Ma velainala e manaia!

Anonim

Aisea e gaioi ai nisi Fanual Youpu Lautele, ma Isi Aiya, Turo? E le fiafia le ata o le Ecoology: O le tagata o le tagata e le pei o le mononomen diew planes, o le tele o mea e fai e le mafaamatalaina. Faatasi ai ma se faʻapitoa mugali olga volwerna o talanoa, o le a le mea e tatau ona avea ma se atunuʻu manatu mai le manatu o lenei saienisi

Ma velainala e manaia! 12337_1

Aisea e gaioi ai nisi Fanual Youpu Lautele, ma Isi Aiya, Turo? E le fiafia le ata o le Ecoology: O le tagata o le tagata e le pei o le mononomen diew planes, o le tele o mea e fai e le mafaamatalaina. Faatasi ai ma se faʻapitoa mugali olga volwerna o talanoa, o le a le mea e tatau ona avea ma se atunuʻu manatu mai le manatu o lenei saienisi

Ma velainala e manaia!

Olga leo,

Peresetene o le mafutaga faaletulafono o laufanua ma inisinia, sui o le Union o le tusiaina o le kanesa o Rusia, Polofesa Faatosinaga o le Rusia Accounts o le Chustian Academy o le Chustian

- Olga Nikolaevna, o le a le mea o loʻo iai "vaʻaia le le lelei" taimi e ono tulaʻi mai i le atunuʻu?

- Muamua o mea uma, e tele vaalele onononos: Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaifoma puʻupuʻu o le fale poʻo le atoaga o le faʻamasinoga o loʻo taoto i lalo o le tino. Ua lelava le manatu, mafaufau loloto i lenei "Vitio gofie". E masani lava o meaola e faʻaleagaina ai le lapoʻa o le paka i luma o le fale. E le gata i lea, e masani lava ona matou fautuaina le sili atu le maualuga "lepemele" avanoa i le tele e mafai ai, fautua mai ai le tulaga o le tele-saoasaoa. A latou matutua, o a latou sao ua tapunia, fausia se paie paolo. I le ala, e foliga sili mai pupuni o le fale. E faigofie ona aveese le lafoaia o le nofoaga o le upega tafailagi e ala i le tulaueleele o atumotu o le tele o 'oa, cereonal laau. I le avea ai o se fuafuaga mo le fugalaʻau, e mafai ona e faia le suia o mamanu mai laʻau.

Ma velainala e manaia!
tasi
Ma velainala e manaia!
2.
Ma velainala e manaia!
3.

1. O le Flow Flower Garden o loʻo avea ma vaega o le ala e tau atu i le fale ma le mesa o se fofo lelei. Na gagauina le avanoa i vailaau matagofie o fugalaau ma lanumeamata. E mafai ona e faia ni ata moni e aoga e faʻaaoga ai laʻau nai lo vali.

2. O le umi o le ala i le Ginatonous Green "Bred" - e faigata tele filifiliga mai le manatu o le vitio tautala.

3. Faʻalauteleina le tulaga o le fale ma le lautele o le fanua - O lenei e le o se "siʻosiʻomaga" manatu, e le faʻaolaina o ia o se tamai moega ma le auala pupula

- O a mea sese mai le manatu o le ata vitio e faʻatagaina ai tagata e ona nofoaga o atunuʻu?

- laufanua lafulemu, laufanua - o se lavelave lavelave. E taua le lagona o le pa, o le fua o "ata" e te faia. E tatau ona sologa lelei laʻau i le fale e tatau lava ma le fale, ma le tagata. Afai e laititi le teritori, e le mafai ai ona toto ni laʻau tetele - Piny, vaalele, o le a latou taofia oe. Aesley "mea founda" e iloga i le faʻatusa e mautu le lapoa, na o lenei, i se isi lava, e maua ai ni ie tetele o laʻau. Peitaʻi o lea ua manaʻomia le tuʻuina o se nofoaga mo filosofia lautele, ina ia mafai ona vaʻaia le lagi. E fia iloa talu ai talu ai nei o loo i ai se faletalimalo o le lanumoana. O loo totoina atoa ni oa i le lautele o le fale, ma e foliga mai e pei ona tutusa ma le militeri. E le o iai ni laʻau uiga ese faasaga i nei laʻau matagofie, o papa ma le sami o le sami o Phytoncdides ... ae aisea e le fatu ai se fatuga manaia mai le nofoaga e tasi? Ta ona fai mai, ave se iʻa-foliga o le laʻau o le laʻau ("NIDTRATICS"), faʻaopopoina se vaʻa o se ata ("inverse") ma se pale o faʻaaliga manino. Vitio o Vaʻaiga o Vitio Siʻotiga e sili atu ona lelei. O le foliga o le a faʻafetai ia te oe mo le teena e le mataituina ituaiga.

