View mai totonu

Anonim

Faʻafefea ona faʻaoʻo fua mai se fale mautotogi mai mea o loʻo sprawling i itu uma ma fatuina se lagona o lita? O le tali e faigofie: Muamua i le faʻasologa tulaga, o loʻo e faʻatulagaina ma le faʻaeteete ma le faaeteete le filifilia o le centimeters o le sitaili, ona faʻatonuina ai ma tausi mea

View mai totonu 12301_1

Faʻafefea ona faʻaoʻo fua mai se fale mautotogi mai mea o loʻo sprawling i itu uma ma fatuina se lagona o lita? O le tali e faigofie: Muamua i le faʻasologa tulaga, o loʻo e faʻatulagaina ma le faʻaeteete ma le faaeteete le filifilia o le centimeters o le sitaili, ona faʻatonuina ai ma tausi mea

Afai e te manatu ma fuafua le mea moni uma o le numera tasi o le kapeneta, sosoo ai ma le lumanaʻi o le a faʻatulaga ai le aso i le aso ma lona iai o lau meatotino i le faʻatonuga tatau. O le tasi o le aufaitau, faʻatasi ai ma faʻailoa mai i mea uma. E i ai le maualuga (maualuga, umi, loloto), i mea ma le mamanuina o faitotoa tioata ata. WTT e mafai ona tusia e oʻo i le "le mautonu" avanoa: Tuʻu i lalo o le papala o le taualuga, i totonu o le puipui atoa, liliu i le puipui atoa. E mafai ona fausia le pusaaisa-i se tasi e agavaa, mafai ona seti le leo i totonu o le potu pe o le matua le mautonu, o le a tutusa ma le puipui - mea uma e manao. O le mea autu i totonu o le avanoa lea o le faʻatulagaina o se voleniga i totonu ma fuafua le "O lenei mea e sili ona taua, faʻavae i luga o lona mafuaʻaga o le a teuina, faʻapea, o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a o aafia ai, faʻapea, ma a latou amio a o le a teuina i totonu, faapea foi ma o latou uiga o le a teuina, faʻapea, ma o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga e faʻasaoina ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a o aafia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a tausia ai, faʻapea, ma o latou uiga o le a o aafia ai, faʻapea, ma o latou uiga

View mai totonu
tasi
View mai totonu
2.
View mai totonu
3.
View mai totonu
fa

1. E mafai ona ulufale le Kapeneta ma faitotoʻa o faitotoʻa i soʻo se avanoa, e aofia ai i lalo o le kapeti o le taualuga o le fale puipui.

2, 3. Mesh seevae teuina malutaga, suia ai uʻamea ato ma ulufaā mo sakete ma ofuvae e faʻateleina ai le tau.

4. O nisi mea e te maua, o le tele o mafaufauga e tatau ona faʻatuina

View mai totonu
lima
View mai totonu
6.
View mai totonu
7.
View mai totonu
valu

5, 6. Faʻatinoina o lavalava, lino ma seevae mo tulafono uma ua aiaia ai mo le tufatufaina atu o latou i totonu o sone. I le taimi lava e tasi, taumafai e fuafua le Kapeneta ina ia "manava" le mea na tupu, o loʻo latou faʻatumauina le mamao.

7, 8. Falelauapi ma tufuina o vaega autu o le pusaaipoto. Peitai, afai o e fuafuaina pusa, e tatau ona matua atoatoa. "Ua le tatau ona i ai sone" oti. Afai e te manatu e teu mea laiti i totonu o le atigipusa, pei o fusi ma fusi, ona sili lea ona lelei le pini e faʻalapotopotoga fesoʻotaʻiga

E amata uma lava i fata

O fata o se mea masani o le pa o le ofu. Tele taimi, latou faia i le laugatasi chipport po o le MDF. I se faʻaopopoga, e mafai ona latou tioata poʻo le cellolar (faia o le uʻamea mesh - chre-faʻapipiʻi pe ma le polymer taleti). O le lattice shelves e tuʻuina atu le ea o le ea i totonu o le kapoti ma le lelei le iloiloga. Mo seevae i atigipusa masani mai fata masani mai chippoper e talafeagai, ae o loʻo iai foʻi ni ituaiga faʻapitoa, eseese ituaiga: faʻasesega, tuʻufua, tasi, tolu, taʻitasi, tasi, e toʻatasi. O le punaina o loʻo iai seevae mo seevae ma seevae o se ata ua leva, o se ata faigofie e lua, o le lua uʻamea uʻamea e faʻasaʻo i le va o pa.

