Umukuka ala

Anonim

Ergonomics o le umukuka e le gata i le tagata agavaa o le fausiaina o le galuega tafatolu. E taua isi mea. Faʻaauau le talanoaga e uiga i umukuka, o tagata atamamai na taofi i mea e faʻaaoga ai ma e leʻi totogia le faʻafefiloi

Umukuka ala 12271_1

Ergonomics o le umukuka e le gata i le tagata agavaa o le fausiaina o le galuega tafatolu. E taua isi mea. Faʻaauau le talanoaga e uiga i umukuka, o tagata atamamai na taofi i mea e faʻaaoga ai ma e leʻi totogia le faʻafefiloi

O a matou tagata poto

Umukuka ala
Talafatu

Gorbatov,

sui

I Moscow

ma cfo

Kamupani

Hansgroher.

Umukuka ala
Evangeny

Mikhalainngo,

Ulu

faatonuga

"Umukuka ma faletaele

Potu "

Hettugus ord.

O le a le vaega o mea e mafai ona maua i le tau atoa o le umukuka headset i le pasene faaupuga?

Evgeny mikhailenko. O le vaega autu o le tau o le seti pa'ū i luga o le scrades. Azen Fittstings e uiga i le 10% (ma o nisi taimi sili atu) i le tau atoa o le umukuka.

Aisea ua ave ai e nisi kamupani le faʻasoasoaga o tupe faʻasoasoaina o tupe?

Evgeny mikhailenko. Na latou taumafai e sefe i mea uma. Ae o le galuega na i ai o ni mea taua: e oʻo lava i upua maualalo, sili ona lelei-lelei mata o tagata ua lauiloa ua matua faʻateleina. A maeʻa mea uma, o loʻo faia nei vaega e nafa ma le tatalaina ma le tapunia. Iones e masani ona toilalo pe afai o le maualalo-lelei mea lelei o mea ua faaaogaina.

Akak e fuafua pe a okaina, o le a le malosi o le meaafale o meafale gaosi oloa?

Evgeny mikhailenko. O le faigofie auala o le fesili lea i le tagata faʻatau i totonu o le meafale tao. O le faʻailoga ua faʻaalia mo soʻo se vaega, pe afai e moni a fua, ae le o le igoa. O le Logo o le gaosi oloa o mea e mafai ona vaʻaia i se ipu o lopas poʻo luga o lona pu. Ae o tagata gaosi, aemaise le tele o lapoʻa, e masani ona tapunia le logo i luga o fetauiga e ala i latou faʻailoga.

O le a le meaafale faʻatatau e manatu o se uiga taua o le "lelei" umukuka?

Evgeny mikhailenko. E tafao faamasani ai, o se tasi o faʻailoga o se umukuka - o se pito vave-pito o matato ma se fale-i totonu o mea leaga. I le tulaga lautele, e i ai le faʻatiga e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu ia te oe e aumai se sologa lelei o le faitotoʻa ma toe lafo i le tino. O le maa puaʻa e pei o HetTTtch na aumaia se tala fou o le matapō ma se fale-i le mea leaga, o se '' eseʻesega o le swoctober amata ona alu i le taimi ua tuanai. Lenei maua ai le sili atu o foliga foliga mai o le pule ona o le leai o ni vaega faaopoopo o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fale poʻo le matasele. Na maua mai e le mamanu faʻatulagaina se kinematika ma se fou mamanu.

O le a le "faʻapipiʻi" mo le pusa ua ofo atu ia Httich?

Evgeny mikhailenko. O filifiliga eseese ia mo le faʻalapotopotoga mo le faʻamau mo pusa maualalo, ma le tele o tagata mafaufau mo pusa lanu e tele. Latou te faʻatagaina oe e teu ipu ipu, ipu, oloa ma faʻatulaga avanoa i totonu o le pusa e fetaui lelei i le hostess i aso uma o le olaga. I le taimi lava e tasi, o a tatou fesoʻotaʻiga e lautele. Na latou fetuʻunaʻi i manaʻoga o le tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaega i totonu o le leo mo custiry e mafai ona toe tuʻufaʻatasia e ala i le faʻataʻitaʻiina o ona avanoa pe a manaʻomia le teuina o mea o eseese lautele. E leai ni avanoa faapitoa. Ae afai matou te momoli atu se solo i mea manogi i mea e masani ai, latou te o atu i le seti ma fai le nofoaga. Tele fofo. O se atigipusa gaogao e le talafeagai i aso uma faʻaoga, pei o le o loʻo iai iina o loʻo iai i totonu o loʻo iai.