Na fiafia le faatopetope atu o le togalaau o Louis XIV

- Ae a le uma, o paka masani masani, mo se faʻataʻitaʻiga, i punavai, ua fausia i le toe faia, o le masani ai o nisi elemene. Akuk matagofie!

- Aua le malilie malie ma oe. Ioe, o le paga paga o vertail e matua lelei lava. Ae mai le toatele o tagata na asia o ia, na ou faalogoina i se uiga ese i le vaaiga muamua o le faamatalaga: "Ua ou le lava"; "E te iloa, i nisi taimi na sa taufaamatau atu ai," A uma, e le gata i lea, e le gata i lea o laina o le vaomatua (samal). Faʻavasega le geometry, pei o le lapotopoto alataʻo e tusi ai ni poset. O le tagata o loo i le paka mo ni nai itula, ma ua ia vaaia, i lona taua, o tuʻufaʻatasiga tutusa. Ou te manatu, i velainaster, manino faafitauli i le vitio o le Ecology.

- Ae o Louis XIV, "Tupu LI", ma na fiafia i ai lana faʻaaloalo ...

- E foliga mai ia te aʻu o le paka sa tele lava o se tulaga faʻapitoa tulaga, o le pito i tua o loʻo i ai le tele o mea na tutupu: o le savali, o loʻo iai o matou o le faʻamasinoga solomuli.

E fia iloa

A o liliu mai, o le mata o tagata ma le miti, ma o le mea moni e faʻatinoina atili gaioiga ma se umi o 0, teteʻe i itu uma o le 1-2 taimi i se laina tafailagi, ae sili atu ile sekone. Saienitisi na taʻua lenei gaioiga "Sakcada" (i le lane. Ma le franz. - cotton lasi). A vaʻai se tagata i se vaalele sili ona faʻafiafia, o le taimi na faʻateleina ai le newcad i le 15-16 taimi i le sekone. Faatasi ai ma lenei faiga, e sili atu le tino ma, e tusa lava ma, ua lelava vave. O le mea lea, ua tatou le fiafia tele, e umi i le avanoa o le avanoa - i totonu o puipui o le uati, nofoaga ese, monotonaus laufanua.

- Faʻamanatuina o le talaʻaga o Park Arts, e tatau ona e taʻutino atu i le tele o taimi, o paka masani na teʻena ...

- sao atoatoa. O le mea moni o loʻo taumafai mai nei laufanua o laufanua, o loʻo taumafai e faʻataʻitaʻi i totonu o le atunuʻu, e masani ona masani ai le Igilisi. Na tupu mai i le XIX., Felelei tele i le tele o mea e le masani ai o tu ma aga. Tagata e leʻi mafaufauina e leʻi mauaina atoa laufanua ata. Mai le malaga i sasaʻe, aemaise i Saina, na la aumaia ni faʻailoga manino o faʻatoʻaga lea e faʻataʻamilo ai ese tamaiti, e leai se tasi e lavea. E matua ese lava le laulautau; sa latou le taumafai e lavea, ae na galue i lagona, mafua ai lagona. I sasaʻe, faitotoʻa o lagona na faia: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le togalaʻau matagofie (o ata o maa na paʻu mai i le stud waltal o le vai ma veni. Na agai i le Brishsh ni tupeteni Europa ma le le amanaiaina ni mea faigata o le togalaau. Ua avea le Vitio Modsoles i sea laufanua o le malo, o le mea moni, sili atu.

Faatoʻaga e liliu i totonu o se togalaʻau?

