Paice Mustap

Anonim

Mo nisi faʻatoʻaga faitioga - o se fesoasoani taua i le olaga, mo isi - o se nofoaga o le atunuʻu. Ma mo le tagata fou, e oo lava i lenei tamaʻi mea o loʻo i ai i le lalolagi e mafai ona avea ma nofoaga mo faʻataʻitaʻiga, saofaga i le faʻaalia o foliga uma o Artisissional

Paice Mustap 12236_1

Mo nisi faʻatoʻaga faitioga - o se fesoasoani taua i le olaga, mo isi - o se nofoaga o le atunuʻu. Ma mo le tagata fou, e oo lava i lenei tamaʻi mea o loʻo i ai i le lalolagi e mafai ona avea ma nofoaga mo faʻataʻitaʻiga, saofaga i le faʻaalia o foliga uma o Artisissional

O Irina Mroshyocoweynso's Country House o loʻo i ai i le vaega o St. Petersburg, i le Gratchina District. O le tau i nei nofoaga e le sili sili ona aloaʻia le susu o le susu mo togalaʻaufana, puao, faʻaalu timuga masani i le taumafanafana. Ma o le tamaʻi fasi ia lava (na o 8 eka) o loʻo i ai i le lalo ifo, o loʻo siosiomia i laʻau maualuga. E ui i lea, o tagata e ona e mafai ona tuuina atu le fale ma le togalaau moni i Saute.

Paice Mustap
tasi
Paice Mustap
2.
Paice Mustap
3.

1. O le ofu manaia o le pane e vavaeeseina ai le nofoaga faafiafiaga mai le solo.

2. O lanu o le Authoun Patty o le teine ​​teine ​​o loʻo toe fai i laulaʻau o le Coluse ma ipu o George. O le tele o vaega o tuʻufaʻatasiga e faamalulu ai le toʻafilemu o le lau o le malaga.

3. O atigipusa mai le omea susunuina omea (Shamot) o loʻo lelei atoatoa ma faʻafefeteina uʻamea, maamora, fafie ma isi mea faʻanatura.

E leʻi faigofie le auala i lenei mea: O le mauaina o le fanua na faʻataunuʻuina i luga o Peverdioka, pe a oʻo lava i paka taʻutaʻua o St. Petersburky, o AlexathLsky. Ae o iina o eriina sa fai se miti e uiga i se tulimanu lemu, lea e mafai ai ona lafi mai le mea moni ma faamafanafana le agaga. Aua ua alu le emo o le fuafuaga. I le taimi lea, o se fale sili ona vetia ma se telagi sa fausia. O puipui na ufitia ai le vali o se moli moli moli ma nonoa i luga o maa masani e le papala i le lotoifale. O le iʻuga o le fausaga e tutusa ma maota masani o tagata o le Metitirani. O se tamai vao ua taʻe i luga o le togafiti, e tele moega ma Berry Shrubs. O isi faaputuga o loʻo vaʻaia se vala vaelaina i luga o le tino o le fale.

Paice Mustap
tasi
Paice Mustap
2.
Paice Mustap
3.

1. Elm Beardratowndi e sili atu le lelei i le tuʻufaʻatasiga ma agaga. O ia o le taumalulu e sili atu le taumalulu ma ata.

2. O fugalaʻau agamalu o Van Gutta Spiray o loʻo i luga o faʻafitauli o mamafa mamafa-uʻamea foliga foliga matagofie.

3. O lala o loʻo tumu i le ala, ma e tatau ona tipiina pea.

Paice Mustap
fa
Paice Mustap
lima
Paice Mustap
6.

4-6. Container laau: Georgin, Tradeska, Zinnia

O Erina e pei lava paka o laufanua o le laueleele, o lea na ia taumafai e ulufale i lona tamai togalaau i se siosiomaga oi ai nei. O lea e le tuufaatasia o ia i le siomia o le puipui lanumeamata, o le tali a le hostess faʻaaogaina tina ma mumu foliga o papaʻe o laʻau ma mea paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu moana, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu moana, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu moana. O se tasi o mea manaia e faʻaaogaina ai le Lini Clap o le Lina, ae ia faʻatupu ni tuaoi ma tipi ese-ballcperclenials. Wpassmour Autumn Day O lona moli moli moli-raspberry faia le togalaau aemaise lava le mafanafana.

