O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga

Anonim

Fufulu pupuni, mamago seevae pe pasi i le faletusi - tuu i le faletusi - tuu atu ia mea ma isi filifiliga e fetuunai ai le faaputuga o le prop.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_1

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga

E tupu, o le lolomiga o le mekasini poʻo le nusipepa e faʻanoanoa e faʻaoʻo atu mafua mai i faʻasalalauga taua, ma o nisi taimi nusipepa e faaputuputu i le fale. E mafai ona faʻaaogaina i aso uma i aso uma - e lava le manatua pe faʻapefea ona faia e o tatou fomaʻi ma matua matutua.

1 faʻaaoga i le faʻamamaina

Naʻo le tasi o fua na o mai mai tupulaga ua tuanai o le faʻaaogaina o le nusipepa o le tulaga mulimuli o le tulaga mulimuli i le matagi o le Windows. O le solosolo o le solosolo mai le nusipepa atoatoa ma le tetea i tioata.

Ma e mafai foi ona faʻaaoga le pepa mo le pupula o laʻau. Afai e iai sau faleoloa sima, e mafai ona e taumafai pe a uma le faʻamamaina susu susu e alu ai ma le nusipepa e mafai ona pupula.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_3

  • 11 Smart manatu mo le teuina mekasini i le fale

2 teuteuina le totonu

Taumafai e teuteu se fasi meaafale ma laupepa. E mafai foi ona faʻaogaina ae le o le Wallpaper i luga o le puipui o le pa - O lenei metotia foliga moni lava. Mai nusipepa e faia foi se pule teufaaloaloa, pe ua uma ona avanoa mea.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_5

  • 11 mea i totonu o le fale ei ai le ola mumu (atonu o le taimi ua ou alu ese ai?)

3 tausiga mo seevae

Nusipepa po o mekasini o se fesoasoani matagofie i le tuua o seevae. Mo se faataitaiga, i le pa'ū, i le timuga lava vaitau, o seevae na puapuagatia tele mai le susu. E mafai ona e aveese le mea e faʻaaoga ai pepa poʻo le aulolo tuai. Na o le masalosalo i le nusipepa i totonu o nusipepa ma tuu i totonu o le seevae mo le po. E mafai e se isi faʻasalalauga ona faʻaaogaina e teu ai le vaitau o seevae. O lea e le maua pea seevae ma seevae ma seevae i totonu o le atigipusa, mafaufau i isu mai totonu ma se pepa nutimomoia.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_7

4 afifi meaalofa

O le taimi o aso malolo fou o le tausaga ua latalata mai, ma o le New newspaper e mafai ona fesoasoani e sefe i le tausaga fou afifi o meaalofa. Faʻaaoga le lamolemole i le pito i luga o se faʻasologa o le afifi pepa. Mai luga, e mafai ona teuteuina se meaalofa i lala manogi, polo ma isi faiva. Mo talitonuga, e mafai ona e faapipiiina teutusi, ma nusipepa o lo o talafeagai ai foi mo lenei mea. O na tulaga matapopi lea e le o se pupula tele ata tetele po o ulu e sili ona aulelei.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_8

  • Tuu le timer: Faʻafefea ona maua se fale mautotogi i le 30 minute i le aso

5 pasi i le faletusi

E mafai ona e faʻaputuputu le laina ma foaʻi le faletusi, pe a fai e leai sau nofoaga i lou fale. Masalo e te le taliaina le mea samasama i le lolomiina, ae e mafai lava ona faʻapipiʻi suʻesuʻe aoga ma iloga mekasini i lenei auala. Faʻaali pe o sau o fale faapitoa o lomiga mai le lima e manaʻomia - o nisi taimi faʻasaina e le tumama tulaga.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_10

6 Fai lau oe lava tusi

Ua e faʻaputuputu se numera tele o mekasini, vaeluaina lea o se alofa ona o le aoga o le aoga ma tusitusiga? Ia, alu ese ripote o loʻo e manaʻomia, ma le isi na te toesea. E masani i le tasi tusi e naʻo ni nai itulau talafeagai, aʻo isi e le manaʻomia. Ia e le teuina le togi i le faʻaletonu, tuu le tusi - o se api poʻo se faila ma faila o le a e teugaina pe faʻafaigaluegaina vaega aoga o faʻasalalauga. E mafai ona faia lea o soʻo se tusi o talaaga faʻatatau i le Hobby: kuka, laʻei, togalaʻau ma isi mea.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_11

  • Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti

7 pasi i le taliaina o otaota pepa

O le sili sili lea o le eco-faauo e lafoaʻi pepa, o le a auina atu i le vaega lona lua. Mo le tau faʻaopopo, o nisi o mea faʻapitoa o loʻo ofoina mai ai ni mea laiti taui.

O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga 1231_13

Faitau atili