O le tomai o le matai

Anonim

O se ulugalii faaipoipo ma le toʻafa atalii na manaʻo e faʻaulaga lau fale fou ina ia fiafia ai le tulimanu o mata o lona fiafia ma le mafanafana. O le amataga o ato o fale e mamao mai le manatu uma o le poloketi, ae o tusitala na o mai ma tali manaia ma talafeagai fofo i totonu.

O le tomai o le matai 12273_1

O le tomai o le matai
O le nofoaga faafiafia i le potu o loʻo i totonu o le potu e paie ma vavaeʻese mai le potu 'ai e ala i vaega maualalo. Totonu oi latou taʻitasi e maua ai nofoaga e teu ai.
O le tomai o le matai
O se fata matala i le taualuga e faʻailoa ai le tuaoi i le va o le 'potu' ai ma le auala i potu tumaʻoti. O le vaega faʻataʻitaʻi o faitotoʻa o fale, vaega ma faletusi na tuʻuina mai i le fale se lagona o le tagata lava ia.
O le tomai o le matai
O le lapotopoto o le laina samasama samasama ma paʻepaʻe i totonu o le faletaele o tamaiti ua piki i ata i luga o le Tile. E talitonu le pepe e oo lava i le tamaoaiga o le tamaoaiga foliga matagofie.

O le tomai o le matai

O le tomai o le matai

O le tomai o le matai
O le faletaele ua maeʻa ona taofiofi ma le taimi nei nai lo potu malolo ma potu pito i luma. O le Prestole-Dresser i lalo o le magoto o loʻo faʻavae i luga o vae e lua ma ua natiaina pito i luga o le puipui. Ua i luga o le fofoa o le ulufale atu i fesoʻotaʻiga, teuteuina i lalo o le mafanafana mumu i le faiga o le mea moni. O le loto maʻa malosi o loʻo avea ai le pa ma le tino o le pa o le pa.

O se ulugalii faaipoipo ma le toʻafa atalii na manaʻo e faʻaulaga lau fale fou ina ia fiafia ai le tulimanu o mata o lona fiafia ma le mafanafana. O le amataga o ato o fale e mamao mai le manatu uma o le poloketi, ae o tusitala na o mai ma tali manaia ma talafeagai fofo i totonu.

O le tomai o le matai

Uptical umukuka

O le tomai o le matai

O le umukuka ua faʻapipiʻi i luga o le podium maualuga le 12cm. O ona foliga vaaia e mafua i le fesiitaiga o le nofoaga faigaluega ma le manaʻoga e nana le apaau o le sua (o le faʻaiuga na faʻatulagaina i tulaga talafeagai). O le tele o le vaega o totonu o le totonu, o le umukuka faia se ituaiga o le "tua". I itu, o loʻo faʻatagoaina le nofoaga faigaluega i ni kolisi e lua (i se tasi o loʻo asi ua faʻaaogaina ma microwave, i totonu o le isi - pusa puipuia). O le umukuka ua faaleagaina o le tele o mea taua. O le kuka kuka mai le potu 'ai vavae ese le "pensinula" ma le fausia-i ogaumu o le traduction ituaiga ma fufulu. O lona counterttop, pei o le tipi ma le "talipupuni", ua faia o le magaala malegā. I luga o le kuka luga, i lalo o le taualuga, o le vaitusi o le uarota ma le fausiaina-i totonu o le hux ua mautu. Mai le itu o le potu 'ai "Pensinula" tautua o se pusa pusa. E le gata i le tuʻusaʻo o le UE ULILATARANIAN, e faia se isi - nana le gaioiga kuka mai le mata, tuʻu le mea teuteu.

O le tomai o le matai

Magic World Kulis

O le tomai o le matai

O le mataupu faavae o le axal symmetry e maua ai ni tagata nofosala i le feosofi ma sina mea e sili atu le aoga i le faʻavae o le potu malolo ma se kapeneta i le potumoe o matua. Fesootai ia te ia ma le faʻamaoni o vaega o fale, e mafai foi ona e tuʻufaʻatasia le Kapeneta ma isi meaafale. Instratosiotona e lua tu - "Pensinula" Faʻatapulaʻaina le nofoaga faafiafiaga e aunoa ma le faʻalavelaveina le aotelega o le avanoa o le avanoa. I le tulaga maualuga, e tutusa lava ma le vaega maualalo o le malutaga - "Vaevalaa" latalata i le potu malolo, e teuteu paʻepaʻe, e faʻatupuina ai le lagona o le au papenigaina. O le saoasaoa o le racking lautele 80cm taunuu i le taualuga. O mataʻitusi lapopoa o latou e ala i luga, maualalo - tapunia. O loʻo latou loʻo vaʻaia ia ile kapeneta ma se laulau tusitusia ma le lautele o le 1.2m.

