O mea e paleni ai

Anonim

O le uuina o lana tamaʻi fale mautotogi i totonu ia te au, talavou, talavou ua ou fiafia i le fausiaina o se nofoaga lelei ma se le masani ai, artistic inmostere ma e le mafai ona faʻatapulaʻaina paketi

O mea e paleni ai 12243_1

O le uuina o lana tamaʻi fale mautotogi i totonu ia te au, talavou, talavou ua ou fiafia i le fausiaina o se nofoaga lelei ma se le masani ai, artistic inmostere ma e le mafai ona faʻatapulaʻaina paketi

Ina ia mafai ona liua se tauagafau "lua potu" i se faigofie, manaia ma aso nei avanoa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi ni mea sili ona lelei, fonotaga.

O mea e paleni ai
tasi
O mea e paleni ai
2.
O mea e paleni ai
3.

1. Ia avea ma mea ata i totonu o le potu, lua "iConic" lamepa: o le moli i se taimi umi, contand pei o se palu .

O mea e paleni ai
fa
O mea e paleni ai
lima
O mea e paleni ai
6.

4, 5. O puipui o piliki o loʻo vali paʻepaʻe, fausia i totonu o se fualaʻau presters. O le pito i tua ma togi lamepa ua faʻataua Faasaga i le talaaga o nei puipui, pupula meafaitigo pupula mea e maua ai o se maoaʻe matuitui, ma mea uma o tusiata e sili atu.

6. O laʻu umukuka taʻitasi o loʻo faʻalavelave i le nofoaga o loʻo fusu ai laina o fusi ma pulou tetele. Faia le uliuli ma paʻepaʻe mamanu o le pepa puipui "apron" (i luga o le ufiufi i le tioata) fausia se taufaasese o le mafaufau loloto.

O mea e paleni ai
7.
O mea e paleni ai
valu
O mea e paleni ai
iva

7. Na fofoina atoa le faletaele i le achromatic. O le vaega autu o le aafiaga e mafai ona ausia i ai ona o le poto masani o se tuʻufaʻatasiga o se eseʻese ma le tele o le tino ma le tele o fusi ma faʻaoʻo mai le palu).

8, 9. O totonu o le totonu o le loggi ua teuteuina i le tutusa itu i le potumoe. O se tamaʻi tulimanu tulimanu ma se tamaʻi tagata faigaluega (o se faleuila foi) laulau, o loʻo faʻapipiʻi ai se faʻataʻoto), e mafai ona tuueseeseina mai le moe moe. O le tauaso i luga o le Windows faʻatagaina oe e faʻamautu lelei i le faʻanatura e masani ai i lenei sone.

Na amataina le faʻatulagaina ma se suiga o le fausaga o nofoaga: O le umukuka, o le potu malolo ma o le ala nofoaafi na tuʻufaʻatasia e ala i le tuʻufaʻatasia o le ogatotonu. Faletaele ma le faleuila tuufaatasi. Uma loggis ina ua maeʻa le faamaopoopoina o le tagata na tusia i ni tagata nofomau: O le tasi o loʻo latalata i le "palu o le 'afa", vaevaeina i le potu e lua ma le umukuka i le potu malolo ma le umukuka i le nofoaga. Pipiimau, le tele o ituaiga na faia e taʻavale taʻavale, o se tamaititi e foliga mai, o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le tele o potu oona).

TRIVERRAL CHORICE

Le nofoaga o faitotoʻa o le tele o puipui ma faitotoʻa 'olo i totonu o le potu o loʻo avea ma vaega o le pamu sima ma le mama. "(I le itu o le fale o loʻo fesoʻotaʻi ma le umuta) ). O le mea e gata ai o le adalins o le pito o le faletaele ma avea o se nicho mo le fausia-i totonu o le puipui tele. Fufulu i le lanu o le fogafale o le foloa o le itu o le potu e tuu ai le potu e tuu le potu malolo leo ma vitio meafaigaluega. O le laulau Ole tatalaina o loo latalata i le vaeluaina, ma le toe faaleleia, o le kapeteni o le kapeteni o le kapeteni e fetaui ma le vasega. Ina ia sili atu le maualuga o le faʻavae ma le "mamafa", o le faʻataʻamilomilo i luga o le taualuga i lenei sone na faʻaesea e se vaega o loʻo faʻapipiʻiina.

