Fairy Fairy Rose

Anonim

O le faatoaga i le vaipanoa o Minsk sa leitioa maua igoa o sea - E i le alofa lona matai ma rosa. I lo latou malosi, sa ia tuuina le tele o le faatoaga, lea na latou tupu, faatumuina le ea flavors matagofie. Ae sa le masani i ai. Na le 15 tausaga e liliu se fasi ma se matua fale lafoaia i totonu o se rosa matagofie

Fairy Fairy Rose 12260_1

O le togalaʻau i le tuaoi o Minsk e le o se mea e iloa ai se igoa - o lona leo e alofa i roses. I lo latou malosi, sa ia tuuina le tele o le faatoaga, lea na latou tupu, faatumuina le ea flavors matagofie. Ae sa le masani i ai. Na le 15 tausaga e liliu se fasi ma se matua fale lafoaia i totonu o se rosa matagofie

O le gaioiga muamua. Vaipuna

A o rosa, o le tagata fai ata tifaga autu, na saunia mo lo latou o ese paia, o le tautotogo faatoaga ua susulu fuga e primrocilities ma soonafai, ma e faapitoa tulips. O le eseese o latou ituaiga e mafai ona faalautele atu le vaitaimi o le fuga mai le ogatotonu o Aperila (Tulips o Kaufman, Graying, faigofie vave) i luma o Iuni (Liliestie, Bachromy, sega). Naoda latou ua maeʻa ona faʻatinoina i le Twiligh ma le Premonils o Passtic Pastel ines: Faʻagalo - ou te le-leai, promacases, promands. I le aluga o taimi, o le laʻau manaia o Tulip e faʻaliliina ai le faʻatonutonuina ma le malosi o ni mea, e pei o manoa, talie, gehan, sciers, o cereanis.

Fairy Fairy Rose
tasi
Fairy Fairy Rose
2.
Fairy Fairy Rose
3.
Fairy Fairy Rose
fa

Tuilips toto i le tautoum blowom e vave. Afai e te leʻi maua le taimi e fai ai fertilizers minerale i le taimi o le totoina o le tautotogo, e le o tuai tele ona faia lenei mea ma i le tautotogo. Faʻavasega e le tele o fugalaʻau ituaiga vaʻaia e masani ona tosina mai ai.

1. Faagalo-butt ma Tuilis Banch miti, ballerina.

2. Tilips ovitoo.

3. Blue Diamond Tulips, Matchepoint.

4. Tilips huis sefulu bosch, cummins.

Fairy Fairy Rose
lima
Fairy Fairy Rose
6.
Fairy Fairy Rose
7.

5. Primarlola "Aso Faʻavae", Violet Beat Aguips, Holani BOOD, lanumoana

6. Doronikum, dotcentre, tulips Gavota.

7. Groniasship, LUVER TOULPS, BOCHONG, Huis sefulu Bosch, Cummins, Camtona

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le matou nuu o le atunuu na amataina lona i ai i le 50 tausaga talu ai. Ono ma le afa eka, maualalo le avanoa tapunia i itu uma e ala i le vaomatua itu. O loo i ai le tala faatusa o le itu tutotonu o lo matou nuu o le nofoaafi muamua lea o Mosco, le tusi e igoa o le Ekimenky Seʻi faapea tuai birchs i loʻu nofoaga e mafai ona maua le tupuga mai i latou e sili ona whitewens, lea e ola ai. Ou te fiafia lava e laveaʻiina i latou, auā o laʻau o laʻau na maua mai ia te aʻu, fesiligia aʻu le fausaga o laʻu togalaʻau fou. O le tuiina o lona "lavalava" masini teuteu ma laau na filifilia: Maple DrumMondi, eseese ituaiga o Lilac, Thoi, Hydyansa. Sa le aunoa ofoofogia: a tuua o sa lagona atoatoa Amerika i Matu i le faatoaga - Lyriodendron.

