O ata uma o le natura

Anonim

Oo mai i le mataupu faavae o signilism ma elemene o le suamalie ituaiga o ituaiga, o le faʻamalosiʻau o lenei fale e atagia ai le amio a ona tagata o loʻo gafataulima, fatufatu

O ata uma o le natura 12272_1

Oo mai i le mataupu faavae o signilism ma elemene o le suamalie ituaiga o ituaiga, o le faʻamalosiʻau o lenei fale e atagia ai le amio a ona tagata o loʻo gafataulima, fatufatu

O le tagata lautele ma le lelei o le fale o loʻo iai i luga o le fogafale pito i luga o le potu e valu-foloa fale-fou fale i Kharkov. Mai le tele o faamalama matala matala manatu matagofie o le siosiomaga. E tele malamalama, ae o le vevela o le mumu e le ofi i totonu e oʻo i totonu i le taumafanafana: faʻamalama matala e sologa i sasaʻe ma sisifo. E lua balconies o loʻo i luga o isi itu o le fale mautotogi o le fale, o tagata e ona o tagata o le eletise.

O ata uma o le natura
tasi
O ata uma o le natura
2.
O ata uma o le natura
3.
O ata uma o le natura
fa

2. O le fata i lalo o le taualuga o le potu malolo e foliga mai o se poloketi Barn Buck. O lo o faapipiiina e Lumeinares i ai.

3. O le le faʻavaeina o potu faʻavae e mafua mai i le fanauina o puipui. O faʻata na fesoasoani e faʻalavelave mai ai "Borghtnecks", ma le tele o laupepa laupapa mai le tele o tioata i le tele o faitotoʻa - faatumu le totonu o le ea.

4. O se aquarium o loʻo faʻamau i totonu o se pusa susuga faʻapitoa i luga o le uʻamea. Paʻepaʻe lanu paʻepaʻe avanoa i masini foliga pei o mea teuteu teuteu elemene.

O ata uma o le natura
lima
O ata uma o le natura
6.
O ata uma o le natura
7.
O ata uma o le natura
valu

5. Fausia-i umukuka ma susulu pupula scussy scorcfodes, pei o manatu masani, na maua ai le fausaga o le potu 'ai.

6. O le fola e aofia ai le malamalama o le malamalama popcelain faaputuga tuufaatasia le umukuka ma 'ai potu. Faafetai i lenei aoga aoga, o potu e lua o potu e foliga mai o le lautele. O le auivi mai fafo o fata i le potu 'ai e maua ai le foliga o le laulau, pei o liʻo i luga o le vai.

7. Mai le falelele e ala i le faitotoʻa matala i le umukuka, naʻo le pito i luma o le potu malolo e vaʻaia.

8. Ua teuteuina le potu o le tama: o pa atoa, e tuu atu i le tasi, ua sefe ma sili ona pese pese pese pese, faatasi ai ma meaafale paepae. Astena i tua atu o le sofa sofa ma le mumu mumu luga o luga o le moli moli statting i lalo o le carfiti i le autu o le potu. O faʻasolosolo faʻavae o le laulau ma le nofoa e fetaui lelei mo se talavou talavou.

O ata uma o le natura
iva
O ata uma o le natura
10

9. O le faafeagai o le mailoa o le moega i totonu o le potumoe i le potumoe, o se mea na fai ai se tapuvae o se faleuila.

10. I le faitotoa i le faletaele, e foliga mai e te alu i le tulimanu pe o le togalaau, pe o le vaomatua: fausia-i puipui o le osdromam, e laina ma le ponesic o ofutino, e pei o le mea masani faasao; I tua - o se faʻamalama, ma i le itu - o le auala o le laʻau o laʻau na faʻamalamalamaina e le la - glossy sture o meaafale o le tautotogo oona o le tautotore oona.

O Thatrav o loo matua malosi lava aganuʻu o le faʻamalosia o le faʻaaogaina - faiga faʻavae e tusa ma le manino o laina ma le mafuaʻaga lelei. O loʻo atagia mai i totonu o lenei atunuʻu. Ae o le tautinoga i le faʻauiga ma lautele ituaiga e leʻi taofia ai tusitala o le poloketi e faʻatumu ai le fale, e leʻi mafaufauina, e le o le tele o faʻaiuga o faʻaputuga e faʻatapulaʻaina . E manaia tele le vaʻai i totonu - e te lagona e pei o se faigamalaga malaga, o le le fiafia, na faʻamafanafanaina o le mea o loʻo sailia o loʻo e sailia oe i le isi potu pito o totonu.

Faʻavasegaina ma le faʻatoa

O le potu malolo e sili atu le sili ona faigata ona o le mea moni o meafale ma le faʻavaeina uma o teuteuga o le tuufaatasia o loʻo i luga o puipui pe latalata mai ia i latou, o loʻo tuu i latou, o loʻo tuua ai le avanoa. O le uluaʻi foliga o le faʻata o le faʻata i se lanu mumu i lalo o le. O le mea mulimuli na 'ulu ma se tupe siliva a Veneran Zenera ma Conness ma le "Ala" i luga o se pusa uaea, e teuteuina i le mea tutusa ma e le masani ai. Luga o puipui na faapipiiina se tele fausia fale-i le aquarium. O lenei faʻamalama o loʻo i totonu o le lalolagi i lalo o le lalolagi nofoia se nofoaga mamalu o se fale afi poʻo le TV. I le laulau e lua na fausia ai le paʻu e lua, laina i luga o luga o loʻo liligiina ma suia le masani masani tulaga ma dressers.