E le masalomia, tele le mamalu o le tali a le talimalo lea e mafai ona ausia le aafiaga o le faifai pea o le tafega i le Dacha Vaitau.

Manatu o se faapitoa

Paice Mustap

O lenei leo alofa o le malosi e vaevaeina i se pa i sone masani. Peitai, lautele, e foliga ofo tele ai ma le matagofie i soo se taimi o le tausaga. O le a lana mea lilo? O le tusitala faʻapitoa e faʻaaogaina le laufanua mamanu metotia, filifili lelei o fualaʻau mo paolo ma nofoaga matagofie, ma le lele o le fantasy o le fantasy o le fantasy, manatua. O mea teuteu teuteu vaega i totonu o le fale ma i le togalaau e fesoasoani i le fausiaina o se tasi eslable. O le lanu efuefu o uamea oloa o le a avea ma se mea manaia mo le tele o suiga.

Zoya Kozichea, laufanua o le tusiata, o le pule sili o le TV polokalame "laufanua"

E teuteu le togalaʻau, e faʻaaogaina e Ipularo mea faʻalenatura masani: maa, uʻamea, pogisa le laʻau. O le Terracotta Potts ma Vave i le taumalulu ua faamamaina i le potu i le taimi atoa mafanafana.

O se tasi o auala e sili ona fiafia i ai irina o se faitogalaau ma decorator tuputupu aina laau i totonu o pusa. Ona o lenei, e mafai ona e faʻafaigofie ona e suia le tulaga i vaega o le nofoaga, faia ni vaega fou o le faʻatumauina o le lautele o le stylestry. E lelei tele i pusa faʻapitoa o le tele, AMpel Peni, na salalau solo le 'apamemea, le' aisa, o laʻau iii o le zinni ma dahlia. E tatau ona filifili le koneteina e lava le tumau ma lautele (e le itiiti ifo i le 50 cm maualuga).

Paice Mustap
tasi
Paice Mustap
2.
Paice Mustap
3.

1. Park ros o loʻo faʻamatalaina ai le laufanua o le togalaʻau.

2. I le tulimanu mo ti o inu ua teuteuina i luga o le lupe.

3. Faleoloa Romantic i le faʻavaʻa o le teine ​​teine ​​o vine ma le matamuli tagata.

Paice Mustap
fa
Paice Mustap
lima
Paice Mustap
6.

4. Buctop Hort Wort mo le kasa ua taofia. O le tiʻetiʻe fatuga o le faʻamalosiʻau o le faʻavae o fanaina o fanaina.

5. O le DORODON ENGECALCECALICAL BEZARD.

6. O le laʻititi lea o loʻo oso mai i totonu o le koneteina

Fai mai le pule o le togalaau

Paice Mustap

O le mea autu o lea e le naʻo matou te maua se faʻatoʻaga, ae o le faitotoʻa o nofoaga, o le a tuʻu mai ai i tulimanu uma, o le a faʻamoemoe o le mea e faʻamoemoeina ai le nofoaga. Ae e le tumau pea i le vaitau. O le mea lea, o tagata taugata sili ona faʻamalosia e olioli ai i le tautotogo, o le sili atu lili e faʻamaninoina ai miti leaga, ma susulu geornance faʻanoanoa i le faʻanoanoa. I tausaga taʻitasi e suia e le Gary Greeches, o le ata ou te fia vaai ai ia te ia, e atagia mai ou mafaufauga, miti ma faʻamoemoe. O le a le faalauiloaina ma le lelei-fiafia-fiafia, e le manaia aristocratic ma le susulu malamalama ... ae i le taimi lava e tasi e tumau ai i taimi uma alofa. I le taimi o se pupuʻu, ou masani ona ou faʻaaogaina o se tagata tuʻufuaʻo fana, ma e fesoasoani mai ia te aʻu e fai ai ni ata manaia, fausiaina tagata i le fana i le itu taumatau.

Irina MOROHOWHOYKO

O faatonu o loʻo faʻafetai i le upega tafailagi "Faʻapitoa faʻatoʻaga mamanu" mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili