5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Anonim

I totonu o lenei potu, sa matou filifili e tali atu i tusi a le au faitau tusi i fesili e uiga i le faʻatulagaina o tamaiti. O tusiata laupapa, ua valaʻaulia tagata atamamai ma e atiaʻe potu mo tamaiti aʻoga - mai 3 tausaga. Na filifilia e se fale mautotogi le tulaga sili ona taʻagatasi o nofoaga i fale: "Optima", iii-29, p -44t / (folau "ma - 79-99.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani 12331_1

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
tasi
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
2.
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
3.
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
fa

1. O le pupuni o le Roma i le ata e pei o le faʻamalama fetaui lelei i le fale o le falelotu. O le potu moli e lua taamilosaga mafolafola laupapa. Mo le imple o loʻo i le lotoifale o nofoaga taʻitasi, o le laulau amemp o loʻo tuʻuina atu i le laupapa i luga o le pito i luga o le tupua ma lua oconces. I lalo o le nofoa faʻatulagaina o se kulimi mo le ea o le ea i le laʻei. O loʻo iai foʻi ni plackwood pusa mo meataalo. Ina ia le aofia ai le ono afaina ai manuʻa, "faapaʻau" i faitotoʻa uma a Kapeneta e tautuaina ai tama-fasi i le ituaiga o faʻailoga chess.

3. O le moe moe ua siitia i luga o le fola i luga o le foloa i le 1.5m (o le ogatotonu maualuga o le 2.85m).

4. E oʻo lava i le tusiata o chalsks e le masani ai: o loʻo tipi ese ai o meaafale plywood, vali uliuli, ma iai foliga o fasi talaloa.

O lenei potu manaia ua fuafuaina mo se aoga faataitai e alu i chondergarten. O le tusitala o le poloketi musuia le galuega o Lewis Carroll "Alice i le vai vai". Le totonugalemu tutusa ma se malo le mafai ona suʻesuʻeina, suʻesuʻe ma o loʻo maua pea se mea fou. Ona o le faʻaeteete o le faʻailoaina o vaega, o le faʻaaogaina o le eseese palu ma palu pastel lanu (Pistisachio, Histachicio, Serbal, Shades o le lanumoana ma le teine. L-foliga mai meafale o meafale ua i luga o le poloaiga. E i ai laina o kapeneta, o tagata lafo ma maluʻaga mo le faʻatauina o lavalava, tusi ma meataalo, faʻapea foi ma nofoaga e sui ai ma uo, taʻaloga ma moe. O meafale e fetaui lelei, o le tele o le tele o le avanoa o tamaiti e tatau ona saoloto fua mo gaioiga, taʻalo taʻaloga ma taʻaloga. A tatala e le faitotoʻa i le tamaititi, e mafai e matua ona matamata i taʻaloga a tamaiti ma mai le potu malolo, ma le latou potumoe. O le puipui faataamilo i taaloga faigata o le le mautonu le kapeta dial (tutusa lava e tuu i luga o le fola i lenei sone).

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Poloketi Tulaga: O le ata a tamaiti mo le tamaititi 3-6 tausaga le matua faʻaaogaina le tele o mogafa. O totonu o loʻo fesoasoani i le mafaufau ma le faʻamalositino o le aʻoga o le tamaititi

O luga o le Wall Wall Wackers ma o le pusaaila ua tuu, ma i le va oi latou - o le "fale". O le pito i lalo o le vaega pito i lalo faatulagaina o le taʻaloga nofoaga, ma luga o le tumutumu, i lalo o le pato, - moe. Knoddatka taʻitaʻia se vaapiapi sparsecacan ma lima lima, ma i le ofe o loʻo sosoʻo mai ai ni mea mo mea. O le maualuga lona lua i le vasega pepe e manaʻomia le lelei o le ea, o lea e taua le mautinoa o le ea malulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻatagaina le taualuga, e mafai ona e faʻaaogaina le auala le ea conditioner i le fefiloi o le ea fou. O le vaega lona lua o meafale o loʻo tuʻu i tafatafa o le faʻamalama, i itu uma e lua o loʻo faia i fata ma meataʻalo. I lalo o le faamalama, faapipii se nofoa-vaega ma aluga. Lalo o loʻo lava avanoa mo pusa ma pusa, ina ia mafai ai e le tamaititi ona aumai le faʻatulagaina o lona "malo ma le ola. , tautau le itulau.D.), o lea ma mo le mafaufau lelei. Tasi le aʻoga o le a faʻataunuʻuina ai le tala a le Faiaoga "i luga, .

