Fale Saina o Saina

Anonim

I totonu o loʻo tuʻuina atu i totonu, o le "Sananter" O Aust ua folafolaina mai lona tulaga lamatia ma galue loloto, e ui lava e leʻo se faʻa -leni. Taliaina o le Saina tusiata, meafale ma le decort na faia e le ogatotonu masters, fesoʻotaʻi i se tulaga le masani ai, fausia i totonu o fale masani

Fale Saina o Saina 12317_1

I totonu o loʻo tuʻuina atu i totonu, o le "Sananter" O Aust ua folafolaina mai lona tulaga lamatia ma galue loloto, e ui lava e leʻo se faʻa -leni. Taliaina o le Saina tusiata, meafale ma le decort na faia e le ogatotonu masters, fesoʻotaʻi i se tulaga le masani ai, fausia i totonu o fale masani

O le amataga mo le filifilia o se faʻatusatusaga i totonu o le taimi e sili ona manaʻomia se mea e sili ona mafaufauina ma e oʻo lava i se faʻailoga e pei o ... o le ASHKER na aumaia mai le malaga tafafao. Tusa ai i lenei tulaga, sa tonu na mafua ai le fausiaina o se galuega tulaga ese ma fuafua i lana palomi. O le pule o lenei Moscow o loʻo faʻaalia ai le Saina Sounverir o se faʻataʻitaʻiga o laupapa (Brazilian Walnut ma se uiga o le tino meaaiga, faʻapea foi ma le faʻafanua . Architect Yergali Daoutov ma Deviganer PAKOV, o loʻo masani i le Saina Aythetics i le taimi muamua poloketi, na ofoina atu muamua o faʻafitauli mo nofoaga uma. O le faʻailoga o le autu o le tuʻufaʻatasiga e sili atu i tala atu o se talitonuga mama.

Fale Saina o Saina
tasi
Fale Saina o Saina
2.
Fale Saina o Saina
3.

2. O aluga mo le sofa ma nofoa i le natura sili o le sili ona lelei o le moli auro lanu samasama (i le ogatotonu o le kapeta.

Fale Saina o Saina
fa
Fale Saina o Saina
lima
Fale Saina o Saina
6.

4. O le potu taʻitasi o le potu malolo e aofia ai ni vaega na tuʻuina atu i le nofoaga. Mo Faquarium, na faia se maupuepupupupupuu, na fausia i totonu o le vaega ma sa nana lilo i lalo o platbands.

5. O le aofaʻi o nofoa lapoʻa i le potu malolo e pei o nofoalii. Ole taimi lava lea, o le tomanatu ma le au usu na latou faia foi "upusii", faʻapea foi ma vaega faʻavae o lagona o le "taumafanafana.

6. I luga o pito o le sofa, na iai ni kamuta mo lagona mafanafana: i se tasi oi latou - o se polesivin statutte o se fitafita

O le "fagu" o le fale mautotogi fausaga o le kanesi ma le mamalu. Muamua, avanoa avanoa, latalata i foliga i le sikuea, e lua ni koluma e lua i le ogatotonu. Na latou fuafuaina le vaega o le sikuea o le tolu o toega, ma avanoa i se tufuga tumaoti. O le isi, e toetoe a tafatolu i le tolu faamalama e tolu faamalama, sa nonofo ai le avanoa autu (o le tuaoi e tautua ai le pa puipui). Mafaufau i le Faʻatasia o le Aiga - O Se ulugalii faʻaipoipo ma ni fanau se toʻatolu o le aʻoga, o potu o le tamaititi aʻoga), "potu tumaoti e tatau ona iloga i lenei sikuea ma le a potu malolo ma se potu 'ai potu umukuka. O le galuega o fuafuaga faigofie e vaaia: Le faʻataufaʻaiina o le aiga atoa sa o le malosi o le fale mautotogi, e mamao ese le faʻaputuga o le potu fetuutuunai. O ai, o le faaiuga na feteʻenaʻi na mauaina, ma i totonu o le faatūina o le "Saina Mataupu".

