Oasis o Homemade Uyya

Anonim

Umi le meaafale - o le ogatotonu lea o le tosina mo le aiga atoa. E mafai ai ona e faia se tulimanu mo se mafanafana nofo i le vaapiapi o le lio ma talanoa ma uo. O le aso lenei ma a o latou sateli e maua lautele avanoa

Oasis o Homemade Uyya 12291_1

Umi le meaafale - o le ogatotonu lea o le tosina mo le aiga atoa. E mafai ai ona e faia se tulimanu mo se mafanafana nofo i le vaapiapi o le lio ma talanoa ma uo. O le aso lenei ma a o latou sateli e maua lautele avanoa

O sofa uma i a latou galuega ua vaevaeina i ni faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo faafiafiaga, faʻapea foi ma le faʻamaloloina o le potu fiafia, ma lalagaina moega. O meaafale o loʻo aofia ai i le vaega muamua o loʻo i luga o se taimi umi. E le gata i lea, e tatau ona avea ma se vaega o le potu malolo o totonu o totonu ma e masani ona avea ma sitaili pule malosi. I le mulimuli meafale, na faʻaalia ai le tele o tagata gaosi oloa, e pei ona leiloa o latou manino i luga o le sili ona lelei o le sosoʻo o tagata faʻaaogaina. O ia faʻataʻitaʻiga ua iloga i le siʻitia o nofoa, paluga i tua ma le lima mamafa, sili le aluga o aluga. Faapitoa le talafeagai mo le taimi umi o le taimi ma fale faifaatoaga o tagata faifaatoaga o Sofas ma se fetuutuunai Sofas. Ua faʻaauupegaina i suiga fesuiaʻiga e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi le tuliga o le pito i tua, le tulaga o le ulu ma le faʻamalosi, faʻalautele ma siitia le maualuga o le pito i tua. E tele taimi o loʻo suia se tasi o vaega o le Sfaivia i se lautele lautele.

O le vaega o le vaega o sofa o loʻo aofia ai faʻataʻitaʻiga mo faʻafiafiaga, lea e mafai ona avea ma se taimi e tasi e faia o se potu fiafia. Latou te le o faamoemoeina mo aso uma o pala. Amata vaega e aofia ai moega sofa. O le igoa e tautala mai mo ia lava: O se sofa, ma se nofoaga mafanafana e moe ai. O le sofa moe o se lelei auala o le sefeina o avanoa i soo se potu. O le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, maitauina faʻapitoa i le faʻaseʻe masini, lona na te mafaia ma faigofie.

Oasis o Homemade Uyya
tasi
Oasis o Homemade Uyya
2.
Oasis o Homemade Uyya
3.
Oasis o Homemade Uyya
fa

1. Fusuaga i le sui o le a fiafia i ai le taliaina o le sui.

2. paʻu paʻepaʻe ma le sili ona lelei "le gafa."

3. O le puʻupuʻu modulalar sofa o loʻo faʻamatalaina e se mamanu fuafuaina.

4. Pafus avea ma se uiga taua o le malologa malolo ma malolo i totonu o isi totonu.

Oasis o Homemade Uyya
lima
Oasis o Homemade Uyya
6.
Oasis o Homemade Uyya
7.
Oasis o Homemade Uyya
valu

5. O se luko aulelei o le faaloaloa mai le folauga mai le alpha seti.

6. Papillon XL Sofa Starformer e faigofie ona liliu i se moega malolo.

7. E le masani ai ona avea le Teu, e le masani ai o le a avea ma ata maualuga o le oona o onapo nei.

8. O le Sabrebre o se tasi o le sili ona faʻaalia faʻataʻitaʻiga o le Natazzi fale gaosi. O mea vaivai e mafai ona aʻafia ai le faʻaleleia atili mai le ie ma se mea manaia baroque teuteu, maua ai foliga mataga.

