O le manulele

Anonim

Mai i faʻamalama o lenei fale mautotogi i luga o le fogafale 15, tatalaina se vaaiga matagofie o le taulaga ma le Dnieper. O Ia na avea ma vaega tele o le puipuiga. O le "Paral" Paʻu "ma le le mautonu o aso uma o le olaga na o le ekoodegn o loʻo manino ma le le mautonu o mea faʻatoalua na maua.

O le manulele 12256_1

Mai i faʻamalama o lenei fale mautotogi i luga o le fogafale 15, tatalaina se vaaiga matagofie o le taulaga ma le Dnieper. O Ia na avea ma vaega tele o le puipuiga. O le "Paral" Paʻu "ma le le mautonu o aso uma o le olaga na o le ekoodegn o loʻo manino ma le le mautonu o mea faʻatoalua na maua.

O le manulele
O teuteuga autu o le potu malolo - Biocamine ma panels mai le togi-foliga o tagata o lenei maumage ma le faʻamafanafanaga, e faʻatatau i se mea fou e sili atu i le teuteuga. Na faia ma le fesoasoani o nei vaega o se agalelei ma masani foliga o le "nofoaga", o loʻo aliali mai i laina o aso nei ma foliga, ua fuafuaina e maua ai se mafaufau lelei i totonu o le fale.

I se vaega tele o le fale mautotogi (132m2 i le taimi nei), ua faʻaiʻu i le manino orchononal of the Li-foliga, tolu potu ma se tamaʻi taʻavale ) o nei ua maua. Ole avanoa ile avanoa atoa o le fale fou na o ni vaega o le fanauina o puipui, i se tulaga ua fuafuaina muamua i le va o nofoaga. O le mamanu o le mamanu na mafai ona sola ese mai le amataga o le malo ma kapoti o tagata taʻitoʻatasi "sela".

Afi siva ma ola vai

O le autu autu o Artisistic "O le tatt" i le potu malolo na faia elemene o le vai ma le afi. I luga o le puipui o loʻo faʻafeagai mai le faʻamalama o loʻo i ai le biocamine, lea e foliga muamua o se leo e lua o le lua-loloto Peitaʻi, o le 11 o laʻau ola o loʻo faafuaseʻi ona ola aʻe mai lenei "Pondls": E tele ni tane ma le Būmiga i totonu o le fusi o fata, ma o vaega uma o fatuga ua faia e feeseese ai mea. I le isi, valiina i le lanu enaena enaena o le pa i luga o le sofa e taʻalo ai le faʻata o le faʻata o le faʻata lea o mea o loʻo tutusa i le taimi ma le tele o papa. O latou faʻataʻamilomilo laufanua, tutusa ma tioata, ua ufitia i Amaltiam ma atagia ai gagana mumu, ma le lautele i tua atu o le pa oonaramic. O le avanoa i totonu e maua ai fesoʻotaʻiga ma le vaaiga i le agaga o nei aso nei ecodisisa.

O le la susulu o loʻo i totonu o le potu e ala i faamalama e fa, o la e lua alu i le paʻu ma le Logisia (o le tele lea o le malamalama, ae le o le tele o le malamalama, ae le o le tele o le malamalama o matua. O le pito sili ona tele o loʻo i le potu o loʻo iai nei ma toso i sasaʻe, o totoe - i saute. O fua ma le fausaga o totonu o le fale puipui o loʻo aʻafia ai ni lanu masani (tele o lenei tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma lanu enaena) ma masani masani. O lenei metotia faʻatagaina ai le tele o le faʻamalosi mai i le faʻafanua o ituaiga mai le Windows: O se lagona o le faigamalaga e tupu mai i le "faʻavae o le" e toetoe lava o le vaega o le payta . Tutusa lanu ma fola laupapa, ma le tele o mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma le faʻatulagaina o le faletaele ma le faletaele.

O le manulele
tasi
O le manulele
2.
O le manulele
3.

2. Itiiti i le mamanu o le ala o le auala e avea ma matamata i luga o le puipui. O se tulafono faapitoa o le faʻatulagaina o le teuteuga o le faʻavae o le faʻavaeina o le eseesega: Mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe prontsorn Wall luga o le pa ma fola o le paepae-paepae.