Umukuka ala
tasi

"Maria"

Umukuka ala
2.

HETTTIP

Umukuka ala
3.

HETTTIP

1. O otaota o otaota e sili atu ona faigofie nai lo le gaʻofofofofo ai: latou te le faʻalavelave i le taimi o faʻagaioiga, latou mafai ona faʻatumauina i le tulaga manaʻo.

2. O atigipusa mo le faʻatulagaina o avanoa i lalo o le lagi e faigofie ona toe tutu, faʻafetaui i le mamanu o le siphon.

3. O loʻo i ai ni auvae ma tioata ma le tele o taimi e maua ai se aotelega o anotusi ma faigofie avanoa mai itu uma.

Umukuka ala
fa

"Maria"

Umukuka ala
lima

Hansgrohee

Umukuka ala
6.

Hansgrohee

4. Barghatisto-Matte Glass i Alumini Sounding o se matagofie fofo o le pito i luga o le pito i luga

5. nofofua-fatuga o le Tales S2 Fesuimerc umukuka Faucet ma Swivel i le 360 ​​maualuga Arcute Spill. O ituaiga tulaga o se tasi o sili ona lauiloa i aso nei, a o mafai ai e fufulu popati sili ma liligiina vai i totonu.

6. Faʻamaloloina le viliina i le taʻele o le mea e sili ona lelei mo le fufuluina ma le lua ipu, faʻapea foi ma tulaga e te manaʻomia e fufulu ai le suavai i luga o le laulau i luga o le laulau i luga o le laulau o se pakete e tu i luga o le fola.

O a faʻaopopoga o masini o loʻo faʻaaogaina mo pusa maualalo?

Evgeny mikhailenko. E lua ituaiga o pusa i le kamuta a le umukuka i aso nei. Muamua - i luga o le kilomita taʻiala - o le sili ona tamaoaiga, filifiliga tuai, o loʻo i ai nei aso nei. O le lona lua o le sili atu o le lua o le lua-auala uʻamea pusa ma le faʻailoga natia, atoa poʻo se vaega o le faʻaopopoina, ma le dramping system (tapunia pe leai. Tagata faʻatau mafai ona filifili mo lava filifiliga manaʻo. O ia atigipusa e lelei ma i fafo: O taʻiala e le vaaia, o mea uma e sili ona manaia ma talafeagai. E le gata i lea, o loʻo faʻavasegaina ni mea fai mai i galuega ma sili atu a sologa lelei ma tapunia ona o le ata o le taʻiala ma le pusa lava ia. Mo ERGONONCOMIC CIIIS, matou te fautuaina le faiga o pusa ma le atoaga o le faalauteleina o taiala. O lenei mea e maua ai le tagata faatau tupe maua fua, talafeagai avanoa i le anotusi - E leai se mea o totoe natia i totonu o le mataupu.

O le a le mea na tupu i le mamanu o pusa?

Evgeny mikhailenko. I se taimi ua mavae na avea ai ma gafatia e faʻaaoga le tioata pe a osi ai. Molia ma lenei pusa redtech (hetttich) mauaina itu tioata tioata e aunoa ma le moni. Afai e te vaʻai i le pito i luga, ona foliga mai lea e faia i tioata. E foliga matagofie tele ma aso nei. Ae o le tufuga ma le faʻapipiʻi i luga o alavai mo se pusa e le talafeagai, ona e le i ai iinei. Ima faia oloa ma mea fou faʻapipiʻi vaega o loʻo taofi i luga o le puipui pito i tua pe faʻapipiʻi fua i totonu o le pusa. Suiga o loʻo i ai le tuleia tuʻu i matou e fausia ni oloa fou.

