I le va o potu

Anonim

Ina ia manuia ma faʻasaʻoina le faitotoʻa o faitotoʻa o le upega tafailagi i totonu o le 'upega tafaʻilagi, iloa le afifi o le poloka faitotoʻa, foliga o tutusa ma sili atu. O tagata auai i le semina i le "Expostrootata i luga o Nakhimovsky", na o le faʻalilolilo "ma le faʻaupuga o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina atu i latou o le XSGEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina atu i latou o le XSGEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina i matou o le XSGEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina atu i latou o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina atu i latou o le XSGEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina i latou i totonu o faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo faʻaalia ai o matou tagata i totonu o faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina i totonu o faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina mai i latou i faitotoʻa.

I le va o potu 12282_1

Ina ia manuia ma faʻasaʻoina le faitotoʻa o faitotoʻa o le upega tafailagi i totonu o le 'upega tafaʻilagi, iloa le afifi o le poloka faitotoʻa, foliga o tutusa ma sili atu. Tagata auai i le semina i TVK "SPOPOSTROY i le Nakhimovsky", na faʻatautaia e le ID "Sale o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina atu i latou o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina mai o matou tagata faitau e uiga i faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo faʻaalia ai le tele o faitotoʻa e uiga i faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo faʻaalia ai le tele o faitotoʻa e uiga i faitotoʻa o le XSEDIA, o loʻo taumafai e tuʻuina mai i latou i faitotoʻa le sili ona lelei.

O a matou tagata poto

I le va o potu
Ruslan

Nigmalinline

Faatonu

e faatau

Kamupani

Mario rioli.

I le va o potu
Uafu

Borovkov

autu

tekonolosi

Kamupani

PORTA Prima.

I le va o potu
Vidimi.

Otaota

Ulu

Matagaluega

Kamupani

Master Lock.

I le va o potu
Yulia

Maviennko,

matua

pule

e faatau

Faleoloa

Matagaluega o le Kamupani

"RFM DOKS"

I le va o potu
Loterity

Tirerev,

Maota o le matagaluega

Kamupani faatau

O le "Pulea +",

Aloaia

Fale gaosi oloa

Sofia

O le a le fausaga o le tapoleni o se faitotoʻa o lenei onapo nei?

DOVERRRRURBAARDV. E mafai ona ou iloa atu e uiga i le mamanu o faitotoʻa "Sofia". O le tipiina o le tapoleni o loʻo faia o le Clubed Calibed Timber, faʻatumuina - o se inisinia faʻasologa o pine (pa, o loʻo faia i le itu o le MDF, o loʻo faia ai le tali a le MDF, o loʻo faia ai le tele o mea o loʻo faia i le MDF, o loʻo faia ai le tali o le MDF, o loʻo faia ai le tali o le MDF,. O le fetomuaga i le vevela ma le susu, e masani lava ona mafua ai suiga o oloa mai fafie mautu, aua nei aafia ai i latou tapoleni.

Prove borovkov. O se tasi o ituaiga pito i luma o auala o vaitafe. O auiliiliga o le mamanu e le faʻapipiʻi ai le tasi ma le isi, ae e fesoʻotaʻi e ia lava-ata pe faʻapitoa filo ua eliina. Ma tolouna ma ufiufi i vale i le faapotopotoga. O faitotoʻa nei e sili mamao ile lagona ole susu ma le vevela. I se faʻaopopoga, pe a manaʻomia, soʻo se vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ona suia.

Rolan Nigmalin. I le taimi nei, o le tele o faitotoʻa o loʻo i ai tele, faʻasoasoa foi e pei o mea o loʻo faʻaaoga i totonu o lo latou gaosiga. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i faʻamatalaga o mea e lauiloa, ona fai lea o le galuega ia latou faia se suiga lona lua, i le tulaga muamua - foliga. Peitaʻi, e tatau ona faia i le mafaufau, o le faitotoʻa mai le fafie gasi (e oʻo lava i le inisinia) leaga faʻapalepale i eseesega o le susu ma le vevela. O nofoaga o le faʻavasegaina ma fale tetele e fuafuaina e le aganuu faʻapitoa o le tagata gaosi oloa.