3. E ui ina o le ogatotonu o le potu malolo o se sima lautele, o le potu e sili atu le lautele ona o lona paepae-paʻepaʻe ma le kapeta o le lanu tutusa. Tu o loʻo suia le laulau masani o le kofe e faia o se tagata faʻamatala manino. O le atoa o tomai e foliga mai e sasaina i le susulu o le malamalama.

O le manulele
fa
O le manulele
lima
O le manulele
6.

5. O le nofoaga faafiafia i luga o le pa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo e mafai ona vavaeʻese mai ai ma fale autu e tagata taʻalo na faʻapipiʻi i le lautele lautele o le puipui. Se paga o le lautele o asuʻaga ma le puipui puipui o loʻo fausia atoa ai le faʻavae i lenei vaega o le potu, o le matafaioi autu lea o le aʻai ma le vaitafe i fafo atu o le faʻamalama ma le vaitafe i fafo atu o le faʻamalama ma le vaitafe i fafo atu o pupuni.

6. O le mamanu o le Smi-fua laulau e mafai ai ona e alu i luga o le faʻamalama vai i luga o le taʻiala, lea e faʻavae i luga o le pito o le laulau i luga, o le isi itu e faʻauʻuina i uili.

O le manulele
7.
O le manulele
valu
O le manulele
iva

8, 9. I lalo o aitema ma le Macro Aseʻu o le au o le au o le auvae o loʻo i luga o le tasi o puipui o tamaiti chuck chucks i le ituaiga o paepae tioata. O le tuʻufaʻatasiga o le lanumeamata lanumeamata ma le efuefu ua tumu.

O se taua taua o loʻo faia i totonu o lenei atunuʻu, e toetoe lava o potu uma o loʻo i ai i le sikuea, o le sili ona lelei ma le mautu foliga. O le potu malolo ma le umukuka e foliga lautele i le aluga o le tele o faamalama lapoʻa (mai le potu malolo e mafai ona e alu i luga o le tino o le gaporale e le o ese mai i le itu o le auala e le o ese mai ai. Sei o tatou, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le umukuka ona o le faʻalua o le faitotoʻa faitotoʻa. O le lautele o le tatalaina o avanoa uma e 1.7 m. O le potumoe e fesoʻotaʻi i le nofoaga faafiafia, lea na faʻatosina mai ai le leo i totonu o laufanua laufanua i fafo atu o le faamalama. Golden o nei potu e puleaina le lanu paʻepaʻe.

I le vaega o le laau

O le mama o le tino o le totonu o le totonu - tautau i luga o le auala i le potu malolo o Rigel - na avea ma ituaiga o le amataga o le laupapa laupapa o vaega taitasi. O le mea na avea ma laupapa laupapa, lea na pasia ai le togafitiga faapitoa. O lenei fale mautotogi e le gata o fola i totonu o nofoaga e nonofo ai, ae o le amataga foi agai i le potu malolo (o le pito o le umukuka, ma le ufiufi o le faamalama ma le puipui ma le bodiomine) . O loʻo maeʻa le faʻatulagaina o mamanu e maua ai le faʻaauau o le autu o 'au i totonu o le auala i tafatafa o le umukuka ma alatele. O le Vaega Faʻavaomalo o loʻo lagolagoina e se puʻupuʻu o le palapala o le palapala, laina ma mea tutusa i le pa atoa lea e tuʻufaʻatasia ai le paoa atoa ma le ala e faʻamamaina ai le fesootaiga o potu uma. O tusi o loʻo i luga o le masini fata, tuʻuina atu le suʻega vaaia vaaia.

Na o le pau le potu ma sina foliga manaia o tamaiti. Peitaʻi, ina nei o le galuega o le faia o sili ona lelei, o isi mea, o loʻo maua faitotoa: e maua le faitotoʻa o le potu atoa o se nicho mo le leoleo). Mai le faitotoʻa o le ulufale, o le vaʻaiga i le vaʻai, ma o le ogatotonu, ma le ogatotonu o se lupe llyue ma le uluaʻi laupapa i luma o foliga sili atu. E le gata i lea, o le mamao o le potu i luma o le faamalama ua iloa o se isi sone - tonu e tusa ma ona tuaoi i le tasi itu o le faamalama e mafai ona avea ma se laulau tusitusia Paʻepaʻe moega (O lenei o le tulaga o le taunuu mai o le uso matua, o loʻo iʻu iai ni eseʻesega, o le a palota mai lea taimi i lea taimi).

