Autumn afi afi

Anonim

Mo ni nai aso o le tautotogo, a o le Sakura fuga, o le Iapani ua sauni e tausi i laau o le 360 ​​aso i le tausaga. E i ai le isi laau - O le fanua Europa, o lona faʻafiafia e osofaia o latou afi, foi, e le sili atu i le lua vaiaso, ae o le matagofie o le totoina o mea ma le taimi e tuʻu ai i le tausiga o mea

Autumn afi afi 12327_1

Mo ni nai aso o le tautotogo, a o le Sakura fuga, o le Iapani ua sauni e tausi i laau o le 360 ​​aso i le tausaga. E i ai le isi laau - O le fanua Europa, o lona faʻafiafia e osofaia o latou afi, foi, e le sili atu i le lua vaiaso, ae o le matagofie o le totoina o mea ma le taimi e tuʻu ai i le tausiga o mea

O le fualaau aina o le 'augatupulaga o lenei ituaiga kentio E i ai foi laʻau faʻaaloalo, eleele laʻau, Cereals, o nofoaga faʻa-togavao. E i le mea mulimuli ma e aofia i le Europa o loʻo vaʻaia, o loʻo teuteuina le togalaʻau. O lenei vaomatua, toeititi lava le le lelei i le taumafanafana, ua sologa i le laufanua laufanua o le Pa'ū i le Pa'ū. Sa maua e le tagata pele se lalelei masani. O fugalaʻau e le mafai ona faʻaigoaina mush, ae e pa'ū i le pito o le tautotogo pe a o laulaau na faʻaaogaina atoa, o le tele o pulumu mai le tele o fugalaʻau. I le tautoulu, ua suia atoa le kapeti.

Autumn afi afi
tasi
Autumn afi afi
2.
Autumn afi afi
3.

1. O laulaau o le Europa Bowclet amata ona alualu i luma lemu i le faaiuga o Aukuso. I tafatafa ane o le ecky, aemaise tamaʻi, o le fluffy vao vao o Barbaris Tunberg Aropurpur Nana na foliga mai.

2, 3. O levda na laa i taeao. I luga o le pa, na faia ai se mafiafia o le pagtunt skeleton e le beebridge, o le Rounsak o se Runipnik o le Runiperstic, o le pini masani.

Autumn afi afi
fa
Autumn afi afi
lima
Autumn afi afi
6.

4. I le itu taumatau o le Arpor - o le apu o le ale e teuteu. "O le lipine" mai le Barbaris Tunberg na o le lua masina talu ai; Ina ua tupu le togavao, o le a mafai ona fausia ina ia e faamanatu ai ia mauga i le lamolemole lelei. I tua o Barbariasa - Cypress Gorokhornoplod Bulgarian.

5, 6, 7. O Ayyl, na maua ai ata tifaga faʻaaoga pe a faʻaaoga le vai vaituloto ma le vaitafe. O laʻau o loʻo i luga o le talafatai, o le a vave lava ona latou vaʻaia pito o le ata.

Autumn afi afi
7.
Autumn afi afi
valu
Autumn afi afi
iva

8. eleelea le tuʻufaʻatasia o geihan, o tupulaga maota, Barbaris Tunberg Aropursery Nana, Punaoa, Pakhismandra ma Ferns Teuteuga le togalaau.

9. O laʻau tetele o le au talimalo faʻatusatusa i se tamaʻi lapoʻa o le Barbaris.

O le atavali mafanafana e aliali mai i luga o le lanumeamata pito i tua, ma faasolosolo le "tau o Autumn afi" e aofia uma ai le laau. Ae a pa'ū Fiage, na faʻaauau e le au faipule ma teuteu le togalaʻau ma lanu pupula aʻo leʻi amataina le frosts. O lenei laau e le faia le susu susu. Aua ua manaʻomia ni eleele e le gata i lona migao, o le maualalo o laʻau o Alkalune, e tatau ona faʻaopopo Libe o le acic. Faatofuina siama e masani ona osofaʻia i luga o le vaomatua, ia puipuia ia i latou, o le na umiaina e mafai ona togafitia i soʻo se tafeaga. A teuteu ni meaʻai, e tatau ona lagona le faʻanoanoa o le jorice e oona. I le taumafanafana, o le lanu lanu Gamma Garden e matua manino lava. Valivali lagona i lenei taimi o le Barbaris Tunberg Atropursery Nana. O loʻo i ai sona fiafiaina o Maneane ma e tulaʻi mai ma le manino mai le talaaga o le Glenera. Faatoaga With Grand e faaopoopo ia Sagala e laina i luga o le vaitafe. Matagofie cuff laulaau ma talimalo e teuteu ai le matafaga.

Ae toe foʻi i le amataga o lenei tala ... o le taimi nei, o le taimi o le itu i sasaʻe i le tulimanu o le 'upega tafaʻilagi ina ia fetaui ma le aotelega o laufanua fanua, o se mea manaia o le fale atoa o le aiga atoa. ona foliga. O 'au, uo masani aiga, faaalu le taimi i le atunuu malosi tele. O le lelei vao mo i latou e le gata o se vaega elemene, o lenei mita taʻitasi o loʻo taʻua mo nisi galuega, pei o taʻaloga i le polo poʻo faamalositino. E ui lava o le teritori mo le afiafi mo le inu mamao i le ea fou e manaʻomia foi ... na ou filifili e faʻatau se nofoaga ua sauni ina ia le faʻalavelaveina se nofoaga ina ia aua neʻi faʻalavelave i se nofoaga. Na o le tausaga, ina ua malamalama tagata uma o le Gazebo na amata ona avea ma se tasi o nofoa fiafia a le aiga, amata ona mafaufau e uiga i le faʻatulagaina o le siʻosiʻomaga.

