Sailiga fou i le tala

Anonim

O se ulugalii talavou na le fiafia i le atoaga o lona tolu-potu potu e tolu o loʻo i ai i le stalinba vertank i luga o le Moscow Interburg (lona toʻalua ua faʻatumauina). O tusitala o le poloketi ua fuafuaina le toe faaleleia ma le le masani ai-faʻataʻitaʻiga mamanu, tuʻufaʻatasia taimi eseese o taimi ma faʻaopopoina se faigata lanu gamupo

Sailiga fou i le tala 12304_1

O se ulugalii talavou na le fiafia i le atoaga o lona tolu-potu potu e tolu o loʻo i ai i le stalinba vertank i luga o le Moscow Interburg (lona toʻalua ua faʻatumauina). O tusitala o le poloketi ua fuafuaina le toe faaleleia ma le le masani ai-faʻataʻitaʻiga mamanu, tuʻufaʻatasia taimi eseese o taimi ma faʻaopopoina se faigata lanu gamupo

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻaitu faaonapo nei i elemene o faʻaupuga ma aau; Vekeple ma paolo o muamua e mafai ona fogalu ma moli moli laupapa ma tatala piliki malie; Taofia le foloa foloa ma sili ona faateleina leonardo da vIN binac cradings reduction i luga o fuʻa ma puipui puipui; Faʻavasega taʻaloga o manatunatuga ma toe taumafai ... O se mea faigata ma mamao mai se lisi atoa o ni vaega le masani ai, ma le fesoasoani o se tala faigata ma manaia.

Sailiga fou i le tala
tasi
Sailiga fou i le tala
2.
Sailiga fou i le tala
3.
Sailiga fou i le tala
fa

1. O lea, o le alatele ma le potu 'ai taʻele o le potu e faʻapipiʻi ma tuto i totonu o le patona. O le agamalu samasama o loʻo fausia ai nofoa o Tai ma le faʻataʻitaʻiga matagofie ma mafuaʻaga o fesoʻotaʻiga ma le muamua e ono manaia.

2. Mai le alavai le magafagafa e lelea le matagofie o le vaega o le elea i le faamalama. O le Windows o loʻo tapunia e ala i le faigofie faʻatauga i luga o le fola faʻapipiʻi i luga o le pa ma le pauna.

4.5. Faʻateʻaina mai le piliki o le vai i le va o le alatele ma le potu malolo na faia se lapotopoto faʻamalama-lug-saoloto. O le faʻamalama o loʻo i le tulaga o le mata ma maeʻa ai ona faʻamaeaina isi metotia, vaʻaia vaʻaia avanoa. Mai le vaega o le alatele, puipui uma o loʻo fesoʻotaʻi i le vaega o loʻo laina i faʻata, o le fausiaina o le aʻafiaga o mafuaʻaga e le iʻu ai.

Sailiga fou i le tala
lima
Sailiga fou i le tala
6.
Sailiga fou i le tala
7.
Sailiga fou i le tala
valu

8. Faʻapipiʻi i luga o le laʻau i lalo o le laʻau "apu", talafatu o le "Peninsususu" Amio ai, o le lagona mafanafana na faia ai se lagona faʻamafanafana i le vaega oona. White lanu o le faʻapipiʻi modules na fesoasoani e nanaina a latou le masani ai ma le tele o volume. Ata o Leonard i luga o le Umisagi Roma ma i le Pa o Sini, o le keneo o onapo nei sa lelei.

O tagata e ona o le potu e tolu potu potu e tolu i le fale, lea e sili atu nai lo le luasefulu o le seneturi. Peitaʻi, o Peteru, - Kaunicia ma Malsania, Ună, Anngen Annistr Ann. E iloga le aufaʻaleaga i le aotelega o aganuu, paʻi ma le faʻaeteete ma le faaeteete i le tasi ma le isi, faʻafaigofie le malosi ma matala e sui. O fofo uma latou te nonofo vave faʻatasi ma faʻatasi, faʻaali se mea e seasea lava ona aoga. Na taʻutaʻua ai tusitusiga ma fesoasoani i le mea moni o le poloketi, e ui i soʻo se paketi a le paleni, na fausiaina i le foafoaga. Na vaaia e le au ona iloa manatu o loʻo fautuaina e Naalia le Sworton ma Anna Belyaevskaya. Mai le na foliga mai o le fale mautotogi e leai se togi, ae na faʻasolosolo ai le faʻapaleniina i mea le tumau i ni faʻafitauli. Matua, ua taunuʻu mai i le toe faʻaleleia o le faʻaiuga, le mafai ona aʻoaʻoina se tulimanu e tasi - o faʻavae ma otootoga o nofoaga ua suia tele. O lenei mea na tutupu mai e le gata ona o le toe faʻaleleia o vaega, lea ua soloia ai vaega tuai, ma toeititi lava fou o loʻo fausia se potu talafeagai (o loʻo maua ai le malosi o le umukuka fausaga e tusa ai ma inisinia fuafuaina). O tuaoi moni o le avanoa toe faafou ma lona manatu vaʻaia e le fesoʻotaʻi foi: faʻata (laiti ma vaega mautu) e faigata ona mate, aisea e maua ai le malamalama i le taimi vaega ua masalosalo, pe a le tuaoi o le paie

Liua o le ala savali

Ofoofogia suiga i lenei fale mautotogi na tupu i le alatele. Muamua, e leʻo iai i luma uma - o le faitotoʻa ulufale ulufale mai i se ala umi, na mafai ai ona alu i potu nofomau. Ina ia faʻatulaga se nofoaga ulufale ai fale, na tuʻuina mai e le tusiata se tamai sikuea (i le 4.5 m2) ma fausia se vasega mai itu e tolu. O le mea mulimuli o le a tatau ona fausia se 'ato' 'taga', ae o le lagona o se potu tele ma tele tafaoga i potu tuaoi o loʻo aliali mai. O lenei faʻamoemoe e fausia faʻata: o loʻo laina i le puipui atoa i le faitotoʻa i le faitotoʻa i le potu laki. O le isi faʻata o le faʻata mai le fola i le mafanafana o le faʻaupuga i le va o le piliki o le piliki o le piliki ma le kolone. Ona o lenei, o loʻo i ai le teleloga o taʻaloga o le toe gaosia, o lo o lagolagoina i tafatafa o laʻau, sa teuteuina i faʻata.

Peitaʻi, o le 'sitaisi "o loʻo avea ma tagata o le au tusitala o le poloketi. E fesoasoani le aʻoaʻoina lelei lava mo le pa'ū i le vaega o nisi nofoaga, lea na faʻatagaina e faʻatulaga ai fou ma tuʻuina atu i latou. O le alatele e foliga lautele ma soʻo se tikeri o le latalata, e aofia ai mai le potu 'ai, o le mea e mafai ona e alu iai, o le a e ofi ai le ituaiga o le potu i le potu malolo. O le isi koloni o le vaega lea na faasoaina atu le umukuka ma le 'ai potu. Le fa o ona lameli, i le satauro vaega, o loʻo faʻatumuina faʻatasiga, fai se faʻasologa faigata. E tulaʻi mai ona o le mea moni o le itu (lautele) itu o koluma e laina i faʻata (i le ala, o le tutusa o le faʻafitauli o le kolonnnade. O faʻataʻitaʻiga e fausia ai le taufaasese o matala e tau atu i isi nofoaga, e lua lanu lanu lanu o le puipui puipui ma meaafale. I tua o le kolone, o le isi i le alatele, o le potu malolo e iloa ai lea e mafai ona e ulufale i le tatalaina matala. I le va o le potu 'ai ma le potu malolo e i ai se isi potu - o le potumoe. E leai ni faitotoʻa i le va so sone o le paʻu o le afa, ae o latou tuaoi e manino. O le lagona o le Faʻamaoni Faʻamamatiaga o le avanoa e mafua mai i le tatalaina o meaola i vaiolini tuaoi ma faʻata i faʻata, "faʻalauteleina" ma le "fagu fagu.

Avanoa Leonardo

O se tamai kalena pepa na aumai e Natalie Smyrton mai Italia, lea, ma lona maualuga maualuga, o le Leonardo David, na unala se manaia lelei mo tusitala. O le ata na faʻaalu ma toe gaosia i le tele o le tele o le fuataga i luga o fuʻa faʻapitoa ma puipui puipui. Ata o le tele o taʻavale ma fausaga-laufanua ata, faia e le lauiloa, saienitisi ma tusiata, tuʻuina atu le totonuga o le hism (a aunoa o le mea lea e matua i ai ma le tele o mea le tumau). O le uiga faʻapitoa o le tagata filifilia o loʻo talia o loʻo vaʻaia e le solia ai le vaalele le vaalele ma i le taimi e tasi e faʻafaigofie ai, "le faʻamalieina". E eseese tausua e filifilia mo vaega eseese o puipui - sili atu le malosi pe, i se isi itu, "Spirs", e fuafua i le Initaneti.