Seti i se moli fou

O se masani seti o meaafale o luga e masani ona aofia ai se tolu tolu pofa ma nofoa e lua. Peitaʻi, e iai nisi filifiliga mo le faʻatulagaina o se nofoaga faafiafiaina. O pusa na ofoina e tagata gaosi, o se tulafono, aofia ai se isi vaega o meaafale mea gaosi i eseese tuufaatasiga. O lona uiga, o se faaopoopoina i le shena, e mafai ona e faatauina le tele o nofoa pei ona e te feagai, pe e te teena foi. O le toetoe o le "talosaga" i sofas ma nofoa ma nofoa, e talafeagai e tuu ai vae vaivai. O nei meafalefale o iai nei mea e maua ai ni nofoa faaopoopo; O loʻo faʻaaogaina o se laulau le aoga mo se fata ma koko. Pafus mafai ona tautua e pupula lanu lanu i totonu. I le taimi lava e tasi, o se vaega o se modular mamanuina pe matua tutoatasi. O le "Islet" e mafai foi ona fausia e faʻaaoga na o nofoa pe sofa i soo se aofaʻi (filifiliga mo lenei fuafuaga o loʻo faʻamatalaina i le "IT1, p. 72-83). O loʻo faʻaaogaina, aemaise lava, puʻupuʻu faʻalua ma tolu-moega SOF, ma fausiaina, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le sefulu tutoʻatasi.

O le fou o le le mautonu: I le potu lava e tasi e mafai ona i ai se magamau o mea o loʻo i lalo o mea eseese, pei o le faʻaititia o sofa o softais, aemaise ai le sili atu o le magalafu. O lenei o le Igilisi tu ma aga e sili ona lauiloa e faʻapipiʻi lua pe tolu e lua ese sofa i totonu o le potu malolo, pe a mafai e le nofoaga.

Fautuaga talafeagai

O le faia o mea o mea ola na ui mai e le gata i le potu potu, aʻo foʻi mai foi i le aiga faʻatasi o le aiga. A fai e tele ina faʻateia mataua, aoina se seti o le a fesoasoani ia te oe e tuʻu uma i latou e o mai ma le faʻamafanafanaga. I se tasi mataupu, afai o au malo nofo i nisi taimi e nofo i le po e manaʻomia ai le faʻatauina o le itiiti ifo ma le tasi sof faapolopolo. Ma le taimi mulimuli, afai e iai sau tamai aiga ma lona nuʻu uma latou te fiafia i ai, e mafai ona e faʻatupe ai mea uma, e mafai ona e faʻatoa lava ia mea e uiga i latou, vaʻai le toʻa e lua i le IND,. -90).

Eleni moduleve

E tusa ai ma mea e fai ai foliga, e lua ituaiga o sofas e faʻaesea - tutoʻatasi ma modular. CRRV e aofia ai faʻataʻitaʻiga e le mafai ona suia lona faʻavae i le taimi o faʻagaioiga. Ua mamanuina mo se aofaiga o nofoa, e masani lava (fa tapulaa). O seti nei o Europa gaosi oloa e tele na aofia ai e le o ni mea e tasi, ae mai le modules (poloka), e faigofie. O le moralar mataupu e le gata e le gata i le tusia i lalo o sofa (mo le lima nofoa ma sili atu), ae suia foi lo latou fetuunaiga. O le aofaʻi o modules e masani ona oʻo atu i le tele o sefulu. O se tagata iloga lenei mo le fatufatuga. O poloka e ese tele i o latou foliga mai o latou foliga mai (o se nofoa, nofoa, cuuch, purch, taumafai, taumafai i le taimi nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tasi itu o le faʻavae, maualalo ifo pu ma puss mafai ona faʻatulaga, ma i le isi - maualuga ma lautele elemene ma le faʻavaomalo pito i tua ma lautele

Tulimanu modular sofa - lautele tulaga o meaafale o soʻo se avanoa, aofia ai ma le masani ai matata

A o le ata, o le modular sofas ma le malosi faʻapipiʻi ma liua e iloga. Mo le tusi, ua tuʻuina atu poloka i le tagata faʻatau e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma se mea faigaluega faʻapitoa. O le tuʻufaʻatasia o le modular sofa ma le faʻafaileleina faigata e faigata tele. Faʻalauteleina mamanu O le a mafai e le tagata faʻaaoga ona faigofie ona usitaʻia o latou manaʻo, ma o se vaega o elemene e mafai ona faʻaaogaina tutusa.

Oasis o Homemade Uyya
iva
Oasis o Homemade Uyya
10
Oasis o Homemade Uyya
sefulu ma le tasi
Oasis o Homemade Uyya
12

9. O mea na avatu i luga o meafale i luga o le ata o le potu malolo ma o lona semantic center. O le Moltegi Modular System o se faʻataʻitaʻiga lelei o se fofo faaonapo nei i le nofoaga o faafiafiaga. O se pusa matagofie e aoga ma maualalo maualalo nofoa ma le maualalo ifo i lalo e aofia ai le tele o le tele o elemene o le mea e mafai ona e faia ai le tele o mea e mafai ai ona e faaalu le taimi ma le mafanafana.

10. O lenei faʻataʻitaʻiga e mautinoa le maualuga o le faʻamafanafanaga uma i taimi o malologa itula ma i le taimi o le moe.

11. Floyd Model e faʻaeaina i mea e faʻapipiʻi i pu faʻapitoa (lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau mo le laptop, o le mamafa lapotopoto o le itulagi.)

12. Sofa ma le filemu nofoa aluga i luga o le pito i tua ma le pito i tua o se tasi tulimanu tulimanu module-vaega.

Oasis o Homemade Uyya
13
Oasis o Homemade Uyya
sefulu mal le fa
Oasis o Homemade Uyya
sefulu ma le lima
Oasis o Homemade Uyya
sefulu ma le ono

13. Faiga masani - o elemene o le modular system, agai i luga ma se ie o lanu eseese.

14. Sofa slutuncy soflucniva modules e fesoʻotaʻi ma se paso tele.

15. "Island" Elee-Sofa o se lelei i itu uma ma e mafai ona tu i soo se mea.

16. O le Multifinalnalnal Oatmant meafale o le telefoni feaveaʻi ma o le mea lea e mafai ai ona fausia ni isi nofoaga tuʻugamau i le potu malolo. O le militeri sofa e aofia ai nofoa e lua e le mafai ona feoaʻi, lea e mafai ona suia i le tasi ma le isi i itu eseese. Feololo i tua, gagau i le nofoa ma le nofoa, faʻataga oe e faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga o se tasi pe faʻalua i le moega, faʻapea foi ma nofoa lamolemole.

Sailiga Pepa

E ala i le faʻatulagaina, o Soufas e saʻo, artaila ma "motu".

Teu sao. O le sofas e iloa ai i le laina e tasi e mafai ona tutuli pe o le avea ma vaega o le modular system. O le faʻatonutonuina o faʻataʻitaʻiga (ma se nofoaga moe pe leai foi), tele puʻupuʻu e lua ma le tolu-moega stis, mai lea e mafai ona e usitaʻia ai nofoaga o faʻafiafiaga i soʻo se potu. E masani lava, o le sipa tuusao tuu le puipui. O le tulaga o lenei meafaitino o meafale, faʻapea foʻi ona vavaeʻese, o faʻataʻitaʻiga o faafiafiaga e masani ona vavaeʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le potu puipui i le potu potu.

Fautuaga talafeagai

Filifili se sofa e tutusa lelei mo tagata uma o lou aiga, ae le faigofie. I fafo le tasi: saili mo se fetuunaiga fofo. E le leaga le faʻatauina o se sofa ma le nofoa o le nofoa o loʻo fesoasoani ai, o le a fesoasoani e faʻateleina lona loloto) ma le toe suia i tua. Toso vae, faʻapea foi ma le le lava poʻo le afa o le lita o le a faʻatagaina le paka module. I ni vaiesa, e mafai ona nofo i le tele o lea, ae faapea foi, e toe amata i luga o se tasi o le mafanafana maualuga. O le a le sili ona faigofie mo tagata matutua mo nofoa maualuga. E le gata i lea, i nisi o mea aoga e mafai ona e okaina sofas ma le nofoa umi.

