Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga

Anonim

Ina ia faʻaseseina le faigofie le atoatoa, toe faʻaleleia le ata pe tuu se patch - matou te taʻu atu ia te oe le mea e mafai ona faia pe a e ulufale atu i le linoleum.

Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga 1227_1

Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga

Linoleum e le o se paketi mea e tele le alofa e le gata mo lona tau, ae faʻapea foi mo le tele o uiga lelei. O le aʻoaʻoga a PVC e naʻo le nofo i luga o le fola, faʻapea foi ma le teteʻe i se isi nofoaga, e se o le mamafa i le taimi o le faʻagaioiga, tetee e fai ma saogalemu. E faʻapea foʻi ona lauiloa mea ona o le tele o fofo faʻafitauli, lea e mafai ai ona faʻaaogaina mo nofoaga eseʻese. Ae ui i lea, e ui i lea o tiute uma, i nisi taimi o tulaga e leʻi mafaufauina e tupu: O se tasi e mafai ona faʻafuaseʻia le afitusi, sikaleti poʻo le tulimanu mai Hookah. Matou te taʻuina atu le auala e ave ai le gaoi i luga o linoleum i auala eseese.

Mea uma e uiga i le toe faʻafouina o le faʻasaʻoloto solo linoleum

O le a le mea taua e iloa ai

Ituaiga o mea leaga

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se tamaʻi faʻaletonu

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le ata

Faʻafefea ona tuʻu se patch

O le a le mea taua e iloa ai e uiga i le inisiua

E amata i le, muamua ona toe faʻaleleia, oe manaʻomia le malamalama i le mea o loʻo iai le mea o loʻo taoto i luga o le fola. O ituaiga nei o linoleam e masani ona faia o le tele o faaputuga. E mafua ona o lenei fausaga latou te le fefefe i le sueina, latou te le momoe i le la susulu, ma e aulelei foi.

  • O le pito i luga o se ata manifinifi ma e masani ona aofia ai polysurethane. E puipuia le ufiufi, e le misia vai ma e le avatua ai le chemistry, mea faigaluega mo le faʻamamaina ma isi mea totino e faʻatino ai mea i totonu.
  • O le vaega o le vaega o loʻo i lalo o le pito i lalo. Pe a tuʻuina atu i ai, faʻamau ma le fesoasoani i ai, e masani ona faʻataʻitaʻi sili taugata taugata. Aunoa ma le puipuiga, o le ata o le a faigofie ona leaga.
  • E masani ona aofia ai i totonu o le vaega o totonu. Ona o lenei mea, o le taulaluga e foliga mai e tumau, ofeʻau malosi malosi ma faʻaaoga aoga.
  • O le vaega pito i lalo o loʻo faia o le polyvinyl chloride. O le faʻavae o aʻoaʻoga uma. O nisi ituaiga o fesoʻotaʻiga foi i le vevela ma le leo e faʻasolo ai le lalagaina o papa.

Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga 1227_3

  • Auala e Filifili ai le sili Linoleum mo fale mautotogi: 5 tras parameters ma fesoasoani

Ituaiga o mea leaga

Ia malamalama pe faʻapefea ona toe faʻaleleia se mea e te mafai ai le faʻalumaina, e tatau ona e fuafuaina le maualuga o le faʻaleagaina. Faaletonu o mea ua taua.

  • Naʻo le pito i luga o le pito i luga ua faʻaleagaina e le Degenerate Linoleum.
  • E le gata i se puipui puipui, peitaʻi o se mea teuteu teuteu ma se mamanu.
  • Na vaʻai le faʻauma, ma o lenei ua tele le pu i totonu.

O le a le mea e fai e faʻamoemoeina ai le tulaga o le faʻaleagaina: Afai o le linoleum ua avea ma malala mai Hookah, o le a malosi o le a manaʻomia o se malosi toe faʻafouina. Ina ua pau se matata na pa'ū i luga o le fola po o se pupula mai le afi mumu, o le mea leaga e le mafai ona sili. E tele foi foi faʻamoemoe i le vave e te faʻatuina ai le mea e tupu mai le fola.

Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga 1227_5

  • Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le pito i luga

Ina ia faʻamamaina le munosum linouum, e pei o se tulafono, e faigofie pe a iai se laʻititi faʻaleagaina. Muamua e tatau ona e faamamaina le muvaeina le fanua ma devian. Ona faʻateleina ai tufuga o le 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina le tupe siliva. Ina ua uma ona ave se linosum mastic poʻo le punou ma le manogi o le le atoatoa.