- Muga Nikolaevna, talu ai nei na tupu e asiasi i le lauiloa Farani faatulagaga o nuu, taʻutaʻua mo ana togalaau. E i ai le moega ma kapisi, kapisi ma le tau o le daveuce pei o gourmet fugalaau moega. O faʻapolopolo o a latou ituaiga o le tui o se mea teuteu o le a le o le a maua ai se mea e maua ai i se mea teuteu ...

- Mo ni mafuaʻaga, fanua faʻaigoa o faʻatoʻaga sa masani lava ona tatou faʻalogo iai. Na talitonu o le faʻatoʻaga e naʻo le togalaʻau na o fualaʻau fualaʻau ma laufanua toto ma laina lamolemole laina o laupapa poʻo patchopes, e le mafai ona ia taʻua se fanua. Ae na i ai polofesa o mafaufauga i se isi itu. Vaʻai: O le malae o Rusia atonu o loʻo i ai, i luga o le tulaga o loʻo i ai, "Faʻatino" i manaʻoga o le saʻo vaʻaiga manatu. O o tatou tuaa e le mafai ona iloa poʻo le a le foliga vitio e, ma e ono le fiafia "i le lautele o fanua, o laufanua na totoina, o le a le saʻo o lauʻeleʻele! Nei Ele Solitulafono o le matatamau o laufanua laufanua o loʻo faʻaaogaina ai "Asticssussussussussussussussussussussussussussussussussussussussussussussup O le mea lea, e oo lava i la tatou lava togalaau, e le tatau ona e faagaloina tulafono o vitio siosiomaga.

Ma velainala e manaia!
fa
Ma velainala e manaia!
lima
Ma velainala e manaia!
6.

4. O le faʻatanoa o se mea e sili ona lelei E oʻo lava i sina suiga o le faʻafanua, ma o le ata e liua uma. O lea, i lenei tulimanu o le togalaʻau e mafai ai ona umi se uati, ma o le a le faʻalavelaveina o ia.

5. Afai o loʻo i luga o le faʻalapotopotoga i luga o se tanoa tutusa, o le a malolo ai se faiʻai iinei ma le fiafia, talu ai le nofoaga ua matua faʻamoemoeina uma manaʻoga o le vitio tautala: mo meaola uma o le ata.

6. O le taulaga lava e tasi o le taulaga o mea e sili ona faigata - latou te mautinoa e le mautonu

E uiga i le pato ma le Kerisimasi laau

- E fia iloa ua mafai nei ona faʻatonuina le tele o laufanua? O le a le mea e manaʻo ai tagata e vaʻai i la latou togafiti? "Faʻamanuia aʻu, mauoa, faʻalelei"?

- Poloaiga masani o se seti o ni tulaga utulianan tulaga. Faapea la ina latou mananao i le tolu Ause laau, e lua kufaata, o le Kerisimasi, o le a le laau, nofoa, mea leaga) ma, e moni. Sa tatau ona mafaufau i ai ia te ia lava ia te ia, o le a mamā e alagatatau ai o nei mea uma e le feteenai ma tulafono o vitio siosiomaga. I le auala, o le faʻatamala o se vaega sili ona lelei mai le manatu o le ata o le vitio. I mea uma, e tele atu "tausuaga" iinei: o le tafe ma le vai matamuli, o le mata lamolemole, ma le mata ... o le mata moni lava i ni manatu, malologa. O le vai mea e sosolo ai e aveese ai se monotony.

- Ma o le a le mea e ulufale ai i le: Fale i le laufanua pe, i se isi itu, o le laufanua "fetuunai" i lalo o le fale?

- Smart Nofoaga Pule Faʻatonu i le fale, faʻatoʻaga ma totonu. O le a ou faamatala pe aisea e faamaoni ai lenei aga. O le laufanua a le laufanua o le a fautuaina le auala e faʻatulaga ai le fale ina ia sili atu le faʻaalia o le faʻatoʻaga mai le Windows. O le a amanaia le ituaiga fale moe matala, ma o lea la e mafua mai i fautuaga, faʻafefea ona faia lelei le nofoaga o loʻo iai le 'afa. O nai mamanu agavaa, amata ona fausia se tagata nofomau, muamua o ata uma o ata mai le faamalama. O se uiga lelei tele lea i pisinisi, ona o le faʻatulagaina o totonu ma le siosiomaga fafo o le fale e tatau ona tasi.

