O lona motu o le leoa

Anonim

O le pule o lenei potu mautotogi o loʻo iai i le ogatotonu o Kiev na talisapaia le ola natura, o lea na ia mauaina ai fale mo ia i le paka fou i le paka. I luga o faamalama o le fola lona tolu e i ai palealii maualuga o laau, ona tafe mai lea o le potu soo, ona togi lea o ata pupula. Manatu o le manaʻo o le tagata faʻatau ma ituaiga mai le Windows, na filifilia e le tusitala le ecosil mo totonu

O lona motu o le leoa 12238_1

O le pule o lenei potu mautotogi o loʻo iai i le ogatotonu o Kiev na talisapaia le ola natura, o lea na ia mauaina ai fale mo ia i le paka fou i le paka. I luga o faamalama o le fola lona tolu e i ai palealii maualuga o laau, ona tafe mai lea o le potu soo, ona togi lea o ata pupula. Manatu o le manaʻo o le tagata faʻatau ma ituaiga mai le Windows, na filifilia e le tusitala le ecosil mo totonu

O le fausiaina i totonu o se tamai potu (o le vaega atoa o le fale mautotogi o le 53m2) o se fegalegaleaiga ma le filemu i luga o le vanimonimo kulik ma lanu masani, pei o lanu masani .

O lona motu o le leoa
tasi
O lona motu o le leoa
2.
O lona motu o le leoa
3.

2. O sone taʻitasi o lenei schiotuo foliga manaia tele le faʻafetai i le niches, sasaina ma eseese tipiali auala (laupapa laupapa) ma moli. Na latou faia aafiaga o le tele o avanoa loloto, faamalosia i le faʻata.

O lona motu o le leoa
fa
O lona motu o le leoa
lima

3-5. O le tele o moli i le potu o loʻo fausia i totonu o le taualuga poʻo le pito i luga o le mea e faʻalavelave mai ai i le autu "Faiga faʻavae ma mea masani ma 'eseʻese.

O le toe faʻaaogaina o le ulufale na aveese ai le kesi, o se nofoaga eseese e ulufale mai ai ulufale mai ai, ma o le fale mautotogi na liliu i totonu o se potu malu o le pepe ma le potu malolo ma le faletaele. Na faʻasolosolo ai ma faʻatulaga le faapaologa i lenei nofoaga e malolo ai ma se nofoaga faigaluega. O le alatele o le taimi nei ua tuʻufaʻatasia ma se potu i totonu o se tasi avanoa avanoa. I le malamalama o le potu, i le itu tauagavale o le faitotoʻa faitotoʻa, o le potu malolo, teuteuina o se potu malu ma lua symmetrically o loʻo i ai i le lua symmetrically o loʻo i ai i le lua. O le umukuka lea e faafeagai le faitotoa o le a fausia atoa i totonu o se nikia. O lona pito o le puipui mai le alatele o loʻo ufiufi i le tirror faiga mai le fola i le fogafale i le fofoga o le fola, o lona ala, mo se tagata o loʻo aofia ai i le fale, o loʻo iai pea le umukuka. O le vaega 'ai e o loʻo i tafatafa o le faʻamalama.

Ina ia aua neʻi ova le faʻaaogaina o le sao o le faletusi, o le kapeneta mo le pito i luga o ofu faʻatasi ma le HAZZANING O loʻo fuafuaina e pei o le M-ata volumarics. O loʻo faʻatasia ai le faitotoʻa i le faletaele (o lenei potu o loʻo tu i le itu taumatau o le faitotoʻa i le fale mautotogi). O le tufuga ua fausia i le lautele lautele o le faigofie ma o lea e le foliga foliga ai. O le ufiufi iʻila i luga o le faitotoa o le kapeneta e faatupuina ai le aafiaga o le loloto, e pei o le matte tioata o le faitotoa e tau atu i le faletaele. I tua o le faitotoa e lua pito i lalo faamaapeina o le kapeneta (i latou, e pei o le faitotoa pito i luga, tatala i le tumutumu i luga o auala Blum) Mea mo le outerwear ma seevae, i luga o le mezzanine, taaloga meafaigaluega ua teuina, e aofia ai kiona ma hayking ato faafafa, ma o loo i ai Faapea foi ma le potu mo meafaigaluega aiga. O le itu itu o le Kapeneta mai le itu o le fuaitau i le faletaele ua uma ona uma i le tutusa mea e pei o le tele.

O lona motu o le leoa
6.
O lona motu o le leoa
7.
O lona motu o le leoa
valu
O lona motu o le leoa
iva

6. I totonu o lenei tamai potu o le tamai potu, o le paʻepaʻe o puipui ma le pou o le mamafa, ia tosina mai ai manifinifi le moli moli o moli moli. O le laulau fusi puupuu ma se nofoa, o se laulau puupuu ma se nofoa, sa faapipii i tafatafa o le ofu, o le pito i luga laulau puupuu. O lenei sone o faatumulia i le vaaiga, e taʻua i le mamanuina o se "meaalofa o le ava a le tagata e ona fale i le lumanai."