I le va o potu
tasi

Master Lock.

I le va o potu
2.

Sofia

I le va o potu
3.

PORTA Prima.

I le va o potu
fa

Mario rioli.

I le va o potu
lima

Mario rioli.

I le va o potu
6.

Mario rioli.

I le va o potu
7.

Mario rioli.

3-7. Faitotoʻa faitotoʻa e masani ona tuʻufaʻatasia ma isi elemene o totonu o loʻo i totonu, pei o le feusuaʻi poʻo meaafale. O lea, o loʻo taumafai faitotoʻa e le au sau faʻatasi ma le atinaʻeina o le faʻataunuʻuina o mea ma le vaʻalele ole Jainery. Ina ia faia lenei mea, latou te faʻalauteleina lava le siʻosiʻomia o le mataʻupu o tusitusiga ma lanu o a latou faʻataʻitaʻiga.

O a mea elemene o le atoa seti o faitotoa totonu.

Prove borovkov. O le tapulaʻa manaʻomia seti o faitotoʻa faitotoʻa o se tapoleni, o se atigipusa ma fetauiga (loka, lops ma lima). Afai o le pa mafiafia e sili atu nai lo le tele o le ogatotonu o le faitotoʻa, e te manaʻomia se fuafuaga lelei o le faitotoʻa - o elemene faʻapitoa na faia mai le MDF ma le laumei. I se faʻaopopoga, o soʻo se pupubabs e masani lava ona manaʻomia, lea e mafai ai ona e tapunia le suli o le suega i le va o le pusa ma le puipui. Peitai, e leʻo mamao lava, na i ai ni poloka o poloka i se ituaiga o atigipusa - e faʻapipiʻi ai le flush ma le puipui e aunoa ma le faʻaaogaina o le platbands.

O a mea e tatau ona fai ai le pusa tioata?

Vidim rubesezhchansky. Faʻaaoga ituaiga e tolu o atigipusa: laupapa (mai le inisinia faatafafa, faʻapea foi ma le chippon O oloa almininum e sili ona faʻatuatuaina ma tumau. O le talafeagai ona o se iʻuga o faʻafitauli o nisi taimi o nisi taimi ua faʻaleagaina e le pine vai. Ia, o le sili sili o manaoga o loʻo faʻaaogaina pusa laupapa. E manino lava, e mafua lenei mea i le amio masani o le "ala" o le anoanoaʻi o mea ua faia e lea, e tatau ona tutusa ai i le fale mautotogi uma.

O le vevesi o le leo mai le faitotoa o le faitotoa?

DOVERRRRURBAARDV. Ae a. Laititi Cinema, musika potu, potumoe poʻo le tofi e sili atu le tuʻu i ai le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le upega tafailagi, tumu i le inisinia faatanoa poʻo le chland campy. Oloa ma Verdid View i totonu o le sili atu le leaga o le vale

Rolan Nigmalin. Ua lauiloa o le teteʻeina o le leo o le lafoina i se telefoni feaveaʻi e tumu i le mafai ona o le 38-45mmm o le 22-26 DBA. O lona uiga, o le talanoaga ona o sea faitotoa o loʻo faʻalogoina, ae e le mafai ona faʻaesea upu. Weithade mai le le mautonu array bray o le 32-34 dba. E le o le lagona le talanoaga. I totonu o le gaosia o ni leo faʻapitoa o loʻo i totonu o faitotoʻa, o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa ni fasi pepa faʻapitoa, pei o moli uila laupapa i le paʻu o le pabular. I fafo o le faitotoa e pei lava o le masani ai, ae o lona leo le mautonu e 42 dba.

Mata o le a le mautonu le leo o le va o le va i le va o le fola ma le upega tafailagi?