Matou te faʻataʻitaʻia "faʻapipiʻi"

View mai totonu

View mai totonu

Tele elemene i totonu o le ofu puipui e mafai ona vaevaeina i kulupu:

- ie oona;

- pusa;

- toe teuteuina ato;

- Fia ma ma Paoga;

- Tagata faʻapitoa Feʻau ma LIATA;

- Faletusi o Samoa;

- isi masini

I le ituaiga o faʻamaumau le malu o fata e mafai ona tutuʻi, faʻafefeteina pe faʻaseʻe ai. I tua atu o le Peraimeri, o tusitusiga faʻatonutonu a le faigata e faʻataunuʻuina, e leʻo le leaga pe a fai e le itiiti ifo i le lua. E le faʻasaʻoina fata i totonu o le Kapeneta, latou te pepelo i tagata faʻapitoa, ae a talafeagai, latou te faigofie ai, latou te faigofie ai, latou te faigofie ai. Faʻaleaogaina elemene e faigofie tele mo le teuina o ofuvae, o mitiafu o aliʻi, o tamaʻitaʻi 'o tamaʻitaʻi' adwewear poʻo seevae.

View mai totonu
iva
View mai totonu
10
View mai totonu
sefulu ma le tasi

9. O le lifi na atoatoa mo lavalava na tuu i luga o le "fola" o se kapeneta maualuga.

10, 11. Faʻasolo le faʻasolo i luga o le stansun speaving o loʻo tautau mo le ofuvae ma skirts - taua vaega o soʻo se mea e teu ai

View mai totonu
12
View mai totonu
13
View mai totonu
sefulu mal le fa

12. Ma se fuafuaga filifilia lelei lelei, e mafai ona teuina uma mea i foliga atoatoa.

13, 14. Manatu e pei ona e iloa, o mea itiiti e le tupu. Faʻatumuina o le a faʻalagolago i le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina. Faʻatumu mea e filifili ai oe lava, tele e masani ona i le tele o le tele o le saunia-faʻamaonia o modug

O le pusatoso lenei!

E mafai ona faaauupegaina le leoleoina i ni ata masani poʻo le metaboxes - o tane ua toe faʻaleleia o tane, o le uʻamea uʻamea o loʻo faʻaoʻo atu i Taiala Roller. Pusa ua mamanuina e teu ai ofuvae, fusi, idr totigilima. O mea e sili ona lelei o oloa ma le faʻatulagaina o tagata ese, lea e faʻatagaina oe i le faʻamalamalamaina ma le faʻaeteete mea i sela. Vai, mo se faataitaiga, ma mimilo, i le isi - socks po liten. A lava le faʻailoga o le Kapeneta faʻatagaina, e mafai ona aʻoaʻoina ni atigipusa teuina, palanikeke ma isi mea tetele.

Faʻafetai i fesoʻotaʻiga o onapo nei (Rollers, Taiala, Totototogi), e faigofie ma tatala le au faʻatau ma matala ma le le malamalama. Faʻalagolago i le mamanu, e mafai ona faʻamaeʻaina (lea e le mafai ona sili atu ona talafeagai) poʻo le vaega o le vaega. O le atoaga o faʻaoga o loʻo faʻalagolago i le ituaiga o taʻiala e lua ituaiga: Roller ma 'aveʻese. Luga o loʻo faʻaaoga le palasitika papala. O le upu o le latou auaunaga ma lamolemole e faalagolago i le tulaga lelei o plastics. O le pusa e tumau le avega i le 25kg ma faigofie ona gaoioi. Peitai, faataamilo ma le malosi o ia, na te ofiese mai le faatonuga. O le isi minus o lena ma le fesoasoani a rollers e le mafai ona maua atoa le faʻalauteleina o le faʻalauteleina - tumau i taimi uma natia 7-10cm voluma.

