Fafaga Siosiomaga

Anonim

Faʻafefea ona vaʻaia le faʻalauteleina ma sili atu le faʻaaogaina o le potu o le faletaele? O le tasi filifiliga o le sui le taele taele. Ae, o le mafaufau, o le a fale e filifili ai, e mananao masani lava o le tagata e faaaogāina a monoblock, e le taumateina lena loo i ai vaifofo faapitoa sili faatemokarasi

Fafaga Siosiomaga 12335_1

Faʻafefea ona vaʻaia le faʻalauteleina ma sili atu le faʻaaogaina o le potu o le faletaele? O le tasi filifiliga o le sui le taele taele. Ae, mafaufau, o le a le auala e filifili ai le fale, o le tagata faaaoga e masani ona fiafia i se monoblock, e le o manatu o loʻo i ai le sili atu demokalasi faaletonu fofo

I le fale o Europa, o se tamai fale taele, e faatagaina ai e laveai avanoa ma aulelei vai taugata, ua leva displaced le tapu, lea e liliu atu i se taugata. Av o Rusia, oddly lava, o le faatanoa o le vai e masani ona faaaogaina faapitoa o se pallet. E le masani ai ma le mafaamatalaina. E ave le taele, e tatau ona e manumalo i le itu. E faapitoa lava le faigata ona "ave le maualuga" o le tagata o le soifua matua, ei ai manaoga faapitoa, faapea foi ma fanau laiti. O le vai o loʻo nofoia le tele o avanoa, ma e le lava i le faletaele. Ioe, ma lona faʻamamaina manaʻomia tele taumafaiga.

Fafaga Siosiomaga
tasi
Fafaga Siosiomaga
2.
Fafaga Siosiomaga
3.
Fafaga Siosiomaga
fa

1. O pusa tioata o loʻo taofiofi i le puipui ma chrome e umiaina.

2. O le Freed e leai se tasi o le fale.

3. Tafafa le tulimanu - sui i le taʻele poʻo le faaopoopoga.

4. O le toʻafilemu faʻaopoopo o le tulimanu o '' '' 'ua faʻaoʻo atu i le sologa lelei o le auala. O loʻo faʻapipiʻiina le panels i le puipui e faʻaaoga ai se faʻamatalaga faʻapipiʻi mai le poletitum almininum. Tau - 64 500 rubles.

Fafaga Siosiomaga
lima
Fafaga Siosiomaga
6.
Fafaga Siosiomaga
7.
Fafaga Siosiomaga
valu

5. Faapotopotoina o le aoina o le tioata feeseeseaiga. Tau - pe tusa o le 40 afe o rubles.

6, 7. Faʻasolosolo faitotoʻa ma le malu ma le agamalu latalata (6) le tekinolosi - lava malamalama - lava malamalama e paʻi i le 'au (7).

8. tulimanu taele Frameless i le tuufaatasiga ma se mafolafola tutusa pallet e aesthetics o minimalism.

O le aso, o le manatu o le "taʻele" e le gata i se monoblock, lea ua manatu mea uma i le faʻaupuga laiti i le vaega o le meaaoga. E mafai ona tatou faʻataʻitaʻia le taʻele, faʻavae i luga o foliga o se potu faletaele ma ana lava manatu faʻapitoa. O lenei fuafuaga, e taʻua o le au a le atunuu (i le fausiaina), e faigofie ona ulu atu i se tulimanu, niche, faatauvaa o IT.D. I le taimi lava e tasi, e mafai i so o se configuration. Le tele o taimi, o le aoina fale ua faia e aunoa ma le vaega pito i tua, ma le totoga faatumulia i le vai o so o se ituaiga ua tiʻetiʻe tuusao i luga o le pa, laina ma maa, tutupu Idr. E mafai ona e aoina se potu ma le tapuni tapunia, e le o le "fusifusi" i puipui, ae o le fesili o le a tulaʻi mai: Faʻafefea ma o fea e faʻapipiʻi ai vai-faʻavae o loʻo i ai? I lea tulaga, e naʻo filifiliga e lua na faʻatagaina: le puleaina o le vaipanoa, poʻo le taʻele koluma, "tupu" mai le fola. O lenei mea ofoofogia, ae taugata tele. Ole tau ole a le tau a le malo e faʻalagolago naʻo le filifiliga o vaega, ae faʻapea foi i le tele o fausiaina ma le faʻapipiʻiina o galuega. Afai o le poloketi e faigata, e i ai le avanoa, e teu ai le tele o vaega, o le a tele mea o le a teuina i luga o le faapipiiina. Faʻapipiʻiina o le Hydromassage Apzzles i totonu o le pa, e tatau ona e fuafuaina le latou aofaiga, mafaufau i le nofoaga, tausisi i manaoga uma o le nana. E faigofie atu le faʻapipiʻiina o se taʻele o le taʻele poʻo se hydromassage laulau. Aua nei galo e uiga i le waterproofing o le fola ma puipui, e faapea foi e uiga i alavai.

