Faamaneta Lantern

Anonim

Faatoʻaga faʻamaumau o se galuega i le taimi e tasi ma faʻatekinolosi, ma fatufatu. Ole taimi lava e tasi, o le faigofie ma malamalama lelei i le puipuia o latou mai mea leaga e tauemu i le pogisa - e le o le mea sili ona taua. E taua le tuʻuina atu o le faʻatoʻaga o se faʻapitoa faʻapitoa, piki moli ina ia foliga sili ma le aso ma le po

Faamaneta Lantern 12334_1

Faatoʻaga faʻamaumau o se galuega i le taimi e tasi ma faʻatekinolosi, ma fatufatu. Ole taimi lava e tasi, o le faigofie ma malamalama lelei i le puipuia o latou mai mea leaga e tauemu i le pogisa - e le o le mea sili ona taua. E taua le tuʻuina atu o le faʻatoʻaga o se faʻapitoa faʻapitoa, piki moli ina ia foliga sili ma le aso ma le po

Faamaneta Lantern

I le matou atunuʻu, o tagata mamanu faʻapitoa e faʻapitoa i laufanua o loʻo i ai le leai. O le mea lea, o le avea ma tulafono, o le faʻavavi 'aufaʻatasi na tuʻuina atu o kamupani e faatino le poloketi faalelagi o le nofoaga. Faʻalelei seti o masini moli (o le faʻauiga o le moli o moli) o le a faʻatagaina le tutoʻatasi o loʻo suʻesuʻeina o latou lava ma tagata e nonoina atu i auaunaga a tagata faʻapitoa. O tagata gaosi oloa e ofoina atu se tele o moli auala, faʻailoaina i le tele o fofo ma le sili ona fausia ma i le taimi lava e mafai ona taliaina e ala ile tau.

Moli moli mo le togalaau

O le faigofie auala e fai ai le moli i fafo o le lalolagi i luga o soʻo se teritori o le faʻaaogaina lea o le tutusa ituaiga moli ma filifiliga masani mo lo latou faʻaaogaina. E lelei tele i le moli auala, nofoaga ma taua alley o togalaau. Sa tatau ona amata ona amata ona fausia ni pepa a Satih. Agai i luma le laina, fuafua ai ni auala sili ona taua ma alavai, e le fiafia i ai le fola mai le faamalama, mai le itu o le ala savali, mai le ulufale. Afai e le sili le togalaʻau ina ia faʻailoaina uma nei mea, e mafai ona e amata i le malamalama o le ala e tau mai le faitotoʻa i le faitotoʻa.

Faamaneta Lantern
tasi
Faamaneta Lantern
2.
Faamaneta Lantern
3.
Faamaneta Lantern
fa

1. Kevin really lamepa (USA) pei o le tioata lantern i se sitaili sitaili. E oʻo i le mamanu lea e faʻaaogaina e alataʻiga i le faʻatonuga.

2. Faʻamalolo Lomp Grelha (Lustrarte). Tau - 12 700rub. ("Lamepa, tamai sauniga 39").

3. Paris Street lamepa (tele). Tau - 1320rb.

4. Fualaʻau teuteu o le amp-Candlestick Salco. Tau - mai le 1263RRUB. ("O le Fale moligaʻoe").

Faamaneta Lantern
lima
Faamaneta Lantern
6.
Faamaneta Lantern
7.
Faamaneta Lantern
valu

5. Zagreb Street lamepa (tele). Tau - 1540 ru.

6. Falamiloga o le aufaitau (Siamani) moli e fausia ai le saoasaoa o le moli. Maualuga - 54-147cm (ibtm).

7. lamepa mo le i fafo o le moli i fafo o Istanbul (tele). Tau - 2400 Cloud.

8. Moligao i le "Lawnters ma Beaterflies" Salco o le a faia ai se paie veranda po o le terrace tusa lava pe o le a le taimi o le tausaga. E mafai foʻi ona tautau i le gatetemo, luga o le laulau i lalo o le ata. Tau - mai le 370 Crum. ("O le Fale moligaʻoe").

