I le ogatotonu o le pastoral

Anonim

E masani lava, o le atunuʻu Aythetics filifili ni tagata lagolago o manatu masani e uiga i le zoning, miti o se siosiomaga malie mo se aiga tele. Ae o lenei fale mautotogi, fuafuaina mo se tamaitai talavou, na ese mea uma

I le ogatotonu o le pastoral 12330_1

E masani lava, o le atunuʻu Aythetics filifili ni tagata lagolago o manatu masani e uiga i le zoning, miti o se siosiomaga malie mo se aiga tele. Ae o lenei fale mautotogi, fuafuaina mo se tamaitai talavou, na ese mea uma

Valaaulia le Designer Konstantin Bukhiko, o le pule o le Insissa fale mautotogi ua leva ona i ai i se manatu ese ma le lelei, ma le system, ma le system o fale. Talu ai, o le polofesa e teʻa ma le faʻamoemoe e faʻatulaga ai le umukuka i le teritori o le auala muamua. Ae, o le faitauina o totonu o le "Stantanky" i le tulaga, na ia maua ai se auala e foia ai le alofa tunoa e foia ai lenei galuega, faʻapea foi ma le vave faʻaolaina o totoe. O le tagata mamanu, aemaise lava, ua suia le fausaga o le avanoa i le loloto o le fale mautotogi, faʻatasi ai ma le faletaele ma le faleuila ma faʻalautele le fale taele fou i le pili o le folau. Na iai se nofoaga mo se isi potu laei (a aunoa ma le tele o mea na fai, aua o le tiapolo e tele mea), ma mo se tamai potu faʻatau. O le alatele, o le potu malolo ma le umukuka ua tuʻufaʻatasia i luga o le faʻavae o potu potu avanoa. Ma o le potumoe faʻafetai i se tioata vasega ma faʻaseʻe pito i luga e mafai ona faʻaesea uma ma toetoe a tuʻufaʻatasia atoa i totonu o le potu.

I le ogatotonu o le pastoral
tasi
I le ogatotonu o le pastoral
2.
I le ogatotonu o le pastoral
3.

3. Faʻafanua faʻaleaganuʻu ma fesoʻotaʻiga manino i totonu o le faitotoa, sosoo ai ma le fale o le popitin, teuteu ai le 'eseʻese o le vaega.

I le ogatotonu o le pastoral
fa
I le ogatotonu o le pastoral
lima
I le ogatotonu o le pastoral
6.

4. O le faʻaseʻe atu i le alim i le alatele i le alatele o loʻo faʻataʻitaʻia ma le apaʻau, e fetaui ma le lanu lanu o totonu. O le pule e tautua ai foi i le teuina o oloa tausi a seevae seevae.

5, 6. E fiafia lava le fiafia o le Hostess Cat Tosh ma le le fiafia ma le faʻamasaniga o le pato o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Fugalaʻau vase i le ituaiga o le ipu ma le fufuluina o le hostess faʻasolitulafono mo lenei totonu.

O le iʻuga, o lona fale sa faʻasaʻoina ma maua se ata faʻapitoa o le tulaga o le Anfudegelial. Aemaise ituaiga faʻapopoleina e matala mai i le alatele ma mai le isi itu - mai le ulufale atu i le faletaele (pe a mafai ona vaʻai le faitotoʻa, e mafai ona vaʻai i le lumanaʻi o le fale atoa). Faʻafetai i se mea manaia, o le faʻatulagaina o fuafuaga na aliali ona eseese ma manino: vaega taʻitasi ua solia i le taimi e tasi. E faigofie lava le fuafuaga. Na tusia e le tagata ofisa o tusi ata, ua faamaonia e le tali talimalo, ma ina ua maeʻa, na matou amata suʻe ma le toe vaʻavaʻai mo meaafale ma mea faigaluega. Fiafia i le e ona le pepa puipui pepa na fuafuaina le lanu o le tala, e tusa ai ma le poto masani o le mea e iloa ai o le tulaga ma meaafale.

