona faia o le 1mm (ua uma ona faia o le 1mm (ua uma ona tuu e pei o le puipui i tua). E faʻalagolago uma lava i le mamanu fuafuaina, fausaga. E masani lava, o puipui na faia i le mafiafia o mea e foliga aulelei.

E faʻaaoga fasi fasi fasi mo le faitotoʻa o faitotoʻa, e iai se ofu mu?

Alexey Endovatov. O le mea moni, i le aluga o taimi, e mafai ona maua e le au pa, o le malosi o le mea e faʻamoemoeina ai lona uiga. E afaina ai le faia o galuega o le tui. Ina ia foia lenei faʻafitauli, tagata gaosi oloa o mea e masani ona faʻaaogaina metotia aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi tagata faʻatau e foʻia le faʻafitauli ma le fesoasoani o le pipii solo, sa faʻapipiʻi muamua mai totonu o le fale, puipuia mai i le Demantation. E mafai foi ona e faʻaaogaina le faʻatagata 'au, e mafai ai e le fale ona i ai ni isi lua ivi. Ona maua ai lea o le au manifinifi o le tino o le a i ai le sili atu le faʻatuatuaina mamanu ma e le faʻaalia e punou.

Taofi le sologa lelei!
tasi

HETTTIP

Taofi le sologa lelei!
2.

"Tetnet"

Taofi le sologa lelei!
3.

"Tetnet"

O le pito i luga xl sliding donder system e mafai ai ona e faia le tele o fola laupapa i totonugalemu ma fausia-i totonu o cherrobes. E faigofie ona o le mauga ma fetuunai. Faʻavasega faitotoʻa e tatau ona e tuʻuina atu i luga o le pito i luga o Chass. O mea uma o le paketi e le mafai ona i tua atu o le auala. Lilo le ofu vaivai o le gaoioi o le faitotoa, aumai le lamolemole ma le le mautonu ma le le atoatoa (1); O le kapeneta ma fale ma le fogafale o le vali (i luga o le Ral palette) MDF e mafai ona faia i se pepa tatala (pei o le ata) O fesoasoani mai i faleoloa e mafai ona patchy (2); Artwork Milling i luga o Suiga mai MDF e mafua ai le eseese o ata o ata, Monochrome po o le Panaʻi Paʻa (3)

Afai e te faia le fale-i totonu o le fale puipui, ma le fola ma le faʻaulufale mai le faʻaulufale mai, faʻapefea ona saʻo nei faʻalavelave?

IGle Nazarov. O le malifa o puipui o le sili atu nai lo 10mm e tau atu i le faʻavae o avanoa pe a faʻapipiʻi faitotoʻa, e le mafai ona tapunia e le masani fetuʻu o le faitotoʻa. O lenei mataupu e fesoasoani ai i le mea e taʻua o le tala lea a Skecod, ma lea na faʻamutaina ai le avanoa. O mea pepelo o se vaega o ata o le mea e tasi o loʻo faʻaogaina mo le gaosiga o le Kapeneta atoa, pe faʻapipiʻi i le alatele o le nikhe, pe i itu e iai le pule. Lua fuafuaga e avea ma lagolago, ma o le lona tolu o le pa ua faʻasaʻo ia i latou mai luga (le ua taʻua o le poloka). O lona lautele e masani ona le sili atu i le 100mm ma faʻalagolago i le faʻaopoopoga ma le mamanu filifilia e le tagata faʻatau.

O a mea e fai ai ni taiala? O a la latou tulaga lelei ma ua leaga?

Alexey Endovatov. O le manatu lava o "Taiala" e masani lava. Afai tatou te talanoa e uiga i le faifeau, e saʻo le talanoa e uiga i le tamoʻe ma faʻataʻitaʻi faʻamatalaga. Mo fausia o le faʻatafunaga, o loʻo faʻagaioi ai le faitotoʻa o le faitotoʻa, e tolu ituaiga o mea ua faʻaaogaina. Taiala mo le faigofie ma malamalama lelei faiga faʻavae e faʻavae i luga o le faʻamatalaga o le nofoaga o loʻo faia i le palasitika. O le lomiga lona lua o le faatinoina o le taiala o loʻo faia i le Alumininum, le lona tolu - Faia o le uʻamea. O loʻo faʻaaogaina mo pusaaita ma le mamafa tele ma maua ai le faʻatuatuaina ma sologa lelei le gaoioi, tumau ma faʻamafanafanaga o latou faʻagaioiga.

O tagata taua o faitotoʻa o le kapeneta e fai ai uʻamea ma palasitika. O le a le latou tautua tautua?

Alexey Endovatov. O le puipui lea o loʻo faʻapipiʻi i le Brolleller Rolling e ala i le Taiala e masani ona faia o le uʻamea, ma le tagata faʻatau ia e faʻaititia ai le leo o palasitika. E seasea ona faʻaaogaina uma e ala i palasitika ma uʻamea rollers. O ia fitafita, ae masani lava i faigofie faʻasologa na fuafuaina mo le uta maualalo, fai mai, i le mama o le moga o le platies. Afai tatou te talanoa e uiga i faifeau tetele, ona iai lea o le alaga faʻavaivai ma tuʻufua, ma le palasitika faʻaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, Rollers mo le pito i luga xl system mo le kapeneta ma stades ma le tele o le 80kg o loʻo faia o le steeliva faʻaaogaina.

A o le olaga tautua, o loʻo i ai iʻuga o suʻesuʻega e ala i faleoloa o a latou oloa, e mafai ona e talanoa i le 40-80 afe o feituʻi ma fetuutuunai. E le o lona uiga o le a uma ai lenei vaa o le a paʻu ese atu, ae ono manaʻomia e fetuunai ona fetuunai lona fetuunaiga.

