Tiga le fiafia.

Anonim

O le tala a lo matou nei i le taimi nei e ala i le lelei o le mea e masani ai o le mea e mafai ona liliu ai se mea e mafai ai i le magafagafa moni. Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei vaega o le manatu o tagata pei o le mafaufau, o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma tomai malosi

Tiga le fiafia. 12289_1

O le tala a lo matou nei i le taimi nei e ala i le lelei o le mea e masani ai o le mea e mafai ona liliu ai se mea e mafai ai i le magafagafa moni. Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei vaega o le manatu o tagata pei o le mafaufau, o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma tomai malosi

Tusiata-mamanuina Yergali doutov, puit borakv

Ata vali: Maria Petrova, Natatia Barabava, Alla Kuzmina

Manaia Team - a leai o lenei fale ma e te le telefoni! Teuteuina i kalama laupapa ma mauoa valiina, e foliga mai o se ata faʻafouina o Rusia togafiti faakomepiuta tala o aliʻi ma epic o loʻo avea ma tagata. Ae ui i lea, o lea e le i vaai iai le fale.

Tiga le fiafia.
tasi
Tiga le fiafia.
2.
Tiga le fiafia.
3.
Tiga le fiafia.
fa

2. Ua i ai i le olaga sologa lelei i le gasologa o taimi.

3. Tualepe OBour Foard, Puipuia le iʻuga pito i lalo o le taualuga mai le timu ma le matagi, faʻapea foi ma le vaneina o le fale laupapa.

4. O mea eseese i luga o le tino o le fale e masani ona galue ai i le fale - plaster, fafie ma piliki. O se tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona faʻamamafa foliga o ituaiga uma o le faʻamaeʻaina ma foaʻi fua sili atu faʻaalia.

Ina ua avea tusitala o le poloketi a le poloketi-mamanuina Yergali doutOvv ma o le mea e mafai ai ona fai i le fogafale lua-fogafale i totonu o le fola. Sa mananaʻo e tagata faigaluega fou o fale e ona potu, ma faʻaopopoina le numera o potu nofofoA ma fatuina ni vaega se tele o loʻo malolo ai. I le tutusa auala, na latou saunia ai le saolotoga faʻapolofesa o gaioiga e ala i le polofesa, o le ata na o le autu o le autu - Rusia tala fatu.

Suiga i totonu

O le fausiaina o piliki, tu i luga o le ribuon na faʻamalosia le lotofuaiupu, o se lelei e le manaʻomia se suiga tele. O suiga na aʻafia i le faʻatulagaina o le avanoa i totonu, lea e tatau ona suia i luga o le faʻaaogaina o le manaʻo o tagata e ona. O luma le laina na toe fausia le fogafale pito i lalo o le fale, vaevaeina i le tele o potu. Manatua Vaega, Ata puipui Tuufaatasi ai, maopoopo i se potu sili ona sola, po o le mea lea, ua faaletonu le faaletonu. Ina ia faasaolotoina se isi vaega, sa tatau foi ona ou ofoina le sitepu, o le tulaga pito i luga, na faalatalata atu ai i le vaega o le sao ma sili atu. O se faʻaopoopoga i le mea na tupu ai le togalaʻau a le taumalulu na mafua ai ona na oso aʻe le ulaula, ma na liua le faletaavale i se uila lelei mo le magafiti.

I luga o le fogafale lona lua, i luga aʻe o le taumafataga, e tolu potu malolo, i talaane o le faletaele tele ma se faletaele faʻauigaina. Sa faia se isi faletaele i luga o le fogafale muamua, i le Intut sone, o le isi faitotoa i le potu ofu. O foliga o le apom i luga o le faletaavale sa i ai i le faletaavale na ia lagolagoina ana galuega, o totoe le fale faatau afi.