O loʻu laitiiti o le mafaufau na vali. Aulelei matagofie ma le tulimanu o lau. O ia soʻe niFas o loʻo fetaui ma o fuafuaga mo fale talimalo. Mo le tulaga muamua o loʻo matou talanoa e uiga i se nofoa moe tolu o le l-foliga foliga, o le faʻapaologa o le mea na faia e se nofoa umi. O faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu o loʻo faʻaogaina i le "Dolphin" Faʻaliliuga o le Sponformsm (Liliu le SOFA i le moega fesoasoani i nofoa uma o nofoa i luga o le nofoa. O le iʻuga o le moega malolo ma le umi o le 195-210 cm ma le lautele o le 140-150 cm. O le isi ituaiga o ita tele - o le atoa-tau-uma modular pa. Sili atu nai lo le faʻalauteleina o nofoa e ono i ai se fasi fasi poʻo se mataʻitusi s. O nisi taimi i le tulimanu o le vaega, o le pusa moega ua natia.

O le aso malolo sili ona lelei i luga o motu. O vaega vaivai na aoina mai modules i le ituaiga o "Islands" e talafeagai mo potu sili ona fiafia ma potu potu-potu-potu. Soʻo se mea e mafai ona alu i le ogatotonu o le potu o loʻo avea ma autu "motu". O le tua o sea sofa o mea tutusa tutusa ma le foliga. E masani lava, o se vaega vaivai e tuʻufaʻatasia i le ituaiga o le tele "Islands" - o se mea e sili "astopepelago" ua mauaina. Laʻila "Island" Sofas na suia i tua.

Fautuaga talafeagai

O le paʻu e le fiafia i le susulu o le la ma le malosi vevela, e televave vave i le malamalama, ma e faʻaititia lona manaia mai le vevela. E le fautuaina le tuʻuina se paʻu paʻepaʻe latalata i masini faʻamafanafana. Faapitoa maalealea paʻu paʻu ma fualaʻau 'aina. O le faʻamaloloina o le teuina o le a faʻatagaina ai oe e faʻavasega oe e uiga i le tausiga: Ua lava e solo ai le sofa ma se meafaigaluega faʻapitoa i le atoa ono masina poʻo le tausaga, ona e solo ai lea o le tausaga, ona e solo ai lea o le tausaga, ona e solo ai lea o le tausaga, ma solo solo, ona e solo ai lea i le ono tausaga pe o le tausaga, ona e solo ai lea o le tausaga, ona e solo ai lea i le tausaga atoa. E le mafai ona e faʻaogaina le fasimoli ma le power faʻamamaina. O le paʻu o loʻo faʻamamafaina ma le masani ai e sili ona taua "ma le fefe i le kofe, mumu uaina ma fualaʻau mumu.

Trendy Vigug

Leai se mea e faʻamalosia ai totonu e pei o meaafale o meafale, ufiufi i le paʻu. Ole tasi lea o le sili ona matagofie, aoga ma siosiomaga mea masani. A o le i avea le paʻu ma luga o le le lelei, e pasiina se gaioiga faʻapitoa - o se vailaʻau metotia ma se vailaʻau metotia faʻaaogaina chromium compounds poʻo le 'auvae o faʻasoa. O le tulaga lona lua o le Tweet, Siosiomaga faauo ma matua saogalemu lava mo tagata, faʻaaoga le tele o oloa, e pei o le BRRHL SIPPOD (GRANZER). Faʻamolemole ia matau o le lamolemole lamolemole mata o le paʻu faʻamalosi e le o se faʻailoga lelei. E tatau ona malu, mimita ma manaia le mafanafana i le tago. O le maualuga-tulaga maualuga o le paʻu e iloga foi e iloa ai foi e le faʻalua ona faʻalu.