View mai totonu
ae
View mai totonu
B.
View mai totonu
i totonu
View mai totonu
G.

Filifiliga masani mo le faʻatumuina o le koneiaʻia o le fale puipui: A - A --VE; e - tolu-lamatiaga; i totonu - fa itu itu; G - lima-faitaulaga

Sili atu taugofie isi rollers - o le polo. E sili atu lo latou tumau, ia latou latalata i le 50kg, galue faʻauia ma faigofie, tuʻuina atu atoatoa le faʻalauteleina ma le faʻatuatuaina o le nofoaga.

Mamanuina o se pusaaitu, mafaufau:

View mai totonu

1. O le sili ona manaʻomia le loloto o le oloa o le 60-70cm. O nei tapulaʻa e sili ona lelei ma mo le faʻaaogaina o meaafale atoa ma le atoa, ma le teuina o manutau o laei. O le lautele o tauau e ave - 45cm, ma le 5 cm o le ea vaega, ina ia le afaina ai le lavalava mo le faitotoʻa o oloa ma le 10 cm i luga ole faitotoʻa. O le lona lua fautuaina le loloto o filifiliga e tusa ma le 40 cm. I le nofoaga, nai lo le pito i luga o le fusi, o le toe faaseʻeina o le transvers struck o le umi o le 30cm.

2. O taiala ma rollers e aveʻesea mai le kapeneta 10 cm o aoga aoga.

3. O le umi o le pito o le fata o le 60-70cm, e le sili atu le puipui i le 1m ina ia malupuipuia ai fata po o puipui.

4. O le fuainumera o vaega taʻitasi i totonu o le Kapepeneta e tatau ona tutusa ma le numera o faitotoʻa, a leai se isi "sone ua fausia i totonu. Sili ona lelei faitotoa ma le lautele o le 60-90cm. E faigata ona faʻagaioi le ie sitise i le gaoioi, ma le vaapiapi e lafo pe a aveina le taʻavale.

5. O le Kapeneta e tolu ona tafetoto le tatalaina na o le tasi lona lua.

View mai totonu

6. O le mamao i le va o puipui mo mea pupuʻu e le tatau ona i lalo ifo o le 90cm, mai le fata i le latalata i le tautau i le 42 m, o le sili sili ona lelei i le 28 i le 40 cm.

Talu ai nei, e le gata i lea i nofoaga tutotonu na amata faʻaaoga le tolopoina o ato aluminumi poʻo uamea mesh ma polmer. E tele a latou tulaga lelei: o le lautele (ma le mamafa ia i latou), aua le faaputu le pefu, o mea ua tatalaina i totonu ma avanoa. E masani lava ona latou faia ni vaega faaopoopo mo le motusia o mea. O le loloto o le ato eseese mai le 8.5 i le 30 cm. E mafai ona latou faatulagaina i le modules ma poloka.

Gagau ma soloi

Aoga faʻaaoga le voluma o le fale o le fale puipui, gagau ma faʻataʻamilomilo mea o le "carousel" o loʻo maua ai le '' aisa mo le teuina o ofuvae, ofutino, belts ma Hanger ma le eletise eletise ma osofaiga. Ioe, o le a matua faʻateleina ai le aofaʻiga o mea. Ae afai e te manaʻo e faaauupegaina i le avanoa filemu, ona e aunoa ma latou e le mafai ona faia.

View mai totonu
sefulu ma le lima
View mai totonu
sefulu ma le ono
View mai totonu
17.
View mai totonu
sefulu ma le valu

15. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapotopotoga o le avanoa o se faaluaina o le kapeneta kapeneta-potu e aunoa ma le faʻaogaina o elemene feaveaʻi.