I le faʻaopopoga i le iloiloga o le fuafuaina, o fesoʻotaʻiga uma na suia i totonu o le Maota - eletise uaea, vai sapalai ma suavai suavai, vai vevela. A o le potu Boiler, o loʻo i totonu o se potu faʻapitoa o lenei potu i luga o le fogafale muamua, ona o ana mea faigaluega - o le kapeteni e lua-faataamiloina kesi ponaivi lua-laga.

Tiga le fiafia.
lima
Tiga le fiafia.
6.
Tiga le fiafia.
7.
Tiga le fiafia.
valu

5. I luga o le taualuga, o se mea teuteu teuteu na faia i pa tetele, o se gaioiga teuteu o loʻo faia, e faʻatatau i le mea moni o le o le monolithic faʻamalosi tino.

6. O le auala o le aiga ma le faʻapipiʻi o le fale o loʻo avea ma se faʻaopoopoga faʻaopoopo i totonu o le tagata Rusia.

7. Nofoaga ma ulaula na teuteuina atoa ma fafie na ufiufi i lalo o le pogisa oak. Faigofie Andental Flavor i totonu o loʻo te mauaina le pa i totonu o ie ma se mea teuteu laʻau, faʻapea foi ma le lanu eleʻele ma le faʻafefeteina.

8. O meaafale laupapa mo le umukuka o loʻo i ai le masani ona faia i le tele o le potu. O le atavali i luga o faitotoa o le au loka e toe faafoi ai le mogafa o ata i luga o le taualuga.

Tiga le fiafia.
iva
Tiga le fiafia.
10
Tiga le fiafia.
sefulu ma le tasi
Tiga le fiafia.
12

9. Mo le fale faatau mutaga, sosta ma o se nofoa masani-sitaili ua filifilia, ma le uila i tua ma vaivai aluga. Velvet meafale mai luga ma le mamafa o pupuni i luga o faamalama tuu le potu le tagata autu.

10. O puipui i le magalafu o le falemata na faʻapipiʻiina ma vali i le mumu o le terdish terracotta. I lenei tala ane, e faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o le auro tusia maea.

11 Siaosi. I luga o le pa laupapa o faasitepu, o ata o lanu ma tagata e valiina - afa-semi-semi-semotz, le tusitala o tala faavalevalea ma epic.

facades malie ma le talitonugata

Faʻatasi ai ma le faʻalapotopotoga fou o le atunuʻu, na maua ai e le fale se teuteuga fou teuteu. O se tasi o faʻailoga autu i totonu o fafo ma i totonu o le fale o le ata vali ata. O le ata o loʻo i luga o puipui na matua maupuʻepupupuni ma vali i le paʻepaʻe, fausiaina o le masani ai, na faia ai le tele o le tusiata, lelei ma le agaga o Goljoetsi. ADALY I LE TOTONU TROROR FIAFIA LE MATAʻUPU O LE MATAʻUPU MO SE TAUSAGA LELEI, SAʻILIʻIGA FAʻAPITOA, SAʻILIʻILI MANUIA MO GALUEGA LELEI. E le gata i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina se laʻau lanu, o le puipui na ufitia i le muamua loloto o laʻau, o loʻo sauniaina se faʻavae lelei, ma mea uma o loʻo puipuia ai vali i fafo atu o loʻo puipuia ai vali i fafo atu o loʻo puipuia ai vali i fafo atu o loʻo puipuia ai vali i fafo atu e puipuia ai vali i fafo atu o le a puipuia ai ata o le atunuʻu (mea uma - o mea uma o loʻo puipuia ai ata o le atunuʻu (o mea uma o Tiksula). O le teuteuga o lona itu o lona uiga na fesoasoani e faamamafaina le tusiata o le fale tusiata o le fale. O lea, i luga o le vaevaeina o nofoaga muamua ma lona lua na omia i lalo, o faamalama, o faamalama i puipui o laina manifinifi o valevale.

