I Scandinavian style

Anonim

O fale sili ona lauiloa o ni fale, tali atu i manaʻoga o le siʻosiʻoti ma le malosi ole siʻosiʻomaga. O se mafaufauga mafaufau e fausia faaitiitia o latou tau. O se tasi o nei fale matou te avatua i ou manatu

I Scandinavian style 12250_1

I Scandinavian style

I Scandinavian style

I Scandinavian style
O le telē o le laupapa e aofia ai le avanoa i totonu o le fale, tuʻufaʻatasia le fale ola ma se tamaʻi mamao. Faʻafetai i lenei vaʻaiga, o le teritori faʻatasi i le fale o loʻo tumau pea mama i timuga

I Scandinavian style

I Scandinavian style

I Scandinavian style
O se vaapiapi o fata i luga o le pa i le ofisa ua fuafuaina mo ata po o ata o tagata o le aiga
I Scandinavian style
Cumbers ma toe faʻaleleia o fafo e mafai ona avea ma o se mea manaia o le la i le mafanafana o le aluga
I Scandinavian style
O le spacious shorrobe o le le mafaamatalaina le mamalu o le potumoe. Inlagodid, o le mea moni o le faitotoʻa o le faʻaseʻe kapeti o loʻo faia o le transcess maso mageso, e mafai ona asiasi i le tele o le vaega laʻititi
I Scandinavian style
O le totonu o le faletaele o loʻo fausia i luga o faʻaaliga eseese o paʻepaʻe ma uliuli laupapa

I Scandinavian style

O fale sili ona lauiloa o ni fale, tali atu i manaʻoga o le siʻosiʻoti ma le malosi ole siʻosiʻomaga. O se mafaufauga mafaufau e fausia faaitiitia o latou tau. O se tasi o nei fale matou te avatua i ou manatu

Lenei fetaui ma i le taimi lava e tasi e fetaui lelei lua-fale gaosi fale o 113m2 tusi tusiata na atiaʻe mo se aiga talavou o se ulugalii faʻaipoipo ma se tamaititi. O la latou sini o le faia o se galuega faaonapo nei, lea o le a tuʻufaʻatasia ai le agavaʻa o fausaga o laupapa laupapa ma le matagofie o le scandinavia. I se faʻaopopoga, o se vaega taua o le manatu o le masini o le kamela o le faʻaaogaina o le tino, lea faʻatagaina e faʻaitiitia ai le tau o le tausiga o le fale e faʻatatau i le maualuga-lelei o le le mafaufau o le tino ma le fufusi o le fausiaina.

Faasaina o le vevela

O le lua-tala fale o loʻo fausia i luga o se vaega faʻapitoa. O le itū i le fale e tautua ai se faavae mautu, faia e tusa ai ma le le mafai ona aveeseina nilaa mai le maualuga o le faʻavaega o le maualuga (O papatusi o loʻo tautua o le tino faʻafofo o le faʻavae).

O elemene autu o le fausiaina o le fausiaina o ni ofu paʻepaʻe laupapa (o le maualuga o le puipui mai HDF 350mm) e faia ai le utaina o turlas o le utaina o le turlap. O puipui latou o loʻo latou i ai o le tele-vaega "pai" na faia le faʻaaogaina o le laufanua greyciild. O se tasi o ona vaega o le faʻaseʻe, o le a faʻaaogaina ai le tutusa o le nofoaga ma le sili ona lelei le vevela o le vevela. E faʻatumu le avanoa i le va o puipui e lua: o le fafo mai le matagi matagi ma le mafiafia o le 25mm ma le pito i totonu o le platient vio).

I le faʻaopopoga i le faʻamago i tua, o le Empa o loʻo faʻaaogaina foʻi metotia o le mos o le susu o lona 48mm mafiafia vaega i Plywod pepa. Mo le faigofie o le faʻaaogaina ma toniga tufatufaga fana, osofaʻiga faʻapipiʻi, taulai atu i ai, e mafai ona e fetuunai le maualuga o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega. O le mea lea, o le aotelega mafiafia o le ofi i puipui e 398mm, lea e maua ai se vevela faʻauiga e tutusa ma 0.11 T / (M2 K). Inciale, o le vaega mulimuli o le 13-mm laupepa o Plasterboard, faia o le faauma i totonu o puipui. O le tutusa tekonolosi o le Eco-vai o loʻo faʻaaogaina i le "keke" o le taualuga o le fale, a o le mafiafia o le faʻaluma i le 600 mm, lea M2 k) (o le faʻailoga manaʻomia mo fale ma le mafai le paoa ma le paoa).