O le lagona o le faʻamaoni ma le saʻolotoga i le "Studios" e lagolagoina metotia faʻavaeina tutusa i sone uma. O le mea lea, o le foloa o loʻo laina i le cerobite faaputuga o efuefu-enaena lanu ma se ofutino o loʻo filifilia (o le taualuga i soʻo se mea mat. O le mea e sili ona taugata ma faʻatau atu o le faʻavae lautele o le mea moni o le umukuka. Uma o le modules e faia e oka mai le fiafia uamea ma se comple compleve. Mai le mea lava e tasi ma le faʻaseʻe o le pusa o le tino. Ae ui i lea, o le muamua tosina mai le mafaufau o le "talieleele" ma se ata faateʻa. Nai lo o le modules pito i luga o le umukuka, ina ia aua tuʻimomomoina se masani ai "vaega", faaaoga pepa faaopoopo manino tioata (uma tuufaatasi o latou vaalele ua faaaogaina kelu UV). O se lapoʻa uliuli "DEH" pulou faʻapipiʻi i luga o le faʻaaogaina o le umukuka o le umukuka.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O mea e paleni ai
O le fuafuaga i luma o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi i totonu o le fale piliki na fausia i le 1991. E masani lava ona ou le mafai ona feagai ma se tamai sikuea, e foliga e mafai ona o mai ai ma se mea manaia e pei ona i totonu. O toʻalua na matou fai mai ia te aʻu e fai "mase, ae taugofie", ma o lenei galuega na sosolo pea ma le manuia ona o mea tausaafia. E laititi, o le tele o elemene taugata. I le faʻaopopoga i mea faʻapitoa umukuka meaafale, mafua ai se soʻotaga ma se submarine, o le sologa malie i fafo. E matagofie mo le Lobby-pati ma e fetaui lelei ma le manuia i lenei potu malolo, lea e masani ona potopoto ai tagata. Mo tagata faʻatau, o lenei faʻataʻitaʻiga o le a taugata tele, peitaʻi o le mausali na faʻatautaia ai se faʻatau atu. Faʻatusatusaina, tele o paʻepaʻe ma lanu mumu o loʻo fausia ai se faʻaosofia lagona i totonu o le potu malolo, lea e tatau ona fesoʻotaʻi.

O mea e paleni ai
Fuafua pe a uma ona toe faʻaleleia ni vaega fou, ma le faʻapitoa o le vaega e tasi o le puipui i le potu malolo (o le fatafata o taʻavale ma le lcdwall. O se eletise eletise o loʻo faʻamauina i lalo o le fola o le fola ma le faletaele i lalo o le fola laupapa.

Tusiata Olga Arapova

O le totonugalemu na faia faʻaalia ai le faʻaalia o le fatufatu fatuga ma tomai e mafai ona aumaia e oʻo i le sili ona faʻamalosia i luga o le manava "i fale faʻamanatuina mo latou mo le faʻamalieina olaga.

Plum fugalaau

O le matafaioi autu i le fausiaina o se ata o le potumoe, fafine ma flirmine, o loʻo tataina e se lanu e le masani ai le lanu ma le tele o faʻataʻitaʻiga. O le foloa i totonu o le potu na tuua le muamua (packer parqutch mai birch), pe a uma le olo ma tini, e pei o le fao o le bradocian walnuc ma uiga pogisa. Parquet ma avea o se amataga mo le filifilia o se lanu lanu o pamu o pa o pamu o le plaum-lanu viole ma moli laiti. O le faʻamoeina o Gamma iinei e fetaui ma le autu autu o totonu - e faʻatupu ai ni tulaga lelei mo se malologa malolo. O le taimi e pei ona i ai i le potu o le Wortio Wompight o i le taeao, i le potumoe, o le la susulu vaai latalata i le afiafi. O le pogisa tofo e taʻitaʻia, ae, e fuafua i le moliʻemumumumumumumumu i le susulu o le pulumu, pei o mea tau le palaka, toeitiiti a le palaka ma le kulimi. O puipui o puipui ua filifilia ma Silk ie puipui - latou te vavaeeseina le potumoe mai le fale faigaluega i luga o le EX-Loggia, ma le tasi sili ona tapunia le ata o le potu. Boroque silhouettes, faʻapipiʻi tasi i luga o le isi, ma le tino o le tino i luga o le puipui i tua atu o le ulu o le ulu (atavali o loʻo faia e le olitra

Faitau atili