Tala ma le Faaauauina

O le fale o le potu malolo teuteuina e fa pepa ma filo ata. Na latou mauaina i le tusiata i Saina faapitoa mo lenei totonu. Faʻamasino e ala i le lelei o galuega - multifiguation faʻavaeina, o le sili atu o le suʻesuʻega o vaega, - o le filo ua maeʻa i se taimi mulimuli ane o le XXV. Ae o laupapa o le papa na latou matutua atu. O le mea moni o loʻo i ai i Saina sa i ai le tu masani ma le soloia o fale tepepidad o fale e faʻaaoga ai a latou auiliiliga (utupoto, rafters o le taimi mulimuli e fausia ai fale fou meaafale. O le mulimuli o le mulimuli o le Pricey Pritzker Archinectal Premium Walg Shou: A o fausia se fale mataaga, na ia faaaogaina le ofutau o fale.

O le potu malolo e aliali mai i le foliga o le Arbor - O le "Tea Paviion". Faʻaloaina e le Filififoina o Swewer ma auala e ala i fausaga, e pei o se fale aoga i le ogatotonu o se faʻatoʻaga Saina. O le moli matala, o loʻo pasi atu i le matematika alofa o moli, o loʻo ufiufi i le lautele o le vaniu o mea falai, faʻataʻitaʻi latalata i le moli masani.

Arau Uelefea

E tusa ai ma le Saina, o le faavae o le tumau faʻatulagaina avanoa o le tausia o le paleni o le malosi o le malosi o le tele o elemene eseese, faʻapea foi ma le tane ma fafine. O tane malolosi o loʻo uʻu i lalo i le faʻamalosi, gafataulimaina o ituaiga ma mautu, fafine - i le manifinifi, ea, faʻatasi ai ma otootoga. O le poloketi Prost poloketi amata o loʻo aofia ai i mea tauʻaluga, i foliga o le sikuea ma se faʻasologa: nofoa, ti ma le 'avas, i luga o ratus. O se mea taua o le Saina faʻatoʻaga ma se fale - o se vaipanoa poʻo le aniva ma le auro: Latou te faʻamalosia le gaioiga o le malosi malosi qi ma aumai le tamaoaiga. O le faʻateleina o le poloketi e fesoʻotaʻi ma lenei faʻavaega, fausia i totonu o le fata.

Koluma natia i tua o elemene faavae, seti tuaoi o le potu malolo lava ia. Ua faʻaalia i se tutoʻatasi o le vaega o le vaeluaina i le taualuga, ufiufi se nofo faʻatasi ma se sofa, nofoa ma le tagata e i ai le isi taimi o le faʻamalologa meainu o le pu. O lenei vaega o le, tonu lava o le asishop poʻo le luki o lala, e manino ma fausiaina se multificeed ma eseese tele le tele o le faʻaupuga o le spatial. Lua vaega faafeagai o le vaega o mea tuusaunoa. I le pito i lalo o loʻo ufitia vaega tapunia i totonu, ma luga aʻe o loʻo tauagofie, - tatala matata; Mai le vaega o le auala savali, o se tau tele tele ma goldhfish foi e fausia i se tasi o latou. O le ogatotonu o mamanu taʻitasi o loʻo faʻaaogaina e le ea i totonu o le ea. Lio. O loʻo iai le faʻafeagai o le tasi, o le avanoa e fesoʻotaʻi ai le auala tele-corridorni o le potu i le umukuka. Mai le mea mulimuli, e mafai ona e alu i matua tumaʻoti o matua ma se potu faletaele tumaʻoti ma le ofu. O le ogatotonu o le pa e aofia ai le tuufaatasiga o le tutuli fola o palu ma e ala i sela ma fetuunai le potu malolo ma se auala e lua ma se potu malo. Mai le itu o le potu malolo i luga o le talaʻaga o pa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le Dresser LCD TV ma se tele-mode lau. O le malulu o le po o le po o le potu e oʻo mai i le potu malo e ala i le tele o faitotoʻa na faia i le matematika tioata i totonu o le tasi o le fale o le fale.

Fale Saina o Saina
7.
Fale Saina o Saina
valu
Fale Saina o Saina
iva
Fale Saina o Saina
10

8. O le fale mautotogi puipuia ni tusitusiga lelei ma faatusa. A o le i ulufale i le potu malolo, i luga o le puipui, - o se lapotopoto kaneta kaneta ma hieroglyphs-manaoga o le fiafia i le ogatotonu. O le auala o le umukuka o loʻo faʻatonuina i Saina o loʻo ufiufi i ata o tarako - faʻailoga o le mana o le mana, faʻateleina ma hieorlyphs "," o le fale lalolagi "," le fiafia ".

