Tusi

Anonim

Mautu goncharov o loʻo nafa ma fesili e uiga i le inisiua, o le ulu o le tagata faʻatau na malamalama ai vaega o Filipo. E matua taua lava i le IvD.RA le upega tafailagi, sa filifilia e le au faatonu le sili ona lelei ma masani fesili. Matou te ofoina atu ia te oe tali ia i latou, saunia e tagata faʻapitoa moszhilia

Tusi 12302_1

Nai lo le nofoaga, o se fesili lea ...

Ole mea taua e le kulimi mo mea teuteu o loʻo feagai ma le maa ma le amio leaga e finau ai o le gluse screenses i luga o le coucts faʻavae e fetaui ma sima. Ae ui i lea, o matou matai ua uma ona faasee pa puipui o le fale mautotogi ma le sima. O le a la le mea ua tupu nei? Antonana Kukushkina

Moscow

Tusi
tasi
Tusi
2.
Tusi
3.
Tusi
fa

Sima glue flinsen Plus (Knauf) (1) ua mamanuina mo le muina o Chile Cerac Primer C-M (Utakol) (3) (3) Soveals a Plaster Back ma Hercing Glue Trieris

Na fesiligia e le ofisa faatonu e tali le fesili lea o tagata tomai faapitoa o kamupani tetele e toatolu. Eseese Ivlya, Saint-Goben Product Pule, Rus "(Lusia), talitonu o le faaeʻeina o le maa ma le ofutino. Oti i lalo o le faaumaina o ia mea e tatau ona faapipiiina e coument. O le tutusa o le corditic e masani ona faʻaaogaina i totonu o le headiant. O le sipuni ai o le sima lea e aunoa ma faʻafitauli e faʻailoa ai le eseesega i le vevela ma le susu. O le mea lea, o le fasimea e tatau ona aveesea mai le puipui ma toe mafanafana ma le tuʻufaʻatasia o le tulaga.

Arkady Lukoyanov, ulu o le Tapuph Marketing Krasnogorsk Kamupani (Lusia), o le ulu o le kamupani "Knaufi), o le Krasing Krasnoduck O le a le aoga o se laupepa i totonu, o le faavae o le a vave vave e mitiia vai mai ia. O le kelu e le maua le malosi e manaʻo ai, ma o lona uu ma le faʻavae o le a faʻavaivaia. O le mea lea, o puipui o loʻo ufiufi i le Gyppum Plaster e tatau ona fai ma le palapala, mo se faʻataʻitaʻiga, a lē o suauu. E faʻatumu solo, pipiʻi loloto i luga, e faʻamalosia ai ma faʻaititia le susu o le susu. A maeʻa ona tuʻu le eleele, e mafai ona faʻaaoga le chemit chelies fofo - leai ni faʻafitauli o le a le tulaʻi mai. I le taimi lava e tasi, mafaufau o le mafiafia o le plaster faaputuga i luga o le faavae e tatau ona i lalo ifo o le 10mm. Faafoliga foi o le sili atu o le sili atu o le 40-50 kg / m.

Sa litaea le Sagecy, Upkov makaina o le Maketi (Lusia), fautuaina tele ni fofo fofo. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona le o le sima lea, ae o le Epomy Polyaorthane lua-vaega e lua-vaega), e aofia ai le faʻapipiʻiina o ituaiga eseese, e aofia ai le faʻapipiʻiina o ituaiga uma o fusi. Ae ui i lea, o lenei tuʻufaʻatasiga e taugata tele: Se seti o afifi (5 ma le 0.5kg) - 2051 olo. Sili Democratic tau mo Cliptorion Glue Lioacril Steocril e tusa ai ma le synthetic resins: afifiina (5kg) - 662 olo. E faʻaaogaina foʻi mo le feagai ai ma galuega i luga o le plasterboard, gvl ma gypsium plaster e aunoa ma le faʻaaogaina o le eleele. O le mea sili ona taugata metotia e pei ona taua i lalo: e ufiufi ai le Gypsium Basews o Primer Simited Chineration Primation C-M.) i le Clucing Gue.

Faataamilo i le lalolagi atoa

O le au faitau o la matou mekasini i luga o le fono ma i mataitusi e tele fesili e uiga i le moli o totonu. Sa matou fai atu e tali nisi o i latou, o le mea maualuga goncharov, o le ulu o le tagata faʻatau o le vaega o Filisitia

Tusi

Tusi

Tusi

O le aiga fou o le aiga e matagofie ma aoga (6-8).