O pa o puipui, e le i ufiufi i simir, na faʻataʻitaʻiina faleoloa o le galu, le tutusa ata o loʻo tuʻuina atu le laufanua. Luma o le fale i fafo o le fale o se taualuga laupapa: o le taulaga pito i tuaa o le tauina o le feopoai, suia ma neckch agamalu i le itu i matu o le itu i matu.

Laupapa laupapa

E manatu lelei ai le amanaiaina na faatonuina faapitoa ile tino ole fale. Mo potu taʻitasi, o lona ata na fausia, lea na maua ai le tiapolo i totonu, na maeʻa meaafale meaafale, suega mea ma mea e fai. E momoli atu ai le siosiomaga o le aganuu Rusia, E tele elemene laupapa aumaia i totonu. Stoting na aoina mai le lelei tele o le salafa o le fola. Sa nana pine sima i lalo o se pini ogalaau. Muamua-laupapa na faʻagaioia i se auala faʻapitoa e ala i le filifilia o le vaivai fibres o fafie e iloa ai ni matata, ma o a latou tusitusiga o loʻo faia ma sherbin. E ala i le va o le va o poloka i laupapa e le i solia ai le fasimomo i lalo ifo o laupepa, na folasia ia Pitiod o laupepa nonoa i le lanu o le laau. O le taualuga o laupapa ia i latou, o loʻo valiina i se sitaili sitaili ma atgina vali e faʻavae i luga o pā ma ufiufi le vaega puipuia o varnish.

Tsarsky foci

O le fale ma togavao, o loo i luga aʻe o le veranda, ua liua i totonu o potu pito i tua. O se lagona na faia e le puipui-vali puipui, lavelave foliga sologa malie ma spovet frostat ma, ioe, o se tele uila afi. O lona paʻepaʻe paʻepaʻe na teuteuina o loʻo teuteuina i se filo i le faiga o xviv. - faʻatasi ma mafiafia o koluma o le auvae e lagolagoina le mamafa o 'au i luga aʻe o le ogatotonu, ma o loʻo faʻapipiʻi ai fale ma fale ua nofo ai. Fasioti o le magafiti o le oneone o loʻo tuʻufaʻatasia ma le manifinifi, mai poʻo fea o le tele o le fulafula e faia ma fafie.

O puipui o nofoaga na vavaeeseina e le pamu e ala i le paepae paepae, tuuese ma pouliuli laupapa luga. Nofoaga pito sili ona matua i le Squster Seapy na valiina ma vai o le vai o le vai (Tikkurula).

Tiga le fiafia.
13
Tiga le fiafia.
sefulu mal le fa
Tiga le fiafia.
sefulu ma le lima
Tiga le fiafia.
sefulu ma le ono

13. O lamepa e tasi e fai mo tagata totoa o tagata nofomau ma le lautele o nofoaga i luga o le tusia o tagata mamanuina. O ni atigipusa na ave taavale, e faʻapipiʻi i se plafof, faia i le auala o le maua tioata.

14. I luga o le faletaele puipui, o loo tu i luga o le fogafale lona lua, faia se teuteuga faʻapipiʻi mai carmic tiles ma kapeta teuga. O mafuaaga o lenei ata na atagia mai i le ata o le laupapa laupapa, atoa foi ma le solo o le pa o le pa ma vevela.

15. mafanafana Terracotta o le procedin, o loʻo faʻaaoga i le fola ma pa o le faletaele, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le laʻau.

16. I luga o faitotoʻa o le tolu o potu e tolu o le fogafale lona lua e faʻaalia ai lona ofu faʻamatala.

Malamalama ma manatunatuga

I le mamanu o potu taʻitasi, o lana lava tala na faia, na faia e ona lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le deuman e laveaʻiina ai le lelei ma le faʻavae o le fale faʻatau lenei. O le tulaga o le laupapa lea o le laupapa, faʻapitoa e tagata mamanuina o ata - o le tele o nofoa ma tua, suia sone, o se laulau lapoʻa, o se laulau lapoʻa, o se laulau tele O se tagata leaga vae-koluma ma le malosi o le lapotopoto, coudved sotas. I totonu o se malamalama, o avanoa ua faʻatumauina i se auala taua e mafai ai e se kamupani faauo faauo ona mafai ona faʻaaogaina i le faʻailoaina.