E gauai atu faapitoa i le Windows. O le tasi e i ai le lua-faavaa laupapa laupapa Skula Alfa Windows ma le Hermal Creved ma le pisa nutimomoia uiga.

Fetaui lelei ma faigofie

O le tusiata fofo o le fale e tatau foi ona faʻamaonia le faʻavae o le malosi o le malosi. O le fausiaina ua faia e pei o le puʻupuʻu e mafai ai, ma e matua faʻaititia ai nofoaga.

O le ulufale nofoaga o se tamaʻi tambour mo le tuai o le malulu o le ea i le auala e ala i le faitotoʻa. I tafatafa o le nofoaga ulufale sone o loʻo faʻaaogaina i se potu faʻapitoa o loʻo faʻatulaga ai le mea e faʻatulaga ai le tuʻutuʻuga ma e iai vaega faʻatonutonu o le olaga lagolago.

O le auala o loʻo i ai i tua o le samoa, lea e oʻo atu i le umukuka i le itu tauagavale o le uluaʻi fogafale ma le potu malolo i lona itu taumatau. Ma mai le auala e mafai ona e alu i totonu o le sauna tuufaatasi i le tasi poloka ma se faletaele ma taele.

O le fogafale lona lua ua tofia i se sone tumaʻoti. Nei o se matai potumoe, o se tamaititi ma se potu malo, faapea foi ma le faletaele. O fale taʻitasi o nonofo nofoaga e faʻaaga mai ai ma le fale puipui, lava ia e faʻamalieina ai mea uma e te manaʻomia mo le olaga o aso uma. E sili atu le viia o le tele ma e le masani ona manaʻomia nofoaga teu i totonu o se eseʻese fausaga (13m2), o loʻo iai i se taimi puʻupuʻu mai le fale puipui ma le 'aisa o loʻo fesoʻotaʻi ai. O lea, o tusitala o le poloketi, o le le mafai ai ona aofia ai itu o le ofisa autu o le fale tele, sefe i o lamu.

Fealofani o eseesega

Mafaufau toto i fafo ma le lelei o le faaiuga o le fale. O loʻo fausia i luga o le flux i le tulaga iloga o le i fafo ma le mafaufau i totonu. O le mea lea, o le laupapa laupapa o lona fausaga o loʻo valiina i se lanu efuefu lanu efuefu (davolin vali), e mafai ai ona e faʻamaoti ai i ata faʻatasi. I se faʻaopopoga, o le pogisa lanu o puipui ua fuafuaina e faʻaputuputu ai le vevela o le vevela, o lea e fesoasoani e foia galuega a le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga o le afu. E feteʻenaʻi ma le pogisa o tagata i le fale nofomau ai, ua faia i le malamalama ma le paepae, e le gata i le lagona o le la i le itu i matu o le la. . Landlocking potu potu malosi faaaogaina. I potu uma, o le foloa o loʻo faʻaalia ai se paʻu o se lanu eletise eletise. Ma faʻaopopo atu ia te ia, o tagata ua naunau e faʻaaoga le laupapa fafie e faʻapipiʻi ai le vine i luga o le totonugalemu o soʻo se mea i totonu o le fale. O le tino o le fauga masani e faia ai le tele o se vateatea avanoa, o loʻo tuʻuina atu le mafanafana ma le vevela. Snah faatusaina sone masani vaega o puipui, teuteu e le cloverboard. O latou lamolemole lamolemole luga, i le taimi e lipoti ai le moli atoa ma le fealofani.

Tau i le fale

Ina ia faʻatumauina le vevela vevela, o le fale o loʻo faʻatagaina i le stintibration system (faʻamalosi pinguin eco ede) ma le le toe faʻaleleia o le ea o le vevela o le ea. O le vave puleaina e le gata o le malae vevela ma le le lava o le ea, ae faʻapea foi ma le maualuga o le carbon diooxide, ma le siʻitia o le faʻatinoga o lona faʻagaioiga otometi faateleina. O Hyachichi Premium Warverter Wandiner ua faʻapipiʻiina i totonu o le fale o le ventiplation system.