Tusi

Tusi

Tusi

O lamepa e faʻatonutonuina e faʻaaogaina le lagona mafanafana o le mafaufau: fausia-i pe mamao (9-12).

Tusi

Tusi

Tusi

E toʻatasi le pulea e tasi e mafai ona pulea e ni moli laiti ma taʻitasi taʻitasi, faʻapea foʻi ma le sefe i le tolu moli mata ma sui i le tasi paʻi atu o le ki (13).

O le malamalama o le malosi-sosi o lamepa masani ona faia se potu le mautonu. Faʻafefea ona 'alofia lenei?

Pe a filifilia se moli mo le fale, ua ou mafaufau lelei i le latou pito sili ona lanu e faailoa mai i luga o le afifi. Fai se potu faʻa-koʻina, potumoe ma tamaiti o le a faʻatagaina lamepa ma lanu vevela e tusa ma le 2700 k, faia se moli paʻepaʻe e soli i totonu. Lamepa ma lanu vevela o 4000 k ma sili atu e maua ai le malulu paʻepaʻe malamalama, o le a fesoasoani e mafaufau lelei. O nei lamepa e sili atu le filifili mo lamepa i luga o le kesi.

O a lamepa e maua ai le sili atu o le malosi o le malosi?

Talia le a faʻatagaina lamepa e faʻaitiitia le eletise eletise e sili atu ile 80%. O loʻo ia te i latou foʻi le olaga sili ona onosaʻi - e oʻo i le 45 afe itula, o le mea lena, e mafai ona e faʻaaogaina se moli malamalama mo le 20 tausaga. O le tulaga o le aofaʻi o le pasene faigofie e faʻatonutonu ai le maualuga o osofaʻiga ua faia e se moli. O le malo fou na mafua ai ni fofo o le fale e tuʻuina atu avanoa e fausia ai se siosiomaga leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o Filisitia o loʻo ola i latou ma le lanu lanu o 16 miliona lanu o le a faʻatagaina e vali ai totonu.

E i ai le manatu o le faʻaola saogalemu ma, aemaise apemp e aʻafia le gaioiga o le faʻaeletonika, pei o suʻega ma metotia. E faapena?

O lamepa lelei o le sefeina o apepine malosi ma le maua o moli, e le mafai ona faalavelave i le gaioiga faavaomalo i televise, talu ai latou te le faia ni fanua faaletapi poo telesegaina. O le mafuaʻaga lena matou te fautuaina ai oloa o loʻo faʻamaonia o mea gaosi.

Faʻapefea Ona Filifilia le Mea Tonu Ata mo se Fale Fou?

E manaʻomia le amanaia o manaʻoga mo le eletise eletise o malamalama o le malamalama e faʻaaogaina i sone o le fale mautotogi. O lea, aua o faletaele, o lamepa e manaʻomia ma se maualuga maualuga o le puipuiga mai le susu. I le faʻaopopoga i le aotelega o le moli, e manaʻomia le maua o se lagona loloto o sone aoga. E mafai foʻi ona tatou vaevae le potu i luga o sone, e faʻatulaga ai le leo, faʻamamafa ai foliga o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le toʻatele o aoina (Filipi) E mafai ona e mauaina lamepa mo fale mautotogi uma i totonu o se masani poʻo le itu faʻaonapo nei.

Blitz-borkophop

Le aufaitau pele! E matua taua lava i le IvD.RA le upega tafailagi, sa filifilia e le au faatonu le sili ona lelei ma masani fesili. Matou te ofoina atu ia te oe tali ia i latou, saunia e tagata faʻapitoa moszhilia

Tusi
sefulu mal le fa
Tusi
sefulu ma le lima
sefulu ma le ono 17.

Tagata mamanu m. Nakosasva. Ata: V. Nefutadov (14).

Tusiata v. wha. Komepiuta ata: A. arverkin (16).

E faʻaopopo le vaega o le fale mautotogi ina ua maeʻa ona auai i le Loggia? Faʻafefea ona faʻamaonia ia suiga?

Ioe, faateleina. O le auai i le loggia e faia e tusa ma le poloketi na malilie i luga o le Mauga o le Spippe, ia amanaia le puipuia o le fale susu o le fale.

UNS i totonu o le fale o le fale i le maualuga o le maualuga 6m. Matou te mananaʻo e faʻatulaga se potumoe i luga o le mesanini. Faʻafefea ona 'iā te oe?

O nei galuega e faia e le poloketi ma le fuafuaina o le faatuina. A faʻateleina lou fale mautotogi, e le o se toe faʻatulagaina, ae toe faʻafou. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le taligasgostroynadzor, maua se faʻatagaina o le galuega ona lafoina ai se afifi o pepa mo le faamaoniga.