Mai le 'ai i le' 'aʻai e mafai ona e alu i le ulaula, o loʻo foia i foliga o se potu e tuli ai. Tulimanu truphies, auupega ma isi uiga tutusa o loo tautau i luga o puipui o le togavao.

O le isi tala o loʻo faʻaalia i se teuteuga fofo le veranda. Faaauupegaina i luga o le nofoaga o le faletaavale muamua, o lea ua i ai se isi tulaga ese. O se eseʻesega o le ulufale ma le mamafa laupapa laupapa, teuteuina i le uʻamea faʻapipiʻi (o le mamanu suia le tuai garager grarager, a o le lautele ma le maualuga o le tatalaina). O le totonu o le potu ua amataina o se uaina uaina ai le cellar - ma faʻataʻitaʻiga o le faʻauiga o le taualuga, nishold mo le teuina o fagu.

A tatala le faitotoʻa, e liliu le cellar i totonu o se veranda. E i ai le afi afi i lenei mea, lea e avea ma ogatotonu o le tosina i pati barbecue. I le taimi o le tausaga, e mafai foi ona faʻaogaina le potu mo faʻafiafiaga, pei o le faʻamafanafana o le vai o le vai.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Tiga le fiafia.

1. Hall 3m2

2. faletaele 2,5m2

3. Workrobe 3,5m2

4. taulimaina 17m2.

5. Veranda 30m2

6. Mufale (umukuka, potu malolo, potu 'ai) 37M2

7. Hall 12m2

8. Boiler Potu 8M2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Tiga le fiafia.

1. potumoe 14m2

2. O le potumoe 10m2

3. potumoe 13,5m2

4. Faleoloa 3M2

5. The Fileplace Potu 30m2

6. faletaele 8.5m2

7. Hall 8M2

Faagesegese tele se fantasy fortands teuteuina ma nofoaga nofo ai. Moega, cressers, moega fale moe, tele le fiafia mo lavalava - mea uma ua faia e tusa ai ma ata tusi. Faʻatau mai meaafale mamafa i le mamafa mafiafia o le Cozy Cloy - Mottley Catchwork Bedspalls i luga o moega o loʻo papupuni. O le uluai fofo o loʻo mauaina mo le teuteuina o le screens e nana ai vai o loʻo faʻamamaina. Na latou faia i faamalama ma faamalama, ma i latou, ona toe fai lea, toe faia le faiga o le lolomiina o faitotoʻa faitotoʻa. O le mea lea, elemene uma o totonu o loʻo aofia ai i se vaega faʻapitoa tusiata, o le faiga o totonu o le fale pei o se faʻapitoa, matu ¯ a soifua-matuā ola.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Maota o le Fale 200m2

Mamanu

Fatu ituaiga: piliki

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Faʻaeeina le ituaiga, loloto - 1.6 m, o le vai mafanafana o le susu - vai susu

Pam: piliki

Overlap: MonolithIccm faamalosia sima

Taualumaga: Dux, Woodlen Sling Design, O ata tifaga eseese, Wattry - Minera War Rockwood (150m)

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Heatting: Boutherus lua-lapotopoto kesi boler

Seserage: Septic

Kesi sapalai: tutotonu

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: piliki, e tusa ai ma se galuega taʻitoʻatasi

O le teuteuga o totonu

Itupa: Larch laupapa

Pam: Plaster, vali, Pine laupapa

Tautala: Pine

Meataʻalo: I luga o se galuega faʻapitoa

Laulau Vaʻai i le mekasini "Manatu o lou Fale" №1 (168) P.172

Faitau atili