7. E scenarios le tele o moli, e ui lava e leai se moli tautau, ae o se sconce foi. Nai lo lena, o moli natia e faʻaaogaina i nikonola ma i luga o le taualuga.

8, 9. O mea tuʻutuga o loʻo iai i luga o le 'au faʻapalota, lea i le itu tauagavale o sitepu. O le galulue eria o loo tu i le isi itu ma o loo natia i tua o le protrusion o le feaveai ai puipui ma le "faatoʻaga taumalulu". O se tusi tusitusi na faʻamamaina ai le chandelier i totonu o le maualalo o le faʻamaloloina.

I le itu tauagavale o le faitotoa, le va o le faapaologa ma le potu soifua, ua fausia se vasega tele e le masani ai, resembling lala ofe. E taulai atu i motifs le siosiomaga i totonu ma ua faia ai se pa pupuni laitiiti i le va o le faitotoa faitotoa ma avanoa e nofo ai, o psychologically sili atu le mafanafana nai lo le vaaiga tatala atoatoa. O le mea e le masani ai le le masani ai le le masani ai le le masani ai mai le faʻapipiʻi latalata i lalo o le taualuga, ea.

E ala i le BAMBO BAAMBO

O le resitaraina o le Intut sone o loʻo iai pea le lagona o le fale o le fale o le fale, ae maise ai ma le potu suesue. Tau o le faipule e faaaoga le uluai zoling. O le vaʻaiga i le va o le alatele ma le potu malolo ua faia i le iva manifinifi pane pa, faʻamau i lalo o le uafu ma faʻavasega i soʻo se taimi, ma le malamalama o le tino mai itu. Taitasi "ogalaau" ua faʻapipiʻiina i le fola ma le taualuga. O le ata i le sir tele vaega faafeagai faʻalua o le tufuga e pei o le tele o ato. I lea tulaga, o le vaeluaina foliga mai o le ea ma saoloto stips tafe auala. Mai i mea lava e tasi e avea ma vasega, o le teuteuga o le fasi pepa i luga o le puipui ma le taua i autafa o le TV na faia. Faatasi ai ma le umi o pa puipui uma 84cm ma le vaega 4x2cm, o lo latou mamafa e laiti, o le mea lea na mafai ai e auiliiliga uma ona malupuipuia le fesoasoani a le fana. O le leoa o filifili na vaeluaina ai le faapaologa ma o le potu o loʻo faia mai i le vevela mosterm. O le puipui o le Wat-Detred Shatctor Constactors o ufiufi i tagata i totonu o faitotoʻa i totonu o le lanu tutusa o le nati.

Afai e maeʻa e le potu tuʻutuʻuga papaʻe papaʻe, lanu enaena enaena, o Anthackamite ma le ataata, o le potumoe o le paʻepaʻe paʻepaʻe. O le lua puipui i tua o le laupapa ma faafeagai le moega ua teuteuina ma le abstrated Webract Compliges mai Mywall (o latou tulaga o le laualuga i le 5-15 cm. Faʻaopopo atu i le teuteuga, o loʻo iai se aoga aoga: Gyptum diftus o le ogatotonu-taimi o le ogatotonu o le leo ma aveese le aʻafiaga o le leo. O moliuila na maua ma faifuaʻaga ma le tino o loʻo fausia i totonu o le lapoʻa ma pito i luga o nei tuʻufaʻatasiga, ma o le malamalama o le malosi e faʻatonutonu e se tausaga. O lenei vaaiga malamalama faatupu ai se siosiomaga lelei i totonu o le potumoe, ma i le ao, o le teuteu autu o le potu o le vaaiga o le laau sili mo le tele, i le fola, o le faamalama.

O lona motu o le leoa
10
O lona motu o le leoa
sefulu ma le tasi

10. I tua o le iʻuga o le pa o loʻo faʻapipiʻi ai tagata o le vaipuna, e lua na sāvali ai, na gaosia e ala i tusi a le tusitala. O loʻo faia i le chippopi ma tuʻu i luma mai le nichh i le papala o Toʻile.

11. Vaʻaiga a itu i luga o le laina o se laina o se ala o se osofaʻiga ma se osofaʻiga faʻaulu. O le puipui pito i tua e teuteuina i tamai laupapa, faʻataʻitaʻiga tamai laupapa laupapa. O le pito pito i lalo o le niko ua lava lea e fuafua ai le vaipuna.