Peitaʻi, o le tusiata o fale taputia na fausia ai faafitauli o loʻo iai le emo o ia manatu. E ala i le whim o le tagata atiaʻe ma ona faʻapopoleina, e pei o se fofoa. E le gata i lea, e na o le fa o faamalama i le, lea, e ui i le avanoa e maua mai ai, o se vaega taua o le avanoa e mamao ese mai le malamalama masani. Lagolagoina le tulaga o le na o le na o le na o le kateri pa ma faʻapipiʻi i lalo o le samoa o le sone, o le faʻafitauli tele o le faʻaopopoina i le tolu potu (e maua ai se nofoaga faʻapitoa i le potu fatuga.

Pepe, lea e leai se mea e sili atu

O le tomai o le matai

O potu taʻitasi e lua o ataliʻi e faia ai le galuega a le potumoe, malolo ma galuega. O le mea lea, ina ia aua neʻi maeʻa le avanoa i le tele o le tele o mataupu, na filifilia e tagata faigaluega se mea manaia. E aofia ai tama tama teine ​​Junior Boy e fai se kesi umi mo le lua, o le mea e faigofie ona liliu i le moega - mo lenei ua lava le tosoina mo se lever faapitoa. Potu o le toeaina - o se sofa, lea e fausia ai se faʻavae lautele ma le ato i ona tua ma pipiʻi i totonu o le moega atoa. O potu uma e potu uma na fausiaina i le fausiaina o le tele o fale i le taualuga, ua taitasi i ai le lautele lautele o le puipui i le loloto o le potu. E le motusia vaega e ufiufi ai le lanu fulafula, vali paepae. Na maua ai ni mea tetele o meafale ma totonugalemu o le ea lautele. E le tatalaina le ulu o le tama laiti. O lona tuaga puipui, pei o le promonn ma teisi faigofie, latalata i le faitotoʻa, vali i totonu o le lanu moana lanumoana ma le paʻepaʻe o le sami.

O le eto o le fuafuaina o le fofo foliga sili ona lelei. O le auala iloga o le gaioiga e tafe i le afa pito i luma; Mai le faitotoa i le fale mautotogi i le faitotoʻa i luma o i oʻu luma i totonu o le faletaele, e leai ma isi faitotoʻa i lenei ala. Ole lautele o le isi o le isi "stommede", saunia le avanoa i potu moe, fai ofu o le potu ma faletaele. Ole taimi lava lea, o le varnidus ua sili atu ona o loʻo i le fale mautotogi (le faitauina o le vaega laʻititi i luma o le potumoe), o le avanoa mo le faʻatulagaina o meaafale). O le taimi lava lea mo le alatele, lea o loʻo nana ai le soʻofaʻatasi i tua o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ea i fafo atu o le ea fou), e tele se taimi e faʻamalosia ai le ea. O lona tuufaatasiga Axis e masani i le alatele. Le umukuka i luga o le pulelaa i se pa tuaoi ma se fata pa (o lenei faafitauli e mafai ai ona e tuua se faatulagaga o le umukuka, ma vagana ai le lagona i le eria mauaina luma), o le potu 'ai i se laulau tele faʻafua ma se potu malolo i se filemu e sofa ma se nofoaga nofoa. O le fuaitau i le Matai Matafe ua teuteuina i luga o le Mataupu Faavae o Afiladers: O le sa i ai se auala e muamua ai i lana auala ma pa i lenei nofoaga o loo i ai i lenei fale ma le fale. Faʻafetai i le auiliiliina o ia mea masani, o le aotelega o manatu o le faʻaaloalo ua fausia.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

O le tomai o le matai
Fuafuaga ao le i toe faaleleia le fale mautotogi i se monolithic sima fale-fou fale. Na fetaui a matou: saili se fofo fetuunaiga o fofo, ma mafaufau i ai manaoga o ulugalii e lua o ulugalii - i se auala faapena na matou fausia ai se ata. O le mea lea, i totonu o loʻo mafai ona e mauaina faʻailoga o faʻatonuga eseese o le tino: o le faletaele ma le faʻaeteete potu o loʻo vaʻaia lelei ma le saʻo, ma o le umukuka o sili atu "masani". O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le alatele, o fea le kapeneta ma tagata uma e iai i luga o le puipui i luga o le puipui, ma luga o le ogatotonu - kalama i le fausiaina.

O le tomai o le matai
O le fuafuaga pe a uma ona toe faʻaleleia le foloa i le tele o potu o loʻo ufiufi i se lapoʻa lapoʻa laupapa, o loʻo i le leo o laupapa faamalama ma luga o le pu. O le faletaele tumaoti i tua o le vasega o le faia o se vaitusi o le vai ma le vai vevela ma se masini fufulu.

Tagata mamanuina Astastia Rykov, Anna Dissiniva

O se avanoa mafanafana, o se ofu atoatoa o le faafiafiaga a Middreltural Mission, sa iai se fesoʻotaʻiga atoa ma faʻamafanafana aiga, ma pati uo - mo tulaga sili ona agavaa ua faia.

Faitau atili