Fesuiaiga i le autu o utupoto

Tele Riglels e fetaui lelei ma le muamua vaega o le fale mautotogi i luga o potu, o loʻo faʻasolo mai le tulaga o le pito i luga o le vaalele i le atoa o le 50 cm. O lea, na teuteuina ai le taualuga ma isumu lapisi ma se koluse vaega o 15x15 cm, e lelei foi e le ogatotonu autu. I totonu o le potu malolo o nei polyrothhane "vaaiga" na valiina i le tasi lanu i le taualuga, ma na matua ai i le fautuaga a le tagata fai mamanu. O lenei la latou siata o le ea, e le faʻaleleia atili le foliga o lenei potu, atofafa ma paʻepaʻe aʻiaʻi meataʻalo. I le umukuka, o le failautusi o le faipule na filifili e faia sili atu le tele o le mea e tusa ai ma le lanu o le nofoaga o lenei sone (vali "e faia ai le ogatotonu i luga o le fola i luga o le fola. Apron "ma faaofi mai le eto ua eto o le teraccotta lanu). I lalo o le taualuga i luga o le puipui i luga aʻe o le umukuka o loʻo teʻa i le umi atoa, o se le mautonu "ma le le mautonu o matata o loʻo tulaʻi atu ia te ia. Ua valiina utupoto i se lanu enaena lanu enaena. Faafetai i lenei mea, e le gata i latou na faamaumauina le faiga o le faʻatulagaina, ae o loʻo ia te iatia ai foi le loloto o le avanoa: pe a maitauina mai le potu malolo, foliga mai o la latou vaaiga faʻafetai o le manatu.

O le lanu lanu e filifilia lavelave ma matua agamalu ma le malu: o le pupula lanu o efuefu-lanumoana ma paleo-boing, o meaaloa, donures, donures, donures, donures, donures, doy) ma le keke "ula") pule ai. Talu mai lanu malamalama, ma o le taualuga i le fale mautotogi e maualuga atu (pe a maeʻa le tulaga - sili atu nai lo le 3 m), o le totonu. E mumusu e mumusu e talitonu o le vaega atoa o fale e na o le 65 m.

Apegiina lamepa

O nisi mea e matagofie na faia i le liliu o le XIX ma XX Insties, maua le Greedress mai le tagata muamua e ona le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Na latou avatua le tulaga ma le leai o se mea e tutusa ai le matagofie o le retro. Moni, o nei mea uma i totonu o se setete e talitonuina, ae le i faia se nofoaga faʻamā i totonu, na toe faʻaleleia foi lelei. O le mea e lua o le lua o loʻo avea ma oligao mai i totonu o le conss i le alatele, lua-pa maso i le faletaele, o le conptop - i luga o le potu malolo i totonu o le potu malolo. Sa tatau ona suia uma lamepa le eletise eletise.

O le mamanu o sone o loʻo filifilia sone, ia faʻailoa atu le manatu lautele. O lea, mo le potu autu na faʻatau mai lava se laulau lapotopoto. O Ia na faʻatagaina e fatu se puʻupuʻu ma fealofani, e peiseai o le a fausiaina i le ala ulu o le fale mautotogi. Mo potu uma, pati ma le faaeteete filifili. O le tatalaina i le va o le potu malolo ma o le ala savali o loʻo faʻamatalaina e pupuni ma le matagofie o pipi, faia i le cotton poʻo le asoa, o loʻo ia te ia le ata puipui). I luga o le Windows - pupuni na faia i le sili sili ona lelei. O fatuʻe mai le laau i le pito o loʻo ufiufi lava, ufiufi papala, sa valiina ma tofa i ai.

Country-style zonging

Faʻatulagaina o loʻo sosoʻo ai i totonu o faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa ma tioata faʻaofi ma faʻasaina o mea i le pito i luga (i le potumoe, faletaele). Ata o le vaega o le umukuka i le va o le umukuka ma le potumoe o le potu malolo na fausia i le tutusa athetics. I le pito i luga o le tatalaina, o se vaapiapi mata faʻaseʻe i le fa o le "Windows" na faʻapipiʻiina i lalo o le 70 cm ma faʻaoʻo mai tioata. Lua tutotonu totonu o lavalava ma se faigofie laupepa ata - toptia; Itu ma le faasa e tumu i luga o sela e fa. O lenei ea vaʻavaʻaia e le naʻo le teuteuina o le fale puipui o le 'aina o tuaoi, faʻatagaina oe e faaleagaina le pule i oi latou uma, ae na fesoasoani foi i totonu o le coupini o le a leai se totogi.

Na leva ona suʻesuʻe mo le aoina o fafo o fafo mo le alatele ma le umukuka. O le faʻatulagaina o le faʻamasani o loʻo tuʻufaʻatasia i auala eseese: i le sao o le sone - tolu faasologa, pei o le faʻatulagaina o le vaʻai agaʻi i le potu malolo; I le umukuka - o se kapeta mautu "kapeta" i totonu o le loto masani. O loʻo fausia lelei le ata o le potumoe: i le moega ma le mea pito i luga, o le pato i luga o ni skews, pipili ma sa filifilia ma se taga faʻafanua. O ia lava na faia ma le tele o le fale puipui o le faletaele.