Faʻafeiloaʻi faʻanatura - inisiua o auala, auala ma auala ma le tele o masini teuteu, o aso nei poʻo le faʻamalologa sitaili. O le mea e maualalo moli masini i le taumalulu e mafai ona lisiina i le kiona i le pito i luga, ma e le mafai i taimi uma ona fufulu auala i aso uma i le atunuu. Maualuga moli mo le moli maualuga, faia i luga o ala, fatuina le aafiaga o le moli malamalama, ma tutusa foi ma le itu o le eria. Ua ou faalogo i le feeseeseaiga o auala ma mataua o le maualuga ma iloa ai nofoaga e manaʻomia ai le sili atu symmetry, ma le mea e mafai ona e tuu ai lamepai i le "tortive totonuu." Manuia lamepa i le po susulu le togalaau, ma i le aoauli na avea ai i latou ma lona tino.

O ia moli o se taua taua o ni taupulega tele: moli o le malamalama, ma le malamalama o lamepa i le fanua o vaʻai e masani lava ona maualuga. Faʻafaigofieina o se tulaga faʻapitoa: "O le faʻailoga o le le fiafia mai le pupula o le pupula o mea." I lamepa e le tauaso mata, o se tagata faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i le mamanu o lamepa, toe faʻaleleia le moli moli i le avanoa. O le polotilu e faʻaaoga i le tino ese, e matua faʻaititia ai le fiafia (o le meatotino o le soona faʻamalosiina faʻamalosi tino i le leaga o le vaʻai). O le iʻuga, e malu malu ai le malamalama, e leiloa tino maʻai, o le faʻavaivaia o le faʻaititia. O moli matala ma uiga faʻapitoa e sili atu ona talafeagai mo le paʻaga vaega o le faʻatoʻaga (ioe, afai o le ata o nei moli moli o le fale ma isi fale). Sweet ma i le taimi lava e tasi, o lamepa e tasi vaʻai i le laʻititi tuʻutuʻuga, atoa foi ma alleys i le togalaʻau i le tuʻufaʻatasia lea e faʻapipiʻi ai i le fale. O lamepa maualuluga e masani ona faia i luga o ala (nai lo le lautele, o le maualuga o le lanā i sisifo e tatau). O le mamao i le va o lanterns e mafai ona maua mai le lua i le tolu i le lima i le valu o latou maualuga.

E tusa ai ma le tulafono e le mafai ona faʻaogaina, o le sili atu malamalama o loʻo faʻaaogaina, e sili le togalaau uma. Peitai, o le tele o le togapaʻu e siʻitia ai a latoumepa e eletise. I le faʻaopopo atu i le tulaga faʻapitoa, o na tupe faʻaalu e mafai ona 5, ma le 50 khh i le tasi po. Mafa i luga o le la o le a foʻia le sorlar o le a foʻia lenei faʻafitauli. O nei masini e mafai ona faʻamalamalamaina le vaega i le po, ma i le amataga o le selē o le selē o le a tapē ai le moli, ma o le a molia i le ao. O le a matou tuʻuina atu naʻo le tasi fautuaga: E manaʻomia le faʻapipiʻiina i nofoaga tatala o loʻo tumu i le la.

Faamaneta Lantern
iva
Faamaneta Lantern
10
Faamaneta Lantern
sefulu ma le tasi
Faamaneta Lantern
12

9. Malamalama moli mo fafo moli e tatau ona o neuropric, mama teuteu, ma i le po - togafiti (Kevin lioly).

10. Auā mo moli, "Androses" tagata faomea teuteu i le vao ma le ao ma le po. Tau - 45 940 olo. (MBTM).

11. AMX lamepa (Ventana Artee) ma tioata ma stanless steel diveser e faia i le itu faaonapo nei. Plafones o loʻo faia o polythylene ma ua faʻaoʻo atu i le taualuga faʻamalosia.

12. O le valevale leaga i le togalaʻau e mafai ona faia i soʻo se taimi o le tausaga - ua lava e sasaa ai le suauʻu ma faʻatu i le afi. Suauu suauu suauu amp (menu). Tau - 4878 rum. (Mamanu).

Faamaneta Lantern
13
Faamaneta Lantern
sefulu mal le fa
Faamaneta Lantern
sefulu ma le lima
Faamaneta Lantern
sefulu ma le ono

13. O lole lole ma le moli moli (menu) - o le masani o le mamanu faaonapo nei. O le faʻatumu o le faʻatulagaina o le lamepa e mafai ai ona e faʻaopopo "suauu" mai luga, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le moli. Le taimi susunuina - 18-24Hi. O lo latou Candlestick Tau - 1390 rubles. Tam Lampsm - 5420 CHO. (Mamanu).

14. Karachi lamp (tele). Tau - 2420.

15. Luminare Luce Fer (Royal Botania) ua mamanuina e faʻamalamalamaina auala, puipui o fale ma fugalaʻau (ibtm).

16. Salco lamepa, o loʻo sau mai le manogi o citronela, o le a siitia le togalaʻau i soʻo se tau. O le taimi lava e avea ai le tele o manogi manogi o iniseti. Tau - mai le 340 rum. ("O le Fale moligaʻoe").

Mo auala moli, taʻaloga taʻaloga ma taʻamilosaga, moli ma le malamalama o le malamalama e atoatoa. O ala e le leaga e faʻamamafa ai le fesoasoani a le Warlever Lumonires (o lamepa ua pupula i lalo i lalo). Mo ala vaapiapi, laʻititi masini e talafeagai ma haloseen lamepa (e mafai ona nana i luga o alavai). Lapoa uma atoa-tele ma faʻapipiʻi fluorecent lamepa e masani ona faʻaaogaina. Faʻamanatuina o le Faʻamanatuga mo le po o le pito i lalo o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi - taʻitaʻi.

Taua Taua

O le malamalama malamalama e taʻotoina ai se tutusa taua i lo le luruvaire lava ia (o le mea mulimuli e tufatufa atu i le avanoa), e pei ona fuafuaina le lelei o le malamalama. E taua tele le faʻaaogaina o se togalaʻau a le lamepa e faʻamalamalamaina ai le togalaʻau ma le lelei lanu o le toe gaosia - o lenei e mafai ai ona e faʻaaloalo i le vanimonimo o laʻau i tausaga uma. O le lanu vevela ("malulu" apemp e faʻamamaina le faʻamanatuga o le valena, ma i le malamalama o "mafanafana" laʻau foliga samasama). E tatau foʻi ona e faʻagalo i le tamaoaiga ma tautua le ola o mama faʻasologa.

Faamaneta Lantern
17.
Faamaneta Lantern
sefulu ma le valu
Faamaneta Lantern
sefulu ma le iva
Faamaneta Lantern
lua sefulu

17. Beaumont lamepa (tele). Tau - 3260 olo.

18. I luga o le luga o le Anenita Lamp Disasurs (Marset), o pu e faia i foliga eseese foliga, o fea le moli tafe. Tau - 9990Rab. (Mamanu).

19, 20. Fanua laufanua masini - mea tusia.

Malamalama malamalama

O le moli e matua faʻaalia ma mafai ona mafua ai le eseese o lagona. Tasi le gaioiga - ma o le malamalama foliga maua ai se loloto loloto. O se mea lelei lelei filifilia - ma o le tuʻufaʻatasiga e maua ai se fausaga lelei. AAAMTERKI THIDED O LE TULAFONO O LE OLAGA E MAFAI ONA FAI LE DYNAMICICS MA LE LE MAFAI ONA OU I LE VAIASO ... MA LE MAFAI ONA E TELE I LE FAAFITAULI O LE FAFFAIGA.

I tausaga lava e tasi, o fetaui lelei ma le auupega a le auupega, e taitoalua ma neon ameupiga o lanu faʻavae o faʻagaega, lea e faʻatagaina le togalaʻau e oʻo ai i le togalaʻau. I luga o ala ma laau pupula o loo tusia, i luga o le mumū "o loo tupu" e toto ai "i luga o le musū, ma le paleata afi. E talafeagai mea uma mo le faʻapipiʻiina i luga o puipui ma teuteu ala. Peitaʻi, e le manaʻomia le faitauina i luga o le malamalama malamalama mai ia i latou - o nei mea e teuteu lamepa.

I taimi uma i le pou!

E sili atu le faigofie le galue ma lumulue luminare. Mafaufau poʻo fea itu o le Sini o le a tautua ai mo faafiafiaga (aofia ai ma le malosi (e aofia ai ma le malosi (solitulafono agai, faapea foi mo fesootaiga ma tafaoga ma tafaoga ma tafaoga. Filifili moli auala mo soʻo se sone, moli auala (tiute / kalone / faʻafiafia, taumafanafana / le taumafanafana, laina (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (afiafi (neneru (ogatotonu o lamepao e tatau ona aofia ai i le tumau).

O le faʻauiga o vaega i le fausiaina o le faʻamamaina o le malamalama o le atoatoa ma le saogalemu le faʻaaogaina o le teritori i le po. Taʻu atu i laasaga o faasitepu, na e malamalama ai le malamalama o faʻailoga ma le tele-faʻailoga o le a fesoasoani i le maualuga ma le krari. O le faʻamalamalamaina o le malamalama o le a lava lava le malamalama i luga o auala - e faʻaalia ai le itu o le faʻagaioi ma fatuina se isi gaioiga teuteu. Fausia i moli eleele i le po i le po lelei ma le faia lelei o a latou galuega, ma i le ao latou te le faalavelave ai le fiafia i le matagofie o laufanua o le laufanua.

O lamepa lelei e masani ona taugofie nai lo le teuteuga. O le masini o lona malamalama e faasino mai le pito i lalo, avatu se ituaiga o nisi o lagona ma faʻataʻitaʻiga, ma i latou e faʻamalamalamaina o le mea mataina. E matua faigofie lava, ae faafetai lea ia te ia, o lamepa "a siteki" e foliga mai e manaia. Latou aoga mea latou te faʻatagaina latou e faia e aunoa ma ni vaega okemememea, ua faʻatamaʻia ma faʻafitauli fale. O le sili ona uma-sili ona lelei-lelei le lelei storeding system e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai mini-miner, mafai ona ofi i le 1-2 aso. Manatua: i le tasi faʻaputuga atonu e mafai ona avea ma "koluma", o se puipui puipui ma moli, lea e matua faʻafaigofie ai le faʻafitauli.

Faamaneta Lantern
21.
Faamaneta Lantern
22.
Faamaneta Lantern
23.
Faamaneta Lantern
Aua.

21. O le moli uila e sili ona lelei mo le faʻaalia o aʻa i le togalaʻau, na faʻaalia tonu ai le moli i luga ia i latou. Tau - 18 560 rum. (MBTM).

22. Finan Wimp (Artemide) mo laʻau o loʻo i ai.

23. Q-BIC Garden Lamp (Royal Botano). Mea - Loak Laasaga, Chinite, apamemea apamemea Stemin Eleng. Tau - 17 860 ru. (MBTM).

Faamaneta Lantern
25.
Faamaneta Lantern
26.
Faamaneta Lantern
27.
Faamaneta Lantern
28.

24, 25. Sky (Luceplan) o lamepa ua mamanuina e faʻaaoga ai moli uila. E mafai foi ona faʻaaogaina ma taʻiala i luga o laina la pe fesoʻotaʻi i se mana i fafo atu.

26. Irony lamepa (Royal Botania) mai le lafoina i totonu o le Word i lalo o le gaioiga o le acid stast, ma o le masini e pei o se mea tuai. Tau - 14 670RUB. (MBTM).

27. E le mafai ona faʻaaoga le lamepa e mafai ona faʻaaogaina o se nofoa - luga o le nofoa laupapa (mamanu).

Faamaneta Lantern
29.
Faamaneta Lantern
tolu sefulu
Faamaneta Lantern
31.
Faamaneta Lantern
32.

28, 35. Too mea mo moli ofu i fafo i se siosiomaga faaonapo nei.

29. Muamua granito.

30, 36. Amio uma lava i luga o le attamcal Statem: SofE RotennsnNosione o le malamalama o le malamalama ma lanu lanu.

31. Inturistic "mashroom" - lamepa (ismon ").

32. Galo le palealii.

33. O Beamey Wall Lamp (Royal Botania). Tau - 3860 olo. (MBTM).

Faamaneta Lantern
33.
Faamaneta Lantern
34.
Faamaneta Lantern
35.
Faamaneta Lantern
36.

34. Omega lamepa (Royal Botano). Tau - 8930 ru. (MBTM).

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le togalaʻau a le togalaʻau?

O le malamalama i sisifo o le a le faʻatagaina e fausia ai se faʻamamafa i luga o le moega fuga: O le moli e malepelepe i le teritori, ma i le taimi lava e tasi e le lava le malamalama o moe. E masani ona manaʻomia le mauaina o le susulu o manatu o tamai lapoʻa ma tufulima: Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le moli o moega pepe, ia maua ai le "starry stam i lalo o vae". O le au fiber ma le taʻitaʻi tekinolosi e fesoasoani i fetu i totonu o le maamomomomomoia. O le suiga e tupu i le po: O le malosi tele o kalapu sa lololo ai le poto faʻataʻitaʻi poʻo se isi, e tusa ma le taʻele moe, fausia se ata manaia. O le ogatotonu o le fugalaʻau moega e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai "malamalama pou". Talu ai talu mai le maualuga o nei masini i luga aʻe o le lalolagi e laʻititi, latou te le o faʻatupeina foʻi le totoina, ae ia faia galuega a le malamalama.

O laʻau ma laʻau e ola pea, o lea e taua tele le avanoa e fetuʻunaʻi ai le itu o le moli uila. Mo moli moli, e le fautuaina e laau i le faʻaaogaina o moli lanu. I se faatusatusaga, o nei laau e iloa ai le le mautonu ma le le maua o le oa o vaitau masani vaitau. A o le alu e faʻatau lamepa, aua neʻi galo e filifili le saʻo o le vai vevela. Mo e aofia ai Luminires, maualuga-tulaga maualalo o le upega tafailagi e tatau ona faia. Afai e i ai le vai i luga o le teritori, sauniuni mo faʻafitauli: i le taumafanafana, o le otometi moli auala o le a faʻaitiitia ai le lamepa i luga.

Faamaneta Lantern
37.
Faamaneta Lantern
38.
Faamaneta Lantern
39.

37. O le malamalama o le vai o le vai o le vai e faʻaleleia ai le manatu o le agetic ("ormmon").

38. Plancam Form Lamp (Fontanartorte) ma Polythylene fale ma tioata ma Stainless Steel Daisaser.

39. E tusa lava poʻo le a le faʻataʻitaʻiga o le a e filifilia se mea teuteu polo globo (slide) poʻo le "koluma". O le mea autu o le mautinoa o se ata faigata na faia e faʻatuatuaina mea faʻatuatuaina.

Faamaneta Lantern
40.
Faamaneta Lantern
41.
Faamaneta Lantern
42.

40. Le opeopea o le faʻapipiʻi o le shishacal formaglobo (sisitema). Mea - Polythylene. Faʻataʻitaʻiga ma le lapoa o le 30-50cm ua mamanuina mo se tasi halosen amptu ma le faʻavae o le G4 ma le maualuga malosi o le 10W; Oloa ma le lapoa o le 60-80CM - e tasi le halogen moli ma le pito i lalo o le G4 tapulaa pule 20W.

41. Malamalama mama oloa o Luceplan e faia i se itu faaonapo nei. Malamalama mama ma aoga mea (metacylate, polycarboate, aaminum) faʻatagaina oe e fatuina ofoofogia uliuli ma paʻepaʻe aafiaga.

42. Nenake (Slide) o le fale pito i tua o loʻo faia o loʻo faia ai le faʻatulagaina o le tekonolosi ma talafeagai mo le faʻaaogaina i le auala.

Taliina o Laau

Afai o le laʻau e i ai le mafiafia, o le paʻu pale, ua faʻapipiʻiina le moli mamao mai ina ua liligi ai le malamalama o le malamalama i fafo. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi le masini i le latalata i le laʻau ma lafo i totonu o le pale o le palealii e faʻamalamalamaina ai lau. Maualuga Pyramidal laau (mo se faʻataʻitaʻiga, spruces, o loʻo i ai i moli o le 5-10m, ma o le tasi o latou e faʻamamafa ai le tino o le ogavae. O le faʻamatalaina o se laʻau ma le mafiafia o le pale lapotopoto, o le moli e mafai foi ona faʻatulaga i se mamao mamao mai ia.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le aloese mai le faʻaalia o nofoaga matagofie i luga o le aloluga. O le manuia faʻaiuga o le faʻaaogaina o le moli masini fetuutuunai i le maualuga. O laau vetter ua susulu mai le pito i lalo - e faigofie atu ona faʻapipiʻi lamepa. Malamalama mai luga e faʻaititia, e mafua ai le faʻaaloalo lagona o lagona. I le pito i luga pito i luga, eseese vaega o le tufuga ma vaitau vaitau o laʻau e sili ona iloga. Mai le mamao i le va o le mea faigaluega ma le mea moni e faʻalagolago i le tele o le a mafai ona filifili le mapusaga o le paelo, faʻaliliu ai le laupapa. O le faʻaseʻe malamalama e sili ona faʻaalia pe a ootia i le olaola e le ola aʻe o le ola mai i togavao. O le tele o moli i luga o le vao ma o laʻau o loʻo faʻaalia ai le "atamai" malamalama "i totonu. I luga o lala o le laau na tuu ai lapisi ma tamai moli moli, moli taiala ma itu manaia ma le malamalama uaea. E ui lava o le mea mulimuli e mafai ona aʻafia faʻatasi ai le atinaʻeina o le laʻau lava ia, talu ona faʻamamaina moli moli ma le aoga.

Taʻaloga ma le Vai

Faafetai i meatotino matagofie matagofie o le vai, le inisiua o vaipuna, o vaitafe, vaipuna ma vaipuna e mafai ai ona e faia ni aafiaga ofoofogia. A oolaga se moli moli o se mea, e oo lava i se foliga faigofie o se foliga manaia o laau i le faʻaata faafanua e mafai ona avea e pei o se foliga faigofie. O le a faʻamamafaina nei vai i le taimi nei ma le paʻu. A galulue ma le vai, fetuutuunai tausiga moli moli o loʻo faʻaogaina, e saogalemu ona o le leai o le leai o se faʻafesoʻotaʻiga o le taimi nei o loʻo tauaveina vaega. O le tasi o fale e tasi, lanu moli, taitaia ma le lelei fiber faigofie e "vali" malamalama "malamalama ma fatuina le lanu le masani ai.

Manatu o se faapitoa

O loʻo i ai i fafo o le fale o fafo o le fale ma le faʻatoʻaga o loʻo faʻaaoga ai le faʻaaogaina o tekinolosi ma se fuafuaga o le laufanua o le laufanua. O lamepa i le faʻatoʻaga e tatau ona filifili ai galuega faʻataʻitaʻi: E mafai ona e agai i luga o le upega tafailagi, moli fale ma nofoaga faʻapitoa, faʻapea foi ona saogalemu. O moli nei e maua ai le 80% o le eletise, ma faʻataga ia te oe na faʻasolosolo malie lava ona faʻaititia ai le maualuga o le aso. A faʻatau mai, faʻaeteete i le tulaga o le puipuiga o le IP o le faʻamalosi o le mataupu. Maualuga IP (44-65) faʻamaoniaina se umi auaunaga olaga, faʻataga le pasi le susu ma le pefu.

Maualuga goncharov, o le ulu o le tagata faʻatau o loʻo malamalama o Filisitia

Na faʻafetai le Faʻatonutonuuina e le au Faatonutonu o Filipaina, Chadyboom, laufanua laufanua, "fale, luga o le inisinia tele", "moli," Eness, matou te mafaia i le tapenaina o mea.

Faitau atili