Ina ia tausia le faʻapipiʻi umukuka i le umukuka, le laulau semi-fua sa faia i luga o le feaveaʻi - I le kukaina e mafai ona latalata atu i le sque, tuu i le ogatotonu o le potu. Faafetai i lenei mea, na mafai ona matou sefe le avanoa, e faigofie ona faʻataʻitaʻia le umukuka i totonu o se tasi iunite, e aunoa ma le liliu i totonu o se paluga ".

O faʻamatalaga auiliili e avatua potu taʻitasi ma faʻaalia le moni autu i se auala fou, ua tuu i le tele o fale puipui. E ese a latou mata i luga o le le mafaamatalaina suiga o tusi ma vaalele. O le tauofoga o mataupu uma o loʻo i totonu o le potu malolo. O le autu o le "Sui Under" ii o le BIocamine ma pa puipui. O le ata o le "fale i le fale" maua ai se leo faaleaufua e fesoʻotaʻi ma le le-tulafono faʻavae o loʻo i totonu o loʻo i ai i le laulau umi. O pusa maualuga - laina maualuluga ma laau na teʻea mai pito e lua, ma le lua pa i lalo o le taualuga o loʻo faapalepaleina.

O le manulele
10
O le manulele
sefulu ma le tasi
O le manulele
12

10, 11. Faʻaali o loʻo i totonu o le potu malolo i le potu malolo. Tolu muamua o le faʻailoga o le tele o faʻailoga e foliga foliga mai o pamu a tamaʻitaʻi, teuteuina ma se ulu poto o le ulu. O le faʻata i luga o se paʻepaʻe faʻapipiʻi, faʻatino le matafaioi a le Tapeʻoto Tax, aumai se tamai potu o le loloto i le loloto. I le taimi ai o ia i ona luma, o le tali a le tali e mafai ona faamemelo ai le vaaiga i fafo atu o le faamalama.

12. O le tuʻufaʻatasiga o foliga masani o lanu enaena i totonu o le faletaele na fausia ai se mea mataina ma le sili ona matagofie o le kiona o loʻo i luga o le kiona-paepae. O le fogafale fogafale o le palu na faʻapipiʻiina i tafatafa o le shallow nicho, o se moli moli moli na tautau i le pito i luga o le vaalele. O lamepa e tasi na teuteuina ma o le hashbasin sone, faia se faletaele manaia ma sina foliga manaia.

Le faʻaaogaina o ata ma le faʻaopopoina o le faʻaopopo - o se mataua o le afu i luga o le mutia i luga o le potu i le potu o le tama i le faitotoʻa o matua i se ituaiga o tietiega. O lenei aafiaga o loʻo lagolagoina e le le-faʻamatalaga meaafale o le ata: o faitotoʻa o le kapeneta ma le aufaʻi o le moega o loʻo ufiufi i le taʻaloga manaia ma le saogalemu. "Mo se taimi sili ona faʻaleleia ma le saogalemu o le potu.

O mea uma muamua o mea na fofo i totonu o le aofia ai i totonu o se fesoʻotaʻiga e le mafai ona vaʻavaʻaia ma le ERGONOmics ma le lologa o le avanoa. O le a ia mautinoa ona nonofo ai tagata e masani ona masani ai, lea e mafai ona maua na o le meaola.

Faamatala se tasi o tusitala o le poloketi

O le manulele
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
O le manulele
FAAMOEMOEGA AE LEʻI FAIA LE O LE VAEGA O LE LAUGA O LE LAUTELE E MAFAUFAU I LE VAEGA O SESETE O LE SLADELIS O LE MANATULIS O LE MAFAI ONA FAI MA LE OLAGAGASAGA MANUIA E FAIGOFIE MA LE LOTO. O le ulufale o le galuega i luga o le poloketi Loggian ma na faʻapipiʻi ai le taʻele - O le faʻaiuga na malilie i ai le tusiata-mamanu i le fale. Uma fou fausia vasega fou, faʻapea foʻi ma le faʻatagata o pa ma faʻavae o loʻo faia i le mamago. O pa e tuʻuina e Phlizellin Walpaper i lalo o le vali, ae mafai ai ona taofia le maaloʻalo i fale. Uma meaafale i totonu o le fale mautotogi, vagana ai le malu, o le tusitala ma ia faʻapitoa faʻapitoa mo lenei poloketi. Asusa, faletaele, alapo ane, umukuka ma luga o le pili i lalo o le nonoa, o le "mafanafana mafanafana" faiga o le "stum e faataatia.

Faitau atili