E iloa ai!

- ae o le a le mea e tatau ona avea ai o se nofoaga lelei o le atunuu?

- E taua le manatuaina o le mafaufau o le tagata Rusia: Ou te fausia se fale e le pei o se tuaoi, e matua ese lava le a ou matua ese. O le a tuʻu se isi, ma ua ese le maota o MsaBEBES, ma nai lo le Kerisimasi laʻau o le a ou tuʻuina atu! E foliga mai ua le gata i lea, e le tatau ona tagofia lenei vaega, i le isi itu, e tatau ona totoina. O le maualuga o ituaiga o le sili sili auala e tau ai le ata monotony.

I lalo o le NIZHNES NIVGOROD O loʻo iai se atunuʻu o Soraski: O fale tutusa o loʻo i totonu o le mama fanua ma maua ai se faʻanoanoa faʻanoanoa. O le tufuga, aveese ona fale monononous, e manino lava le mafaufau i le vitio tautala. I aso la ua leva na ou alu ai i Amerika ma vaʻai le saʻo tonu o le nuu masaga. E moni, o loʻo i ai i totonu o le fale, ma i le fale e pei ona faʻaiʻuina, o le vaega na suia laitiiti - na sefeina lava lea mea. O lea, ou te manatu e tatau ona faʻataʻitaʻia le faʻataʻitaʻiga ma aua le faʻatali mo oe pe a e setiina i le "fale tutusa" o le "Kerisimasi Kerisimasi.

O se nuʻu totos o loʻo faia ai fale i le sitaili, e mafai ona e faia le tulaga, galue ma laufanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, lafoaia le fusi punou faia i le sima o loʻo mauaina e faʻatatau i laufanua matagofie, e totoina le laʻau vave. O le ata o le a matua ese lava.

A o le au drums

- Ia, ma le monotona mafai ona malamalama i ai. E mafai ona faʻaleagaina le tele o latou mata o le tele o lagona lelei.

- Sa ou sau ma se faatusatusaga: laufanua laufanua a le tusiata e Akin i musika. A o musika, e taua tele le tau, o le laufanua o le laʻau e tatau ona fatuina se faʻatusatusaga faʻataʻitaʻi: o le punch - o se isi suiga o avanoa tatala ma avanoa. Na o atu le tamaloa i lalo o le pou o le vaomatua - malu ai, malolo; Sa ou alu i fafo i le matala o le Tatala - Faalogo i luga. O a tatou tamaʻi togalaau ona o ni tamaʻi lapoa e masani ona i ai "dreack" nota. Matou te taumafai e aofia ai ia i latou o le sili sili ona manaia ma matagofie, faʻagalo e tatau ona i ai se malolo i le malamalamaaga, o taimi o malologa.

E masani ona faia e le atunuʻu vaega e pei o se meataalo o le olaga: Latou te le fetaui ma le pa o loʻo faʻaaogaina. O lea, tusa ai ma tulafono o le suia o laufanua laufanua laufanua, e tatau ona tupu i le 100-120m. Afai o le tagata oso i luga o se solofanua - pe a uma le 250m, ma pe a aveina le taavale i luga o le taavale - pe a uma le 400m. O a matou tagata tumaʻoti a latou togalaʻau e suia ai le laufanua o le laufanua uma 8M. O nisi taimi e sau ai se tagata i totonu o se faʻatoʻaga faʻapena, ma e fiafia iai: Manaia tele ', ma e iai le matagofie tele! Tilotilo ma ... lelava. Tatalaina le faitotoʻa mai le togalaʻau i le malae - faʻapea foi: Dahl, Monoton, Monotony, na sili atu le poto masani, na sili atu le poto masani i le isi o le manatu. I le WADVLDSKSKSKSKSKSKSHY, o loʻo i ai le paʻepaʻe paʻepaʻe laufanua, lea na mamanuina faʻapitoa mo le manatu solofanua, ma o le a le amanaia i luga o le solofanua.

Faitau atili