E tusa ai ma tulaga faaonaponei, o le a manumalo le potu malolo pe a e aoina se seti o le lua pe tolu aoina ma eseese feololo. Ona tofu ai lea ma mea o le a "foliga"

O ni nai upu e uiga i le lanu: O lenei uafu malamalama o se masani. Ae o le a le au faautau e tele lava e fiafia i le siosiomaga autu, ma o lea la, ma o le mea lea e tuʻuina atu ai le toʻafilemu o tagata ese - lanu efuefu, pipili. I taimi uma lava i faiga papaʻe papaʻe. Upholsted Meafale o le taofiofia leo leo o le a ofi atu i totonu ma o le a le leiloa le latou matagofie mo le tele o tausaga. O se mea e sili ona toʻafilemu lanu e mafai ona "faʻamago i taimi uma" ma le tele o faʻamatalaga ma mea faigaluega. Itumalo o le Itumalo o loʻo i luga o tagata O mea uma o loʻo faʻaalia i se mauoa lanu lanu. Sofas ma nofoa i se monophinic afaina o ese mai i fafo. Gaosi oloa Faʻateleina tuʻufaʻatasia ni tusitusiga ese ma tamaitusi o tusitusiga pe a mamanuina se fasi meaafale. O lenei sili ona uiga masani o le modula faiga. E masani ona ofoina atu i le fale le tele o ituaiga o turies o vaega eseese. O le sili atu taugata mea, o le maualuga maualuga lona uiga ma leaga le tetee. O le faʻataʻitaʻiga e tasi lenei, "o lavalava" i ie eseese, vaʻai ma tu le tutusa (o nisi taimi e taua tele ai lenei suiga). Meatafa o mea taua e ese mai i le mafiafia, galueaina o le tekinolosi ma meatotino. E mafai ona latou vaevaeina i le lalagaina ma le lalagaina. O isi ma isi e taʻutaʻua ma faʻaalia i le tele o meaafale mafuaʻaga ato. Kkana e aofia ai le aumea, 'ie puipui, velolona, ​​velat, shenill, microfiber; I le leai o se lafu (lafu (o loʻo tipiina le faaputuga, faʻaaogaina i se tulaga mafiafia, o loʻo ufiufi i le faʻaputuga o le faʻavae), Alceliur idr. Lafu manu o le taugofie.

Oasis o Homemade Uyya
17.
Oasis o Homemade Uyya
sefulu ma le valu
Oasis o Homemade Uyya
sefulu ma le iva
Oasis o Homemade Uyya
lua sefulu

17. Faʻataʻitaʻiga Globo ma le faʻataʻamilosaga i luga o se laupapa laupapa. Tetee Sea (O le loloto ua siitia e le 23cm) faʻatagaina oe e ave le tulaga "toʻilalo". O le paʻu paʻu e teuteuina i se laina eseese. O le potu e aofia ai teuteuga teuteu.

18. O le le masani ai foliga ma lanu pupula o le ATina o le pule o le pule e manatua ai le stylists o pop afā ma le 60 mea fiafia 60s. Xx i totonu.

19. Detoringner Jean-Pierre Odedera o loʻo atiaʻe le autu o le malu o fale O le iʻuga o se nofoa pegas ma le pito i tua - "collar".

20. Soe Soures Transformation Mechanism faʻatagaina oe e faʻateleina le loloto o le nofoa i le 29cm.

Oasis o Homemade Uyya
21.
Oasis o Homemade Uyya
22.
Oasis o Homemade Uyya
23.

21. Orthopepepec Sofa moega.

22. "Island" tolu-moega sofu moega ma se toe fetuunai.

23. Sole Tropez Sofa e faaauupegaina i se auala mamao.

O le manatu o le mafanafana taitoatasi

Le tulaga maualuga o le tele o faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 42cm mai le fola. Ua talitonuina o le au mautu ovonan fileina, o le umi o le a tumau. Ae mo tagata fiafia o sofas softening i le PPU vaega (Polyarethane Finam) Faʻaopopo Casket mai fulufulu fulufulu (dacron) poʻo le fiva le paʻu. E moni, ina ua uma ona nofo i lalo i aluga, o le ie o le eleele. Afai e le mautonu, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu le mea tulei i teutusi o tagata taʻitoʻatasi. O ia nofoa vave toe faʻaleleia le pepa muamua.