Designer Julia Tangeasch

Gaoioiga lona lua. Taumafanafana

I lenei taimi o le tausaga, e suia ai le faatoaga lona "ofu", ona taumafai i se outfit faaleuo ma ia tausaafia, ona ofu i suasua ma lanu pupula ma le avea ma vaai e pei o vali fata Zhostovsky. Isi nai lo a tulai i luga o le tau mataʻina, na mafua ai le faamemelo mo faafetai matamata faatasi ma o latou lauolaola fuga ma manogi tulaga ese. O le aoina o le hostess o le togalaʻau o Yulia e 250 ituaiga o roses, o le tusa o le 100 o roses o le lauiloa Igilisi o loʻo aoina David Authin. Mo le masiofo o fugalaʻau, e manaʻomia le faʻaalia o le paʻu paʻu i le togalaau. Fugalaʻau roses e sili ona matagofie le vaʻai i vaega o le tolu - lima laʻau o le tasi ituaiga. O lenei mea e fiafia e lelei mo le fausiaina o lanu lapoa lanu i le togalaau.

Fairy Fairy Rose
tasi
Fairy Fairy Rose
2.
Fairy Fairy Rose
3.
Fairy Fairy Rose
fa

1. Rose Amaretto, i le Stamper - Excelsa, Clematis Agaga Polani, Odysseus a Etena Astilba.

2. Roses Westerland, Midmummer.

3. O le tatagi manino o le agaga.

4. Roses Charlotte, Cleaniking Pese, Geranmith Patricia.

Fairy Fairy Rose
lima
Fairy Fairy Rose
6.
Fairy Fairy Rose
7.

5. O le tulimanu o le tulimanu ma se laulau mo le lua o loʻo nana mai mata ma roses prix P.J. Faʻamamaʻaga, fatufatu, tamaʻitaʻi muamua, Westersland, Midsummer, Salf, Astilbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbati ma Cuffbami ma Cuffbati ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbami ma Cuffbai.

6. O le laʻau lalagaina e oʻo atu i le tulimanu pito i luga o le togalaʻau e le Rabata ma Roses ma Larennial. Rosa MariaThereesia, Schneewittchen, Aiga Faatoaga ma isi, Gerana Wargrave piniki.

7. Mo le mamanu o se faʻataʻitaʻiga vaituloto na faʻaaogaina ai le ea o le ea, rose isy vai lily, rosarium iseesen

Manatu o se faapitoa

Ou faatalitonuina le aunoa e faapea o le alofa o le foafoaina o mea ofoofogia. E mafai ona e aoao mai i laufanua vasega mamanu po o le faauma se iunivesite faapitoa i le mamalu, ae i le iuga, ina ia aua lava nei faia se togalaau ma se tusi faavae. E masani lava ona ou lagona pe a fai o fai mai o le togalaau e faia mai le agaga, ona e le tau toe faia i lalo o le kapoaga. E masani lava ai le mafanafana, ma i fāʻaliga laufanua-fausaga i latou, e pei o se tulafono, e le o nofoia le nofoaga muamua. Ae o le toatele o tatou e le mafai ona tumau le popole ia i latou. I le ala, e le vaai laiti lenei faatoaga, ma ua laki le masalomia o lenei mea! Ma e ui lava o le bust o lanu uma e lua ma le aofaiga o ituaiga e manino, e toso mai ia te au e alu i ai e totogi lafoga i le matagofie ma le manogi o le masiofo o fugalaau. Jade o se nofoaga faapena, ae ia avea ma sili atu lamolemole lanu lanu i le skeletal tulaueleele i rosas ma le tele o lanu i tua atu o lanu mea. Avot mumu-samasama-moli vaega o le a lelei i se isi nofoaga ina ia aua le feololo ma paʻepaʻe-piniki. E mafai ona ofoina atu fofo a sea: afai e te tuufaatasia, mo se faataitaiga, o se vaega papaʻe piniki o Blue Cottberry Fassen ma cereals, lea o le faafetai i lenei tuufaatasiga lanu, o le a nonofo i le vaai i ai.

Elena Astashkin, mamanuina laufanua

Faʻavae faʻavae pe a osofaʻia rosa i le palu o Rabata: O le mamao i le va o latou ma tuaoi o le 40cm: roses e le aveina se tuaoi o isi tagata o isi tagata

O faatonu o loʻo faʻafetai i le upega tafailagi "Faʻapitoa faʻatoʻaga mamanu" mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili