Mafolafola mafolafola

Anonim

I nei puipui, e foliga mai o se fugalaʻau arara - tele taimi ma taimi uma latou te eseese i le auala fou i le mafolafola mamanuina o ata tifaga ma mea totino e fesoʻotaʻi ma latou tagata

Mafolafola mafolafola 12324_1

I nei puipui, e foliga mai o se fugalaʻau arara - tele taimi ma taimi uma latou te eseese i le auala fou i le mafolafola mamanuina o ata tifaga ma mea totino e fesoʻotaʻi ma latou tagata

Matagofie o se fafine le manatu faʻatusatusaina ma se fugalaʻau. I mea uma, e taʻua i le alofa tunoa ma le agalelei o vali, tulaga ese o le aotelega o pepene, o le lotovaivai o laina, naunau malosi. O foliga o le elemene o Elena ma lana tama teine ​​aʻoga maualuga, mo ia e faʻaaogaina ai se mautotogi i totonu o se fale fou fale, mafua ai le eseese o vaega o lafu. Ia ogatasi ma i latou ma uiga uiga o le fale o le pule: E fiafia tele, ma se lagona malie o le matagofie ma le sailia le lagona o le aso malolo. Uma o le sui o lona tolu-potu potu o le saʻolotoga o fuafuaga ma potu eseese (lua potumoe, o se potu 'aiga lelei, o le fale puipui ma totonu lanu, fiafia mata.

Mafolafola mafolafola
tasi
Mafolafola mafolafola
2.
Mafolafola mafolafola
3.

1, 2. O le aoina o popcelin o loʻo i totonu o le laupapa laupapa i lalo o le laulau i lalo o le potu '"motu" mai le itu o loʻo feagai ma le potu malolo, ma o loʻo iai pea.

3. o le agamalu ma le fiafia i le tino-'ai le potu e lagolagoina ai o ia auiliiliga o moli manino i luga o le laulau, pipiimau i le savali o le ea i luga o le puipui .

Mafolafola mafolafola
fa
Mafolafola mafolafola
lima
Mafolafola mafolafola
6.

4. O le moega i le potumoe a Elena na fausia ai se maualuga maualuga o le kapopo "ma taliga", o se taliga ma se ie foliga foliga mimilo. Vaa o le faamalama o loʻo i ai se ofu o le laʻei i le retro style ma papa, latalata i luga - pofu i luga o uili.

5. O le lautele o laʻau o le lua-lanu vali valiina e feosofi ai le faletaele. O le handbasin sone sa teuteuina i se lapopoa laʻau i se lautele o le tino crast strad ma lua maʻila, togi mai le pupula tele.

6. O loʻo manaʻomia, e mafai ona e mai le potu malolo e ala i se tautalaga i le sala, ma e ala i le faitotoʻao le faitotoʻa - E talafeagai tele ile mauaina o malo.

Mafolafola mafolafola
7.
Mafolafola mafolafola
valu
Mafolafola mafolafola
iva

7. O teineiti o teine ​​i totonu o le Intocast Niche o se Desktop Desktop, tuʻufaʻatasia ma se faʻamalama sill. O lagolagoina lagolago mo e tautua au i ni lau tele e toa.

8. I luma o potu tumaʻoti, o se tagata fai pisinisi i luga o le vae-lima, o le faʻata i le lautele lautele ma sconium i le tulaga mautu e tolu e tapunia.

9. Napanona se tuaoi ma se fua o fua, pei o se line pape i luga o le moega, vavae ese le eseesega o le vaalele. O le moli eletise o le chenderelier, e ui atu i le tioata tioata, e peiseai o loʻo ia sulugatiti le ufiufi o puipui.

O le siosiomaga o le feminity ma le talimalo ua uma ona lagona i le alatele: faʻafiafiaina foliga o lanu piniki "i le isi itu o loʻo iai ni mea e mafai ai. O elemene o le masani ai fuafuaina o le fale o le lua o lapisi i luga o nofoaga o le pito i luma ma tumaoti afa o loʻo faʻaputu le potu 'ai, o le umukuka o le agavale - O potu uma e lua ma le faletaele. Masani ma e le fetaui le auala e faʻataʻamilomilo uma ai mea uma. Faʻafetai i se mea manaia, e oʻo i le pasese o le pasi faʻamolemole faʻamolemole mata pe itiiti ifo nai lo potu tetele. O le pito i lalo o puipui o loʻo valiina i totonu o le curadged coming lanu, o le pito i luga o loʻo ufiufi i luga o le mafanafana o leo i totonu o le pito i lalo o le maʻa. O le tuaoi i le va o nofoaga faʻapitoa o loʻo faʻamamafa e oe foʻi ma le tagofia.