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
lima
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
6.
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
7.

6. Ata mai le tiga o le aoga ma fuafuaina mo se matua o le tagata e ona le potu. Lenei e te faʻaogaina le cork ufiufi i luga o le fola - o le mea faʻalenatura lea, faigofie e tausi. O pa o puipui o loʻo tuʻuina i pepa pepa puipui ma se pa eletise o loʻo tuʻufaʻatasia faʻamafanafanaga faʻapitoa.

7. E lua Sheds o loʻo fuafua mo le taimi o le aoauli o le moe o le moe, o loʻo faʻapipiʻi i mea maualuluga eseese. O ata tetele e mafai ona tautua o se vaega mo ata

Ina ia aumaia le taʻaloga Amata ma Romantiction Milledetion i totonu, o le tusitala o le poloketi e faʻatatau i le ata o se vasega pepe i le Agaga. Mo lenei "maota" style xviiv. O le atamai moli eletise, o se lanu pupula gamut, flmilm homine tomua. O le potu o le potu o mea faitino meaafale. O le laina autu o le faʻauma o le paʻepaʻe (i lenei lanu vali ata o le puipui, faʻatauaina, elemene o le stacuc desor, meaafale). O puipui ma le taualuga ua teuteuina i le tele o faʻamatalaga o polysurethane, faʻataʻitaʻiga stucco. O le faʻamalama ua faʻapipiʻiina i lanu pupula ma pipi. Mo moli, Horn Chandeliers ma le sikoa o ata masani o loʻo faʻaaogaina. O le faʻamanuiaga faʻapitoa o se potu na iai se foliga lanu, ma o le paʻepaʻe malo na mafai ai ona faʻatupu ai le lagona o se potu sili ona vaivai i le malamalama. O lenei fesoasoani i le fua o ni nai mea taulima o meaafale o meaafale i luga o puipui - o se faʻaiuga o loʻo i ai le tele o avanoa mo taʻaloga ma gaioiga. I totonu o le potu o le potu o se popoto ma taufetuli faitotoa. Latalata i le tasi o le faʻataua puipui o loʻo iai foi se moega e faia ai foi le galuega o le sofa (i le pito i lalo o loʻo tuʻuina atu mo le toe faʻaleleia o pusa, i luga o le pito i luga . Luga o lenei 'autū faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i le fata mo meataʻalo ma tusi, ma le laulau maualalo a le fanau ma nofoa i tafatafa o le faʻamalama.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Poloketi Tulaga: O le ata a tamaiti mo se teine ​​o 4 tausaga faʻaaogaina stylized vaega o le rococo desor. O le avanoa o le suia o le totonu o le a tupu le tamaititi

Valivali leo, ma le mapuʻe ma le mapusaga, o loʻo i ai i ni tusitusiga. O le Lilac-Servo-Green Gamma e foliga manaia tele ma tuliesea le palaso i le sitaili o rococo, faaaogaina muamua i le tini. Ma, o pa o loʻo i luga ma le tele o le tino e faʻataʻitaʻi ai le gaoi i tagata tau vevesi. O le pito i luga o se tasi o puipui o loʻo faia i luga ma manifinifi "stucco" alavai ma vinetes. E faapena foʻi le tutusa o elemene faʻavae le faʻailoga ma le fa lakeu. O nofoaga e teu ai mea e teuteuina i le teuteuga o potu ma gaioiga e pei o se ata o le fusifusia o le lotoa. O lenei galuega ua fuafuaina mo le mulilua o le tamaititi ma o lea e tumau ai mo suiga fatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a matutua le teine, o le taʻaloga taʻalo i autafa o le faʻamalama e faigofie ona liliu i se tulimanu mo potu aʻoga, faʻapipiʻi se faitotoʻa ma se nofoa e leai ni mea

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
valu
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
iva
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
10

9. O faʻamatalaga o le kapeneta 'auʻaunaga ma le faʻamalositino fiafia ma sofa e tuʻuina atu ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le potu i le sili atu o le "taʻaloga" i le faʻaauauina ". Ua fausia moli moli i le liligiina o le malamalama mai le ki i le orche i luga o le vaega o galuega ma fatufatuga, ma malie lanu e tutusa ma ao.

10. O se taʻaloga manaia o le "aʻoaʻoga" sone o loʻo avea ma se lapoʻa maoaʻe laupapa ma lanu lanu i lalo.

O le tusitala o lenei poloketi e tali mai lea aitalafu talatupe, lea e taua pe a fai o loʻo faʻatulaga le potu laititi. Na te saunia uma mo lona atoatoa atinaʻe, o le tele o gaioiga ma faʻafiafiaga. O otootoga ua ou iloa ai le vasega le mautonu o le vasega pepe, na tuuina atu i le tulaga o le ki puipui, e mafai ona fetuʻunaʻi, mo le moe ma le faʻamalolosi "i lalo o le faʻamalama ma le faʻamalologa" I se tasi o puipui o le saofaʻiga sone, o se potu potu lua-faitotoʻa mai le foloa o loʻo faʻapipiʻiina atu i le taualuga mo le teuina o mea ma le faʻafeagaiga, ma O se mafiafia o i luga o le fola e mautinoa ai le saogalemu o le tamaititi. O auiliiliga o faleoloa o taʻaloga ma faitotoʻa faitotoʻa o faitotoʻa i lanu pupula, fatuina optimistic ma le malosi lagona. O le moe moe ua vavaeeseina mai le Intut sone i le "vaaiga" o le sunny lanu samasama - e foliga mai e atagia ai le moli, liligi i le faamalama. O le puipui atoa i tua o le faʻamalama o loʻo ufitia i pepa puipui ma se leai se mea e le o le lanu o le sofa, lea e mafai ai ona vaʻavaʻaia le sone o moe ma malolo. O le maneta maneta e faʻasaga i le sofa e mafai ona tautuaina mo le faʻapipiʻiina o ata o tamaiti - o loʻo nofo ai, e faigofie ona faʻafetaiaʻi, e faigofie ona manatunatu ia i latou. Mo vasega ma fatufatu, o le pito sili ona malamalama o le vasega pepe o loʻo ave latalata i le faʻamalama, lea, faʻatasi ai ma le droess, ua uma ona fausia e fausia ai se tasi vaega.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Galuega Faʻatonu: Tusi o Totonu mo Tamaiti Aʻoga Preschool (4-7 Tausaga) ma le Foafoaga o se taʻaloga ma atiaʻe feololo. Ua fetuunai ai potu o le potu o loʻo fetuʻunaʻi i le nofoaga o meafale ma le faʻaaogaina o lanu lanu.

I le lautele o le Dresser, o le tele o ituaiga o mea o le a fetaui. Ole mea lea e mafai ai ona e faʻateleina le laulau e aoga: "I le galuega", ata, ata tifaga, tusi api ma tusi e mafai ona faʻatino. O le nofoa o le a fesoasoani i uili o le a fesoasoani i le tamaititi faigofie mai le tasi "prerere o le fiafia" i le isi. O le dressas e mafai foi ona tautua o se tu mo se TV, o se komepiuta siaki IDR. I lalo o le faʻaloaloa mai lalo o le faʻamalama e faʻapipiʻi ai le ato mo tusi, apissos ma isi masini aʻoaʻoga. O luga o le UPS Ufiufi e mafai ona aveeseina mea e seasea faaaogaina mea faaaoga. O lanu fiafia o le mea e te maua ai le gagana Greenery ma Poppy Pepels (Box Doors, vaega o le auala o le kapeneta ma le kapeta). Momo o le sone o loʻo faʻaaogaina le tele o mea e sili atu ona taofiofi o le faigofie ma le efuefu (puipui, sofa faʻalelei). O le tele o moli uila ua faʻatagaina oe e sui le siosiomaga o le potu, o le faia o le olaola poʻo, i se isi itu, i le saogalemu.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
sefulu ma le tasi
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
12
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
13

12. O mea uma o le tulaga, e ese mai i nofoa, e faia i le siʻosiʻomaga faauo mea - o le tamaʻi talitane ma le multi-soard manino o le tele o le lacquer. Na tuʻuina atu le meaafale ma le malosi maualuga ma faʻatagaina e faʻasaoina le lelei o le tino faʻalenatura o le laʻau. Laulau vaega o laulau uma e lua e lautele tele - 0.7m. E i ai le tagata mo le ea.

13. Faʻateʻe fata i le laupapa laupapa ma faʻapipiʻi moega ua suia lelei e tafatafa o moega. E oʻo lava i le avanoa i lalo o moega o loʻo aʻafia i le manuia

O le faʻatinoina o manatu o le tusitala o le poloketi toetoe lava a le manaʻomia le toe faʻaleleia, naʻo le susulu o tamaʻitaʻi, o loʻo i ai i lalo o le faʻamalama o le tagata e eʻoa. O le galuega tele o le tutusa le vavaeeseina o le potu i le lua tutoatasi "poloka", e taua tele mo le mafaufau o le mafaufau o talavou. O le manatu e ave pea i taimi uma, ma amanaia manaoga o fanau ma le tomai o le faʻaaogaina o le potu. O ofisa e popole tele, tele o malamalama, ua manatu fofo i fafo o Ergonomic. I le ulufale atu i le vasega pepe, o le teuina o le tino o symmetrically faia - e lua kapeneta ma faʻata ma le faʻata i le faʻafanua 90 i le faitotoʻa o 90 i le faitotoʻa. O lenei sone ua vavaeʻese mai le vaega autu o le potu ma mataʻitusi tusi e lua. E fusia faʻatasi i latou e le loloto ma le faʻamoemoega, saʻili atu mo taʻaloga meafaigaluega, tagata sulufaʻi ma isi mea tetele. Avanoa i ai o loʻo tuʻuina atu e Kapeneta - Aua o lenei tautua o se sitepu, o loʻo tuu i le itu taumatau o le potu.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Galuega Faʻatonu: Fausiaina o se GALUEGA In Interi i totonu mo Twin Uso 11 tausaga ma le tutusa le vavaeeseina o le avanoa, faʻaalia i le faʻata o vaega o le vaega

O le au ulu o le au moe o loʻo latalata mai i fata (lapoʻa o manuʻa - 2x1m). O le mea e maua ai laina o aluga o le aluga i luga o fata ma itu o fata ma itu e mafai ona liua i le screent stios. O lea o tagata uma o loʻo nonofo ai i le potu o le potu o loʻo faʻatautaia e le fale faigaluega: O le laulau ma le toe faʻafouina o le fata mo le komepiuta keyboard (o loʻo pipii i luga o lamepa i luga o moega). O le fale faigaluega e faʻatonutonu ai le televise kapeti ma pusa teuina. E i ai ni fata maualuga e iai ma le tapunia o vaega i le pito i lalo o le Desktop ma moega i itu uma. Fanua o le faʻafefiloi natura lanu o fafie ma le lalolagi paolo e puleaina, o loʻo i ai se aoga aoga i le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau. O le ata i luga o puipui e aumai ai ni faʻaaliga manino i totonu ma faʻamamafaina taʻaloga o tagata o le au uso. Faʻatulagaina le erinonomic mamanu saunia mo le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga, ae le mafaamatalaina mea. O tau autu o loʻo fesoʻotaʻi ma meafale a le tusitala e maua ai le tulaga o tagata taʻitoʻatasi ma le vevela. O le fola e ufitia atoa i kapeta, taʻitasi o faʻamalama e tolu e ufiufi ai ni tauaso.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
sefulu mal le fa
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
sefulu ma le lima
5 tamaiti mamanu galuega i fale masani
sefulu ma le ono

14. Musika o le mea e maua ai mafaufauga malosi. O le mea sili ona taua i musika o se lagona o le faasaolotoina. Tom york (le laisene o le laisene o le leoleoina o le malo).

15. Faʻaleleia o le ITULAU O GLCS o loʻo fausia e ala i le toe faʻaleleia o Neto Mumula, faʻapea foʻi ma moli moli, ma faʻaalia le avanoa latalata i le Kapeneta ma le vaega musika.

16. Ina ia tuʻufaʻatasia le fata ma le fata mo le LCD TV i le puipui, o le mafiafia o le mea mulimuli o loʻo faʻaalia e faʻaaoga le HCC

Ua manatu o le pule o lenei potu e ola fua i musika saoloto mai le aoga. Na te faia lesona i luga o le saito, o loʻo galue i le fale Tutoʻatasi, ma e sili ona taua e puʻeina ma, i taimi uma i le taimi o talatalanoaga o musika. O le leo - sili saʻo, o le gaioiga, "osofaʻiga" taimi masani o loʻo faʻaalia i luga o le komepiuta o loʻo faʻaalia pe a fai le masini eletise, e faʻaosofia ai le pule o le laupapa. O le ituaiga o malosiaga lea o le potu. O le tusitala o le poloketi e matua malamalama i ai ma faʻagasologa o le ata o le siata: Suia o loʻo tuʻuina atu laina faʻapipiʻi, pei o le tuu o latou tafatafa. E natia mai potu faʻapipiʻi o paʻepaʻe paʻepaʻe, samasama, moli ma uliuli fugalaʻau e pei o le emo o le eleelea o le electroning o le au filifilia o leo. O le Ponels e faʻateʻaina i tua atu o atoʻau e fai ma malutaga mo tusi ma tisiketi. O le pa i tua o le laupapa o loʻo ufiufi i le Achromatic ata puʻeina Windows ma le ata o tagata faimusika. E lua le tali a le au TONs i totonu: Tototopa moega, pusatoso, faitotoʻa, tele 'olo laupapa i luga o le fola - i le fola - Pepa puipui i le faafeagai puipui, tusi kesi, fata, togi ie kapeta - taamilosaga kapeta - pogisa.

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

5 tamaiti mamanu galuega i fale masani

Galuega Faʻatonutonu: Le Ata Tusi faʻamauini mo se talavou 13-16 tausaga. O le potu i le taimi e sili ona faia o se potumoe, nofoaga mo le suʻesuʻeina ma musika

E taua tele o le stimulu lima i totonu o le totonu o le fale - o loʻo i luga aʻe o le laupapa. Vaʻai e moe, o le e ona le potu e mafaufau naʻo le toʻafilemu o tama tane, ma o le vaivaiga o loʻo suamalie i ona mafaufauga pe a oʻo mai le talavou. O le faleteu a le kapeneta e iloga ona aofia ai i se mageso: O nisi o nofoaga o mai i luma, o isi e iloaina. O lenei taʻaloga o se ituaiga musika, naʻo le naʻo le vaʻai. "Ata" o le fogafale (pei o se mea teuteu vaega) pei o ki - o le mulilua autu e tuai i le tele o fesuiaiga. O le mea autu o loʻo faʻapipiʻi i luga o se fata feaveaʻi. O loʻo tusia i totonu i le itu faaonapo nei: o le tagata mamanu e sili atu faigofie ma le manino o foliga, o se malu, toe faʻaola, toe faʻaolaina e ni leo pupula. O pa atoaga ma le fola i totonu o le potu o pisa leo e le masani ai ona le faalavelave ai leo o musika ma tuaoi.

I totonu o lenei potu, sa matou filifili e tali atu i tusi a le au faitau tusi i fesili e uiga i le faʻatulagaina o tamaiti. O tusiata laupapa, ua valaʻaulia tagata atamamai ma e atiaʻe potu mo tamaiti aʻoga - mai 3 tausaga. Potu e filifilia i fale o le tele o tulaga masani masani faʻatulagaina: "Optimane", ii, p -4 45 "ma - 79-99. O le fausiaina o se fanau a tamaiti o se galuega tele tele. Matua, o se tulafono, manaʻo e filifili ni mea tau mama ma faʻamautuina o mea, faʻatasi ai se soka ma le tele o taʻaloga ma le taʻaloga maʻamaʻaiga, aloese mai le nofoaafi mai le auala. E tatau ia i mea uma ona mafaufau ma mafaufau. O le tuʻuina atu o poloketi e faʻatasia ai le le lava o Cliché: O ​​i latou e taʻitasi e iloga e le fiafia i le ata. Elena Pegasov na sau i luga ma se fale leoleo i lalo o le faleie i le lona lua tier. Gleb Polonsky sa faʻaaoga se laupapa lapoʻa lapoʻa, e fesoasoani i le fatuga o le tamaititi. Olya Kirina na fausia se ata matagofie faafetai i le stucco desor. Larsa Karysheanvava e le masani ai malamalama malamalama ma meaafale. O le lelei o Ole Phina o se potu aoga mo le masaga uso, o ata olaola.

Faitau atili