Ina ia mafai ona ausia ni mea sese, liliu i se polofesa - laufanua laufanua mamanuina. Ua faʻaagaga i le eria i luga o le pa o le 9m lautele ma pe tusa o le 20m umi. Talu mai le Gazebo o le "Spontata" pele "Sasae Stery Style, o le faʻatoʻaga mamanu sa latalata atu i le Iapani faʻataʻitaʻiga. O le uiga galue o le tali a le Hostess e le o faʻatagaina le faʻagasologa o le faʻaleleia i luga o le sampoonek, ma na alu atili galuega i le siosiomaga o le galulue faʻatasi ma le tagata mamanu. O le lua fuafuaga faʻatulagaina filifiliga, na filifilia uma e le talimalo. O lea, e ui i lea itu laiti, e toalua faʻatanoa na tulaʻi mai i le togalaau ae le o le tasi - i tua atu o le Arbour ma i oʻu luma. Na tofu uma ma a latou pamu ma faʻamau mo le faʻamamaina o vai. O faʻasaʻa na ulufale mai i le vaitafe. O loʻo aofia ai foi i le vaega fou o loʻo aofia ai i totonu o le tagata e ona i le tagata e ona i le tausaga muamua. Ua latou taunuu taunuu, ma o lea latou te leʻi masalosalo ai, o le seleselega na savavali faataamilo. E tatau lava ona fausia e le au palomela o paina. O lenei galuega o le a tele tausaga. O le faʻatulagaina o le 'upega tafaʻilagi e matua faigofie lava: o le ala, sologa lelei, aumai muamua ia i matou i se vaitaʻele tetele. Lenei ua faʻateleina ina ia sili atu pei o se matafaga. Ma, mauoa vai ma mauga, e taʻitaʻia i tatou i le mataala. E le mamao ese mai le ulufale atu i le fausiaina o le ala e ui i le tafe, ma e tatau ona e uuina i luga o maa tetele maa. E leai se faʻatulagaga faataamilo i le au Arbor, ae o maʻa ma laʻau maa e tatau ona faʻatulaga e te savali ai.

Autumn afi afi
10
Autumn afi afi
sefulu ma le tasi
Autumn afi afi
12

10. O le moli moli ma se moli moli o loʻo faʻamamafaina e le Dound of White Pangississisma. Europa Essay (o lona maualuga o le 3.5m) e le maualalo i le matagofie o le fua o le fua faatatau.

11. O maa, o loo tauina i le vaitafe, e fai ai le vai "Usu".

12. I luga o le mulch o se pine paʻu - le pahisantatra mataala, Barbaris Tunberg.

Autumn afi afi
13
Autumn afi afi
sefulu mal le fa
Autumn afi afi
sefulu ma le lima

13. O le Spyl Shamber ata (1m2- 400 Rullas) na faʻaaogaina i le pito i lalo o le lua, tapunia ma se vaega o geothextile (1M2- 70 gebles.). O le lautele (umi) o le ata tifaga e fuafua e le fomu: lautele (umi) o le faʻatanoa + 2 loloto + 1m (luga o le 'olo).

14. I le tautoulu, ua tumu le togalaʻau i ata matata.

15. O le tagata valea ma le korar e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se moli i sisifo.

E fa graquque vali tatala mai le gazebos. O le tasi o ia mea o le tulimanu pito i tua o le togalaau. Lenei o le lona lua, laititi leai faʻafafa ma le tuʻufaʻatasia o maʻa saʻo lea o le vai tafe. I luga o maa ua susu, o se tulaga ese masani na faʻaalia, ma e mafai ona e manatu umi i lalo o le taimi malie o le vai. Mai lenei vaituloto e alu ai le amataga o le vaitafe. O lona laina e iai ni tulaga tutusa i luga o le vai, ma le vai e faʻatoʻilaloina i latou, pisapisao, "magoto o le vaipuna. Sa avea le ma fesoasoani o le nofoaga o le upega tafailagi. Na oʻo atu foʻi i vaitafe, i le vaipuna ma i tuaoi o le faitotoʻao ua liliuina mauga maualalo. (O le eleele mo i latou na gaosia mai le lua ma le tele ma le masini o le vai o le vai o le laufanua o vao potape, na latou suia ai le laufanua manino. Barberry Tunberg tulaueleele i le vai vaipuna. Ina ua malolosi atu le palealii, e mafai ona tipi, e feala ai ma le mama, tafe i le isi tusi.

O se faʻailoga faʻapitoa o le vaituloto o le vaituloto o loʻo i ai le matagofie o le po. O le vaalele o le vai, pamu, tulai mai i luga o le stroke o le vaipuna ma fatuina se siosiomaga faapitoa, alofa. O le tutusa ia cranters erich vai okesene, lea e taua mo iʻa ola i le vaituloto.

Faitau atili