Manino e aunoa ma tuaoi

o elemene faatulagaina aofia pa taele (puipui) ma e mafai ona feaveai (faitotoa).

I augutu ma e aunoa ma . O fale o loʻo avea ma faʻasao pe i luga o le skelet). O le masani masani faʻataʻitaʻiga fausaga ma se almininum talaaga. Faatumuina o mafai ona faia o polystyrene ma se mafiafia o 2.5mm po agamalu skamer malamalama ma se mafiafia o 6-10mm. O faʻafitauli e maua ai le manogi e faia mai se tioata le lelei - tuʻusaʻo pe punou. I le faaopoopo atu fausaga tino ma frameless, o loo i ai se lomiga vailauga - o se fale e aunoa ma se talaaga otooto tūsaʻo. Polystyrene pa mo le Breat Breet Breet Hity Ruster tau mai le 4500-5000 rubles. Peitaʻi, o se tau maualalo e sili atu le tutusa ma le lelei o le oloa: O le polystyrene e vave pe mulimuli ane leiloa lona saʻoga (sili ona aoga ma faitotoʻa. Feenip mai le faʻasusu i le tioata o loʻo manaia ma tumau, ae leoa. Mo se faataitaiga, Huppe (Siamani) o 8mm mafiafia ma le tele o 200x90x90cm tau pe tusa o le 24-70 afe rubles. O le le taliaina o lenei gaosi oloa o se mea moni foi o le tau o le tamaoaiga. Fai atu, o le tau o se tulimanu tulaga taele o se ipu 4mm mafiafia - 14 500 rubles. Isi kamupani, e pei o Ravak (Czech Republic), Cersanit, Radaway (uma Polani), Kolpa-San (Slovenia), foi maua lava gafatia pa tioata, lea, e faalagolago lava i le tele ma le mamanu tau mai le 10 afe rubles.

Gagana e mafai ona manino, matai, o loʻo faʻaaogaina le tioata tioata, i se mamanu poʻo se faʻafuaseʻi. Ua avea ma ipu o luga i se vaega toaitiiti o Faamauina totoga ma fausia i totonu o le totoga taele pa - latou faatupuina se lagona o le avanoa saoloto. E ala i le ala, o le leai o se galuega i totonu o le potu faatamaia e faafaigofieina le faamamaina. A o Skeleton pi, matagofie lelei faitioga, faʻapipiʻi, aua neʻi leiloa le ata, ae e le o ese mai le ata, faʻamamafa le mea vaʻaia.

Metotia o le tatalaina. E tusa ai ma le auala o le tatalaina o le faitotoʻa, latou te vaevaeina foʻi (latou te taʻua foi o faʻavaʻalua) ma seʻe. O le mea muamua e mafai ona tatalaina uma i fafo ma totonu (e manaʻomia le fale o se vaega tele). Ua uma ona faʻauʻuina i se lamolemole amata masini. E masani lava, ia faʻamamafaina le moli ma le mamafa o le mamanu, o le tau mafanafana o faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi atu i mataua e faʻapipiʻi i le tulaga o le pefu. O le a le tatalaina le faitotoʻa i lalo o le faʻamalosi a le malosi o le vai poʻo le paʻi atu. O faʻaseʻe faitotoa - toese ma gagau - tuu i luga o rollers o loʻo nana i totonu o le taʻiala taʻiala. Faʻaleaogaina o le Barvas Slides i luga o le puipui pito i luma i totonu o le taʻavale. Ia tatalaina, o le mea e manaʻomia ai le taumafaiga sili. E lelei le fufusi ma sefe le sikuea i totonu o le potu ma tua atu. Gagaung faitotoa pei o le "Darmoshka", e aofia ai lua, tolu pe fa fasi mea, ave le sili ona maualuga fautuaga malamalama i le fale. Ae ui i lea, o le i totonu o le vai o le vai o le vaipuna na faaitiitia, ma le le malosi o ia fale fai i lalo. Laʻunfund FMS DAND DANDS e mafai ona faʻapipiʻi i puipui. O ia togafiti na gaosia STDBEG (SWEDEN), DUURVIVER (Siamani) IDR. Afai e leai se avanoa i totonu o le faletaele, e sili atu le tolopoina mamanu. Filifilia faitotoa, tausi le avanoa i le fale, ma e talafeagai le faʻaaogaina o le tumama apaʻotogi na lata ane.

E faʻaaoga e Europa gaosi oloa i se fetauiga faʻapitoa (antiplac, antiplac, Aquamelec, mescranin ID), o le a taofia ai le faʻavae o tupe teu. I le avea ai o se tulafono, o le maualuga o le vai taele o le polystyrene po o le tioata o le 170-190m. O le tioata o loʻo galulue ma le maualuga o le 220cm o loʻo faʻaaogaina i se tulaga faʻapitoa. O le Togaluaga e manatu o se fale tele le 120x90cm.

Tagata gaosi. Fengep mai polystyrene i le maketi a Rusia o loʻo sapalaiina e le VAGneplast (Czech Republic), Kabi, Klook. Oloa o oloa ofoina atu ia Iakopo faasolosolo, SFA (uma - Farani), Dorff, Hsk, Cormie), CAPIE, BABIE INDERS.

Fafaga Siosiomaga
iva
Fafaga Siosiomaga
10
Fafaga Siosiomaga
sefulu ma le tasi
Fafaga Siosiomaga
12

9. O le potu matala ma le fale taele e fesoʻotaʻi ma se dynamic olaga o le tagata faʻaaogaina nei.

10. O le Sese tioata faitotoʻa, pallet ma taʻele koluma mafai ona fuliina se nichh i se potu malu.

11. gagau faitotoa e aofia ai ni auala se tolu. Tau - e tusa o le 10 afe o rubles.

12. O le Vitoria-T o le vaega autu o le "galue malosi" o le fale, o loʻo potopoto mai i pa le vaʻaia ma pallet.

Fafaga Siosiomaga
13
Fafaga Siosiomaga
sefulu mal le fa
Fafaga Siosiomaga
sefulu ma le lima
Fafaga Siosiomaga
sefulu ma le ono

13. Nofo i luga o le tasi tasi atoa ma se pallet e tutusa ma se patu.

14. Faʻatasea mai le Istanbul Aoina, o loʻo tuʻufaʻatasia le vai i totonu o se mama foliga tiga.

Fafaga Siosiomaga
17.
Fafaga Siosiomaga
sefulu ma le valu
Fafaga Siosiomaga
sefulu ma le iva

15-19. Padones ma faafoliga alavai: Valivali mamanu faatafafā lē tutusa mai ceramics (15, 16), sikuea keramika ma galugalu aneti-lisiti o le (17), acrylic tulimanu (18), o se pallet mafolafola mai acrylic (19).

Faigata ma hermeatically

Suafa ma le mamafa o le fausaga, o loʻo aofia ai ni vaega, aumai se tasi mafaufauga lelei-i fafo atu (faiga o puipui, faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ai se fasi pepa i le puipui. I le va o le faletaele puipui ma se ata pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le tulimanu tulimanu e fesoʻotaʻi ai rods-umia. E tele, o le toʻotoʻo na popole i le pa uma o le pa. O mataupu lelei, e faʻapipiʻiina le tioata i le puipui ma le tamai chrome bolder. O se faamaoniga faaopoopo o le tulaga mautu ma tightness avea o se togi maualuga 18mm faamaufaailoga faitotoa pito i lalo, mo se faataitaiga, i se faasologa o SMARTLINE tulimanu taele fou (Ravak). Suafa o vaega faʻatulagaina e maua ai itu o loʻo faʻamalamalamaina ai le laugutu sili. Ina ia le faitotoa o tuaoi sili atu mau, faaaoga fasi faamauga, o se tasi lea (nai faigata) clamps mausali tioata, ma le isi ua faatotogaina i se maneta. tulaga ogaoga ina ia e le pauu atu o le vai e ala i le eseesega, faapitoa talaaga otooto manino acrylic ua faapipiiina i luga o le faitotoa ma matatioata tumau. O latou faʻamau palasitika o loʻo sisina i luga o le pito o pito o mata ma tuaoi matatioata. O le gaoioi o mea o le oloa e masani ona faʻatuina ma le siitia o le masini. E otometi lava ona siitia le faitotoa ina ua tatalaina ma maua ai lona talafeagai atoatoa i le pallet po semi ina faaiu, faamalosia i le manino "matasele" o le faamaufaailoga. Meafaigaluega mo ipu vai taʻele o loʻo faia o le sili-malosi-malosi apamemea, ma o elemene autu o le matasele ua faia i le shinless stabe.

Tamaoaiga o le tamaoaiga

O le sili ona tamaoaiga na faia o polystyrene. O le pa mo le tulimanu o le lua tulimanu ma lua puipui puipui o loʻo fausia e se manifinifi o le roltechnik (Czech Republic) - o le a tau o le 4,400 rubras. Mo le tulimanu o ravak polystyrene (80x80m) o le a tatau ona avatua 5-6 afe rotabs. O le tutusa itu o le 6mm mafiafia tioata o le tele o le Saina gaosiga tau le itiiti ifo ma le 10 afe rotabs. Ole tau maualalo o le tioata pito i lalo o Riho (Netherlands) - 14 500 rubles. Acrylic pallets e mai le 3 afe rotabs. (Fai, sanplast, Lusia). Teisi sili atu nai lo le pallets rio mai le tutusa mea. O le maualuga-lelei pallet mai le afu o le steel bette o le a tau le tau 10 afe rotabs. Frames mo le faʻatulagaina o le Caibins e aunoa ma le pallet o loʻo taugofie - mai le 1500 o loʻo iai. ADRADIDS Channels tau le itiiti ifo 11-12 afe rotabs. (e aunoa ma le faʻapipiʻiina).

Vaega o le Lagolago

O palle tallets e masani ona filifilia i lalo o le ita. E masani ona faia e tagata gaosi mea uma i totonu o le pusa. Le filifilia o se pallet, totogi gauai atu e le gata i le tele ma le faataamilosaga o le taualuga, ae faapea foi i luga o le mea lea ua faia.

Mea e. I aso nei, o pallet e maua mai i Amaroed Ian, o Ceraram, Seleteli, gaosia ma le vao ma vao. Na lafo ai i totonu o le au palone ua mafai ona faʻaaoga, e ui lava i le mea moni e mafai ona latou tumau ma taugofie. Steel le aoga o oloa bette, kaldewee (uma - Siamani) mafiafia o 3.5mm - nisi o le sili ona lelei i lenei vaega. O le 80x80cm faʻataʻitaʻiga o le a tau i le 10 afe rotabs. Tolu-manifinifi pallets o jabel e aofia ai le vaega # 8810; Nousy. # 8811; Ceramic, e mautinoa lava e matagofie, le mautonu ma le le lelei, ae le aoga tele ma tau taugata - tusa o le 10-20 afe. (Villeroy Boch, Siamani). O pale masani masani o loʻo gaosia mai le acrylic, o le palasitika o loʻo faʻatagaina ai ona e faia ni oloa o soʻo ni foliga ma lapoʻa. O le leai o se acrylic pallet - e mafai ona fafagaina i lalo o le mamafa. O le mea lea, tatou te manaʻomia se faʻailoga maualuga o le a faʻamalosia ai le mamanu. Tau mo le acrylic pallets eseese - E i ai le tele o fautuaga, amata mai le 4-5 afe rubles. O le tau o faataitaiga mamanuina e tusa ma le 12-15 afe rubles.

O le faʻailoga faʻamauina i ona luga o ona avanoa palasitika e latalata i le galue, ma vailaʻau mai ia te i ai ni faʻatapulaʻaina o loʻo feagai ai, poʻo le lapoʻa pe lanu ma tino. E tusa ai ma le lalelei ma le malosi, na te sili atu le apogisoga ma e le o le avatua foi le auala i maa masani. Tagata gaosi oloa o le faʻatuina pea i mea fou e eseese i le malosi maualuga. E mafai ona e valaau mai, mo se faataitaiga, pallets faia o Solaaga mea tuʻufaʻatasi faafoliga (Iakopo Delafon) ma se mafiafia o 5-25mm ma ufiufi acrylic lisiti-aneti antibacterial ma (e oo atu 2mm), lea e puipuia ai pallet mai maosiosia, chips ma mou atu. O le fuafuaina o tau o se oloa - mai le 12 500 rubles.

Uma lauiloa avea si taugata, ae tele pallets anagata mai le mea Quaryl fou (Villero BOCH), o se polymerbeton (acrylic faaopoopo quartz). Latou ese maaa ma laei tetee ma tau ai tusa o le tusa ma le 20 afe rubles. Noviatek (Filland) ofo atu pallets mai novilitek-triplex mea. o se ituaiga sanuisi e aofia ai le lima becks lenei: acrylic, leo anagatā popoga polyurethane, uamea pepa ma se mafiafia o 3mm, o le isi vaega o palasitika polyurethane ma ABS. Itiiti masani mamanu mai mea faalenatura (maa, fafie). O le mea lea o le laina faʻapitoa o loʻo tele ni palu o sikuea mai acrylic, faʻapitoa ma uʻamea foliga foliga: 70x80, 88999110, 13008). O fuaitau o faʻatagata o faʻataʻitaʻiga e pei ona taua i lalo: 85X70, 90x70, 90x75, 100x7590 = 1208. E i ai pallets o lapopoa tele.

Metotia o le faapipiiina. I le ituaiga o faapipiiina, fafo ma ua taliaina (aofia ai) pallets e iloga. Tele faʻataʻitaʻiga i fafo o loʻo faʻapipiʻi i luga o le masani e tulaʻi mai. O lenei mea e manaʻomia ai le avanoa mo le sapalaiina o vai. O vae e mafai ai ona e siitiaina le paleti i le maualuga maualuga ma saunia le saʻo faʻapipiʻi pe a le lava le fola. Ona tapunia lea o le paleti ma se vaega poʻo le feagai ma ni laupapa. O le tagata lava e lagolagoina le foloa o pa fellets e faʻaauina atu i se vaega maualuga, lea e avea ma lagolago. O faʻataʻitaʻiga na faʻamalieina i le fola o le sili ona faigata i le faʻapipiʻiina: E manaʻomia ona latou tapenaina le faʻavae. O loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le fola o loʻo i totonu o laupapa. O pallets e loloto (o le maualuga o itu o le 10-18cm), feololo (4-10 cm) ma mafolafola (0.5-3.5 cm). Matou te gaosia foi ni faʻataʻitaʻiga loloto (27cm) faʻaaogaina i se nofoa.

O loʻo iloga i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le ata. Faʻafetai i le leai o le tagata e Barchik, e te le tautevateva foʻi i luga o alalaupapa. Tele Suiga o Stock: E teuteu i auala eseese ma masani ona mapu mapusaga. Le mafaufau loloto i le pito i lalo o lalo ifo i lalo i luga o pito. O le mea lea, na faʻatusa le vai i totonu o le ulagia na faia i le perimeter o le palet.

Talafeagai fautuaga. Ua ou mataala i le faʻataʻitaʻiga ma se mea e feololo. E maua ai auala eseese, e aofia ai le sili ona taua - r raif. Moni, o paolo o palutia e manaʻomia ai sili atu faʻamama sili atu nai lo lamolemole. Algocially Modes Faʻaaoga se Anti-Slip Sourter ma le tele o anti-slip tabs (faʻataʻitaʻiga, mai le faʻasologa o ituaiga taua e le afaina i le susu). O le pallet e maua ai le tulaga lelei (Siamani), Arblu, Galassia (uma - Italia) O nisi fale gaosi, e pei o Hisch (Siamani), ofo atu le fola laupapa o se isi filifiliga i se palu lamolemole. Porcelanosa Grupo (Spain) na atiae se uluai pallet pallet dug, malu ma saogalemu.