Rolan Nigmalin. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le i ai o se lautele le fanau vitio lautele e le afaina ai le faʻaaloaloga (pei o fola o tatou fale mautotogi e mafai foi ona ausia pe masani ai).

O le tioata tioata e mafai ona isolate leo?

Vidim rubesezhchansky. O le auala e mafai ai e le malo o ia faʻataʻitaʻiga mai ipu palepale mai ata masani, ae mai le pipili ma le malosi. O le i ai le mafiafia mafiafia (mai le 10mm) ma o le mass pei o oloa faapena atagia ai se vaega taua o galu leo ​​leo. O le lelei o le mafaufau e fai i le i ai o le i ai o se lita geor i luga o le pusa. Ma o faitotoa tioata e le maualalo maualalo i lenei faasalaga ma vaega faaonapole ma faavaa fausaga.

O le a le mea e tatau ona fai ma le mafiafia o le faitotoʻa?

Prove borovkov. O tagata gaosi Rusia, o se tulafono, ua gaosia i le mafiafia o le 35-42mm mafiafia, Europa - 45-48mm. E mafua mai i le mea moni o loʻo i ai ni tagata masani masani ona faʻaaogaina faitotoʻa ma se tausamiga (gagau) O le faitio o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O laʻau mafiafia, ae o la latou gaosiga e fesoʻotaʻi ma isi tau.

Aisea o le tele o faitotoʻa o loʻo i ai pito i lalo ma pito i luga e le teuteuina?

Prove borovkov. A o loʻo faʻaalia faʻataʻitaʻiga, o le le lava o nei mea e le faʻaititia ai le teteʻe i le faitotoʻa i le susu i le susu o le susu, e masani ona teuteuina i totonu o tala fatu.). O le tapoleni ma le maeʻa faʻaiuga e manaʻomia naʻo le uluaʻi fola o fale e lua-o faleʻoloa, aua mai le faasitepu poʻo le kapeti e mafai ona e vaʻai i luga o nei mea.

O le a le faʻamaeaina e sili ona teteʻe i le faʻagaioiga o avega?

DOVERRRRURBAARDV. O se tasi o le sili sili ona lelei o ofutino o se cheant cortex. O le pepa lea o le mea e fai ma se tusitusiga faalemafaufau i le paoa, i totonu o togalaau foliga. O le konetineta ua manatu o le anti-vandal, puipuia mai le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, e le faia ni nofoaga. O lona tausiga e matua faigofie lava: Ua lava e fufulu le faitotoʻa ma se ie susu.

Rolan Nigmalin. E tafao faamasani, o le sili ona tetee ma le fetaui ma le faʻamamaina o le Rusia-Europa maketi o le CPL (mai le Igilisi. Faʻaauau le faʻamalosiʻau o loʻo faʻailo "). E le i afaina i le ulloviole, vailaʻau, maualuga ma maualalo vevela, e faigata ona faʻaleagaina. Alas, o le faʻaaogaina o le CPL sa faʻatapulaʻa le gaosiga o le fale gaosi i le uaina, talu ai o lenei mea (ona o le maualuga o le tulaga) e faigata ona ulagia i lalo o le maualalo o le tulaga. Lata mai mulimuli ane na iloa ai le CPL. E faʻatusatusa i le aulelei ma le cortx, ae sili atu le faʻamalosia ma sili ona taugata.

O le a le "malulu" auala o le sticking ua faauma palasitika mai le "vevela"?

Prove borovkov. Faatasi ai ma le "malulu" metotia, soʻo se kulimi e faʻaaoga, tele e masani ona faʻavae-faʻavae - faʻavae i luga o le pv-emlilsion. Ina ua uma ona pa le palasitika, o le motore o loʻo i totonu o vaega o laupapa, ma e maua lemu, e mafai ona aofia ai le polokaina o le tapoleni. Ma le vevela oomi i le palasitika, polytuarethane anufe e le o aofia ai vai o loʻo faʻaaogaina. O lona uiga, ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻamaeaina o vaega, e nonofo ai i le faitotoʻa lavalava e faʻamama ai e le manaʻomia.