O se fesoasoani lelei i le tauaveina o le nofoaga o nofo ai o se tui afi o Nunamaloce i le vevela vevela ma le potu malolo o le nofoaga sili ona popole. Faigofie ma vevela, o le afi afi e mafai ona maua ai le mafanafana vevela mo se taimi umi. Foliga mai o le ea fou o le ea oloa o loʻo manaʻomia mo le susunuina faʻatagaina e mafai ona e faʻaaogaina i totonu o le malosi malosi malosi fale, pei o lenei poloketi.

Faamalamalamaga o le muamua fola

I Scandinavian style
Muamua fola fola 1. Alatele 5.5m2

2. saili mo 2.4m2

3. Salana 2,5m2

4. faletaele 7.4 m2

5. umukuka 14,5m2

6. Corridor 5.1m2

7. Potu Nofoaga 28.7m2

8. Vaevaega Laina 9.1M2

9. Faleoloa Fale i le 3,7m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

I Scandinavian style
Fuafuaga o le fogafale lona lua 1. Tamaiti 10,8M2

2. Tagata asiasi 10.2m2

3. Vaeluaga 12m2

4. Corridor 5.8m2

5. faletaele 3.7m2

6. Terrace 9m2

Aoga ma matagofie

O le tulaga i potu uma e faigofie ma faigofie. O se kapeneta umi i lalo o le TV o loʻo i luma o le lautele lautele (o mea uma sakea), lea e mafai ona teu ai tusi ma meataʻalo a tamaiti. Manuia le mauaina o ni laulau maualalo i luma o le sofa. Tasi itu, e mafai ona faʻaaogaina mo meaʻai mumu (mo lenei, o loʻo iai fanua faʻapitoa i le laulau ma isi suamalie), e faigofie ona liliu i latou i totonu o le Mini-platform Mo taaloga a le Komiti Faatino.

O totonu o le umukuka e fai ai le potu malolo ma le faʻaaogaina o le tutusa ma le sone o le lautele, moli moli meafale. Sulu lanu palasitika nofoa o le lanu lanumoana lanu. I le taumafanafana, latou te agaʻi atu i le faʻafitauli o loʻo latalata i le fale, e oʻo ai i se faitotoʻa i le umukuka i le umukuka.

Steel lanumoana lanu o loʻo i ai nei i le teuteuina o le maota o le Matai. Lenei o loʻo faʻamamafa ma le fiafia i le cappuccino ma lanu uliuli sukalati i tua o le ulu o le moega. O le lanu o lanu enaena e lagolagoina e le auvae ma le fulufulu ma le suamalie o le saito o le fale o le afu.

O loʻo i ai le faʻatafunaina o tuʻufaʻatasiga na faʻaaogaina: I se tasi o puipui, malamalama samasama pepa puipui ma se moli moli o loʻo faʻatulaga e sili atu paʻepaʻe foliga ma foliga o le paʻepaʻe. Uokna ua faatulagaina se nofoaga o le taʻaloga ma se laulau maualalo (mo le tuputupu aʻe o le talavou o le talavou o le potu) ma toe faʻaleleia pusa i fafo, e fetaui lelei uma pusa.

Cuba e latalata i le potu malolo, o le a le faʻaaogaina foi o se ofisa. O le tagata taʻitoʻatasi o le potu ua avea ma fugalaʻau pupula fatuina se tasi o puipui, ma lapoʻa kuka tetele ma se auala sili ona suamalie.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Eria 113 + 13m2

Mamanu

Faʻavae: Monolithc Faʻamalosia Taualoa Faʻamalo ituaiga, faia e le faʻamalosia e le o le faʻaoʻoina o le sili atu o le faʻaofuina o mea leaga, sibrafil wamproem

Pam: Wall-Blook Collaen Studen, Handproof Shilds 25m theck, mafanafana o Nontata Green (35048Maming Forters

Overlap: laupapa

Taualumaga: Siteʻa, Stropyl Design, Bald Boot Rooters, SteamMorroofting - o le SPAROCRUCE DUMBRAND, le tele o le laʻau o le fale

Pupuni: Fafie Boot-Fort - Skatala Alfa

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Vevela, ventipelation: tipiina ma le manava o le ventipelation faapipiiina ma le vevela toe faaleleia - malosi pringvin eco eco ede conditimictory

Moli: o Filipi na amata ona malamalama

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: Nunununino Centius

Faauma

Pam: Sassonon vali, Rtv Wallpaper ma K-Rutata, Wooden Effex Panels

Meafale: IKEA

Laulau vaʻai i le mekasini "Manatu o lou aiga" Nu. 7 (174) P.191

Faitau atili