16. Faʻatumuina o se pusaaitu, faʻavae i luga o le alamsum racks (LOFTE System), o se ata pupula o le aoga.

17. O le teuteuga i totonu o le puipuiga ma le faʻatumuina o ECALMUM CARETS e aveʻese taʻitoʻatasi.

18. Faigofie le teuina o fofo - toese solo

Mo le teuina o tautau lavalava, na faia o le tautau - e masani ona eseese mo ofu uumi ma pupuu. Afai o le kapeneta e faʻatagaina ai le faʻaaogaina. E pei o le lapotopoto poʻo le oval chrome uʻamea rod i le kolosi o le vaega (Faʻaalia ai pe a sili atu lona umi nai lo le mita, ona e aunoa ma isi lagolago e mafai ona suia i lalo o le mamafa). I tua atu o le umi, o loʻo i ai ni mea e fevae ai le manava o manava, lea ua naʻo le tele o aitema o le pusaaipoto. Afai o le lautele o le matagaluega faʻatagaina, o masini e tuʻu i paga.

A faʻapipiʻi le toʻotoʻo mo tautau e, ia manatua o le mamao ese mai le tulaga maualuga o le u, e leai se isi mea e faigata tele ona aveese ma tautau ona tauau.

Seasea ona ofuina lavalava e mafai ona teuina i luga o le paytography i lalo o le taualuga o le kapoti ma sau mai iina, lalo le barbell ma ona tauau. Pantographs, e pei ona tautau, eseese i le nofoaga - le umi ma trapverse, e tusa ai ma mea o gaosiga - aluminim ma uamea chrome. Ma le isi, oi latou o eletise eletise ma masini. I le faʻaopopoga i le faʻataʻitaʻiga, o le partograph e tumau i le 18kg ofu.

4 auala e sefe ai

O le tau o le kapeneta e faʻalagolago i le tau o vaega, lapoa ma ituaiga (fale pe fausia-i) ma e mafai ona eseese. O le a le mea e mafai ona sefe ina ia le afaina le tulaga lelei?

1. Afai o loʻo ulu atu le kapeneta i totonu o le fana, mumusu e fai le kapeneta elemene ma poloaiga na o le sliding system - lea o le a faʻaititia ai le tau i le 15-30%. I le taimi lava e tasi, ia tapenaina mo faigata ma le faʻamau o fata (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo fai mai ai le lamatiaga o le uala.

2. Nai lo o le tau faʻatagata pe togafitia le tioata, faʻatonu se faitotoʻa o le faitotoʻa mai se masani masani lamio.

3. Faʻatalo mai ato ma faʻapaliga faila, e matua taugata lava tagata tekonolosi, ae ia le afaina ai le faʻavae o le Kapeneta. O le mea sili ona tele o le paketi o fale malupuipuia mai le chipboard, masani rood mo lavalava, nai lo partographer - o le atigiscopic "ma le crochet.

4. E mafai ona e sefe i le faʻataʻitaʻiga system, ae e le aoga: O le lelei o le faʻataʻitaʻiga faiga faʻalagolago i le faʻatuatuaina o le Kapeneta ma le lamolemole o faitotoʻa. O Rollers e tatau ona i luga o ni fana, mea - uamea pe fai le palu-palasitika palasitika ma le tafilo tata.

Totonu o le Kapeneta Faʻapipiʻi Faifaitau o loʻo fuafua mo ofuvae, Skirts, fusi, fusi poʻo tagata ua taofia. E mafai ona latou tutumau, litaea, rotating ituaiga "carousel", e faʻamatalaina o se pusa faʻa-vetu. O lea e le faʻapipiʻiina lavalava ma mea faigaluega, o tagata o loʻo faʻaogaina i le paʻu mama, o loʻo alalaufa .d.d. E i ai foi clipspend clamps mo seevae, ma le fesoasoani a seevae e taofiofi mo le teuina mo le pito i luga. Faʻatagaina faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻataunuʻuina lona avanoa i totonu ina ia sosoʻo ai, o loʻo salalau ai faitotoʻa, o le a e malie.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le faʻaaogaina o faitotoʻa, Ecalum, Lumi, o Moumi, Judeconti mo fesoasoani tapena mea.

Faitau atili