O le pule o le fale o le fale o le faletaele, ma o lenei ua faigata ona sili ona alofagia lenei potu i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi. E i ai foʻi se meaʻai lapoʻa, ma le taʻele. O le fola ma puipui o loʻo teuteuina i lanu enaena enaena popcelain ma le ata o laupapa laupapa laupapa, ma o le vaipuna e faʻapipiʻi i luga o le laupepa o maamora.

Tuaoi sone

O le tatala faapaologa ma se vaega o le 5M2 na filifili e faia se vaega o le avanoa avanoa, seti se nofoaga faigaluega iinei ma le nofoaga nofoa. Le poloketi a le fale na saunia mo lona sila. Ina ia faasao le vevela i luga o le faapaologa, o le tolu o le saogalemu-sefe faamalama e faʻapipiʻiina, ma o le fola o loʻo tausia e le 30cm, e aofia ai i le ova o le plysstyrene o papatusi a le plysstyrene. O lenei na tuʻuina atu le faʻamalieina o le vevela ma le faʻaititia o le mamao mai le pito i lalo o le faapaologa o le faapaologa i le fola (muamua na faʻaopopo 1.3 m), faʻalelei. O papatusi lava ia e tutusa na taofia ai le taualuga (lona tulaga ona o lenei ua na o le 5cm) ma puipui i lalo o le glazing o le slazing o le slazing o le shizing o le shizing o le shizing o le shizing o le shilzing o le slaged o le shilzing o le slaged o le shizing o le shidge. Faʻamanatuga o le taualuga ma le taualuga ua faʻamamaina ai le palu eletise o loʻo avea ma elemene, o puipui ma le taualuga o loʻo ufiufi i pepa Papa. I le va o le potu ma le laulau mai le itu mulimuli o le tioata sliding i totonu o faitotoa, latou te le faalavelaveina i mea masani i totonu ma toetoe a le vaaia. O faamalama i luga o le paneta e mafai ona aofia ai ma ie malamalama manino o le lanumeamata-efuefu paolo, latou te fetaui i le mamanu ma lenei sone, ma totonu totonu atoa. Ona o le tele o eseesega i tulaga o le foloa i le va sone o le potu malolo ma le tulimanu, e lua sitepu o le 14 cm maualuga. I le atoa, o le faapaologa podium ua avea ma nisi mea e sili atu le zonng elemene.

Tuuina atu o se faʻaosoosoga i siʻu o faʻafitauli, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le poloketi e manavaina i le laina faʻapopoleina ma le filemu o le filemu masani. E ese le eseese o laʻau ma se vailaʻau manaia na maeʻa ai le fausiaina o se faʻatusa o se motu o le motu o le motu o le aso faʻaonapo nei.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O lona motu o le leoa
Fuafuaga ae leʻi toe faaleleia se monolithic stame fale, o loʻo iai le fale mautotogi, o se vaega o le nofoaga o loʻo nofo ai "novopherthole Lipki". E tu i le sefulu minute savali mai le taulaga faʻatoʻaga togalaʻau, o ana tagata faigaluega na faia faʻapitoa foi e faigata ai lenei i lenei tulaga. O pupuni o le fale mautotogi ua tosina atu i le aumaututu, ma o le la ua i tafatafa o le taeao, e aunoa ma le fiafia i le taumafanafana taimi o se vevela vevela o se vevela vevela o se vevela vevela. Ae ui i lea, e le faʻapipiʻiina o tulafono a le ea i le potu faʻafiafia ma le potu moe. Talu ai o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi e le i faʻataʻitaʻia le faʻaliliuina o elemene o le vevela vevela, ma matou tuʻuina atu le galuega i le palu, e le manaʻomia e faia ai suiga i le tusitusiga faʻapitoa Na maua le suʻega autu o le tagata atiaʻe, ona faʻatagaina lea e le faʻatagaina e faʻatino ai. O puipui ma le taualuga na fesoʻotaʻi ma stucco, acrylic na faʻaaogaina i luga, ona faʻapipiʻi lea o le tioata o le tioata ma ua faʻaaoga le vali. 'Aveʻeseina o le Pa i tua o le sofa ma pa puipui o le faapaologa, puipui puipui.

O lona motu o le leoa
Fuafuaga A maeʻa ona toe faʻaleleia aʻu ata na faia e le Kapeneta mo le teuina i le alatele. O le kapeti faletusi mo fafo atu o fafo na o le fofoa o le eletise eletise eletise. I le itu tauagavale o le faitotoa i le faletaele O loo i ai se fausia-interrobe, o loo faapipiiina masini fufulu. Lenei o le moli uila pulou ma meafaigaluega laiti aiga na teuina (mo tele malutaga i luga o le masini fufulu).

Designer Yulia Kulk.

Faitau atili