Fafaga Siosiomaga
lua sefulu
Fafaga Siosiomaga
21.
Fafaga Siosiomaga
22.

20. Taeao o le tulimanu mai le S-Line aoina (Vitra).

21. O le vaega autu o le le ogatotonu o le faʻatatauina o le uluaʻi volo pallet.

22. O le Free Apeti, fausia i totonu o le pa, e mafai ona faʻaopoopoina e se tasi o le fa ituaiga o teuteuga teuteu vailaʻau, e aofia ai Stainless Shinless.

Fafaga Siosiomaga
23.
Fafaga Siosiomaga
Aua.

23. Laplex pulou.

24. Ravak taele partal.

Aunoa ma pallet

Ina ia faʻavasega se fale e aunoa ma pallele, e tatau ona e faʻatulagaina alavai tuusaʻo i le fola. E sili atu le faigata nai lo le faia o se fale ma se pallet, talu ona o le galuega a le vai aoina mai, i lea tulaga, e vave ona faia le fola. E lua auala e ave ai fafo i fafo i totonu o le suʻisuʻi - faʻaaogaina o le apefai ma alavai alavai. O le mea e sili ona taatele e sili ona taatele (lea e faigofie ona faʻavasega ma e taugofie tele taimi. O le tino puʻupuʻu e aofia ai se lattice, o le siphon pusa ma se paipa e tau atu i le afi. I le vai vave tafe atu i totonu o le pu i totonu o le ata o le ata, o le foliga o le foliga o le 1-2 i le plum. O le paipa mai le Siphon i le osofaʻiga o le siʻitia o le siʻitia o le 1-2 ina ia mamai le vai. O le funnel-sloped lattice o loʻo i le ogatotonu o le taʻele o le vai poʻo le tulimanu. O le faʻaituau e manaʻomia ona faia pe a fai mai le fa itu poʻo le lua (pe a oʻo i le tuʻufaʻatasia o le vaega).

O le alavai alavai o se mea faapipiiina o le vaega o se ata o se auala vaapiapi - faatagaina e fatu ai ni suiga o faletaele i se tulaga fou. Faapotopotoina le Vai Taʻalo ma le umi o le 70-150Cm overlaps le taʻele o le vai sone i luga o le lautele. Ia faʻatonutonu le vai i se faiga, e tatau ona e faia se slope (lava 1) i le vaalele lava e tasi. E i ai auala mo le faʻapipiʻiina i le ogatotonu o se potu poʻo se faʻaaogaina faʻapipiʻi, i le pito o le fola ma puipui, pei o le UNIFLEX (Genezerland). O le alavai alavai, pei o le apefai, e fetuunai i le faatumuina o le fasi. O le nofoaga o i totonu o latou i totonu o le fola e manaʻomia le maualuga o le lalagaina, tusa lava pe o le itiiti ifo le maualuga o le kir (70mm) ua filifilia. Faʻaola i totonu o le faʻamalosia sima sima slab luga e le faʻatagaina. Gaderit ua fausia se fua fou e mafai ai ona e aumaia le tafe o le tafe i le puipui.

O le isi mea fou o lenei gaosiga o le "lilo" o le taʻele auala. A faʻatau e taua le amanaia o le bandwid, aemaise lava pe a e filifili le faʻamalosia, fuafuaina mo lapoʻa tele o le vai. O le bandwidth o le masani o le vai taele auala o 0.95l / s. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le bandwidth o le taʻele auala o le taʻele o le 0.85l / s, poʻo le 51L / minu. I le maketi Rusia, o alavai apefai ma auala o le tele o kamupani o le kamupani Houtterer, Josheng, Hessen, TICE (Siamani), Gene), Gerat (Farani), Gene), Gaine), Gene), Gene), Gene), Gene), Gaine), Gene), Gene), Sis (Farani), Gene), Gaine), Gerat (Farani), Gebert), Gebert), Geber), Gerberit ID.

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai a Bateco, Barteit, Hansgroh, RAvak, Roca, Villeroy Boch, RITA, Aquar, Aquar, Aquar, Aqualen saunia mea.

Free Westvisetion: isi mea. Taavale fale i le fausiaina

Faitau atili