9. O le auala e fesoʻotaʻi ai tamaiti ma le sone o fatuga, e pei o se fale Saina o le taumafanafana. Auā o lona fausaga, na faʻatonu ai se kapeta i le tutusa lanu lanu pei o le potu malolo, atoa foʻi ma moega o moega ma moli o le pagutu.

10. Anique Saina Stationste o Paʻepaʻe Paketilain tu i luga o le pito i tua o le ata malamalama o le potu malolo

Fale Saina o Saina
sefulu ma le tasi
Fale Saina o Saina
12
Fale Saina o Saina
13

12. O le moe i tua o le faletaele e teuteuina i le lua-vaega laulau mai le onyx. E tosina mai le tilotilo, faamalosia oe e galo ai i le lavelave o le potu o le potu. I lalo o le taualuga, faataamilo i le tulaga lautele o le potu, - o le fusi ma le laititi mai le maa e tasi.

13. Ole a le tele o meafale taua i le fale o le fale mautotogi, pei o lenei potu e pei o le potu fiafia, e faia i le pasila lea o pasila (IP), e le tupu mai i Asia. O lona fafie e matua mafiafia, faigata i le faʻagaioiga, ma o aitema o le mamafa tele (o lea, o nofoa i totonu o le potu malolo e le mafai ona feoaʻi ai ni tagata se toʻalua) , o lea e mafai ona faʻatulaga le fola mai le ip tatala-ea-ea ma faletaele. O lona fafie e tetee e sasa, fungni, ma le taimi i le taimi e maua ai se siliva siliva siliva

O le tuʻufaʻatasiga o pito i luga o le itu i sasaʻe ma aso nei o tagata Europa i le faʻamoemoega i totonu o lenei atunuʻu sa fua tele. E tele auala e faʻaaogaina ai le muamua metotia ma le masani ai o le eto o loʻo i ai i le mafaufau lelei, o le sili atu le manuia o lenei poloketi.

Faamatala se tasi o tusitala o le poloketi

Fale Saina o Saina
Fuafua muamua ona toe faʻaleleia ae leʻi alu atu ma le galuega i luga o le poloketi, na matou suʻesuʻeina ma le faaeteete le Inst Interior Arethetics ma filifilia faʻataʻitaʻiga talafeagai o se fanua. E fiafia tele le tagata i le vaneina i Saina, ae leai se tasi na manaʻomia tele le teʻa i le tu masani i le tu masani - o le a e faʻaaloalogia ai ma tagata ese. O le mea lea, tatou lafoai le fuafuaina e le aufaioloa a le aufaioloa o meaafale na faia i le mahoniy, fiafia i le ipe (apeka). Faʻataʻitaʻiga (nofoa, tita laulau, Sofa ID) na filifilia i totonu o le fale gaosi, ae o mea uma na matou fai atu e zoom i le muamua-fuafuaina Ina ua maeʻa se vaega umi o le fola, na ou maua ai se taʻavale tele mai le Rosewood o le auala na manaʻomia.

Fale Saina o Saina
O le fuafuaga pe a uma ona toe faʻaaogaina le fale i le ogatotonu o le ventilation, o lea sa le manaʻomia mo le tau o le ea. Tago i totonu o le potu malolo, auala moemiti ma potumoe o loʻo ufitia i se mea teuteu e pei o le sili ona lelei (latou te nonofo i puipui i totonu o Saina). I luga o palking palconies suia faalua slazed Windows, A o le puipuia o le Interbala mamanu i le saʻo, ina ia aua le faʻalavelaveina le fausaga o le fale o le fale. O ofa ma elefatu na faia o fafie masani, o le fatufatuga o le faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo faia i Moscow ma teuteuina i le scrats filo i luga o aʻu ata. Vavaeese, o le lio faataamilo mai apamemea ai mai apamemea, tusi i lalo o le apaau, na filifilia ia i latou i totonu o le totonugalemu.

Tusiata Yergali doutov

Faitau atili