I le ogatotonu o le pastoral
7.
I le ogatotonu o le pastoral
valu
I le ogatotonu o le pastoral
iva
I le ogatotonu o le pastoral
10

7. Malulu ma le umukuka o le umukuka foliga, o le manogi o le taeao kofe o le kofe atoatoa e tuʻufaʻatasia ma le amio. Lenei potu.

8, 9. Mo le faletaele sa latou faʻatauina se kapeta vavaeʻese i luga o vae "punws", ma mo le lua-itu-itu e leai se fusi i le ogatotonu.

I le ogatotonu o le pastoral
sefulu ma le tasi
I le ogatotonu o le pastoral
12
I le ogatotonu o le pastoral
13

11. Suafa o le kapoti uaina i totonu o le potu malolo, mai le veneka mo se Mumu Mumu, na talanoa ai le tagata ese i totonu o le susu-paepae, ma ona matua. Mo le potu potu malolo, o se togavao laʻau malulu na ia lipea, o lana mamanu ma le paletini ma le paletini telefoni, taʻalo i le retro-Interpolo. O le mafanafana o le potu malolo o le potu malolo maua ai le mafanafana o le lotoifale - o le foloa moli ma se laulau moli moli samasama.

12. E mafai ona ki le moli o le moli i luga ma fafo e aunoa ma le alu ese mai le moega: O le ki e faigofie ona i luga o le laulau moega. E mafai foi ona e tuʻuina se laulau o le lamepa i luga - Mo lenei sone faʻapipiʻi i luga aʻe o le upu.

13. O le matagofie o le mea o loʻo lagolagoina e le potu ofu ofu o tamaʻitaʻi e ala i le taualuga o le fata. O se faiga faʻasaina tele ua fuafuaina ina ia tumau uma ofu uma.

I le fausiaina o le ata o se masani masani i le faʻafanua o le steroked strokes streel mea lelei: lapotopoto puipui puipui i le sitaili o le faʻamaonia, ua faʻatanoa mo le tamai ti o loʻo setiina ma se tamai vae. Na toe maua mai le au talaiʻau a Basette, toe fausia ata mai mekasini anamua, inseas (faʻatau atu ia i latou, na ia feutalaloina ma se tagata tufuga i le telefoni). I le alatele, malo e faʻafeiloaʻi e le ie manaia o le pulumu lava o ia lava o ia lava o ia lava o ia, o le na faʻamalosia le tamaloa-faia o le tamaloa-faia o le tamaloa aulelei o lenei fale.

Faamatala le tusitala o le poloketi

I le ogatotonu o le pastoral
Fuafua aʻo leʻi tatalaina le faʻagasologa atoa o le faʻatulagaina, aofia ai ma le fausiaina o suʻega, toe faʻaleleia ma faʻatau le meaafale, ma le ave o le afa tausaga. O le talita muamua-manino mafaufauina o le fale o le lumanai, ma na atili ai ona tagofia le galuega i luga o le poloketi. O taimi uma e masani ona feagai ma se tagata ua maeʻa ona filifili i luga o ona tofo fiafia ma e le suia ai le manatu i luga o le vaʻai (faʻatasi, o nisi taimi e manaʻomia ai le fefaʻatauaʻi i tagata faigaluega). Ma le isi mea, i le Inseas sa i ai se malamalama, ma sa matou vave malilie i ai faamatalaga uma o le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia e faʻaaoga le pepa puipui - latou te maua ai le mafuaʻaga o le faʻatumuina o le puipui, e taua tele e fatu ai se fale peleue. A oomi le valiina, e manaʻomia le filifilia o le fesoʻotaʻiga talafeagai - mamanu, engeravings, alofa. Ae le o tagata uma e i ai mea anamua, ma e aunoa ma se numera o "faʻaaliga", avanoa vaʻai e gaogao ...

I le ogatotonu o le pastoral
O le fuafuaga pe a uma ona lipili saili e faʻasao le maualuga o le nofoaga ma le avanoa avanoa, o le tele o le tau, ma o puipui na matou faʻavaveina ai le laupepa. Vaega e siitia mai Gypsum poloka. I le faletaele ma umukuka i lalo o le tale ua teuteuina se fola mafanafana. A pōa, na mafai ona matou fetaui i le paketi, talu ai o le Kapeneta mea na faatau ai le Galue, ma o lamepa talafeagai, ma Sofe na maua mai i tagata gaosi oloa. Ua maeʻa uma galuega i le fale mautotogi, ua matou faia foʻi ni litituti o loʻo toe faaleleia i luga o le sitepu.

Designer Konstantan Bukhiko

I le ogatotonu o pastoral: isi mea

Faitau atili