E lua ituaiga o faʻamau o faitotoʻa o faitotoʻa: pito i luga ma lalo. O fea foliga o latou uma?

Alexey Endovatov. O le wagu-coupe ma scred statedes ma luga o le pito i luga o le talita i luga o le pito i luga o le pito i luga o le talita e ala i se tala, latou te taofia ai ni taiala faaopoopo. O le system ma le pito i luga o le pito i luga e mafai ai ona e faia kapeneta ma teu tupe ma luga o le tele ma luga o le tele o vaega, ma le pito i lalo na sao. O lea, o le sili atu o le sili ona lelei e le ave se avanoa i totonu o le kapoti, aua le nofoia le eria i lalo o mea e te faʻapipiʻi ai faitotoʻa. E taua foi le maitauina o le galuega a tagata pepelo i faiga i luga o le tumutumu o le Stem e sili atu saʻo (latou te faʻapipiʻiina i luga), ae o le tamoe o lenei gaioiga, i le luga, ona mafai lea ona gatete i le va o latou.

O le system ma le pito i luga o le Chasssis faʻatagaina oe e faʻaoʻo atu ma faʻatino se leoleo i le mamanu manaʻomia. Afai o le faʻavaʻa e masani ona i ai le elemene i le faʻavaʻa ma le pito i lalo o le pito i lalo o elemene, o le faʻavaʻa e masani ona o le paʻu poʻo le mea e mafai ona faia ai se mea.

IGle Nazarov. Sa matou vaavaai i luga o taiala faʻapipiʻi mai luga atu i le taualuga o le Kapeneta. Ae o loʻo iai foʻi taʻiala i lalo ua nonoa i lalo o le taualuga. O le latou taʻutaʻua o le faitotoʻa lagolago lea i luga o le vaega pito i lalo, ae i le pito i luga. O faiga e faʻamau ai le taualuga i luga o le taualuga e leʻi saunia mo oloa, ina ia e faia, e tatau ona e lavea pe o le a le avanoa o le vaipuna.

Taofi le sologa lelei!
fa

"Tetnet"

Taofi le sologa lelei!
lima

"Tetnet"

Taofi le sologa lelei!
6.

HETTTIP

Taofi le sologa lelei!
7.

HETTTIP

Mo le "coupe" system faʻaaogaina almininum speedworks ma mechanisms (4); O faitotoʻa o faitotoʻa o le tufuga a le Kapeneta potu o loʻo faia i le faʻasologa o fualaʻau faʻalenatura e faʻaaoga ai teuteuga poʻo tioata mageso, faʻapea foi ma le faʻata. 5); Le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga m faiga mo le totoina o faitotoa mamafa i le 35kg taitasi (6); Peni moli mo le pito i luga o loʻo faʻaopopoina le faʻamalosiʻau i le stady, faʻatagaina masani, tuʻufaʻatasiga o (7)

O a tulaga lelei ma le le fiafia o le Steel ma Alimini Deliglies? O le steln tapulaa o fua o faitotoa?

Alexey Endovatov. O le Steel Faʻamatalaga o Todulele pe a faʻatusatusa i le Aluminim, ma o lea ia sili atu le tumau. E faigofie ma e manatu le itiiti ifo le pisapisao. A o le tele o faitotoʻa o le faʻaaogaina o le Steel Propment, latou te faʻatapulaʻaina naʻo uiga faʻapitoa o le faʻaaogaina o le system, i le mea o loʻo taʻua ai o le tele o le auala

Taofi le sologa lelei!
HETTTIP O le a le taimi ma aisea e "taʻalo ai faitotoʻa o le Kapeneta? Faʻafefea ona 'alofia lenei?

IGle Nazarov. E faʻamoemoe lava i le faʻamalologa faʻamalologa faiga ma le faʻagaioiga o auala (e faapefea ona tatalaina le kapeneta), fetuunai le faʻatulagaina saʻo faitotoʻa faitotoʻa. Faʻatuatuaina ma faʻamoemoeina le pito maualalo lagolago o faitotoʻa o faitotoʻa, ona o latou tele paʻu i luga o le lagolagoina o laina. Elemene o gaioiga. Tusa lava pe o le faitotoʻa i le taimi o loʻo lofituina, e faigofie lava ona faʻaaoga le faʻaaogaina o se sikulukalaiva.

Alexey Endovatov. Ou te le ioe. E le mafai ona fai atu o le taimi o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Afai e saʻo le laupepa, pe a fai o le suʻeina mea taua, ona le "taʻalo" lea o faitotoʻa "ma taofia ai o latou foliga. O le mea sili ona taua iinei o le faiga faigata. E mafai le mauaina o le tulaga talafeagai, pei ona taʻua muamua, faʻaaogaina le faʻaaogaina o le nofoaiga poʻo ni mea faʻapitoa. O le stroke, o le mea moni, o le pito i luga o le tele o faiga, o le lakapi o loʻo puipuia mai i le mea e puipuia mai i le faʻalavelaveina.

O le a se mea e mafai ona le mafai ona faʻasaoina pe a okaina se leoleo?

Igar Sokolov. Muamua, e mafai ona faʻaola i luga o le tele o metotia, o le tau o le 5-150 le afe afe afe. Filifili se faigofie faigofie (faʻataʻitaʻiga, ae le o se faʻasologa, e aunoa ma ni ata i luga o tioata poʻo le decor). E mafai foi ona e nofo i luga o le kapeneta mai le moa (16mm) ma le puipui pito i tua o le fiberboard (3-4m). Lona lua, tuu ni mea faʻaopoopoina, o ata, ata, ato. Ma o le tau o le kapeneta o le a i totonu o le 8-10 afe rubles. Mo le 1 p. m.

Faitau atili