Tuufaatasia galuega

O le manaʻo o tagata na ona o loʻo tali atu le umukuka i le taimi pito i luma o le faʻamafanafanaga ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai ni vaega o aga masani tuai, i taimi uma e mafua ai ni faigata o mea tuai. Ina ia mafai ona avea ma tuʻufaʻatasiga ia fealofani, e alagatatau ai ona faʻaalia mafaufauga ma alu ese mai stereotypes. I le tulaga, o le maliliega sa leʻi matua matagofie, ae o le aso nei ma le toʻafilemu. O totonu o le tuʻufaʻatasia o loʻo aofia ai naʻo le lua vaega aoga: I le loloto o le potu i le tasi laina o loʻo i ai le umukuka i luma, ma i le ogatotonu o tupe, o le tele o tupe teu, o le loloto Faaiʻuga o le 72cm, ma le isi, mai le itu o Modzed modules, - 30cm). O le latalata i le umukuka ma se vaega o le 15.7m2 Na faʻatagaina e le Honing lea Hostess, ia e faʻaleleia le meaʻai, ma le malo i luga o le fola.

Mo sone taʻitasi, o tusitala o le poloketi na filifilia lelei, ae le tuʻituʻi ese mai le lautele o le auiliiliga o auiliiliga. O le teuteuina o sone o loʻo tautuaina ai le au kapoti muamua (tele i le ituaiga o retro single lanterns), o le mea e tatau ai, e aunoa ma le matagofie o le teine ​​taʻitasi. O le faletusi o loʻo vaʻaia mai le faleʻoloa: I le talosaga a le talimalo, ua maua ai se ata faʻataʻitaʻiina se isi nofoaga mo tusi, fuafuaina e le maualalo (1.35 m) nofoaga o le fana. Ua faʻapipiʻiina ata a le aiga i luga o puipui, atavali ua faʻafaileleina e se lua faʻaputuga. O le IVo Intut sone, ma i le pito i luma, e puleaina lanu paʻepaʻe paʻepaʻe ma se kulimi lanu, lanu o lanu piniki, piopi. O le tuʻufaʻatasiga e matua malolo lava, fafine ma fiafia.

Mea masani

I totonu o se lelei-teuteuina i totonu ma elemene o le retro style, ei ai pea le lagona o le atunuu o le atunuu. Ile faʻaaliga: I aso tuai, o se fale tumaoti o loʻo i luga o vae i luga o le vae o le natura, o lebota natia atoa le aano o le aiga faamoega. Leʻo le faia o ni faʻavasegaga o faʻamatalaga, meaafale, auala teuteu lagolago lea tulaga matagofie, ma taʻitasi e mafaufauina ma i se auala fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faletaele ma le faletaele, tuʻuina ma teuteu i le agaga faʻa-Peretania, faʻafetai i ni auiliiliga o totonu, o le taufaasese o le nofo ai i le fale tuai. Ma, i le fale faatafafao, o le ogatotonu ma le taulaga e faʻafeagai ma le laulau le mautonu, ma i totonu o le faletaele, o se tasi o loʻo tapenaa ma le lapoʻa osofaʻiga. O le leoleoga moni o le tino faʻalenatura o le laʻau e fausia ai le lagona e le o le faasaʻoina lea mea, ae e le o le aoga. Nei, ua ogatasi ma le magumagu ma lanu. Ua maua e potu vaomatua se nofoaga mo wooden meaafale. Na ia aumaia le autu o le Retro moliaga faʻapitoa, faʻatasi ai ma le paʻu o loʻo ufiufi i lima taofiofi (faletaele), ma tamai o ata.

O le manaia o lenei poloketi e tuʻufaʻatasia ma le tulaga masani o le nofoaga tumaʻoti o le atunuʻu ma le ata o mea o le tulaga i le le masani ai o le au fai togafiti. O mea uma e avea ma faʻataʻitaʻiga o le tagata taʻitoʻatasi o tagata e ana.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Mafolafola mafolafola
Fuafuaga ao le i toe faaleleia le HESDES, sa ou manaʻo ai i totonu o le totonu o le lanu e le taua i le agaga o le faʻamaonia (o lenei faiga na ia fiafia ai i isi tagata uma). Ese le tele o le susulu o le la, ma sa matou taumafai e faʻamamafaina lenei e ala i le fuafuaina o le faʻataʻitaʻiga ma metotia faapolofesa. Matou te leʻi manaʻo e ofaina i totonu o le itu i lalo o le Retro, na matou taumafai e fausia se siosiomaga ma le saʻo ma faʻaalia ai strokes ma faʻaalia strokes. Faatasi ai ma se auala faapena, o le maeʻa mea ma faʻamatalaga e taua se sao taua. O fola i potu nofomau o loʻo faʻamamaina i se mea faʻapitoa o le alatoto laupapa. Mo nofoaga uma, matou te pikiina i luga o le apamemea o le apamemea mo apamemea; Tutusa uma ma le tele o lamepa.

Mafolafola mafolafola
Fuafua pe a uma ona toe faʻaleleia vaega o le faʻatonuga o le faʻatonuga e faia o le sipuni ma faʻasino i lalo o le elefane ponaivi. O i latou uma e taua le maualuga: plths - 15cm, o le tuufaatasia ie puipui - 20cm. O le fale mautotogi i se tulaga tutotonu o le ea o le ea, ae o nei masini e masani ona le mafai ona vaaia i totonu

Tusiata Tatynana Vakiev, Dmitry Lykov, Tatyana Alekseeva

Faitau atili