Nofoa ma pus o se faaauauina o le sofa o le sofa. Moli ma le telefoni, latou, o se tulafono, o loʻo aofia ai i le aoina, ae o nisi taimi e iai ni meaafau i meaatu - Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nofoa o le Lone o Leoleo, o le nofoa o le Lowetain, o le nofoa o le Lone o le Lone o Leoleo, o le nofoa o le a o le nofoa.

O le pito i tua e masani ona muta i le tulaga o le nape pe teisi maualuga. Malulu sofa ma le maualuga i tua ma le loloto o le 60cm mautinoa le saʻo tulaga o le tua. O le loloto o faʻataʻitaʻiga (mai le 70cm) i le i ai o se tutusa maualuga le maualuga o le a manaʻomia se isi aluga i lalo o le pito i lalo. Maualalo pito i tua i le tusa i le sulugatiti tulaga. O le loloto o ia faʻataʻitaʻiga ua oʻo atu i le 100-125m. O lenei e faamautu ai le tulaga o le "nude".

Oasis o Homemade Uyya
Aua.
Oasis o Homemade Uyya
25.
Oasis o Homemade Uyya
26.
Oasis o Homemade Uyya
27.

24. O le nofoa mai le tuufaatasiga faʻavae, faia i le galulue faʻatasi ma le Devan Camticner Roma, o se faatusa o le autasi o tuanai. Faʻavasega laina faʻataʻamilomilo o loʻo tuʻufaʻatasia ma matagofie mea.

25. O fualaʻau fualaʻau e mafua ai le paʻu o le machalke "manava, mafanafana, mafanafana ma fiafia i le paʻi atu. O le Ostrus Sorfa sheatch spat. Faatumu - Foam ma fluff.

26. E le o mai le nofoa masani i fafo atu o auala ma faʻatamanau i totonu. Aquila nofoa ma "taliga" e faia i le vaega o fafie. UckHolster filifiliga - paʻu poʻo ni faʻailoga. O le pito i tua e teuteuina i se stitch "capitione". O lenei tekonolosi tuai e aofia ai le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu.

27. Mai Puffs ma le aluga, e mafai ona e faia se moega mo le malolo i le ethele.

Oasis o Homemade Uyya
28.
Oasis o Homemade Uyya
29.
Oasis o Homemade Uyya
tolu sefulu

28. O le maualuga maualuga o le mafanafana ma le puʻupuʻu o le tele o le kalama nofoa e pei lava o ni uiga taua o se fofo teuteu.

29. O le potu vaivai le fiafia i se vaega faasolosolo o loʻo tuʻuina atu i se vaega o le pipiʻi o le uʻamea. O le sikoa e tautua o le sili ona lelei o le ulu. Black papala feololo.

30. Pulu malie '' 'tafe "tafe" i se laulau filemu.

Gaosi oloa ma tau

Mo le 30-40 afe rubles. E mafai ona e faʻatauina le matua lelei atoatoa o le gaosiga o aiga, mo le faʻataʻitaʻiga, i lalo o le vaega o le "Mati 8,", "lanu o Sofas. . Tutu tuusaʻo poʻo le tulimanu modular sofas "Allegro-Skic (masina (uma - Lusia) o le tele o le tau o le averesi vaega "Kamupani, P Dish (Luga (Lusia)," Alleg Clacial "E sili atu le talafeagai o oloa, ae o le maualuga o le sus e iloa ai - Mai le 60 afe Norbles; o le tau o le tulimanu Sofa KALUSD (uma - Pinland) o loʻo tupu i le 90 afe. ​​Mortors , pei o le marmier, sohary (uma - Spain), moega, FreexMous, Il Lel, Zanabon), e pei o Albert Tuin (Lusia), Hereel Zeit IDr. Le maualuga o le tau, sili atu avanoa.

O le faatonu faafetai o le faaili a le tagata e faatonu. O le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili