Uliuli i le paepae

Anonim

O le a le mea e fiafia ai le ola i le Falemataaga? E aliali mai, lelei tele! Aemaise lava pe a fai o le foafoaga o le "ramphictive hall" tuu le lima o polofesa moni. A uma mea uma, tuʻufaʻatasia potu uma i totonu o le fale mautotogi sili atu nai lo le 100 m2 - o se faʻafitauli o le fofo. Ma faʻaaoga le achromatic le tele ma fatuina se le-pai intersior - masani i le masani ai o mea moni

Uliuli i le paepae 12252_1

O le a le mea e fiafia ai le ola i le Falemataaga? E aliali mai, lelei tele! Ae maise lava pe a fai o le foafoaga o le "nofoaga faʻaoʻo" na tuu i luga o le lima o polofesa moni. A maeʻa mea uma, tuʻufaʻatasia potu uma i totonu o le fale mautotogi sili atu nai lo le 100 m - o se lamatiaga o le fofo. Ma faʻaaoga le achromatic le tele ma fatuina se le-pai intersior - masani i le masani ai o mea moni

O se mea sese le fai atu o loʻo ia i matou se faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga o le sinegaga. E ui lava e mautinoa lava, o ia, ma mautu achromatic gamma e faamalosi ai lenei lagona. Ae o le poloketi e masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o vaega o le American Adate DOC 30s. O le seneturi talu ai o le maualuga lea, aganuʻu e tele ai nofoa, o le tele o le susulu o mata ma mea totino e aumaia se lagona o le faʻaaloalo ma le faʻapitoa i totonu.

Uliuli i le paepae
tasi
Uliuli i le paepae
2.
Uliuli i le paepae
3.
Uliuli i le paepae
fa

1. O le fale mautotogi e leai se alatele ma se pusaaile, o lea na faʻaalia ai se loli muamua mo le faletalimalo a Amerika i totonu o le fale o Amerika.

2. Logginia i umukuka ma se potu nofo toatasi. Sa fauina ma vaevaeina i le lua. Vai na tuu i ai ma se potu ulaula.

3. O le afu le avanoa o loʻo i ai i le ituaiga o le vaʻavaʻaia o le matata. Gamma o le gagana Eleni o fugalaʻau o fugalaʻau (uliuli, paepae, mumu) faia se elemene o le i totonu.

4. O le faʻaititia o le Italia Causine e lagolagoina le aofaʻi o le lanu vaifofo o le avanoa: O le pito i lalo o modneles ua laina i le Veneer vali i lalo o le suiga, ma le sili ona siliva. Na o le pau le lanu lanu i totonu o le aeroxagraphic palt i le potu 'ai (tusiata alexander nekrashavich).

Uliuli i le paepae
lima
Uliuli i le paepae
6.
Uliuli i le paepae
7.

5. O le potu moe o le pau le potu e mafai ona natia mai i le isi o le fale mautotogi pe a manaʻomia.

6. faletaele, pei o le fale atoa, e faia i se pupuga uliuli ma paʻepaʻe. I le faʻaopopoga i le 'aiga o le vai o loʻo i ai le jacuzzi 500l. Ona o le lapoʻa tele na nonoa o le vaega o le potu e tatau ona siʻitia ona o le auala.

7. O le faʻavae o le potumoe e faigofie ma i le taimi e tasi e sili atu le sili atu o le sili atu: kalafi Adot-Gurte's Wall ma Garsyy Par, Demigner

O le moli i le ituaiga o pona maa i luga aʻe o le moega ma o ie puipui na faia i lanu o uʻamea metaclec lanu, lea e mafai ona tuleia i luga o le tolu o le potu.

O le manatu o le Expuine: Na fanau mai i le malamalama o le tagata faʻatau aʻo leʻi mauaina ki mai le "Tidka" o le fale fou o le 17-fogafale fou Tagata atamamai, o se galuega na e faia ai le pule i luma o le au mamanuina marei Pytkovsky ma Aistasia Aletdinova. Mo lo latou vaega, na latou fuafuaina e fausia ai totonu, o loʻo tafe lelei ai le tasi i le isi, ma fofo le va o le va o le ACHRomotac, Bed meʻa. Pau lava le "tulaga" lanu lanu i le poloketi mulimuli o se laulau faataamilo i le 'ai vaega.