E i ai ni mea faʻapitoa e mafai ai e le tagata faʻatau ona talisapaia le lelei o le tini?

Rolan Nigmalin. O le faitotoʻa i le faleoloa i le auala lava e tasi e pei o le fale mautotogi, ma naʻo le pau le eseʻesega i le tele o le ea, ma e le itiiti ifo i le le tagisua ma le vevela. O lea la, afai o le faleoloa faʻataʻitaʻiga mulimuli ane filifilia mai le faʻavae, o se mafuaʻaga e mafaufau ai pe e te manaʻomia se oloa. Asiasi ma le faʻaeteete i luga o pito i tulimanu o le tapoleni - i ai i le mativa-uiga o faitotoʻa o loʻo amata ona eli muamua le tafana.

I le va o potu
valu

Mario rioli.

I le va o potu
iva

Mario rioli.

I le va o potu
10

PORTA Prima.

I le va o potu
sefulu ma le tasi

PORTA Prima.

8-12. Pailenki o se uiga taua o se masani masani. E talitonu i ai, o faitotoa o Vaega e sili atu le leaga i totonu o laupepa lamolemole, taga le leo. Peitaʻi, o le eseesega e naʻo le 1-2 dba. Ae afai o le tuʻuina o le laʻau poʻo le MDF o loʻo suia i le manifinifi tioata, o le a faʻaititia le faʻaitiitia o le 3-4 dba, ma o lenei ua uma ona tupu.

I le va o potu
12

Mario rioli.

I le va o potu
13

Sofia

I le va o potu
sefulu mal le fa

PORTA Prima.

I le va o potu
sefulu ma le lima

Mario rioli.

I le va o potu
sefulu ma le ono

"RFM DOKS"

I le va o potu
17.

"RFM DOKS"

I le va o potu
sefulu ma le valu

"RFM DOKS"

13-18. Filifilia o tagata faigaluega o se galuega faigata. Herdy, saturaged Tones (Urnut, Cerry) tuʻufaʻatasia "auro"; "Bronaze" o le a fetaui ma le lanu o vine sili; Nickel ma "Chrome" e lautele, ae e sili atu le ogatasi ma se malamalama pupula, maple poo lefulefu.

Mata e mafai ona fausia se aafiaga o le pating ma brash ma le faamautuina o palasitika ma ata?

Prove borovkov. O le matou paʻaga a le matou paʻaga o loʻo sapalaiina le ofutino ma le pamu o loʻo faʻavae i luga o le lelei-laina veneer. O mea ia e taua o le ala Alpicord. E sili atu taugata nai lo le masani ona toe fausia. Alpicord ei ai uma meatotino a le CPL, o lea e le mafai ona punou ma se tamai nofoaga.

O i ai i le aso i le faʻatau atu o faitotoʻa e vali? Mata e mafai ona valiina le fale o lenei faitotoʻa i le fale?

Rolan Nigmalin. Tala o le paketi - oloa o le faia o oe lava. O nisi kamupani e ofo atu o tupe totogi e tusa ma le 600-800 olo. (1100 lapisi. Ma se pusa). E le aoga le valiina o se maualuga uiga lelei ia, aua o ana auaunaga o le a faʻatusatusa talu mai le tautua ola o vali ata. O le faitotoʻa i lalo o le atavali o se tasi o mea sili ona malosi faʻataʻitaʻiga, ae o le vali foʻi na taʻalo, o le ata o le poloka poloka e tatau ona matua faigata. E toetoe lava a le mafai ona vali le ie i le aiga maualuga uiga.

O a ni tulaga masani ma faʻafitauli o aso nei e faʻaaoga mo faitotoʻa faitotoʻa?