E mafai ona ave se lalaga vave i le Loggia?

E faigata, aua o le faʻamafanafana o le fale ua solia. O Loggis ua vevela i le eletise vevela vevela.

E mafai ona 'alo ese vai mafanafana fusi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi?

E leai, e le faʻatagaina, peʻa oʻo atu i le faʻaalia o faʻafitauli i totonu o le galuega a se vaʻalele lautele vai vevela.

E mafai ona 'inoʻino le fausia-i le uarota e aunoa ma feutagaiga?

Ioe, afai e le o fausia se potu tutoʻatasi ma lona nofoaga e le faʻatagaina.

E faʻatagaina ona ave i le vai vai poʻo le faʻalauteleina o latou tuaoi?

Ua faʻatagaina sone susu ma umukuka ma umukuka e faʻaliliu na o le poloketi ma i le mea na tupu o le a latou o loʻo i luga o nofoaga e le o nofo ai. O lenei faʻatapulaʻa faasino i lo latou faʻalauteleina.

E mafai ona faia se faletaele ma le ulufale mai le potumoe?

E le mafai ona faia se ulufale mai i nofoaga e nonofo ai i totonu o se potu ua faʻaautuina i se faleuila. Ae o lenei aiaiga e le faʻaaogaina i le fale mautotogi e faʻatatau i fale o loʻo iai i totonu o loʻo i ai le faletaele lona lua. Mafai le fola i totonu o le faletaele e tutusa lelei ma fola i isi potu? E leai. Eseese tulaga e manaʻomia e faia ai le "paluga" poʻo manaʻomia o tagata i le maualuga o le 4cm.

E mafai ona aveese 'ese mai le faletaele ma le faletaele ma se faletaele ma se pamu o le pamu? Afai o lea, o fea e te manaʻomia e faʻaalu ai nei paipa?

Ioe. O paipa e tatau ona faia na o le sili atu i luga o nofoaga e le o nonofo ai, pei o le auala i luga o le auala o le isi fale mautotogi

Afai o le umukuka e faʻaliliu atu i le nofoaga o le fale tutotonu e aunoa ma le malamalama masani, e mafai ona lava malamalama e alu i le tioata faitotoʻa?

E manaʻomia le fuafua o le tulaga o le faʻaaliga ma le le lava o le malamalama masani e taui ai mo gaioiga. Sili atu le taua: O sea umukuka e tatau ona faʻauʻuina i le ventipelation system. (Faʻaliliuina le umukuka ma se kesi kesi e faʻasaina.)

E mafai ona e faia i totonu o le pa pito i fafo o le pu mo ventiplation auala, saunia le faatosinaga poʻo le aveeseina o le ea mai le umukuka i totonu o le umukuka (80, 100mm)?

E mafai ona i ai, aʻo le o le maitauina o le tiute tatau o le taʻamilosaga o soo se pisa.

E faʻatagaina ona faʻateleina le tatalaina i totonu o se mea le aoga e tau atu i le umukuka?

Ioe, ae afai o le umukuka ua faʻaauloto i le ogaumu kesi, e tatau ona i ai le tatalaina i le faitotoʻa.

O le a le galuega i luga o le fola e manaʻomia e faʻamaopoopo ai?

E aunoa ma le feutagaiga, e mafai ona e suia le faʻamaeaina o le taʻotoga pe taʻoto solo i luga o le mea tuai. Afai ua suia le fola, o le poloketi e manaʻomia ma le faʻaoʻoina.

Afai o iai se ata, o loʻo i ai se komiti sinia ma se leo leaga?

Na o le fuafuaina. O le mea molimau, ma safanua tele le siʻosiʻomaga o le laupapa mea totino, ae o le uiga foʻi o se tulaga faapitoa ma o le faʻamalosiʻau e tatau ona faʻatonutonuina.

Ou te faia i fafo e faʻatau atu loʻu fale mautotogi lea e le mafaafitia le vaega o le le amanaia. E tatau ona ou toe faʻafoʻiina?

Le tatau. E mafai ona e tuʻufaʻatasia nei suiga i le maitauina e aunoa ma faʻasalaga. E faasa 'ona tapunia e aunoa ma le poloketi, faʻapisinisi faʻatino e faʻatino i luga o puipui.

E tatau ona e faʻamaopoopo le faʻapipiʻi o le antenna, o le ea malulu i luga o le fale?

E leai se mea e te mativa ai.

Faitau atili