Taalo ma fua

Uliuli i le paepae

O Le Foafoa o le Lapataiga o le AMP muamua 1227 (o le maualuga o lenei le talitonuina "Lisi Lamp" e tusa o le 2.5m) o se kamupani Igilisi. Na te taʻitaʻia i lona lava talafaasolopito o nusipepa mai le 1934, ina ua atiaʻe e le mataupu Karetapen o le mataupu a se laulau ma vaiaga. O le mea fiafia, seʻia oʻo i le taimi lenei, o le feau le faʻaaogaina i totonu o moli, ae faʻapitoa i masini pupuʻu, e tautua o le amataga, e fai ma faʻaaogaina mo le atinaʻeina. Mo toeititi 80 tausaga, ua faia le kamupani na faia ni suiga faapitoa i luga o le alesi o le faʻataʻitaʻiga 1934.

O le mea na tupu i le iʻuga, toe fai o ia e faʻamaonia ai lena laʻititi ua matua faʻanoanoa lava. O le le mautonu paʻepaʻe lanu o puipui "fai mai" O mea uma o le tulaga, ma mea manaia ata o loʻo vaʻai i le kiona-paepae "faʻamamaʻi ma manuia le matagofie o le fofo. Faʻafetai i le tele o le va o avanoa ma paʻepaʻe puipui ma le fola, uliuli elemene saili i le ea ma faitau pei o le kolisi o vaega o loʻo faia i totonu o le faʻasologa o le ata. O le lanu uliuli e faʻaalia i ni mea ese eseʻese ma mea: O mea lelei i le veneer ma ie i luga o nofoa, i luga o le paʻu, i le tino o le maʻaleale i lalo o maʻa masani. O lenei mea faʻapitoa o loʻo avea ma totonu ma faia ia sili atu le vavalalata o le tupulaga i faʻamatalaga.

Metallic i le aofaʻi o le tino pei o le lanu ausilali ") Metallic avea ma mea atoa o le totonu.

Taulaga

Uliuli i le paepae

Laupapa komepiuta i totonu o le potu malolo o se kopi faʻaititia o le laulau mai le aoina o le Robberd Boun (Studio Job, na tele le amataga o ia mo ia. O le foafoaina o le laulau e le masani ai na musuia le tala a Amerika o le 20th gg. O le seneturi mulimuli, aemaise le fale gaosi AEG (PETER BEHREELS tusiata tusiata) ma le fausiaina o le pata o le pata. O le pito i lalo o le ata lafoia o le apamemea i le ituaiga o fale taua o galuega, ma le laulau pito i luga na foliga mai na fausia e le ulu kalapu mai le fale gaosi paipa mai fale gaosi paipa. Tuuina atu le tele o le natura o totonu o totonu o totonu, sa filifili Asu e ofu papae i le uluaʻi lomiga o le laulau sa ia auro. O le le mautonu bourgeocicas phhos o lenei mea o meaafale ua faia o ia meaaiga na faitioina o ia "le miti o OOGWRY".

O le taua mo le ata faʻataʻitaʻi o le faʻafitauli o le moli, o loʻo faʻatulaga iinei i le totonugaaga Mataupu. E leai ni moli faʻafuaseʻi na o le aso nei mortar lamepa. O LATOU vaega: O le malamalama e mafai ona taulai atu i soʻo se nofoaga, ma taulaʻi i le faʻaaliga filifilia filifilia. O le taʻaloga ma le malamalama e fausia ai le agavaʻa e suia ai le lagona o totonu e aunoa ma le suia o le tulaga.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Uliuli i le paepae
Fuafua muamua i luma o le e ona le fale mautotogi, o le ulu o le faʻataʻitaʻiga ofisa e agaʻi atu i Bilalaus, ioe, na le mafai ona filifilia se tulaga faʻapitoa. VOTOGA O LE ASO E Tofa o Galu o le Fuafuaga o Free Fuafuaga na liliu i le sili ona tele "Odnushku" i Minsk. Ona o le mea moni o le sana le fale mautotogi na taulimaina ai i matou i le tulaga o le faila galuega o le fauina o lenei fale, ua le tatau ona faamutaina ai pa puipui ma le toe faaleleia toe fausia. Alu i le fale, e pa'ū le malo i le va o le ie mama. E pei o le tali tutusa ma chords, tuufaatasi ma le tasi autu nai lo le fati ma le taualuga. E fausia lava le tusi i luga o le mataupu faavae o le ata o ata: o le le mautonu, o fea mea eseese e mafai ona avea ma corgist.

Uliuli i le paepae
O le fuafuaga pe a maeʻa ona lipea fale o le falelotu e mafai ona iloga e le lua sone i taatele ma tumaʻoti, o loʻo iai le potumoe, o loʻo iai le potumoe. O le potumoe e mafai ona faʻaesea e vaega: tutoʻatasi ma lua fafie.

Depigner Astasia Alledino, Andrei pyykovsky

Faitau atili