Auala e Toefuatai ai Ata

Afai na afaina le vaega gaosi, e mafai ona mafai ona toe faʻafoʻi le ata tusi, na e faʻaalia le nofoaga gaoa.

O le ae manaʻomia le kulimi mo le malulu o le faʻaaogaina o soʻoga o le ituaiga c (e talafeagai mo mea tuai o mea), faʻapea foi ma se pignisi faʻapitoa. O le mea mulimuli e taua le piki i luga i le lanu tutusa e pei o le mea teuteu. Ave le atigipusa e le malie e faʻaleaga, faʻamalo le kelu i totonu, faʻaopopo se pigment. Mea e manaʻomia ona fefiloi atoa le tasi ma le isi aʻo leʻi mauaina se homogenous tele. I luga o le pamu ma le democe ua fuafuaina ma se faʻaletonu, faʻaaoga le faʻavae, ia faʻalili. Ina ua uma ona mago, ua e maasiasi. O le sitepu mulimuli o le toe faʻafoʻiina o le vaega puipuia, e faia ai lenei mea, ufiufi le toe faʻafouina o wax.

E tasi le filifiliga e sili atu, Faʻafefea ona toe faʻaleleia le lineuleaumu pe a e faʻatupuina le agavaʻa. I le tulaga lea, e mafai ona e faia se lanu lanu patino. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se fasi mea lava e tasi na totoe mai le toe faʻaleleia. Afai e le o le mea lea, e mafai ona e tipiina le ie i luga o le fola i se nofoaga e leai se tasi e matauina, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo ole upu. Ina ua uma ona fai se naifi ma piilima i luga o le pito i luga ma teuteu vaega, i le iuga e tatau ona i ai sau lanu lanu. Faafefiloi ma le linosum mastic, faʻaaoga le taunuʻuga o le faʻavaeina mo se faʻaletonu, faʻatali mo le matutu. Oti le faʻalumumu o le maspic, ona faʻagasolo ai lea o le taina ma le faʻapitoa.

Faʻafefea ona aveʻese le malosi o le burner i Linoleum

O se faʻafitauli matuia o le a fesoasoani e faʻaitiitia na o le seti o le seti faʻapipiʻi. E aoga le o mai o le a iloa ai lava le mea. Ae peitai, afai e te le toe faaleleia le kooting, vai o le a pa'ū i lalo pe mulimuli ane. Ona o le faamemelo, ua ala ai ona tulai mai le tagata i lalo o mea.

I lea tulaga, o le a manaʻomia ona e mauaina se fasi ma le tutusa ata e pei ona faʻaaoga i totonu o se nofoaga leaga. Ia, afai na e tuʻua avanoa avanoa ina ua uma ona toe faaleleia, o le a lava le gaioiga o le a faigofie tele. E manaʻomia foʻi e faʻatau ai le kulimi mo le malulu o le faʻaaogaina o ituaiga (e talafeagai mo le faʻaaogaina o mea fou).

Polokalame o le galuega i le isi: tipi mai se fasi fou o le patch. E tatau lava ona fetaui lelei ma le vali ma se ogaumu tuai. E taua le tipiina o le 2-3 cm sili atu i itu uma. Faʻapipiʻi le patch i le mea ua faʻaleagaina ina ia mafai ona faʻapipiʻi atoa mamanu. Ona faʻapipiʻi lelei lea o se patch mai luga ma se vali scotch, ina ia le gaoioi.

Pe a uma ona e faia se naifi teisi. O le a latou suia le patch faatasi ma se fasi mea na fau, pe a uma ona aveese. I lalo o le mea tuai, lea e tatau ona fufulu ina ia le taofia ai se mea fou. Ina ua maeʻa ma le fesoasoani a kelu, faʻapipiʻi se patch ma aumai le fausaga e mago. Ole taimi lava e tupu, alu atu ma le malulu toto. E matua fufuluina polyvyll chloridi i luga o pito, o le a masani ona le mafai ona le taliaina, ma o le patch o le a avea ma custited. E taua tele le tulaga lea e faʻataunuʻuina, a se isi itu, i le lumanaʻi, o le a faʻaumatia e le au pulea.

Nai lo o pa puipui, e mafai ona e faʻatau se faʻasologa faʻapitoa o faʻapipiʻi i totonu o faleoloa fale. O le mea lelei na pikiina le ata i lenei mataupu e le mafai ona manuia. Peitaʻi, afai e te taumafai, e mafai ona e taina i latou ina ia leai se tasi e mafai ona mateina o loʻo masani ona nana ai le nofoaga lauiloa.

Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga 1227_7

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le Linoleum mai le palapala o le palapala: O se aotelega o le aoga meafaigaluega ma metotia

Faitau atili