O le ata tele o le sikuea ma le ata o le Irissov ulufale atu i le fale mautotogi ma le ata o irise - o loʻo si faʻafeagai o le faitotoʻa. O le ituaiga lea o le faʻailoga o le sau o le sau (o latou gaioiga faʻapolofesa e fesoʻotaʻi ma laʻau). O le mea moni, o le vali o le vevela o loʻo faia saʻo i luga o le laulau faʻapipiʻi ma faʻavaeina e se lapoʻa o le zebrano. I le gasologa o le tuina o le loloto i totonu o le potu tele, o le faamalama totonu totonu o loʻo maua (ua vaʻaia le kapeneta). O le faʻaseseina o le faʻatalatalanoaga-faamalama ma le toe fetuunaiga-amataga-o loʻo aliali mai i nofoaga eseese - i le faʻata e tapunia le pito i luga o le taʻavale, i le faʻata i le fale o loʻo i ai potu puipui. Ua saʻo lava ona latou mamae i ni avanoa e le i leiloa, "faʻatumuina" totonu o loʻo i itu eseese.

E leai ni mea e le mafaufauina e le ofi atu i le faʻatulagaina ma le mamanuina o le 'ai o le' ai: Mo le faitotoʻa o le faitotoʻa na faʻafuaseʻi ona oso i luga o le umukuka o le umukuka i le "pupula" gress. A aunoa ma le fefe e faʻatulaga ai le mea kuka i le va o le potu ma le 'afa potu, na fausia ai le potu i le loloto o le potu, i le faʻamalama. Ae o le ulufale atu i ai, e te mauaina oe lava i se isi mea ese, filemu avanoa. E teuteuina i lanu se lua - lanu enaena enaena (moli mamanu pepa puipui) ma semanu e paepae (ie puipui, ma mea e teu ai le tulaga ma " pulea.

Filo

E aunoa ma le alu i tala atu o le lanu taofia, o tusitala o le poloketi na oʻo mai ma se auala sili ona manaia, lea na faʻaaogaina i le toetoe lava o le faʻaopopoina o isi fesoʻotaʻiga. O le ata tifaga o le Zebrano ma se ituaiga o le pito i luga o le palu e teuteuina i potu vai (ua faia e tusa ai ma le tagata o mamanu), tatala ma promen. Na latou tusia foʻi ni aufono ma fata, sili atu le tutusa foliga o mea falai. O elemene o nisi taimi e sili atu i tala atu o le tasi vaalele: O lea, o se faʻataʻitaʻiga, na faʻavave e le ofisa o le potu i le itu o le potu malolo. O isi taimi e faigata ona maua le tuaoi i le va o le faʻaumaina ma meaafale: toetoe a avea o ni mea faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻapipiʻi laulau i totonu o le potu malolo.

O le ogatotonu o le potu malolo ma le lua o moli o faamalama o le lagona o le fetuunaiga e sili atu le lautele nai lo le moni, ma pe a uma le avanoa sili ona lautele. Ae le gata i lea, sa tumau pea le tusitala i totonu o le faʻavaeina o tu masani masani o aʻoaʻoga ma e leʻi faʻamoemoe iai i le umukuka ma le fale 'ai. Sa latou faʻaaogaina ni metotia faʻatele o le tele o le potu o le potu. O le sili ona malosi aafiaga e gaosia e se pupula mata o le faʻamilo, ma se faʻaiʻuga tutusa, o se lautele lipine pasi i le puipui atoa. O le faʻata o loʻo i luga o se auala faʻapipiʻi o le fata, laina ma Zebrano veneer.

O le ata uiga ese o le fale mautotogi o le fale mautotogi e pei o tagata e ona ma malo. E le manaʻo e le mafai ona misia ma o le olaga i aso uma e maua ai le tofo o le faimalaga ma se suiga faifai pea o le matagofie o ata ma tagata e leʻi fuafuaina.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

O ata uma o le natura
Fuafua e faʻaleleia le aotelega o le faʻavae o le fale mauteo na tuʻuina atu i matou, o fale faigaluega, i luga o le tupe teu - tagata faʻatau e le faalavelave i le faia. Ioe, i le faiga o le faʻataʻitaʻia, o ou manatu uma ma ou manatu ma fautuaga tatou te fesoʻotaʻi ma latou, na vave lava le faʻagasologa o le faʻamaoniga. Faifaifai, o taʻitaʻi o loʻo avea ma vaega sili ona maopoopo i le filifiliga o meaʻa ma mea atofaina, tusifoti ma mea e fai ai mea. Soo se mea i lalo o le taletila taletila, o le "mafanafana fola" o lo o faapipiiina. O meaʻai uma e vevela, o le faʻapipiʻi o le fola ma papa, o puipui ua valiina. O le fale mautotogi atoa e i ai i le vaeluaina faiga.

O ata uma o le natura
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻaleleia le talosaga a tagata e ona i le potu malolo faʻapipiʻi se lapoʻa lapoʻa ma le umi o le 1.6 m ma le maualuga o le 60 cm. Soulders Avanoa i mea faigaluega na natia i le fausaga fausaga i luga ma lalo mai le tane. O loʻo fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i luga, ona, lea e le vaʻaia e latou, faʻapipiʻi le faʻauluulu o le motusia. E tatau ona faaitiitia i le 2.55m maualuga, ma i le va o le maualuga, o le fetogia ma le ata malie na faaaogaina.

Tagata mamanuina domiry bogryshov, Vyocheslav Bogryothov

Faitau atili