O le a le ituaiga umukuka o loʻo manatu o le sili ona faigofie?

Roma gorbatov. Ergonomic o le a le mea talafeagai i mataupu taʻitasi. E i ai fefiloi o ni mamanu eseese: ma le sili atu pe itiiti ifo pe itiiti ifo o le faʻauiga (maualalo) ma maualuga na tuʻilaloina. O le filifiliga e faʻalagolago i mea e te manaʻo ai o le tagata faʻatau ma le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le palu. Afai o le au kapeneta pito i luga e latalata i le pito i lalo o le ulutala, ona faʻaaoga lea o le faʻatafunaina ma le maualuga o le faʻasesega e le mafai ai, e manaʻomia le filifilia o se masini ma le faʻaofuina. A o le ata, e lua faʻatonuga e puleaina: Maualuga-Tekonolosi (signitism) ma Cylindrical Geometric Langs ma eckicking Mickical, Spring.

O le a le fetauiina o le tino fefiloi o le sili ona tumau?

Roma gorbatov. Lua ituaiga o inisiua e manaʻomia: Chrome ma lalo o le uamea. O le Chromome o loʻo faia e se auala tele, e iloa mo se taimi umi. O se sili sili ona maualuga-tulaga lelei, tausisia le peleue e fai ma tautua mo tausaga ma le sefulu tausaga. O le fou, so-taʻua o le PVD o le PVD (o le timu i le uamea VASPRS i luga o se oloa faʻapitoa) e sili atu le tetee. Ae o mea uma e lua mo matou siosiomaga siosiomaga, ma e le mafai ona fai atu o le PVD pele o le a tumau faalua pe a umi. O le mea lea, ia filifili le ituaiga o le fesoʻotaʻiga o le paluluga tino, e tatau ona e taulai atu i le a le lanu e sili atu ma pe talafeagai mo le umukuka.

Faʻapefea ona Filifili se Mafaufauga e fesoʻotaʻi ma le loloto o fufulu?

Roma gorbatov. E le avanoa ni tapulaa faigata. E i ai le umukuka facets ma le malepelepe o gatete. UNION i le gataaga o loo i ai le Nochka, lea e mafai ona faʻalautele atu i le hoseka, e matua talafeagai pe a manaʻomia le fufuluina o fua. I lea tulaga, o le loloto o le atigi ese e le taua. Afai o le pesini o le fufuluina e laititi, ona malosi ai lea o le malosi o le faʻaupuga o le faʻalelalolagi.

O le a le mea e te faʻalogoina ai pe a filifilia se toso uili?

Roma gorbatov. Taua taua le fiafia. O filifiliga faʻafuaseʻi e faʻaaogaina ma le uʻamea faʻapitoa. Ae a o le a filifilia, o se leo le fiafia o loʻo tufa ai - o le uamea ua puʻeina i le uamea. E le gata i lea, e le mamao le fetuutuunai ma vave leai ni sao. O i latou o loʻo faʻaaogaina ma se teflon coting hose, ona o le mea lea e faʻaseʻe ai i le tino fefiloi e aunoa ma le tele o leo. Ole vai e mafai ona faigofie ona aveese ma gaoioi. Sovie faʻalautele e iai se maneta faʻamalosi, o loʻo mafai ai ona e faʻapipiʻiina le suavai mafai pe a toe foi.

O a mea fou o ni tagata gaosi o fefiloi i aso nei?

Roma gorbatov. O le masani a tagata e filifilia e tagata umukuka e le o ni nofoaga faʻapitoa (pe a o le masini ua paʻu i le goto poʻo le galuega e oʻo mai i fafo mai le puipui. O le sili atu o le sili ona lata mai o le tele o lo tatou lautele foliga faigofie lava, e iai le faʻatonutonuina o le vai 'au ma Telescoptic stole e mafai ona fetuʻunaʻiga e mafai ona fetuʻunaʻi ma le agavale. Tele fefiloi ua fuafuaina i se auala e o loʻo i ai le pule o le faʻatonutonu i le itu o fale, ae le o luga. Matou te ofoina atu lautele faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia uma i le agavale ma le taumatau.

Faitau atili