Faʻamaeʻa metotia faʻatautaia o ni sini tutusa - e tuʻu faʻatasi, tasi vaevaeina ma fausiaina ni nila fou, oona i le tasi ma le isi. O le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga e teuteu ai o latou galuega ua suia e faʻatatau i le vaega: Latou te tautua e uiga ese o ni vaega uiga ese e fausia ai se mea faʻapitoa o loʻo fausia ai se mea. Brick Prick Croom ma se lapoa faataamilo i le faamalama o le Window "galue" i luga o le fale o le fale ma le potu malolo. Tulaga taua, o loʻo ia tele ai se gaioiga (o le lagona faʻaleleia atili i le tele o toe manatunatuga i faʻata), ma e mafua ai ona faʻaalia le leo o le boroquare uiga o le taua. O le le taui o lenei tulaga e fesoasoani e faalototele ai ni mea manaia. O le vaega ma le tusiata ata na teuteuina le puipui pito i tua o le fata ma le puipui i tua atu o le sofa, o le pou lea e faʻapipiʻi ai le tulimanu o Eaves). O se faʻailoga e le faʻatagaina faalua ona tata le faʻamaualuga o le faʻamalama - le tuʻutuʻuga (tusi i luga o le puipui) ma le mafai (o le utu o (e ono faʻauʻuina, e mafai ona faʻaogaina i le faʻamalama o).

Sailiga fou i le tala
iva
Sailiga fou i le tala
10
Sailiga fou i le tala
sefulu ma le tasi
Sailiga fou i le tala
12

10, 11. O le faletaele moli softe ituaiga o tagata pendat plaffers. O le soʻotaga ma le aufaita e fausia ai le faʻauma: E foliga mai o soʻo se mea o loʻo iai stakes e nana ai nisi o le taʻele - mo le itu tauagavale o le vai. I mea faʻataʻoto, e le mafai ona nana i totonu o le afeafe ma tapuni ai faitotoʻa.

12. O le itupa o le potu malolo ua laina i le tele o le tele o enaena laupapa laupapa. Sulu moli lanu ese mai le lua voluma sponluers o loʻo sapalaiina e lamepa fausia i totonu o se miswall tolopoina "tulaga i luga o le nofoaga o faafiafiaga.

Sailiga fou i le tala
13
Sailiga fou i le tala
sefulu mal le fa
Sailiga fou i le tala
sefulu ma le lima

13. O le tulimanu o le faletaele o le faletaele vaega (mai le umukuka i le na mafua ai le fanaina, o le kapeneta ma le kapeneta e fausia i totonu o le totonugalemu) Luga ma le fufulu fufulu o se maʻa faʻapitoa i lalo o le kapeneta e tu i luga o itu uma e lua. Mo mea faigaluega.

14. O loʻo fausia ni pou failauga i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe.

Olaga i nei puipui e le gata, e talafeagai, o le totonugaluga na aumaia ai le tele o manatu manaia i le au atamamai ma a latou malo, e le masani ai i le taimi nei o le lumanai.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Sailiga fou i le tala
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Sailiga fou i le tala
O le fuafuaga ae e te leʻi toe faaleleia o talavou o le fale mautotogi ua uma ona mauaina ma isi tagata poto (Ae paga lea, ae le manuia tele, o le latou mafutaga ua afaina ai. E fiafia Kausia i lana eria: E tele mea lanu meamata, manaia, poto, atamai ma agaalofa agalelei, tuaoi ua masani ai. Sa ou manao i le matagofie o lenei siosiomaga ma i totonu. O lo tatou manatu, o le fale mautotogi e atagia mai ai foliga ma uiga o 'au - e foliga manino o i latou e manino. "

O fola o loʻo faʻapipiʻi ma fusi o loʻo faʻaputuina ma se eletise eletise. O le fale mautotogi e faʻaoʻo atu i le vaeluaina-faiga ma totonu o le puipui puipui. Fedorr, o se tuʻufaʻatasiga o musika lelei, fai mai e faʻapipiʻi failauga e leai se mea e leai se mea e leai se mea e leai se mea e maua ai le faletaele, potumoe ma le umukuka Toe faʻafoi le ulufale e suia faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le potu malolo ma le potumoe.

Anna Belyaevskaya tusiata, Natatalia Step.org

Faitau atili