Rolan Nigmalin. O le faʻatau atu o faitotoʻa i lanu efuefu lanu e ola ai. Fausia se faʻataʻitaʻiga ma se mea ua fai mai ai le laʻau o laʻau, mimiti. O loʻo faʻapipiʻiina mea e faʻapipiʻi ai ma o loʻo lauiloa o loʻo lauiloa: capisals, ID le adns. Ina ua maeʻa le tele o tagata lotu, matou amata ona faʻapipiʻi faitotoa i le taʻuaese ma le taua o faitotoʻa, atoa foi ma faʻataʻitaʻiga i itu uma.

O a uiga e tatau ona iai le fetaui lelei?

Julia Matviettno. Muamua o mea uma, o le teteʻe atu o le faʻaputugaʻau o faitotoʻa o faitotoʻa, le faʻatuatuaina o se inisiloga o loka, o le agavaʻa o le afu o le taʻele o le taʻele. O le poto masani a le matou kamupani fautua mai o loʻo i ai i lenei malae e le i fafo atu o le tauvaga Aloaina; Faatau taʻutaʻua pei o Martenelli, Sika, Zimma, Zerma, Faitotoa lima, ma masani ona sili atu le umi. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le mediatea evolutation Castle Model (AGB). Na ia pasia le suʻega e 500 afe avanoa, ma e leai ni suiga i le galuega o le auala na maua ai. E masani lava o o latou fale mautotogi matou te tatalaina-tapuni le tasi faitotoa lima lima, o le maualuga o le sefulu taimi i le aso. E faigofie ona fuafua e tusa o le 500 afe o tafaoga e tutusa ma le 136 tausaga o le tautua!

O le a le vaega o mea e fai mo faitotoa tioata?

Vidim rubesezhchansky. Manaʻoga faʻapitoa faʻapitoa le mea o le tapoleni. E le mafai e le tioata manino ona nana le loka loka, o lea e tatau ona tapunia ma le teuteuina pia. I se tulaga lautele, le filifiliga o fetaui ma afiafi tioata e mauoa. O lea, o loka e mafai ona tuʻu faʻata ma le faʻaupuga, ma le masani pe masani pe maneta pe magnetic latch, eseese lanu ma mamanu.

Julia Matviettno. O le isi itu o mata o le matape mo faitotoa tioata o se tele utaina maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi uʻamea fale gaosi matasele o loʻo i ai i le 60kg. O le tutusa e faʻatatau i le 'au mo le puʻeina o ata tioata. E tatau ona latou fuafuaina i luga o le uta o 80-120kg (fuafua i le tele o le tapoleni).

E faalagolago le filifiliga a le matamuli ma loka i le faitotoʻa o le faitotoʻa?

Julia Matviettno. Muamua lava, o le filifiliga o le fiafia e faʻalagolago i le fausaga o le upega tafailagi. Faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: tulaga ma kuata. I luga o le tapoleni ma le kuata faʻapipiʻi o le andlindrical Loips. O le poloka poloka o loʻo tuʻuina atu i le lua pe tolu hinges faʻalagolago i le mamafa o le tapoleni. O loʻo lelei le fale gaosi Italia a Italia a Italia a Italia. O le sili ona lauiloa 3D faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e fetuunai le tapoleni e tolu. Mo faitotoa e aunoa ma le kuata, o le Brady Card BEOS e talafeagai - ma lautele. O le fiafia e tatau ona tuʻuina atu i le mulimuli e sili atu le faʻatuatuaina. O le filifiliga o loka mai le faitotoʻa o le faitotoʻa e le faalagolago. Ae peitai, pe afai e te fuafua e teuloto i le tapoleni i le Castle Europrishtran, e latalata i le ki le gagana Peretania, lea o le a manaomia se ogāumu faapitoa - i se gagana swivel suia tagata mai le ogatotonu ma se pu i lalo o le faovilivili mounting.

O le a le taimi e tatau ai ona ou faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa?

DOVERRRRURBAARDV. O le faʻapipiʻiina o faitotoʻa e tatau ona faia i le vaitau lata mai lea o le faʻaumaina, o le faʻauiga, foʻe o le faʻapipiʻiina o le protthes.

Faitau atili